Keresés

Részletes keresés

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 369
A Hali-topic tenyleg vicces, tenyleg azt hiszik hogy van eselyuk ellenunk?
Előzmény: Polyci (364)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 368
Valaki!
Nekem eros fenntartasaim vannak azzal, hogy a nagybetus BECSULET mennyire hiteles. Kb. mint Torgyan. Nem csak te, nyilvan mas is elhiszi, amit mond, kulonben mar reg nem lenne ott. Ugy gondolom, hogy o, Gal, Szabadi, Torgyan soha nem volt erkolcsi melysegbe zullesztette a Ferencvarost. Erre mindig jon a valasz: de mennyi penzt szereztek, adossagok csokkentek. De milyen aron? Azokat kene jol seggberugni, akik olzan szerzodeseket kotottek edzokkel, jatekosokkal, aminek ez lett a kovetkezmenye. Eloszor. Masodszor, nem tudom mennyir er meg partiz-parszaz milliot a klub nevenek es image-nek lejaratasa. A semmit nem csinalo (ahhoz kepest draga) focistak idehozatala. Akkor, amikor hosszu evek utan nem indulhatunk nemzetkozi kupaban, tiz vereseggel fejezzuk be az idenyt, feloszlanak szakosztalyok, a vizilabda csapatnak nincsen par millioja elinduni a LEN-kupaban, amig Foldvari gyerekek kockacukron elnek, 1500 atlagnezo elott Kristonok alibiznek, az orszag rajtunk rohog es koszoruli a nyelvet, amikor az elnok teljhatalmat csinal maganak, lepaktal Szivossal, Pancsiccsal, felevente edzot cserel, bohocot csinal olimpiai bajnokokbol, a szurkolokbol, szegyent hoz a Ferencvarosra nem egyszer, mialatt az ifistaink, sajat fiataljaink kolcsonben meg eladva masodosztalyban fociznak - addig nekem lesz velemenyem, es az nem egyezik meg az emlitett urakeval. (Erdemes elolvasni a GGG listat, es a levelet, amit tucatjaval irnak ala azok, akiknek meg jelent ez valamit).
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.07.19 0 0 367
Valaki!
Nekem eros fenntartasaim vannak azzal, hogy a nagybetus BECSULET mennyire hiteles. Kb. mint Torgyan. Nem csak te, nyilvan mas is elhiszi, amit mond, kulonben mar reg nem lenne ott. Ugy gondolom, hogy o, Gal, Szabadi, Torgyan soha nem volt erkolcsi melysegbe zullesztette a Ferencvarost. Erre mindig jon a valasz: de mennyi penzt szereztek, adossagok csokkentek. De milyen aron? Azokat kene jol seggberugni, akik olzan szerzodeseket kotottek edzokkel, jatekosokkal, aminek ez lett a kovetkezmenye. Eloszor. Masodszor, nem tudom mennyir er meg partiz-parszaz milliot a klub nevenek es image-nek lejaratasa. A semmit nem csinalo (ahhoz kepest draga) focistak idehozatala. Akkor, amikor hosszu evek utan nem indulhatunk nemzetkozi kupaban, tiz vereseggel fejezzuk be az idenyt, feloszlanak szakosztalyok, a vizilabda csapatnak nincsen par millioja elinduni a LEN-kupaban, amig Foldvari gyerekek kockacukron elnek, 1500 atlagnezo elott Kristonok alibiznek, az orszag rajtunk rohog es koszoruli a nyelvet, amikor az elnok teljhatalmat csinal maganak, lepaktal Szivossal, Pancsiccsal, felevente edzot cserel, bohocot csinal olimpiai bajnokokbol, a szurkolokbol, szegyent hoz a Ferencvarosra nem egyszer, mialatt az ifistaink, sajat fiataljaink kolcsonben meg eladva masodosztalyban fociznak - addig nekem lesz velemnyem, es az nem egyezik meg az emlitett urakeval. (Erdemes elolvasni a GGG listat, es a levelet, amit tucatjaval irnak ala azok, akiknek meg jelent ez valamit).
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 366
Valaki

