"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Holnap találkozunk! Meg kell gyepálni a "Tyúkszemharapókat". Jó ez a kifejezés! :-))) Főleg a nóta. Ha valaki nem ismerné, akkor majd holnap hallgassa! :-)))
Te jól tudod, vele jár. Még több lesz. Napi gyakorisággal. Most még botrány is lehet ebből a legutóbbi buliból, olvassátok.
Azám. nb1.hu Bemutatkozott már négy szurkolócsoport.
Csináld meg a tiéteket, segítünk fotoanyaggal, bár Sámánunk is biztos hozzájárul.
A 16-osé olyan, amilyennek egy igényes társaság, ember meg kell feleljen. Minden elismerés az övék.
en unnepeltem, tudjatok, hogy mennyi helyen volt rendezveny ?
Azert megirtam, holnap reggel meg lesz a veres, csak kesobb ne legyen.
Mash, Teged kulon bele irtalak. Te vagy a jos. ot SAMAN is lehetsz nalunk!
Tenyleg beleirtam.
Megjelenik a berlini beszamolo is.
Holnaputan Fradika Sydney.
1. Mivel nem tudom meddig mukodik ez a k*rva net, ezert itt kerdezem meg, hogy hol maradnak az nb1.hu-rol a meccs koruli esemenyekkel foglalkozo beszamolok??? Hallottam az in-kalosok bunkosagairol, viszont sehol sem latom a storyt magat!!!
2. Mash! Te pontosan min is sertodtel meg???
Hajra Fradi!
Zig (Greenternet, nizzai szekcio)
ui.: Halomra kell vernunk a lilakat, szurkoljatok helyettem is!!!
Hucul!
Mail ment a masik cimedre, egy (remelem megnyithato) Word doksival, a Hertha-Cottbus meccsrol es egy kis osszefoglalas a Daum ugyrol, mert itt csak errol van szo.
Különösen erdekes lehet az In-Kal anyag melle, mert pont a berlini rendezoket emeltem ki.
Mikent kell europai modon futballt csinalni.
Hori!
Vegul is hanyan voltatok a Bayern ellen itt? En ket emberrel talakoztam, eppen ettek-ittak a meccs utan, es a Matyustol kapott piros mezt nezegettek (holott egyikuk mar akkor is Matyus mezben volt, csak Fradistaban :-) Ti kik voltatok? Este aztan nem talalkoztunk ujra, mert ok mashova mentek, mint mi szorakozni.
Ma felhivom majd a Janit, mert a kovetkezo meccs pentek este van, jön a VfL Bochum, es hat probalok jegyet kunyeralni.
Egy biztos ebben az évben mi nyerjük a bajnokságot!!!!!
Aki most mosolyog annak majd jusson eszébe,hogy előre megmondtam!!!
Hucul!
Szerintem nagyon jó az NBI.hu-n az oldal és nem értek egyett azokkal akik támadnak e miatt!
Végre normális tudósítások ,normális háttérinfo,és nem az éppen aktuális propagandát kell olvasnom!!!
Csak így tovább!
Valaki!
Te is szépen eltüntél.De a mostani írásod a 16-os történetével nagyon cool!!!
FERENCVÁROS MINDENEK FELETT!!!!!!
ui:Majd el felejtettem szerdán legalább 3 góllal verjük a lilákat!!!!!!!
Mash!
Sajnos a letöltés közben leszakadtam a netről, és ezért nem kaptam meg a képeket. Megkérhetnélek, hogy külld el mégegyszer nekem? Köszi előre is!
Ciao!
Kesobb jottem ra, hogy a Te kepeid hozzak a legtobb latogatot es en marha ezt kihagytam.
Kinga hazajott, elinditotta a magnot, hala Istennek az interjuk tobbsege megvan, teljes terjedelmeben az inkal-rendorseg dumaja.
Azt egy szociologiai lapban kellene megirni, tipikus.
Gond, hogy, mit merek ugy megirni, hogy igaz legyen elsosorban totalisan es lehetoleg senki ne verjen szet valamikor.
Rossz volt visszahallgatni...
Isten legyen velunk !
Huje vagy, en meg nem is lattam soha azt a belepot.
Bejutottam a szekhazba.
Felek, nem mukodik a magano, nem tudom visszajatszani az anyagat, ha egyaltalan van rajta valami. Pedig az egesz botranyt felvettem a lelato alatt.
Te meg a meccset nezted, en ket golt nem lattam.
Nyertunk 2:1-re.
Az nb1.hu-ra a kovetkezo anyagok kerulnek fel lassan a kovetkezo napokban:szubjektiv beszamolo a meccsrol,
szurkoloi velemenyek, InKal megvert egy artatlan Monsterest, Csank, Toth Misi, Hrutka, Lipcsei nyilatkozatai.
Ujpest beharangozo, Fradika Sydney beszamoloi.
