Keresés

Részletes keresés

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.05 0 0 224
Bárcsak igaz lenne... Gyűlölöm a kosárlabdát! Az a 100 néző majd megy más pattogtatós csarnokba. És ne feledjük, hogy a férfi kézilabda kárára lett a női kosár (Tungi) a Fradiban!
Előzmény: barca8_d (222)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 223
A qrva eletbe...
Ennyire nincs penz a haznal?
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: barca8_d (222)
barca8_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 222
www.sportforum.hu (MTI forrás)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 221
MICSODA????????????????????
Ezt nem tudom elhinni. Hol olvastad?
Előzmény: barca8_d (220)
barca8_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 220
Megszünt a Fradi kosárlabda szakosztálya!!!
Most olvastam a sportforumon.
Elég sokkoló a hír, bár ritkán jártam kosármeccsre
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 219
Valaki

Nemigazan ertek mindent a franciakkal kapcsolatos irasodbol. Nem latom pl. hogy jonnek a romanok meg a totok a kepbe. Arra nem tudtal indokot mondani hogy miert is utalod a franciakat valoszinuleg azert nem mert a Magyarorszagon megszokott sztereotipiakbol taplalkozik. Ahogy mondtad meg egy hetet sem toltottel el Fro-ban en egy picivel tobbet igy atz hiszem jobb a ralatasom a dolgokra.
A franciakat Magyarorszagon Trianon miatt utaljak igaz ezek az emberek altalaban soha nem jartak meg Franciaorszagban es meg soha nem talalkoztak francia emberekkel csupan a "megszokott" dolgok miatt utaljak oket. A mai franciaknak az egvilagon semmi kozuk sincsen Trianonhoz ezert tartom hulyesegnek emiatt kollektiven elitelni egy nepet (ugye mi sem szeretjuk amikor az izraeli nagykovet minket itel el kollektiven akkor mi minek tegyuk ezt). Ami pedig a senkihazisagukat illeti en tapasztaltam olyan kozvetlenseget, baratsagot franciaktol amit Magyarorszagon nemigen tapasztalnek. Egy pelda: te odaadnad-e a lakasodat amig szabin vagy, 3 hetre egy kulfoldinek akit talan 2 honapja ismersz ugy hogy a csapattarsad es talan 2-3-szor soroztel vele? Gondolom nem. Na egy senkihazi francia ezt megteszi velem...
Ami a francia-csapatot illeti: pontosan a fele nem-francia szarmazasu (22-bol 11) de a nagyobbik reszuk nekik is Franciaorszagban szuletett. Feketek vannak az angol vagy a portugal csapatban de pl. a nemetek is honositottak egy brazilt. De ilyen alapon ne huzza magara a cimeres mezt Sowunmi, Meszaros Domotor, Navarrate Pepe stb.......
De kerdem en, a torokok mennyivel europaiabbak a franciaknal? Vagy az Europa hataran elo gruzok, ormenyek, azeriek? Sot Oroszorszag 4/5-e Europan kivul van. Izraelrol nem is beszelve...
A szellemisegemre tett megjegyzesedet nem ertem, lehet elhamarkodottan iteltel. Ha erdekel, Contrahoz hasonloan jobboldali beallitottsagu vagyok (bar sokmindenben nem ertek vele egyet), ez azonban nem gatol meg abban hogy a dolgokat ne szuklatokoruen nezzem es pl. mielott egy nepet kollektiven elitelek elobb ismerjem meg oket hogy valoban igaz-e amit mondanak roluk.
Hazankkal kapcsolatos tudatlansag egyebkent nem francia, hanem altalanos nyugat-europai jelenseg, talan az olaszok, nemetek es osztrakok valamivel tobbet tudnak rolunk de a tobbiek...
Fradi: ha az Ybl-hoz (es igy Taakcshoz) vandorol love a Fraditol akkor ot is ugyanugy felelossegre kell vonni.
Torgyannal kapcsolatban nem ertunk teljesen egyet mivel nemcsak a labdarugocsapatot vezeti hanem a FERENCVAROIS TORNA CLUBOT az osszes szakosztalyaval szoval szerintem nem eleg a sugoit jol megvalasztani (de en ugy erzem azt sem jol valasztotta meg).
Szivossal kapcsolatban egyetertunk.
A tekevel kapcsolatban ugy latszik tevedtem.
A Mate vagy a Fenyo nekem sem kell nem tudom miert hoztad fel, en is tudom hogy milyen (volt) a hatteruk.