Te csak a mostani szezonrol beszelsz en altalanossagban irtam, mert a csapatlecsereles, mint irtam, evek ota meglevo dolog. Te optimista vagy, ugy latod most masok az indokok, es mar folyik a csapatepites. De jo lenne... Csak en mar nem tudok olyan optimista lenni mint te. De ez ugyis rovid idon belul kiderul, orulnek ha nem lenne igazam.
Vaczit alig jatszattuk, igaz ebben a serulese is szerepet jatszott, es mivel alig jatszott igy nem is igazan lehet megitelni hogy hasznara tudott volna-e lenni a csapatnak. De amint irtam, Vaczi csak egyetlen pelda, nem kell beleakaszkodni, sajnos ez is evek ota meglevo effektus.
Huculpastornak irtad: Pancsics erdeme a hianyok bepotlasa, adossagok csokkentese stb stb ha jol ertettem. Es abban nem volt semmi szerepe hogy ezek a hianyok keletkeztek, hogy mar alig van szponzorunk es a reklamtablakon a HAJRA FRADI! all? Nekem tetszik a HAJRA FRADI!, de penz ebbol nem jon.
Egyebkent en is kijartam a meccsekre az egesz oszi szezonban es a tavaszi elejen is, nemcsak focira hanem jegkorongra, kezire, tehat legyszives ne nezzel le mint fotelszurkolot. A tavaszi szezon nagyobbik reszeben valo igaz nem voltam meccsen de nem azert mert elfordultam a csapattol hanem mert jelenleg nem tudok meccsre jarni.
A nevem vegen a _d azert van mert a DK2-bol igy emeltek at, tehat boven eleg ha Lorinc-nek hivsz.

Előzmény: Valaki aki ott volt (362)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.07.19 0 0 365
Paja!

Irtam a tegnapi helyre is,tudod...

üdv!

Hajrá FRADI
mennyi a jegy?

HORI Creative Commons License 2000.07.19 0 0 363
Lászka Balázs még nem írta alá a szerződését, így hivatalosan még nem a Kecskemét játékosa. Azt sajnos nem tudom, hogy kölcsönadáskor is kell-e a játékosnak szerződést aláírni, vagy csak eladáskor, így teljesen biztosan én sem tudom, hogy most el-, vagy kölcsönadtuk...
Előzmény: Valaki aki ott volt (362)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.19 0 0 362
Lorinc_d!

A tavalyi csapat bebizonyította, hogy nem képes az elvárásoknak megfelelni. Tehát meg kellett erősíteni. Így ne csodálkozz, ha kerültek a keretbe új játékosok. Lehet, Te ezt nem akartad, de hidd el, akik kijártak a meccsekre, szinte követelték a csapat megerősítését. (Szerintem rég sikerült ilyen jól!)
Váczit azért vettük meg, mert szabaddá vált, és remélhető volt, hogy egy hozzá hasonló rutinos játékos erőssége lehet a csapatnak. Hát nem lett! Aki edzések helyett az aluljáróban zsugázik a szurkolókkal, az csak kocsmakedvenc lehet, de játékos nem! Ha vissza lehetne olvasni korábbi írásaimat, akkor a téli felkészülés alatt azokban az állt, hogy sokat várok a Váczitól. Ebből látszik, hogy a játékát ítélem meg akkor, amikor azt mondom, élni kellett a szerződésben foglalt lehetőséggel, mely szerint azt nem hosszabbítjuk meg!
Hogy megveszünk jó játékost, hogy ne játszon?! Ezt komolyan gondolod? Éppen ez volt a baj a korábbi időszakban (de nemcsak a Fradinál, hanem más csapatoknál is), hogy nem a klubé volt egy-egy általad "viszonylag jó nevű játékos"-nak nevezett kategóriába tartozó műsztár és így mindenképpen a kezdőcsapat tagja kellett hogy legyen, hiszen ez a tulaj gazdasági érdeke volt. Sajnos megvolt a lehetőségük a csapat összeállításába való beleszólásra!
Apropó!

EX!

Köszi a kiegészítést, hiszen ezzel egy nagy pozitívumra hívtad fel mindenki figyelmét (amit én kihagytam), nevezetesen, hogy néhány év alatt sikerült elérni, hogy valóban a klub tulajdonába kerüljenek a pályán szereplő játékosok játékjogai. Ez egyébként a versenyszabály szerint mindig is így volt, azonban a gyakorlatban egyes "menedzserek", "szponzorok", "szponzori csoportok" rendelkeztek velük!

Lorinc_d!