Eredetileg úgy volt, hogy már hétfőn lehet jegyet venni, aztán ez módosult csütörtök 18.00 órára egy beszélgetéssel egybekötött jegyárusításra. Szeiler megígérte, hogy 400 darab jegyet félretetet. Csütörtök hatkor Sz.J. megjelent, 1/2 8 előtt kiderült, hogy jegy egy darab sincs nála. A jegyek a páncélszekrényben elzárva, annak kulcsa a főpénztárosnál, a főpénztáros természetesen otthon. Így ott este már nem lehetett jegyet venni, bár, ha jól tudom a többi 800 jegyet már csütörtök 10.00-tól árulták.
Hozzátartozik, hogy péntek reggel tényleg lehetett a Szeiler Józsinál jegyet venni, saját szememmel láttam a félretett 400 jegyet, amit rögtön el is kezdtek árulni.
Andd!
A meccs, vagy 18.30-kor, vagy 19.00-kor lesz. (A jegyen 19.00 van, bár ott még az október 04.-i dátum szerepel.) Különben nem mindegy, hogy hánykor van (?), Újpest Városkaputól így is, úgy is odaérsz.
A különmetró a Népligettől ha jól emlékszem 16.30-kor indul.
Horvath, szavazas.
Rajottem, mivel legalabb husszor szavaztam, egy accountot egyszer vesznek be.
Na akkor, mindenkit, aki nem szavazott kerek szavazni, akinek, mint nekem is tobb lehetosege van szavzzon tobbfelekep.
Ez volt az egyik probléma a bérletesek mai ankétján. A két középső szektor bérletesei "eggyel" kíjjebb (ezt nem tudom, hogy kell írni) ülnek, és elfoglalják a helyeket az ott ülő bérletesektől. Állítólag tetlegesség is volt:-))))))))
Egyébként elég ciki, (bár ez a rossz szervezésnek is köszönhető) mindössze 39!-en voltunk. Megszámoltam.
Ez szóvá is lett téve.
Ugyanazok hangzottak el, amit Hori is leírt.
+ még állítólag szóba került, hogy a 2-es, 16-os tagok kérték, hogy szüntessék meg a rácsokat a nézőtéren.
Erre a Józsi azt mondta, hogy OK, de akkor bejönnek helyette a rendőrök.
Ma szóba került - elkerülendő a múltkori Fradi-UTE rendőri túlkapást –hogy legyen körbejárható a stadion.
Olyan számítógépes rendszer lesz, hogy pl ha tudod előre a sorsolást, akkor akár az első forduló időpontjának környékén, megveheted az 5. fordulóra is a jegyet és így tovább.
Ez még fontos lehet, az alapszakasz utáni 4 őszi fordulóra (ebből gondolom 2 lesz hazai) nem lesz bérlet, de elővételi jogunk lesz állítólag.
Játékosok
Zombori állítólag fegyelmezetlen játékos, de a Csank-Vass páros olyan pedagógiai (?) munkába fogott vele kapcsolatban még a Vidibe, aminek meg kell, hogy legyen a hatása. Kiváncsi vagyok.
Szóba került a Szűcs Misi. Ő tőle azért nem akar a Szeiler megválni, mert az egyetlen Fradi nevelésű játékos az idősebbek közül és ez a filing hiányzik az öltözőből, ezért kell a Szűcs L., Keller, Hrutka vissza.
Egyébként a Rudi nem biztos, hogy tartósan marad, ő benne (másodsorban) nagy üzlet van. Én ezt vettem ki Józsi szavaiból, hiába 3 éves a szerződés.
Viszont egészen konkrétan említette a megújuló Stadiont. Szuperlatívuszokban beszélt róla.
Szóba került a hangosítás is. Az új.
Csank szólt, hogy a meccs közben nem tud a játékosoknak bekiabálva utasításokat adni, mert nem hallják. Úgy hogy ez is megszűnik, csak a meccs elején és a szünetben lesz zene. Kubatov bácsit lecserélik, ő már nem fog többet gagyarászni a mikrofonba. Az idétlen.
Amikor Szeiler először meghallotta, szóvá tette a Kaszásnál, aki azt mondta, hozzon jobbat. Ez megtörtént, de lehet javaslatot tenni, akár minden meccsen más és más bemondó is lehet, amíg vki meg nem tetszik a közönségnek.
Jelenleg 4 „fő”szponzorunk van: Dunapack, Hungária Bizt., AVIS, a 4. nem jut eszembe. (de nem az FVM parasztok!)
Idáig nulla volt a marketingmunka. Józsi azt mondta, hogy amióta ő ott van a Páncsicsot nem látta, tehát egészséges átadás-átvétel nem volt.
Szponzorként megpróbál beszervezni különböző területekről cégeket, úgymint, sör, bank, autó, számítástechnika.
Javaslatként elhangzott: UPC, Burger King ( mint vmelyik gyorsétterem)
Szóba kerültek az újságírók, mint hangulatkeltő tényezők. Név szerint Sinkovics. Teljesen lehúzták a palit, sőt a Szeiler azt mondta, hogy az NS egyedüli lapként „ nem támogatja” őt, felhívta a Vincze Andrást, mint rovatvezetőt, hogy találkozzanak, beszéljék meg, mi a gond, de ez azóta nem jött létre.