EX

Ha jol tudom nem volt a Fradit feltok nagy resze a zelnokseg tagja akkoriban, csupan Jakabhazy, aki ha kezdemenyezett valamit akkor egybol lehurrogtak.
Azt mondod, csak a pozicizo kell nekik. Felveted, hogy a szurkolokkal senki nem torodik (ami sajnos igaz is). Ez nem lehet az o hibajuk mivel ok nincsenek pozicioban. A programjukban allitolag tobbek kozott pont ezzel a kerdessel is foglalkoznak! Ti. hogyan lehetne elerni hogy ujra telthaz legyen az Ulloin...
Takacsnak szerintem esze agaban sincs a focistaknal poziciot vallani. A hosszu beszelgetesunk alatt epp ok vetettek fel, hogy milyen aldatlan egy allapot hogy pl. a fociszakosztaly dolgairol az elnokseg dont!!! Tehat a focistak dolgaival kapcsolatosan szavazati joguk van pl. a vivoknak vagy akar a tekezoknek! Ez azota mar lehet hogy megvaltozott de nem is olyan regen meg igy volt.
Ami a szemelyi csereket illeti, minket azzal hulyitenek evek ota hogy az edzovel vitetik el a balhet, kirugjak, uj edzo jon mintha az o hibaja lenne a dolog. Errol mar tobbszor megirtam hogy mennyire utalom.
Fejetol buzlik a hal, ergo nem feltetlenul az edzo a fobunos. Szerinted hol a hiba? Ha nem szemelyekben mint pl. Pancsics. Mit kene csinalni? En sem akarom egy ember nyakaba varrni a dolgot.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EX Creative Commons License 2000.07.04 0 0 218
Valaki!

"a Fradit Féltők probálkozásait úgy érzem,mint a korábbi rablók elkeseredett harcát,hogy valami további konchoz jussanak"

Esküszöm ez a legtalálóbb megfogalmazás velük kapcsolatban!

Lörinc!

Még egy adalék: A Fradit Féltők nagyrésze az elnökség tagja volt akkor amikor a bajok kezdődtek!Akkor szerintem ők is hibásak a jelenlegi helyzetért!
Amikor az elnökség megszünt pozició nélkül maradtak.
Ekkor halt meg Mészáros "Dodó"bácsi a Baráti Kör
elnöke.Aki fél évvel a halála elött,elkezdte szervezni,hogy átadja a Baráti Kör vezetését a fiatal szurkolóknak.Mert ahogy ő mondta a Baráti Kör régi funkciója a pénzmosás megszünt,
ezért új feladatot kell meghatározni.Nevezetesen a Baráti Körnek kell betölteni azt az űrt,hogy az ország legnépszerűbb csapatánál senki nem foglalkozik a szurkolókkal!De ő már ehhez túl öreg és különben is a mai szurkolók jobban tudják,hogy mi kell a társaiknak.
Rendes ember volt,Isten nyugosztalja !
A pozició nélkül maradtak természetesen másképp gondolták és rögtön lecsaptak a Baráti Körre!
A lényeg,csak valami poziciójuk legyen a Fradinál!

Nem számít,hogy szinte alig járnak meccsre.
Nem számít,hogy nem tudják mi az az ultra.
Nem számít,hogy az általuk mostanában annyit emlegetett népes szurkolótáborral azóta sem törődik senki.
NEM SZÁMÍT,CSAK A POZICIÓ MEGLEGYEN!

