"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kicsit azért féltem ezt a Pinte gyereket és HrutkaJanit is, hogy nehogy a megszokott "bekerültaFRADIba oszt visszaesett"
műsor lássuk.
Van nálunk pár tehetséges focista, aki régóta csak az éppen elégségeset teszi hozzá a csapathoz, és saját fejlődése sem foglalkoztatja.
Ha az ilyen elmegy rögtön összekapja magát.
Nem értem.
Na hát még a végén lehet ebből valami jó is :-)
Ez a Pinte tényleg nem rossz. De még van bőven mit javítani a csapaton. Pl.: nagy javulás lenne ha Rob a kispadot se melegítené máskor.
Pinte az évtized legjobb Fradi leigazolása és ezt be is bizonyítja. Az első lépést már megtette. Összvissz 2 rossz passza volt, szabályosan szerelni nem tudták, volt egy gólpassza, labdákat szerzett, labdákat adott, amivel gólhelyzeteket teremtett stb. Ha még összeszokik a többiekkel, fergeteges Fradit fogunk látni, ami európai viszonylatban is erős lesz.
És végre egy ember, aki a szlovákiai magyar politikusok helyett megmutatta, hogy élnek magyarok a határon túl is és hasznára válhatnak a magyar népnek.
Hajrá Pinte!
Óriási érzés 2200.-nak lenni a DK legfontosabb, lexebb, legtartalmasabb topicjában! (Majd Trébányán elmesélem milyen érzés Mash;))
Külön köszönet GGalNórinak a közreműködésért!
Szeiler arról tud amiről tájékoztatják.
A szurkolók oldaláról megkereste már valaki ezzel a problémával?
Egyébként amikor bent voltunk nála, beszélt a táborról, és hogy leül a csoportok vezetőivel megtárgyalni a dolgokat.
Kérdés, mi valósult meg ebből?
Szóval szerintem Ő nem tudja ezeknek a balhéknak a pontos okát.
Egyetértek.
Az elfogadhatatlan, hogy a "saját" rendezőgárdánk legyen velünk szurkolókkal a legellenségesebb.
Persze egy-két pofon a magától nagyon elszállt biztonságinak nem biztos, hogy megoldja a problémát.
Emellett talán a vezetőség felé is jeleznünk kellene, hogy mi a gond velük, és esetleg javaslatot tenni a probléma megoldására.
Szép vol fiúk!
Bár elmaradt 2 meccs, azokkal is ott lennénk az első háromban.