Most nem jut eszembe több.
HORI!
Azt hogy értetted, hogy nem árusítanak jegyet a kupameccsre?
Én már csüt. de. megvettem.
Íme a tegnap elhangzottak (egy része) a teljesség igénye nélkül:
A találkozón kb. 70-80 fő jelent meg. Nagyrészük a 16-osból, de jópáran voltak a II-es szektorból is.
Szeiler Józsi köszöntötte a megjelenteket, majd azzal kezdte, hogy szeretné, ha 1-2 éven belül 8-10000 bérletese lenne a klubnak. Jövő évtől a bérletek valószínűleg olcsóbbak lesznek, mintha valaki az összes meccsre külön venné meg a jegyet. Jövő évtől engedélyezett lesz a sörárusítás a stadionban, a Józsi minden bérletesnek akar 1-1 pohár sörrel kedveskedni. A bérletek bizonyos üzletekben kedvezményes vásárlásra jogosítanak majd.
Az öreg (szerintem rohadtul idegesítő) műsorközlő le lesz váltva, arra a fiatal srácra, aki legutóbb is volt. A stadion hangosítása is megújul. Márciustól az egész nézőteret bekamerázzák, a renitenskedőket azonnal kiemelik. A meccsek szünetében különböző műsorok, vetélkedők lesznek valószínűleg nyereményekkel. 2004-re fedett, 32.000-es stadionunk lesz, állítólag...
A játékosokról... Szűcs Lajos már a miénk, Hrutka is szinte biztos, hogy hozzánk igazol. Nagy Tamás nem jön, kölcsön nem adják, az ára meg 25 millió, ami nekünk nagyon drága. Csank nagyon akarja Zomborit, Szeiler abszolút nem; így pénzt biztos nem adunk érte. Ha a Vidi is belemegy Robot és Crnomarkovicsot adnánk cserébe...Hámorit leigazoljuk, a klubjának nem kell fizetni, így a következő 2 hónapban, a téli szünetig kell bizonyítania. Hogy utána maradhat-e? Pinte nagy kérdés, a játékos nagyon jönne, a szerződése Pozsonyban lejárt; számomra nem igazán derült ki, hogy akkor mi az akadály?
Az Újpest-Fradiról... A lényeges dolgok a mai Sportban benne vannak. A legfontosabb: aki szerdán 16.45-17.00 között nincs Újpest Városkapunál (mindegy, hogy a különmetróval, vagy mással jön), azt biztos, hogy nem engedik be, mivel az egész IV. kerületet lezárják, és fradisták csak ott és csak akkor léphetnek be Újpestre. Az sem számít, hogy érvényes jegyed van...(Kíváncsi lennék mit mondana erre az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, hm...)Akinél hamisított (értsd fénymásolt jegyet találnak, azonnal előállítják) A brigádot rendőrök kisérik a stadionhoz (állítólag a Váci út le lesz zárva; biztos jó lesz hétköznap, csúcsidőben...), a Megyeri-Váci sarkon jegyellenőrzés, motozás, beléptetés a pályára. Hogy ott mi a tökömet csinálunk este 7-ig azt nem tudom...
Külön felhívták a figyelmet (mégpedig az egyik vezérszurkoló), hogy a másodfokú tárgyalásra váró szurkolótársainknak biztos nem jönne jól, ha újabb botrány történne, mivel így biztos semmi esélyük se lenne az enyhítésre...Lehet gondolkozni Uraim...
Szeiler kérte a megjelentek segítségét a nézőtér biztonságosabbá tételében, mivel egyik legfőbb célja, hogy ismét 15.000-en járjanak a meccseinkre. Itt elég nagy vita alakult ki, érdemes azonban elgondolkozni, mivel a Demján féle vezetés a betett pénzt befektetésnek tekinti, amit egyszer szeretnének kivenni. Erre azonban csak úgy van lehetőség, ha a foci üzlet lesz Mo.-on, kb. 30%-a az összbevételnek a nézők által megvett jegyekből kell majd, hogy jöjjön. Állítólag a legeményebben fognak elbánni a nézőtéri botrányokozókkal szemben...(Értsd: a legkisebb kihágásnál úgy lecsuknak, mint a pinty...)
A találkozó majdnem botránnyal zárult, mikor kiderült, hogy ezúttal sem lehet a kupameccsre jegyet venni. Szeiler Józsi megígérte, hogy péntek de. mindenki személyesen átveheti nála a jegyét, amit én személy szerint igazolni is tudok, hogy megtörtént.
Majd a rájátszásban, a mostani pontok olyan sokat nem számítanak (de azért jussunk be legalább a 3. helyre :))
Horváth Ferinek már 244 voksa van!!
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Az imént péntek délutáni unalmamban csináltam egy táblázatot a két csoport összevetésével.
Nos sajnos a 8. helyen tanyázunk +2 a golkülönbségünk és 1,75 a gólátlagunk. Kijelenthetjük hogy erős középcsapat vagyunk jelenleg. Ennél azért többet ígértek nekünk.
De már a hétvégén lehet javítani.