Szerinted a Takács szereti a tekét,vagy csak a pozició miatt ő a tekeszakosztály elnöke?
S ha mondjuk poziciót kapna a labdarúgóknál,mennyire viselné a szivén a tekézők sorsát?

Valaki-hez hasonlóan én sem kaptam soha egy fillért sem a Fraditól.
És én sem akarok senkit védeni.
De meggyőződésem,hogy a jelenlegi helyzetben teljesen mindegy,hogy ki a szakosztályvezető vagy a technikai igazgató az egész rendszer attól még szar.Pont ezzel hülyítenek minket évek óta,hogy xy
a hibás és ha ő elmegy akkor minden jó lesz.
Ezzel terelik el a figyelmet az igazi hibákról!

Előzmény: Valaki aki ott volt (217)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.04 0 0 217
Lorinc_d!

Igen! Valami megviláglott előttem! Mától szeretem a franciákat! Sőt nem csupán a franciákat, hanem a románokat is megszerettem írásodat olvasva, de a tótokat mostantól kimondottan barátként kezelem. Talán az első fordulóban az MTK meccsére megyek inkább ki, mint a Fradiéra! (Bocs, a cinikus felvezetésért, de ezek a sorok következnek írásodból!)

Én ugyan nem éltem Franciaaországban, de nekem az a kétszer 3 nap is tökéletesen elég volt, amit ott töltöttem. Még egy ilyen senkiházi népet nehéz lenne mutatnod (legalább is azon a környéken)! Én is tudom, hogy Magyarországot nem ismerik, de talán pont ez az ami miatt még jobban gyűlölöm őket! Végezz közvéleménykutatást majd itthon is (ha még hazatérsz), hogy itthon, 10-ből hány ember mondja meg Franciaország fővárosát!

Az elmúlt években inkább azt jegyzem, ha valahol hallottak már kicsi országunkról (ilyen is volt, de nem Franciaországban)!

Tetszik a "francia" foci?! Mi volt benne a francia?! Még azt se mondom, hogy kisebbségben voltak a franciák, mert ezt már alig lehet kisebbségnek nevezni... Ajánlom legközelebb az Afrika-kupa mérkőzéseinek megtekintését, ahol szintén nagyon jó focit láthatsz - de ott legalább nem csapnak be azzal, hogy Európa Bajnokságnak nevezik! (Nekem semmi bajom az afrikai és az ázsiai focival!)

Amit a Fradiról írtál, azzal kapcsolatban pedig annyi megjegyzésem van, hogy én (pl.) az Ybl irodájában fizettem be a pénzt, így egyértelmű hogy hol van... (Ismétlem, nem az a pár ezres fáj, amit buktam, hanem az, ahogy semmibe vettek - és ez különbség! Ha néhány év múlva mégis megcsinálnák, akkor sem lenne már ugyanaz! A Centimeccs se ér semmit néhány év múlva!)

Ezt is írtam már korábban, hogy Torgyán, de beszéljünk inkább általában egy labdarúgócsapat elnökéről, nem tud (és nem is kell) főállásban foglalkozni a csapat ügyeivel. Neki csupán a súgók kiválasztását kell elvégezni. A felelőssége erre terjed ki, de ha rosszat súgnak, akkor is a súgó az első számú felelős!!!

(Most lehet, hülyeséget írok, de a ffi teke szakosztály már nem a Csányi-féle, csupán a nők nyerték meg a bajnokságot, míg a ffi jó középcsapat lett.)

Szívóst utálom, mert a Torgyán előtti gazdasági helyzetet, a csapat csődközeli helyzetét ő, illetve az ő döntéseinek következményei idézték elő.

