Keresés

Részletes keresés

jasu Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2101
El vagyok keseredve... Lipcsei? Nem igaz ha egy fiatal elveszti a fejét,még hagyján, de a Petinek több esze lehetett volna. Ha nem állíttatja ki magát nyerhettünk volna. A szerkolásunkra sem lehetünk büszkék, pár vájár hangosabb volt.
huculpastor Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2100
Hazaertunk, nem sok ertelme volt elmenni.
nb1.hu-ra mit kaptak a Dozsa meccsrol elvittek,
a szurkoloi joslatok, a meccs utan Csannk hosszabb, Lipcsei rovidebb nyilatkozata.
Szubjektiv beszamolok Janos es valoszinuleg Balazs.
Ja és Mash fotojan lathatjatok, hogy megis berugtuk a 11-est:)
Előzmény: mash (2097)
Cseles Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2099
Sziasztok drága jó testvéreim. (FRADISTÁK) Én egyenlőre csak annyit mondok, hogy hajrá Fradi! Később majd többet is hozzászólok érdekes beszélgetéseitekbe. Most csá.
1.0 Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2098
Dome, meg egy szo es beidezem irasaidat, politikai ugyekben.

Legalább a saját gondolataimat olvasnám, nem a Te hazugságaidat.
Döme

Előzmény: huculpastor (2096)
mash Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2097

Benne van az egyik fotóm a Népszabiban!
Most büszke legyek vagy szégyeljem magam????

Hajrá FRADI!!!!
lassan indulunk Lombardiába!!!

huculpastor Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2096
"Ó Magyarország, ha Te is érzed, amit én,
Jó lenne már végre, ha felébrednél!
Ébredj fel!"

Oreg!
Mit szolsz, hozza, a penteki Nepatszaboban megjelent egy kep az ujpestiekrol, "FORRAS: GREENTERNET" alairassal?
Rosszabb, mint az nb1.hu:)
EX, lassu, a Klub reakcioja, nem rajtunk mulik, az elkepzelesuk is mas lehet, mint a mostani allapot. Most meg az sincs meg. Csak a szandekuk.

Dome, meg egy szo es beidezem irasaidat, politikai ugyekben. Ez a Ferencvaros, nem az MTK!
A Fradi nemzeti, "A NEMZET KLUBJA", az a libsike.
Hogy kerulsz ide?
Vége.

Bar nincs tetje, azert ma Tatabanyan:
Hajrá Frencváros!

Vizilabdazoink szerdan jatszanak a Vasas ellen, 3 honapja nem kaptak penzt!

1.0 Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2095
Kedves Hucul!
Nem kell védelemért rohangálnod senkihez. Ígérem, hogy egy újjal sem foglak bántani a folyamatos hazudozásod miatt.

Én soha nem bántottam a nálam gyengébbeket.

Döme

Előzmény: huculpastor (2094)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2094

"Ó Magyarország, mért nem süt már rád a nap,
Ó Magyarország nem lehetsz boldogtalan..."

Nem pitiáner dolog a nemzeti hang, a magyarság nem tolerálása a kozmopolita, "liberális" Dömétől.
A magyar elnémítását lehetett játszani a GGG-ben, de nem lehet játszani a Ferencváros szurkoló táborában.
Azért került ide a "hitlerke" féle támadás, hogy tudják a többiek is, hogy ki, kicsoda. Védelmet reméltem, tudom, meg is kapom.
Ez a Ferencváros.

/Kár, hogy kivették "magán" levelét/

Előzmény: zépé (2091)
mash Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2093
Így van!
Én ráadásul szeretm is az EF-et!!! (De a Kispált is, hallod 1.0????)

Előzmény: EX (2092)
EX Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2092
Azért egy valamit nem értek!Évek óta arról beszélünk,hogy a Fradihoz méltatlan a hivatalos Ferencvárosi honlap,mert kb 98-ban volt utóljára frissítve!
Mondom,beszélünk róla,mert tenni nem sokat tudtunk
nem volt szakmai hozzáértés,pénz,műszaki háttér,hely,a Fradinál nem tartották fontosnak stb.
Erre most adódott egy lehetőség.A szakmai hátteret és a munkát adja a Greenternett(de megfigyelhető,hogy egyre több csoportot próbálnak bevonni a munkába).A műszaki hátteret és a lehetőséget adja az NBI.hu.
Ráadásul szabad kezet adtak,tehát teljesen független az oldal,nem szólnak bele semmibe!Az kerűl rá és úgy,ahogy azt az oldal készítői elgondolják!
Akkor nem értem mi a baj?
Egyeseknek miért szúrja a szemét ha valaki csinál valamit,és azt jól csinálja?
Ezek az emberek mit tettek eddig azért,hogy legyen egy mindenki által elérhető ,jó Ferencvárosi oldal?
Milyen más lehetőséget tudnak ajánlani az NBI.hu helyett?