Tudtommal megszűntek a "mellékes pénzmozgások". Egyébként legyél nyugodt, hogy ott csurrant-cseppent erre-arra, ahol nagy pénzekért kerültek át egyik csapatból a másikba labdarúgók! Már az aláíráspénzeket se nagyon fizetik a csapatok (tudtommal), bár a télen (ingyen) igazolt focistáknál mintha lett volna (különben miért is jöttek volna); a Csoknaynál a hírek szerint 2 millió körüli volt (ez már rég nem olyan irreális szám, mint a néhány év előtti hasonló pénzek)!
De abban igazad van, hogy régen (néhány évvel ezelőtt) a csapatcserélődéseket (nem csak nálunk) valóban egyes emberek nyerészkedése okozta!
Az edzőkérdést már korábban tárgyaltuk, de ha akardod "kidumálhatjuk" megint!
Mivel Lászka az egyik kedvencem volt, sajnálnám, ha eladtuk volna, így kérem, hogy valaki erősítse meg: csak kölcsönbe adtuk!
(Az MTK-nak lassan a pályára lépő csapat kiállítása is nehézséget fog okozni! Nem hiszem, hogy nagyon kölcsönözgetni tudnának...)

huculpastor_d!

Én nem írtam, hogy "Páncsics takarodj!" - valamit félreértettél. Szerintem a Nyilasi szerződése, illetve, mikor ez kiderült (mert ehhez már a nevét adta) kellett volna meneszteni. Az nem biztos, hogy az ő hibája, hogy korosztályos válogatottakat vesz, akik az Üllői úton képtelenek a korábbi játékukat mutatni. (De pl.: Tóth Misi, valamint Horváth Peti a tavalyi évben megtáltosodott az Üllőin!)
Én, ahány ankéton, vagy szűkebb körű megbeszélésen voltam, és erre ígéretett tett, mindig eljött (még mindig Páncsicsról van szó), és hitelesen tájékoztatott (volt olyan is, hogy elfoglaltsága volt, mondta nem tud jönni - de a végén mégis csatlakozott)! Erről EX tudna többet írni! Én hiszek neki, de ezen megbeszéléseken kiderült, mások (saját haverjaim, szurkolótársaim) is igazolni tudták egyes állításait (pl.: Lendvai, Vincze Ottó, Vámosi tavalyi "elvesztése" témakörökben). (De bocs, mert nem tudom Te milyen szurkolói ankétokra jársz - lehet oda én sem mennék...)
Igazán egy éve beszélhetünk valamilyen csapatépítésről, korábban csak a gazdasági túlélés (és e mellett a még elfogadható szereplés biztosítása) lehetett a cél - sajnos!
A "bárgyú" jelzővel (természetesen) nem Téged akartalak minősíteni (egy másik topicban tett egy korábbi megjegyzésed folytán örökös hálám és tiszeteletem feléd!), csak a kérdésedet, nevezetesen, hogy nézzétek végig ki miért ment, illetve jött - mert még ha látszólag ugyanazon/hasonló folyamatok is játszódnak le mint az elmúlt években, a valóságban teljesen más okokra vezethetők azok vissza! Mivel Lorinc_d is az edzőkérdést említette, ha akarjátok tereljük arra a beszélgetést (bár korábban már közel mindent kitárgyaltunk).
Ha a gazdasági életben ennyire járatos vagy (bocs, de nekem eddigi hozzászólásaidból ez nem tűnt ki), akkor segíthetnél nekem abban a szélmalomharcban (amit ellenetek kell vívnom), hogy a kocsmatagok és más olvasók megértsék, micsoda pénztömegeket kellett előkaparni valahonnan, a korábbi hiányok betoldására, és micsoda pénztömegek kellettek a jelenlegi szerződésállomány eléréséhez (a néhány évvel ezelőttihez képest)!
És ettől még lehet ma is adósság, de annak nagysága (különösen a már általam említett és EX által is alátámasztott szerződésstruktúra váltásra, illetve annak anyagi vonzatára való kitekintéssel) csak töredéke az akár egy év előtti állapotnak!!!

Attila_Fradi!

Attila, tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy ebben az országban Szívós volt a legnagyobb gengszter akire nem lehetett semmit bizonyítani! Egyébként (ha jól emlékszem) indult eljárás, nevezetesen valami könyvelő ellen! Nyilván jogsértést ő követett el, mikor nevét adta valamilyen ügylethez - de lehet saját szakállára ügyködött, vagy csak becsúszott valami hiba...