Én nem tudom mi a helyzet a klubnál (én nem vagyok bennfentes), de a "Fradit féltők" próbálkozásait úgy érzem, mint a korábbi rablók elkeseredett harcát, hogy valami további konchoz juthassanak... Én meg egy-két ingyenjegyen kívül (de ezeket is egy kezemen össze tudom számolni) semmit nem kaptam a klubtól, így hidd el, hogy csak a Fradi érdekel, és semmi hasznom sem származik abból ha Torgyán van Páncsiccsal, és nem pedig a Máté, vagy a Fenyő (RIP), vagy akárki más!

Különben meg benned nagyot csalódtam, mert mintha korábbi írásaidból nem ilyen szellemiséget olvastam volna ki - de lehet, csak megtévesztett, hogy Contra ismerőse vagy...

Előzmény: Lorinc_d (215)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 216
Jocika

Ezek szerint meg idoben olvastad a mailemet. Orulok hogy megittad es nem maradt az Indexnel ;-)))))))))))))

Előzmény: JOcika (211)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 215
Valaki, EX, Robi

Takaccsal es Jakabhazyval szemelyesen csak egyszer talalkoztam akkor viszont vagy 2-3 oran at dumaltunk foleg ok beszeltek. Ram jo benyomast tettek, igaz azert a dolgok megvalositast illeto gyakorlati dolgok kerdeseben nem voltak meggyozoek (Jakabhazyrol meg hallottam mastol rossz velemenyeket olyantol aki majdnem rokoni kapcsolatba kerult vele anno de szerintem ez kevesbe lenyeges). Szerintetek inkabb vetites az egesz. Hat nem tudom, nem hinnem hogy ennyire megetettek volna, vagy legalabbis ha igen akkor nagyon ugyesen csinaltak.
Nem tudom hogy hova vandorolt a teglajegyekbol befolyt penz, ha igaz hogy a Takacs cegehez akkor... Mint ahogy azt sem tudom hogy az Uruguay elleni centenariumi meccsre eladott jegyekbol befolyt penz hova ment. Pedig erdekelne. Es az is, hogy miert gatyasodott ugy le klubunk ahogy, miert ures a kassza stb stb. Ebben szerintem Szivoseknak nagy szerepuk volt de valoszinu ebben n(s)em ertetek velem egyet.
Ceges penzek: ha jol tudom Galnak is volt valami benzines penz-sztorija, bar oszerinte kamu a dolog.
Robi, nekem nagyon ugy tunik hogy a Pancsics mozgatja a dolgokat a hatterbol es nem eppen pozitiv ertelemben. Szerinted ki a "leg"? Pancsicsnal nekem az sem tetszik pl. a multjaban, hogy a kommunista-bundazos idokben MLSZ elnok volt.
Valaki, nem szoktam Torgyant rendszeresen szidni, de akkor is az a velemenyem hogy azt csinalja amit Pancsics sug neki. Ti nem igy latjatok?
EX, Takacsnak azert van nemi koze a Fradihoz. Ne felejtsd el hogy tekezoink meg mindig verhetetlenek az egesz vilagon. OK, ez nem foci, de azert megis a mi dicsosegunk.
De nezzuk ugy, hogy igazatok van, Takacsek szelhamosok. Ekkor ugymond Pancsicsek oldalara kene allnunk (vagy hogy mondjam)? En erre valahogy nem lennek kepes.
Lehet hogy tevedek. Ti tuzkozelben vagytok ahogy latom (elsosorban EX es Valaki) en csak egy egyszeru szurkolo vagyok. Ha vannak infoitok osszatok meg. Jo lenne ha tudnank ezekrol a dolgokrol beszelni, higyjetek el nem a reformerek erdekelnek hanem a Fradi.
Ami Takacsekat illeti meg: van programjuk, ugy volt hogy el is kuldik a GGG-nek es felkerul a netre (ez meg tavaly decemberben volt). A dologrol azota nem hallottam.

