"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Figyeljetek ide !
A lila - zöld ellentétek elég ha a pályán jönnek ki, játékban és szavakban, de a tettlegesség egy nagy hülyeség,mert valaki ilyen vagy olyan érzelmú.Ugyanis a nagy dolgok úgyis a pályán dölnek el és ha véres orral mész haza még nem vagy nagyobb gyerek , sőt. Elmondok egy történetet,amit közületek lehet hogy még , koránál fogva meg sem élhetett. Helyszin Népstadion, a helyem a szokásos fradi tábor közepén, időpont egy kettős rangadó második meccse az Újpest ellen. Előtte hétközben jól elverték a Dózsát Bilbaóban ( 5:1 ) volt,ha jól emlékszem.Zúgott a rigmus ( Bilbaóba ment a Dózsa ötöt kapott héjáóóó ) , zsúfolt volt a nézőtér és akkor három simát guritott a fradi aznap. A maroknyi újpesti csendben távozott,de nem volt balhé. Gyerekek , 90 percen át megállás nélkül a csapatot kell biztatni , az ellenfél ne ellenség legyen, igy eltünnek a keritések a pályák körül ---- és jobb lesz a játék is. No, vitára fel,ha nincs igazam.
Köszi a képeslapot, Boot. Szépen kivitelezett, bár attól a Mikulástól a kézis lányok jobban megijednének, mint a Népligeti Rémtől.
Én is valami hasonlóban utaztam, csak nem volt időm rendesen kivitelezni. Utólag megnézheted
a www.greenternet.hu-n.
Mash! Te mindenhol ott vagy!
Ja, igen a Dunaferr topicba még nem tudtam írni, mivel nem rég regisztráltam magam.
Vicces, de nem vagyok msrjnek sem a mása, sem a lánya.
Hajrá Dunaferr!!!!!
Ennek most mi értelme volt hülye gyerek?
Egyébként szűkül a kör, ha megnézzük, hogy kik azok a nem zöld szimpatizánsok, akik máskor is teret adnak az ilyen "képi megjelenítéseknek".
Tippem is van egy pár.
Hogy valamelyik köcsög ennyire gyáva legyen! Ezért az egy üzenetért képes volt egy új néven regisztráltatnia magát!
De azért csak néhány esélyes, hogy ki is lehet ez a senkiházi...
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Úgy gondolom, hogy nagyszerü, sikeres új év előtt áll a csapat ( bár Ottó tényleg jó lenne az irányitó poszton ), a páratlan évek gyakran igen sikeresek voltak 1965 egyetlen magyar csapatként európai kupagyőzelem, 1975 KEK döntő stb. 2001. bajnokságot nyer a csapat!
FRADI FOREVER
kbatis lényegében leírta azokat a gondolatokat, amelyek nekünk is rögtön eszünkbe jutottak az általad bemásolt "levél" kapcsán. Ilyen kis senki net-betyárok mindig is voltak és lesznek. Dobd a kukába és ne foglalkozz vele!
Még a Slovan meccs után Vicky írt egy levelet (egy másikra reagálva) a Sport Plusznak. Megjelent, név, cím, minden. Tudod, milyen névtelen levelek jöttek utána?! Pedig ott sem volt egyetlen más hazai szurkolónak sem oka őt átkozni, hiszen a levél egy külföldön játszott meccsel volt kapcsolatos. Egyszerűen Fradista, hát gyűlöljük. Ez volt a "lényeg".
Mi már ilyen net-patkányokkal kapcsolatban arra is gondoltunk, hogy ha különböző emberi reakciókról kéne mondjuk, egy pszichológia házi dolit megírnunk, mi lenne ehhez jobb "gyűjtőhely", mint a Net, ahol mindezt névtelenül, arctalanul lehet megtenni. És arcátlanul. :)
De tudod,miért lett jobb a csapat az alapszakasz siralmas teljesitménye után? Érvényesült a már ősrégi igazség, hogy "végy egy jó kapust és épitsd köré a csapatot "" , és Csank mester ért az épitő munkához, végül is kapus volt valaha. Azért nem semmi,hogy még gólt se kaptak.Már csak játszom a gondolattal,hogy volt valamikor egy 100 %-o bajnokság.
Na, ja, képzeld el azt a középpályát: Keller, Lipcsei, Vincze O., Pinte - elöl Gera, Horváth P, Tóth M., hátul Hutka, Dragóner és Balog, a kapuban Szűcs L. Nem volna egy semmi csapat - igaz, a mostani sem rossz, hiszen csak egy ember hiányzik :)
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
Boldog ünnepeket minden zöld-fehér szurkolónak!
hools
Nem tudom,hogy akarta ide hozni a Fradiba Vinczét Szeiler Józsi, de az ötlet jó volt.Mellesleg még összejöhet az üzlet. Mindenesetre dögös középpálya lenne , ha még a Lisztes is ott lenne.Egyébként az Ottóban a kiszámithatatlan természetét nem birtam, mert okozott hátrányt ezzel a csapatnak.