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.18 0 0 361
Az én módosított kezdőcsapatom a következő:

Németh - Cheregi - Dragóner, Nagy Norbi - Lipcsei - Földvári, Gera, Csiszár, Kardos - Gajda, Horváth Peti

Tehát gyakorlatilag egyetértek Mash kezdőcsapatával, csak Tóth Misi erőnlétét kétlem, és a Gajda gyerekkel jelezni kívántam, hogy Robnak semmi helye a csapatban!!!

mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 360
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/000718torgyan.html
itt egy cikk rolunk
mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 359
nem voltak túl terhelve
a 2. félidőben többször is eljutottakl a kapunkig
a kapus jókat védett
Előzmény: delpedro (358)
delpedro Creative Commons License 2000.07.18 0 0 358
S a védelem, hogy működött? Mivel
a kerület ellen a 2. félidőben sehogy.
Előzmény: Valaki aki ott volt (356)
mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 357
igazad van
őt kifelejtettem
egész jó volt, nem????

borzasztó lehet, úgy játszani, hogy mindenki arra vár, hogy mikor baszom el és mikor röhöghetnek rajtam
Valahol sajnálom a faszit

Amúgy korrekt a beszámoló???
és a tervezett összeállítás???

Előzmény: Valaki aki ott volt (356)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.18 0 0 356
Azért egy rosszhírt elhallgatott Mash, nevezetesen, hogy Kriston a második félidőben játszott!!! Ez különösen érthetetlen, miután egy nappal korábban szerződést kapott Halgas, Földvári klasszis, és Gerát (Robnak helyet teremtve a csapatban) szintén ugyanezen poszton játszatja Janibá.

Sajnos Vénre épülnek az amúgy jó, és eddig általam a csapatjátékból hiányolt szabadrúgáskombinációk, így helye tutinak tűnik a csapatban (annak ellenére, hogy a pontrúgásokon kívül másra használhatatlan).

delpedro Creative Commons License 2000.07.18 0 0 355
Ja, így könnyű a Földváry(i)nak.

A meccsen mennyien voltak?
Ja, s tudod, hogy milyen lesz a beléptetőkapu. Tényleg lesz videos felismerő rendszer, vagy ez kacsa?

Előzmény: mash (354)
mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 354
lovaggá ütöttem közben Földvárit és így lett belőle Sir Földváry
Előzmény: delpedro (353)
delpedro Creative Commons License 2000.07.18 0 0 353
Szervusz Mash!

Az RV topicban már hiányoltalak.
Nagyjából nálam is ez lenne az ideális csapat, viszont Kardost és Cheregit csak egy meccsen láttam a Fradiban, így még nem tudom pontosan megítélni őket.
Földvári szerintem nem Földváry. Vagy igen?

Előzmény: mash (352)
mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 352
Kapus: nem voltak igazán még tűzvonalban

Védelem: elég összeszokatlan
de ugyan ezt mondhatom az egész csapatról
nincs még meg az összhang az egyes csapategységek között

Biztató:
Lipcsei távolról is, elég pontosan, jól lő megint

Gera: isten lehet belőle, de fizikálisan még elég gyenge, termetre értem, nekem kicsit vékony, viszont nagyon küzd, hajt, lelkes, nem félti a lábát, tud kényszerítőzni, cselezni, távolról lőni!!!

Földváry: mindkét oldalon bevethető, ezt bizonyította ma is!!!
csatáraink: Tóth, Horváth páros és utána a nagy űr

Ideális csapat:
kapus:?????
védelem: Cheregi, Dragoner, Nagy
a védelem és a középpálya között: Lipcsei
középpálya: Földváry,Gera, Csiszár, Kardos
csatárok: Horváth, Tóth

1-3-1-4-2
felállás

delpedro Creative Commons License 2000.07.18 0 0 351
Valaki, aki ott volt!

Én azért kiváncsi vagyok a véleményedre a mai meccsel kapcsolatban, mivel sajnos munka miatt nem tudtam ott lenni. (eredmény, játék, érdekességek, hírek).

Üdv
Delpedro

Előzmény: Valaki aki ott volt (349)
mash Creative Commons License 2000.07.18 0 0 350
Nem értem még haza!!!