Szerintem kritizálni a legkönnyebb!
A kijelentés után:Hogy ez így nem jó,megkellene azt is mondani,hogy mi a jó.Tehát ,hogy ehelyett ők ezt tudják ajánlani és ebben és ebben tudnak segíteni!!!!!!!

Tehát eddig nem volt ilyen oldal,most van és nekem nagyon tettszik!!!!

ui:Én még egy EF koncerten nem voltam,pedig a Zoránt ismerem és szeretem.Engem egyáltalán nem zavar,hogy megemlítették őket az oldalon!Nem is zavarhat hisz a Zorán izig-vérig Fradista és ezt mindenhol kifejezésre is juttatja.Tudtommal az együttes koncertjein és a hanghordozóin többször is kifejezi a Ferncvárosi kötődését,akkor ez a Fradihoz kapcsolódó téma!

zépé Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2091
Ó b@ssza meg!

Hát Döme ezért most nem jár dícséret!

Próbáljátok meg tényleg magánban elintézni a dolgot!

Hucul!
Arra kérlek, hogy te NE ITT, hanem magánban reagálj!

zépé Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2090
ElitJaszub, Öreg!

Ami az nb1.hu-s kritikáitokat illeti; igazatok van. Azon vagyunk, hogy megszünjék minden "függőség", és csak a Fradi szolgálatában tegyük amit teszünk, tehetünk, illetve ne csak a GGG neve alatt jelenjék meg. Ehhez idő kell, így nem tudunk mást tenni, mint türelmeteket kérni.
Elfogadom, hogy a Fradi vezetőségének ezer más ennél fontosabb dolga is van, így most nem tudunk mást tenni, várunk.

Ami Hucul cenzúrás sérelmét illeti, úgy érzem kicsit eltúlozta a dolgot. A "szerkesztőlistán" megy az adok-kapok és sajnálatos módon most ide is kihozta a dolgot.

"Nincs béke a baromfiudvarban"

ZéPé

Előzmény: ElitJaszub (2086)
1.0 Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2089
Hűha!

Elnézést kérek mindenkitől akit illet, de a kettővel ezelőtti hozzászólásom (2032) magánban akart menni Huculnak.

Összezavarodtak a Bitjeim.

Kérem a tisztelt esküdszéket, hogy az ebben elhangzottakat ne vegye figyelembe az ítélethozatalkor. :-)

Döme (Greenternet)

1.0 Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2088
Kedves EJ!

Megmondom őszintén, ezen én is csodálkozom. Szerintem inkább a lustaság számlájára írandó, mintsem az akarat hiányájéra.

Huculék rengeteget dolgoznak az interjúkkal, ez a legidőigényesebb része. (Lebeszélni, felvenni, visszahallgatni, legépelni, korrigálni, elküldeni, javítani).

Itt egy pitiáner ügy került más dimenzióba, említést sem érdemelt volna, mondjuk ezen a fórumon.

Köszönöm a többiek nevében is a köszönetedet. Tényleg látni kell, hogy itt 8-10 emberke dolgozik azon, hogy valami újat, mást csináljunk, mint ami eddig volt. (Ebből Hucul és Kinga derekasan kiveszi a részét, sőt)

Hajrá Fradi!

Döme (Greenternet)

Előzmény: ElitJaszub (2086)
ElitJaszub Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2086
Az igazat megvallva, én azon csodálkozom, hogy még mindig a Greenternetes banner (bár nekem személy szerint tetszik) látható az nb1.hu-n, holott arról volt szó, hogy nem kizárólag GGG-s lesz, hanem általános FRADI OLDAL, amibe ugye mindenki belefér, aki zöld.

Félreértés ne essék, minden tiszteletem Dinoé és Döméé, hiszen dolgoznak azért ami.

Ugyanakkor Huculék is dolgoznak az interjúkkal, stb, az se piskóta.
Azt gondolom, őket is megilleti (mi az hogy!), hogy néha a saját gondolataik is megjelenjenek, persze tényleg kapcsolódjon azért a Fradihoz.
Zorán kapcsolódik.
Ebben nem látok kivetnivalót. Főleg úgy, hogy egy 9 soros interjúban, másfél sor szólt erről a koncertről, de ez is Fradi meccs kapcsán jött szóba.
Persze ezentúl nem kell mindig ezt az arányt betartani. De néha belefér.