Mas tema. Valaki, ezt mar pedzegettem mas topicokon. A mai franciakon szamonkerni Trianont oriasi butasag. A mai franciak nemhogy azt nem tudjak, mi tortent velunk Trianonban, de 10-bol 9 es fel nem tudna pontosan megmondani hogy hol van Magyarorszag. En ossze-vissza masfel-2 ev franciaorszagi tartozkodasom alatt egyetlen franciaval talalkoztam aki tudta hogy Trianon miert "emlekezetes" nekunk, magyaroknak. Kerdezte is hogy kimentem-e mar lekopni... ;-))))
Nalunk sok sztereotipia el a franciakrol amik igazak voltak az 50-es evektol ugy a 80-as evek kozepeig mondjuk, de mara mar elmultak. Foleg a fiatal generaciot illetoen. Erre rengeteg peldat tudok hozni.
A franciaknak azert drukkoltam, mert szep, kreativ tamadofocit jatszottak, az olaszok defenziv focijaval szemben. Elismerem, a dontoben az olaszok nem voltak olyan defenzivek mint pl. 10 emberrel a hollandok ellen, de a franciak voltak kezdemenyezobbek, annak ellenere hogy az olaszoknak is voltak helyzeteik (pontosan 2) a golon kivul. A franciak nem adtak fel, meg a 90. perc kornyeken is ugyanolyan nyugalommal tamadtak mintha a meccs kozepen jarnank, es ez meg is hozta gyumolcset. A francia csapat szimpatikus volt, pl. hogy Zidane es Blanc, akik a vilag egyik legjobb jatekosai, milyen szerenyen nyilatkoznak, semmi nagy melleny, nemelyik magyar "profi" nagyobb arccal nyilatkozik adott esetben.

Elnezest ha hosszu voltam, es a vegen levo offtopicert mindenkitol.

ElitJaszub Creative Commons License 2000.07.03 0 0 214
Valaki!
mél ment
E.J.
Előzmény: Valaki aki ott volt (213)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.03 0 0 213
Helyesen: Újpest!

De inkább ne írjunk ilyeneket (erről a lapok is írtak akkor, úgy hogy mindegy)!

Előzmény: ElitJaszub (212)
ElitJaszub Creative Commons License 2000.07.03 0 0 212
A Nagy Tominak én is azért örülnék, mert legalább egy Fradistával több lenne a pályán. Ő anno a Honvéd szurkolókkal is összeugrott egy csepeli meccs után.
A Lipcseivel és a Dragónerrel egész tekintélyt parancsoló csapatunk lenne. Hol vannak a régi szép idők, amikor telegatyával érkeztek ide a csapatok. Ma már egy vmi Orosz nevű is ki mer mutogatni a nézőknek, mert nincs aki megfegyelmezze bent a pályán. Arról nem is beszélve, amikor a játékosainknak ugatnak vissza. Én meg a széket harapom szét közben.
Ezek meg hagyják magukat.
Nyuszi csapat.
Remélem legalább ez változik.
E.J.
JOcika Creative Commons License 2000.07.03 0 0 211
Lőrinc!
Köszönöm a sört! A végén kicsit keserű volt a szám íze, de ez nem a sör hibája.

Hajrá Fradi!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.03 0 0 210
Mivel még Szentgotthárdon egy étteremben megnéztük az EB-döntőt (bár ne tettük volna), csak most értem haza a számomra még mindig kimondhatatlan és leírhatatlan nevű lengyel csodacsapat elleni "barátságos" (de helyesebb a szó: előkészületi) derbiről.

