"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ki nem szarja le az Mtk-Kispest meccs
presztizsét 1000 néző előtt?
Egy Debrecen-Diósgyőr, Debrecen-Nyíregyháza, Videoton-Győr meccsnek nincs presztizse?
Ki nem szarja le, hogy videken mennyi kozonseg van. Semmi presztizse nincs egy zte-FRADI, egy sopron-FRADI, vagy pl egy lombard-FRADI meccsnek.
A honved-FRADInak, az ute-FRADInak meg sorol6nam tovabb annak van. Ha nem tunt volna fol neked, pesten minimum ketszer annyi a jegy ara mint videken. En pl a jegypenztarnal fordultam vissza, mikor megtudtam, hogy az ute-FRADI MK meccs 2000 FTba kerul.
szaki2!Ne hülyülj már.Mi a f@sznak a 12 csapatos nb1-be 5-6 fővárosi csapat.Még a tv-n keresztül is szar úgy meccset nézni ha nincs közönség, nemhogy élőben.Vidéken sok nb3-as meccsen többen vannak mint egy libás vagy egy kispesti meccsen.
Hajrá FRADI!!!
"szeretlek Erzsi,haver vagy János,
Csapat csak egy van: a FERENCVÁROS!!!!"
Nekem is teccik az eredmeny. Igy komolyabb eselyunk lesz a bajnoki cimre, mint a dunaferr. En is utalom a kispestet, de inkabb vmelyik videki essen, ki mint a kispest.
Ennek egyrészt örülök, mert a Dunaferr kicsit leszorul az élbolytól, viszont bánom is, mert egy kicsivel messzebb került a Kispest a kieséstől. :)
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Mit keres az a csámpás f@sz még mindig a Fradiban?
Szerintem, ha holnap hiányzik egy fő a védelemből, jobb, ha valakit felhoznak a tarcsiból vagy valaki közülünk beáll. Egy félidőt szerintem bírnánk, bár engem gyorsan kiállítanának, mert valahogy nem tudom a lila színt tolerálni.
Tudsz mást? Dragó, Rudi, Dragan, Nagynorbi... Több védőnk nincs. Lipcsei, de ő nem játszhat.
Egyébként a Tököli mi a f...t ugrál a három meccses eltiltása miatt. Ráadásul ő tényleg beszólt a partjelzőnek, Lipcsei meg csak a labdát vágta a földhöz. Ha elfogadják ennek a kohásznak a fellebbezését, botrány lesz.
Hajrá Fradi!
Civil
Ezt meg egy olyan idoszakodbol talaltam amikor meg lehetett veled tarsalogni, remelem ismeros:
"mash 2000.03.17 22:01 adatok | e-mail
hát elég gyengus
egy Kaposvárt 5 góllal kellene vernetek
úgy, mint nekünka Pécset, Vácot
de ettől függetlenül FGehérvárnak a PNB-ben a helye
ti szeretitek ezt a Csankot???
nem tom, de én sose kedveltem"
"Az MTK hétközben is játszott, ráadásul a Dunaferrel.
Ők miért nem voltak fáradtak?"
Az ok egyszerű. Mi fociztunk ezek meg ölték a focit. Az nem játék hogy beállok a 16-osom elé és csak elvétve jövök ki. Meg ugye ha 12 ember védekezik akkor igen fárasztó annak a csapatnak amelyik próbál némi játékot is mutatni.
De azért az egyértelműen látszott hogy nagyon hiányzik egy igazi irányító középpályás.
Ki a jó Isten uszította ezt az Ábrahámot a magyar focira? Ő nézhette a legközelebbről a meccset, mégsem látta... A Nemzeti Sporttól meg kilencest kapott...(ezek után ennyire fogok hinni a Sportnak). Az aliljáróban történteket nem láttam, pedíg ott voltam, miért történt? (egy-két neontörésnél ott voltam, de bunyót nem vettem észre). Győzni kell Újpesten!!!!
HAJRÁ FRADI!!!!!!!