"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Hali, tudna itt nekem valaki segíteni? Egy televíziós riporthoz keresek olyan drukkereket, akik nem járnak ki a meccsekre, hanem pl. otthon, kocsmában, extrém körülmények között, stb. szurkolnak és van kedvük egy kis szerepléshez. Ha valaki tud ilyen emberkéket, írjon emilt! Előre is köszi.
Ki nem szarja le az Mtk-Kispest meccs
presztizsét 1000 néző előtt?
Egy Debrecen-Diósgyőr, Debrecen-Nyíregyháza, Videoton-Győr meccsnek nincs presztizse?
Ki nem szarja le, hogy videken mennyi kozonseg van. Semmi presztizse nincs egy zte-FRADI, egy sopron-FRADI, vagy pl egy lombard-FRADI meccsnek.
A honved-FRADInak, az ute-FRADInak meg sorol6nam tovabb annak van. Ha nem tunt volna fol neked, pesten minimum ketszer annyi a jegy ara mint videken. En pl a jegypenztarnal fordultam vissza, mikor megtudtam, hogy az ute-FRADI MK meccs 2000 FTba kerul.
szaki2!Ne hülyülj már.Mi a f@sznak a 12 csapatos nb1-be 5-6 fővárosi csapat.Még a tv-n keresztül is szar úgy meccset nézni ha nincs közönség, nemhogy élőben.Vidéken sok nb3-as meccsen többen vannak mint egy libás vagy egy kispesti meccsen.
Hajrá FRADI!!!
"szeretlek Erzsi,haver vagy János,
Csapat csak egy van: a FERENCVÁROS!!!!"
Nekem is teccik az eredmeny. Igy komolyabb eselyunk lesz a bajnoki cimre, mint a dunaferr. En is utalom a kispestet, de inkabb vmelyik videki essen, ki mint a kispest.
Ennek egyrészt örülök, mert a Dunaferr kicsit leszorul az élbolytól, viszont bánom is, mert egy kicsivel messzebb került a Kispest a kieséstől. :)
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Mit keres az a csámpás f@sz még mindig a Fradiban?
Szerintem, ha holnap hiányzik egy fő a védelemből, jobb, ha valakit felhoznak a tarcsiból vagy valaki közülünk beáll. Egy félidőt szerintem bírnánk, bár engem gyorsan kiállítanának, mert valahogy nem tudom a lila színt tolerálni.
Tudsz mást? Dragó, Rudi, Dragan, Nagynorbi... Több védőnk nincs. Lipcsei, de ő nem játszhat.
Egyébként a Tököli mi a f...t ugrál a három meccses eltiltása miatt. Ráadásul ő tényleg beszólt a partjelzőnek, Lipcsei meg csak a labdát vágta a földhöz. Ha elfogadják ennek a kohásznak a fellebbezését, botrány lesz.
Hajrá Fradi!
Civil