Sajnos csak az első félidő utolsó két percére értünk oda (a kommunista időkkel versenyző határátlépési idő miatt), de akkor pont a kristonsenki "viharzott el" a jobb szélen, majd hihetetlen mozdulatsor után elvesztette (hát persze, hogy elvesztette) a labdát, és (szintén szokás szerint) faltolt. Ez nem indult jól - gondoltuk, mert én bizony abban a tévhitben voltam idáig, hogy ez a senkházi többet a csapat közelébe se kerül! A Kriston játékát (? - ha lehet ennek nevezni a szánalmas próbálkozását) tovább elemezve: a második félidőben Csank mestre lecserélte (a senkiházi az otromba termetével próbált elbújni a pályán, mintha nem látná, hogy le kell mennie), de később vissza (!!!), így alig telt el néhány perc nélküle... Amikor visszajött, bemutatott néhány (mostmár nevezhető így) Kriston-féle üresjáratot, ami annyit tesz, hogy az edző által a papíron megrajzolt vonalon szaladgál fel-s-alá minden érdemi dolog nélkül. Nos, újbóli pályáralépése után csak hozzákerült a labda (bármennyire is próbált mindig ellenkező irányba futni, fejét leszegni, stb.), és mivel szabadulni sem tudott tőle, ezért kénytelen-kelletlen nekilendült (amolyan kristonosan) és ha cselt nem is tudott bemutatni, a tohonya testének esetlen mozgása megtévesztette a rá váró védőt, és cselt gondolva kilépett, midőn a "legjobb 7-es" könnyedén masírozhatott volna tovább (át az ellenfél térfelére), ekkor a póruljárt lengyel valóban befaltolta őt. Ekkor azonban a senkiháziban hihetetlen indulatok szabadultak el, és meccsen még nem látott fordulékonysággal és gyorsasággal termett a meglepett lengyel előtt egy olyan jó magyaros "k...a édesanyád" felkiáltással ijesztett rá. Erre gyorsan összesereglettek a pályán lévők (mindenki az addigi leggyorsabb vágtáját mutatva - most kellett volna sprintidőt mérni), és a szavakat tettek követték, heves lökdösődés támadt (amolyan jégkorongos módra) - már a cserejátékosok is készültek pályára lépni, amikor nagy nehezen lecsillapodtak a kedélyek. Szóval ennyit emberünkről, aki még sok bosszúságot fog okozni azon kevesek számára, akik még ezt a formálódó (ám jelenleg a harmatgyengénél jobbnak semmiképpen nem nevezhető) Ferencvárost még élőben akarják látni...

Közben elolvastam a Sport mérkőzésről készült tudósítását. Néha úgy éreztem a sorokat olvasva, mintha más meccset néztünk volna, de mindegy, mert legalább jóindulatú a cikk, és próbálja szépíteni a valóságot. Én még csak ismerkedtem a játékosokkal (most se tudom, melyik szám melyik nevet jelentette), és ugyan elöl tényleg volt egy elfogadható teljesítményt nyújtó fiatal (valószínűleg ő lehetett Gera), de azért annyira meggyőző nem volt, hogy már most el kelljen kezdeni sztárt csinálni belőle...

mash Creative Commons License 2000.07.02 0 0 209
Hajrá FRADI!!!!!

kicsit bővebben!!!!!

Előzmény: EX (208)
EX Creative Commons License 2000.07.02 0 0 208
2:1-re nyertünk a Gornik ellen!
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.07.02 0 0 207
Lőrinc!

Ja! Nehogy azt hidd, hogy nekem a Páncsics valami haverom, csak unalmas az, ahogyan a reformereket isteníti mindenki!

Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.07.02 0 0 206
Lőrinc!

Igaza van EX-nek és Valakinek. Kicsit túlságosan is isteníted a reformereket! Hidd el, akár én is tudnék neveket bedobni és hülye programokat szajkózni. Szerintem azért, mert valaki Fradista (volt) még nem feltétlenül kell neki a legjobbnak lenni egy adott munkára még a Fradinál sem! Példának legyen elég itt: Albert, Szívós, és ha úgy gondolod Páncsics! A reformerek számomra csak szenzációhajhász nyugdíjasok gyülekezete. Látják, hogy nem minden OK a Fradinál és fennhangon kiabálnak mindenkire! A következő akire kiabálni fognak, az a Torgyán lesz, mert nem tartja be a parancsaikat!
Azért valamit higyj el nekem! Nem a Páncsics a legrosszabb ember, ahogyan néhányan itt látják a sátán a Fradiban a mai napig sem! LEhet, hogy hülye és nem tetszik pl. neked, amit csinál, de nem ő a leg!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.02 0 0 205
Lorinc_d!

