"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
segítsetek!!
milyen vitaminos italt isznak a fradi játékosok,tudja-e valaki a nevét?
Bodnár gyúró szokta cipelni a flakontartót.Rá van írva a web-címe./
/a sárga flakonos italra gondolok/
Igen, nekem is volt nemi lelkiismeretfurdalasom ;-))))))
Aztan az idegenvezeto elmondta hogy Bayern es az 1860 a bevetel 10%-at fizeti a stadionert + meg a karbantartas x%-at is kifizetik, igy megnyugodtam, hogy talan az 50 markabol csak 25-ot fizettetnek ki a nenivel ;-))))))
Igaz, igaz! A kintartozkodasomat egyebkent a nemet allam fizeti, de termeszetesen igyekszem roppant szubjektiv lenni majd, es ha rendesen osszehaverkodtam a fiukkal, lesz rendes interju is. Remelem nem leszek ugyetlen hozza.
Egy kicsit varni kell mindennel, hiszen szerdaig nem lesznek itt a fiuk a Litvan meccs miatt, aztan meg gyun a Bayern szombaton, szoval majd igyekszem :-)
OK, majd szolok, elfelejtettem hogy ott vagy de amugy sem lett volna idom Cottbusba atrandulni. Munchenben pont a Bayern-Rostock meccs vege fele erkeztem a stadionhoz (a Rostock nyert 1-0-ra). Na es persze gazdagabb lettem egy Werder-sallal. Nomeg 42 markaval mivel a stadionlatogatasnal a neni az 50 markasbol visszaadott 92-t ;-)))))))))))))))
Az nb1.hu-n megjelent az elso nem Greenternetes iras. Koszonet erte Robi(FTC,16-os)-nak.
Csikszeredai beszamolo a Fradi hokicspatanak ottani szerepleserol, meg mindenrol, ami egy szurkolot erhet, meg amit csinal.
Elso pillanattol arra torekedtem, hogy minel elobb FRADI szurkolok altal keszitett oldal legyen, ne csak GGG-s.
EX ! Felhivas ! Kihivas !
Irast kerunk, pl arrol, hogyan mukodott az a ceg, vagy barmirol. Inkognito maradhat, csak a szektor fontos.
Ragazzik hajra !
Jon a jovo heten a Bekas City bemutatkozasa.
Attila hozzajarult levele megjenlentetesehez, igy holnap jelenik meg az olimpiai blokk, aztan jon Gal Laci.
W.Gy.
Nem oda Buda.
Rendes elmenybeszamolot, interjukat a Fradistakkal az nb1.hu-ra. Havi rendszeresseggel.
Termeszetesen szubjektiv beszamolok es nem meccstudositasok, ki mikor rugott labdaba, vagy foldbe..Johet erre a mailre is.
Mit kepzelsz ? Azert fizeti a magyar allam, vagy barki a kinttartozkodasodat ? Koszonjuk.
Oromml ertesitek mindenkit, hogy sikeresen becuccoltam Cottbusba egy evre. Tegnap este voltam a stadionban is, barki ki-be jarkalhat...ezen a heten nincs meccs, de jovo szombaton jon a Bayern, halistennek van jegyem. Elotte kimegyek az itten haverral edzesre is, hogy a jatekosokkal haverkodjak. Milyen jo, hogy ennyi Fradista van itt. Meg a Sebök :-)
Egyebkent itt Sebököt leciganyoztak (...) Matyus nagy kedvenc, Miriuta a legngyobb sztar. Horvathot viszont utaljak, mert szarul jatszik.
Ket het mulva meg aztan irany a Hertha-Cottbus meccs Berlinbe, negyen egy kocsival. Tiszta Fradi-feeling :-) Termeszetesen a Fradi salamat hoztam! Kar, hogy Greenternet sal meg nincs... :-(
Meccsbeszamolok majd lesznek!
Ugyan mar, szerintem elnok urunk vetitett egyet. Toth Norbert meg Peto? Mibol? Gondolom a Vasasnal jo zsiros kis szerzodest irtak ala, tehat az aruk nem ket filler...
HAJRA FRADI!!!!!!!
Megvertuk a Kispestet is, most johet a kotelezo 6 pont a Nyiregyhaza es a Sopron ellen! Utana pedig Tatabanyan meg barmi lehet.