Összességében tehát azt gondolom, minden esetben kapcsolódnia kell az írásoknak a Ferencvároshoz, de nem csupán a száraz, leszűkített infóknak van helyük.
E.J.

ui. mégeccer hadd köszönjem itt meg azok munkáját, akik az én tájékozódásomat segítik FTC "ügyben", az nb1.hu zöld oldalán.

huculpastor Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2085
Az oldal gondozását vállaló Greenternetesek két emberének /Döme, Dino/ kritikája – miszerint nem lehet az Egészséges Fejbőrt megemlíteni, ill. azt közölni, ami a beszélgetésben elhangzott, hogy koncertjük lesz – miatt, egészen rövid megszólalásokat közlünk.
Szigorúan, kizárólag a Fradival kell, annak környékén történő eseményekkel nem szabad foglalkoznunk, említés szintjén sem. Ez Döme és Dino véleménye.
Mivel az oldalt az egész Ferencvárosi tábor oldalává akarom az első pillanattól kezdve tenni és ezért eddig, amit tudtam megtettem, várom reakcióitokat. Milyen legyen ez a Ferencvárosi „honlap”? Gyerünk az ötletekkel, javaslatokkal!
Cenzúrázott, szigorúan leszűkített legyen, vagy egyetlen feltételnek feleljen meg: ne sértse a Fradi, a Fradisták érdekeit?
Ime egy feladat az oldal technikai részét vállaló, rengeteget dolgozó Sanyinak. Legyen egy szavazógép, a variációkkal! /Botond/

Na ez cenzuraztatott ki a mai anyagbol.
erre varom velemenyeteket.
Roth, Weiss, Grun!
Amint latod nem az nb1.hu cenzuraz es regulaz politikai okokbol. Mintha ma is kommunizmus lenne.
Ha van velemenyed, nem kozolheted.
Es az nem szadeszes, vagy komcsi. A Fradiban.
Tudom, baj lesz a csoportban, de azert tagabb a kor, mert az nb1.hu nem a GGG.
Nem regulazhato az olvasok velemenye nelkul. Ezt mar eljatszottak velem egyszer a GGG-ben. Akkor a tobbseg leszavazott. Kivancsi vagyok. Kik vannak itt tobbsegben?

huculpastor Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2083
Békás City: A mai meccsen 3:1 ide, simán.
K: Mi a véleményed az eddigi igazolásokról?
B.C.: Az igazolásoknak nagyon örülünk, ezt a zenét kellene még valahogy átalakítani.
K: Milyenre?
B.C.: Hát az első félórában Egészséges Fejbőr volt.
K: Ez nektek nem tetszik.
B.C.: Nem, az jó volt, ezeket a mostaniakat kellene lecserélni.
K: Egészséges Fejbőr koncert lesz holnap, október 22-én.
B.C.: Tudom, a WIGWAM-ban, megyünk, de most hajrá Fradi !

Oktober 22-en 3ora 36-kor hajnalban fejeztem be a tobbi kozott, ennek a beszelgetesnek a beirasat.
Megjelent, Döme és Díno a Greenternetből támad érte, mert off topic, mert nem reklámozunk kulturális rendezvényt. A Fradi oldalon, kizárólag a Fradival kapcsolatos írás jelenhet meg.
Folyik az adok, kapok.Természetesen nem off-topic, hiszen mindenki tudja sok Fradi nótát enekel az EF, meg tőlük átvéve mi is. Természetesen politikai okokból estek nekem. Én ugye "szélsőséges" vagyok, mármint szadeszes értelemben. Mint "liberális" embereknek,nem tetszik az Egészséges Fejbőr nekik.Sok oldalt leirtam már az nb1.hu-n, sok off-topic lehetett benne, meg mások irásaiban is. PL. a fenti beszélgetés mellett kívántam a Ragazziknak boldog születésnapot, jobbulást operált társuknak. De csak ez és én kerültem kereszttüzbe. "Hitlerke" akinek tetszik a Fejbőr, áttételesen ez Döme mondanivalója, leirta a szót, Dínó találónak érezte a jelzőt.
Minthogy elegem van abból, hogy irtsanak szűk körben, de nem szabad tudnia a Fradistáknak róla, ma véleményt akartam kérni az nb1.hu-t olvasóktól, a Fradistáktól, mivel ez nem Greenternet belügy, belefér az idézett szöveg, vagy nem az nb1.hu-ba? Ezzel vezettem be a tegnap éjjel irt nyilatkozatokat. Nem jelenhetett meg. Kérdeztem, szűken, kizárólag a Fradiról szóljon az oldal, vagy belefér, mint pont Döme nyilatkozatában olvashattátok, a lilák WC-je is?
Szerintem igen, mert ezt egyetlen újságban sem olvashatjátok, mint a Fejbőrt sem, meg sok mindent, amit összehordtunk eddig az nb1.hu-ra.
Erre van. Ez a véleményem. Ne zavarjon benneteket.
Irjátok meg saját véleményeteket.
Milyennek szeretnétek látni az nb1.hu-t?
A figyelmeztetést is megkaptam, ne vigyem a kérdést elétek! Kire tartozna másra?
Látod Öreg, nem elég, amit tőled kapok.
Egyébként olyan nem lesz, amilyen hangnemben Zig irt, mivel nincs itthon, nem akarja folytatni, ilyen viszonyok mellett eddigi interjúit, aki csinálta.