Bár EX nem szorul az én támogató hozzászólásomra, azonban az általa leírtak alátámasztására néhány gondolat. Én ugyan nem ismerem Takács urat és sleppjét, de a fradizmusáról egyszer már írtam egy gondolatébresztőt, neveztesen, hogy mit ad, és ezen mit nyer. (Már megbocsáss, de az általad rendszeresen megszólt elnökünk éveken keresztül bizonyította hovatartozását, és cserébe semmit nem kért, illetve kapott.) Most inkább azt emelném ki, voltam olyan balek, hogy vettem a centisétányban téglajegyet (miután az első "szektor" elkészült, hiszen ezzel biztosítottnak láttam "befektetésem" megtérülését). Nem igazán az vezérelt, hogy a nevem olvasható legyen a bejáratnál, hanem az egyik gyerekkori barátomnak vettem karácsonyi ajándékul, akivel együtt kezdtem meccsrejárni - gondoltam szép emlék lenne. Nos, elég nagy csalódás számomra, hogy így átvertek, és még egy értesítésre, vagy nyilvános bejelentésre sem méltattak, hogy miért késik (azaz hiúsult meg) a kezdeményezés.
Tudom, történetem nem egydülálló, és azt is, mást mással vertek át (Fradi-részvény, centenáriumi meccs, stb.)!

Az pedig komolyan meglepett, hogy Franciaországot élteted! Talán virágot is vihetnél a Kis-Trianon palotához, ha Párizs környékére vetődnél! A francia levegő mindenkiből ilyen érzelmeket vált ki, vagy csak belőled?!

JakVik!

Honnan az infó?

Nagy Tomi, azaz Sas régi haverunk, együtt jártunk meccsekre, koncertekre (nem kívánok róla kompromitáló dolgokat írni). Én jó srácnak ismertem meg. Ha leigazolnánk, akkor legalább egy igazi fradistával gyarapodna a csapat (mégha a Fradinak nem is volt igazolt sportolója). Focitudásáról már nem írnék ilyen fellengzősen, mert én nem tartom nagy focistának - "csak" jó havernak. Egyébként, ahogy hallottam, még a Csepelben, nem kis konfliktusai voltak ennek okán, nevezetesen, hogy az akkori Csepelben voltak néhányan, akik gyűlölték a Fradit. A másik hírbehozott, Zombori Zalán ugyan nem tartozott ezek közé (tudtommal) - de nem is szeretett minket soha életében. Saját bevallása szerint nem szurkol semmilyen csapatnak, de ezt lehet, csak nem merte előttünk vállalni, amikor egy félbaráti csevely során szóbakerült. (Őt még annyira se tartom jó focistának - és még nem is haver!)

EX Creative Commons License 2000.07.02 0 0 204
Lörinc!

Elég kevés az információ.Nem tudom,hogy kire gondolhatsz.

Hagyd már ezeket a reformereket.
Ki a f@sz az a Takács?
Neked vagy nekem hatszor több közünk van a Fradihoz,mint neki.
Egy pozició éhes képmutató,buta kis senki.Aki ráadásul egy csomó pénzt kereset a Fradin!Nézz utána,hogy az elmúlt 10 évben a Ferencvárosnál végzett beruházásoknál hányszor szerepelt a cége!!
Vagy pld. az üllői úton létrehozandó "nagysikerű"
Fradisétány téglajegyeiből befolyt pénzt kinek a cégszámlájára kellet befizetni és hol a pénz?!
Egy kicsit felnyílhatna már mindenkinek a szeme.