Nem tudtam kovetni a hetvegen sajna a dolgokat Munchenben kostolgattam a soroket azert a kezis lanyokat es a polosokat lattam. Na mind1 ez nem ide tartozik.
Hucul, nem szurkoltal elegge a Dozsanak ;-))))))))))
Ja, Gal Lacival ertelmesen, hosszan elbeszelgettem tegnap, Dome holnap beszel a kezisekkel, Robi16-os csikszeredei muve ma kellene, hogy felkeruljon, Attila kuldott nekem egy felig magan, felig hivatalos beszamolot Sidney-bol, ha hozzajarul az is megy az nb1.hu-ra.
Csak tartson ki a mostani ambicio.
Irtam ZIG nb1.hu-s Hajra, Fradi rovataba, kuldjetek csak az anyagokat, ami gyorsan elavulna soron kivul kerul fel, ami nem azt szukosebb idokre konzervkent hasznalnank.
Orom hogy keszseggel alltok hozza.
Banknak ugyan egy szabad perce sincs, de szetkuldi a cimeket.Meg elbucsuzik mindenkitol.
Toletek ugye semmi ertelme. De sok van meg hatra neki telefonon.
Valoban a legjobb, amit ZePe javasolt, a turul@mail.matav.hu-ra kuldeni mindent,ami iras, meg a mukodo kozos megbeszelocimre, minden javaslatot.
Ne vegyétek fel ezekkel a parasztokkal szemben a kesztyűt. Ezek köcsög kis provokátorok, akik feltűnési viszketegségben szenvednek, és kéthetente nevet váltanak. Lehet hogy ez a paraszt egy éve még a mi kis krisztiánkánk volt az a büdös hontalan paraszt.
Ha szeretnél még látni hasonlót, akkor látogass át a mi topicunkba! Sok olyan hozzászólást fogsz találni, amelyek olyan emberektől származnak, akiket itt "testvérednek" hiszel, pedig mint tudjuk nem szereted a nagyszájú provokatőröket. Őket is a Dunába lőnéd? Őket is el szeretnéd kapni egyszer?
Részemről csupán egyszer szeretnék reagálni a gusztustalanságaidra, és ezt itt teszem meg, hiszen - úgy érzem - kicsiny hazámban Fradisták között vagyok otthon:
Nem szeretem a nagyszájú provokatőröket.
Nem tűröm, ha a saját hazámban idegenek zaklatnak.
Gyűlölöm, ha betolják a képüket olyan helyre ahol semmi keresni valójuk nincs.
takarodj innen, ha nem tezsik a stilusunk!!!
te kis hüje liberál-bolsi
szombat szabadnap adatai
Felhasználónév: szombat szabadnap
Email-cím: hajrazsidok@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 12
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: Elegem van a sok mocskos náciból aki ellepi a DK-t és nem ide tartozó topicokat nyitogat ezért most én is elkezdek nyitogatni csak a "barikád" másik oldaláról! Az email címem csak a DK hangulata miatt lett ilyen (hajrá) egyébként persze elég lett volna a zsidó, mert én zsidó vagyok, csak előre tisztázva a dolgokat. Na pá!
"-Csapatösszeállitás javaslat. Itt az internet segitségével, a szurkolók állithatnák össze a csapatot, és lenne 1 összesités, melynek alapján kiderülne, hogy a szurkolók szerint melyik lenne a legjobb kezdő 11. Esetleg havonta lehetne a Csanktól véleményt kérni. "
Volt szó róla, szerintem a látványos megvalósítása is fontos, most ezen is rágok.
-Üzenőfal a játékosoknak. Ez a www.akos.hu mintájára készülne, de persze csak moderálva. Amúgy a legkeményebb kritika is mehetne, de normális stilusban.
Remek!
-Internetes jegyvásárlás. Alapvető, és tegnap az eszünkbe se jutott.
De, csak ezek nem az első körbe kerültek.
Ha kérhetlek titeket, az ötleteiteket ne itt beszéljétek meg! Szomorú lennék, ha egy saját gondolat LilaI. oldalán jelenne meg elsőként.
Ha az ezért létrehozott listára nem is iratkoztok fel, akkor esetleg levélben küldjétek el "nekünk".
Köszi