Na ennyit mára.

mash Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2082
Megyek Delpedroékkal, de azért köszi az invitálást!!!!
Én megyek!!!
Valakinek fotóznia is kell!!!
Előzmény: HORI (2081)
HORI Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2081
Polyci!

Előre is kösz!

Mash!

Nálunk lenne Tatabányára helyed, csak éppen úgy döntöttünk, hogy most inkább nem megyünk, maradunk inkább egy páran a Sport 1-nél...

Hori

Előzmény: Polyci (2033)
JOcika Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2080
Így történt! Kb. öten rugdaltak egy srácot. Ha megpróbált felkelni, újra padlóra küldték. Ennyit az In-Kalról. Kérdezgettem embereket, hogy mit csinált a srác, senki sem tudta megmondani. Egyedül a büfés néni mondott valami olyasmit, hogy a büfé környékén a gyerek belerúgott valamibe. Úgy látszik nálunk ezért félholtra verés jár.

Hajrá Fradi!

Előzmény: huculpastor (2078)
hools Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2079
Semmire, ma az okos Nemzeti Sport is megírta, hogy Bíró nem szándékosan törte el Tóth Misi bordáit, Hanacsek meg természetesen jól bíráskodott. Az, hogy a Fradi tavaszig elvesztette az egyik legjobbját, a kutyát sem érdekli, de ha mondjuk az MTK-ban játszana, Bíró és a bíró már villamosszékbe kerülne. Szomorú :((((
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!!!
hools
Előzmény: huculpastor (2078)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2078
Mennyi büntetésre számithat Biró.
Mennyire hanacsek?
Mert Tóth Misi ebben az évben már nem játszhat.
Az a mocsok Mlsz, Hlasz azonnal tud büntetni bennünket, a gyikosokat, meg pártfogóit nem ?

Erről jut estembe Császár Előd, a rendőrgyilkos, koncertezik, aki széket tör, Azzal börtönbe.
Hiába papolom már fél éve, kinyírnak mindent, mindenkit, ha nem hozzuk létre a szurkolói érdekképviseletet.
Erről meg az jut eszembe, hogy verhetnek-e össze őrző-védő emberek /hozzányúlhatnak-e egyáltalán/ szurkolókat?
Az In-Kal két embert vert össze a Sopron elleni meccsen.

Skywalker. Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2077
Szardarab!!

:-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-)

Előzmény: Uteresz Arpad (2074)
zotyi Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2076
Kár az összetört ujpesti székekért...."azok" tényleg nem ártottak senkinek...
(Ma "véletlenül" gondolkodtam, és így döbbentem rá erre....persze Én vagyok a hülye, mi a fasznak állandóan gondolkodni...::)))
robi25 Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2075
Archiváld el a torkodat is valahogy, mert még szükséged lehet egy "mentésre".....:)))
Előzmény: mash (2060)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2074
EX:
Minden egyes szavaddal egyetértek........
:-(
Előzmény: EX (2073)
EX Creative Commons License 2000.10.27 0 0 2073
Még mindig szomorú vagyok!
De természetesen:MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!!!
huculpastor Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2072
Van Mash. Megyunk 9o%.
Kiszenvedtem a nyilatkozatokat, meg v;lem;nyeket.
Holnap olvashatj'tok. Atkuldtem Fradika Sydney beszamolot is, jol jonnek ilyen siralmas idoben,,
Előzmény: mash (2035)
delpedro Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2071
Mash!

A számod megvan. Holnap délután majd felhívlak, s megbeszéljük a többit.

Előzmény: mash (2070)
mash Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2070
OK!!!
akkor számítok rátok!!!
Hol találkozunk???
Tudod még a számomat??? :)))
Előzmény: delpedro (2069)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!