"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
ZéPé!
Holnap este kapsz mailt, jó? Olyan "hölgyeset", okés? De azért a fociról fog szólni. :))
Mash!
Tiszta hihetetlen ez a cenzúrázós móka. Az vigasztal, hogy nekünk megvan! :)) Az az egy, ami már fent van, így, a szöveggel együtt tényleg lehetne a Forduló Képe! Nem tudtad még meg, hogy ezen MIT cenzúráztak? A szöveg találó volt, nem cenzúrázandó! NEVETSÉGES! :((
MINDENKI AZ ÜLLŐI ÚTRA! Tízezernél több szurkolót várnak - ne ábrándítsuk ki őket! :))
Na emberek, befejeztem Sinkovics/Bodnar,Szeiler beirásával.
Nem panaszkent, mert onkent csinalom, de legalabb, a meccset nem szamitva14 orát dolgozam a Fradi oldal kapcsan.
Tegnap es ma.
Ezert kellenenek emberek, mert valamikor nem lesz eleg infotok.
Onkentesek, minden csoportbol, jelentkezo.
Az nb1hu jo anyagot tartalmaz a Fradi oldalon, hatalmas az erdeklodes is. Holnap meg tovabbi anyagok.
Az nb1.hu elhatarolodott a fasisztazastol, igy ez a kerdesem megoldodott. Valaki nicket hamisitot es nem vettek eszre. Ez a hivatalos magyrazat. En elegtetelt kaptam, ok meg a figyelmeztetest. Magyarsag ugyeben nincs pardon nalam.
Elég régi olvasója vagyok ezeknek az oldalaknak, a régi dk-2-be regisztrálva is voltam, de ide még nem.
Tegnap lenn voltam Tatabányán, és rég nem láttam ilyen jó focit a csapattól, és ennyi Fradistát vidéken. Egyszóval minden nagyon jó volt.
B+, Polyci, ezt nem bírtam röhögés nélkül.
Darth_Véber. Elképzeltem:
Fekete maszk alatt Véber Gyuri jóságos arca. Csirkelábakon áll, az egyik törött.
És mondja a szöveget:
"Vérszemet -khh- kaptatok -khh- mi? -khh"
Megrajzoltatom K.O.-val :-))))