Butaságára egy jellemző történet:Vincze Ottó bulijára mindenki időben megérkezett a megbeszélt 21-22 óra között a Margithíd és az Árpád-híd között található állóhajó éttermébe.Csak Takács érkezett úgy fél egy tájban.Ő ugyanis 10 órától éjfélig várt az étteremtől úgy 200 méterre a Margithídnál arra,hogy kikössön a hajó.Majd kétórás várakozás után felhívott valakit,aki elmagyarázta neki,hogy hova menjen.:)
Mielött kétségbe vonnátok a történet hitelességét,
megérkezése után Ő maga mesélte el a történetet.:)

S végűl egy utolsó kérdés:A reformereknek azon kivűl,hogy mely pozicióban kit látnának szívesen mi a koncepciójuk?

Előzmény: Lorinc_d (202)
mash Creative Commons License 2000.07.01 0 0 203
Hajrá Fradi!!!
Forza ITALIA!!!!

vesszen a bóhoc!!!!!
egy seggfej!!!!!

Előzmény: Lorinc_d (202)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.01 0 0 202
Na mit szoltok... Torgyan visszautasitotta Szeiler Jozsit... A laikus vagy kivulallo azt kepzelheti Torgyanrol hogy micsoda egy kemenykezu, hatarozott pali, kozben azt csinalja a mit a Pancsics mond neki!!!!!!! Igaz hogy nincs ideje arra hogy vezesse a Fradit a miniszterseg mellett, dehat akkor miert csinal ugy mintha tudna egyszerre csinalni a kettot???
Takacsek ajanlottak Martost, Torgyan kinevezte Haazt akit Pancsics hozott. Ismet a reformerek ajanlottak Jozsit, Torgyan elutasitotta, csodalkoznek ha nem Pancsics hatasara... Ez a pali ugy tancol ahogy a Pancsics futyul!

EX

Ismered azt a sracot akit kerdeztem?
Nemreg irt nekem egyebkent Lecso, irjal szerintem neki orulni fog egy regi bajtarsnak!

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap pedig HAJRA FRANCIAORSZAG, ALLEZ LES BLEUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JakVik Creative Commons License 2000.06.30 0 0 201
Hallottátok hogy le akarjuk igazolni Nagy Tamást a Dunaferrből ? Nem tudom nekünk miért kéne ha még a Dunaferrbe sem fér be...
EX Creative Commons License 2000.06.30 0 0 200
Valaki!

A sport szerint 17.30 a kezdési időpont.
Én sajnos még nem tudom,hogy kitudok e menni.

Előzmény: Valaki aki ott volt (199)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.06.30 0 0 199
EX!

Köszi! Úgy 99%, hogy megyek; ahogy hallom a fiatalok is elindulnak, így még egy jó kis móka is lehet az egészből. Ahogy néztem ez a labancul elég furcsa nevű falu Rábakeresztes, és a 8-ason Rábafüzesnél átlépve a jelenlegi határt, juthatunk el oda.

(Azt még értettem, hogy a Rapiddal Féltoronyban (A) játszottunk, de egy lengyel sztárcsapattal miért kell "odaát" játszani?! Remélem nem lesz megint 150 ATS a belépő, mint a Rapid ellen!!!)

Előzmény: EX (198)
EX Creative Commons License 2000.06.29 0 0 198
Valaki aki !

Heiligekreuz. vasárnap 18.óra
Ferencváros-Gornik Zabrze

HORI Creative Commons License 2000.06.29 0 0 196
plavi

Már itt is kötözködni próbálsz?

Előzmény: plavi (195)
plavi Creative Commons License 2000.06.29 0 0 195
A Koko nem "meztelenül" játszik???
Előzmény: Polyci (193)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.29 0 0 194
Volt-e valaki Godon kozuletek? Ha igen mik a benyomasok? Azon felul persze amit az NS is ir.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!