Vannak edzőmeccs képek érdekel valakit????
0-1 védelmi hiba tisztán leveszi a pali és bevágja, utána 5 percen belül majdnem kapunk egy másikat

1-1 Gera buktatásáért megadott 11-est bevágja Horváth
2-1 Gera, balról jön a labda és azt bekotorja
3-1 Gera ez is olyan bekotrom 3-4 méterről
4-1 Csiszár egy kiugratás után átemeli a kapus fölött
ez elött vagy után ugyanezt probálta Rob is kevés sikerrel
5-1 Valaki rávezeti kapusra, az véf, kipattan és Rob 11-ről bevágja
6-1 Gera kapásból jobb rüszt+külsövel nyesve a jobb kapufa mellé 25m-ről
7-1 Csiszár fejjel az ötösön belülről
tipikus Csank gól
jobb oldalról a 16-os mellől kb 6-8 méterre az alapvonalról, Vén kispassz Lipcseinek, ő leállítja lasztit Vénnek, aki ballal beteszi az ötös környékére és Valaki(aki most Csiszár) befejeli
első félidő:
??? a kapusokkal bajban vagyok, barna hajó, talán Vámos
Cheregi
Nagy Norbi
27-es Dragoner???

Halgas
Csiszár
Lipcsei
Gera
Vén

Rob
Horváth

Szünet, rengeteg csere
Csak Vén marad még 5 percet és jön Schultz

8-1 Tóth Misinek vissza tesznek egy sakk-matt után lővőre egy lapdát és 10 méterről bepasszolja

kapus: szőke hajú, többször is jól ment!!!

Cheregi(végig)

Lakos
Szűcs

Schultz
Csiszár (végig)
Földváry

Gajda
Tóth

Előzmény: Valaki aki ott volt (349)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.18 0 0 349
Senki nem ír a mai meccsről?
Mash még nem ért haza?

(Én írhatok, de nem akarom állandóan a saját szemszögemből bemutatni a csapatot, mert lehet, más másként lát bizonyos dolgokat...)

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.18 0 0 348
Attila

Ha jol tudom a Csucs-jelentes hozzaferheto volt, meg lehetett venni ujsagarusoknal vagy konyvesboltokban.

Előzmény: Attila_Fradi (347)
Attila_Fradi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 347
Valaki!

Irtam, hogy en is így érzek és ezekrôl a dolgokról nem lehet érzelem nélkül beszélni. Ezert hangzatosak kerdeseim, melyekkel masok hangulatat befolyasolom. Bar ugy latom nem nagyon kell, mert Lorinc es sokan masik is ugyanazokat a kerdeseket feszegetik. Ismereteid sokkal melyebbek, mint az enyemek. Viszont az ilyenekbol,mint en tevodne ossze a lelatok nepe. Azokbol, akik csak az evrol-evre megismetlodo teljes csapatatalakitasokat latjak, az edzocsreket es azt, hogy ha jol kapaszkodunk, akkor alulrol nezhetjuk a dobogot... Ahogy Hucul irta, ez nem magyarazat es nem eleg! Az sem jo magyarazat, hogy koztudomasulag legalabbis hutlen kezeles forgott fenn Szivosek eseteben es mi el kell fogadjuk, hogy minden torvenyes volt.

EX!

Irod: " Miért nem lehet egyszer MINDENKIT elszámoltatni és akik arra "érdemesek" azokat felelősségre vonni! Tehát nem egy-egy embert,hanem MINDENKIT!!!!!!!"

Pontosan igy gondolom en is. Meg a Fradi koruli vizsgalat jegyzokonyvet sem volt szabad nyilvanossagra hozni. Nehogy a gazemberek lelki vilagat megsertsuk. De ez igy megy minden vonalon.
Mar minden gazembernek van szemelyisegi joga. A tobbseg meg elmehet a busba... Elnezest mindenkitol, de ha a Fradirol van szo, akkor nehezen maradok targyilagos. Nem volt ez persze mindig igy...

Attila

Előzmény: Valaki aki ott volt (336)
huculpastor Creative Commons License 2000.07.18 0 0 346
Valaki !

Egy dologban megegyezhetunk, Pancsicsnak azonnal el kell tunnie a Fradibol.
1. Nem alkalmas vezetonek /humaneroforras politikaja katasztrofalis/
2. Nem alkalmas vezetonek /egyre csokkent a szponzorok szama a Fradi focinal, a penzzel egyutt/
3. Nem alkalmas vezetonek /nem tartja be szavat, csak a nemasagi fogadalmat/
4. Nem alkalmas vezetonek /nem kepes emberi viszonyokat kialakitani a Ferencvaros korabbi nagysagaival, akik ezt vegkep nem erdemlik meg a klubtol, nem kepes, de nem is akar szot erteni a szurkolokkal. Sokszori telefonra /meghivas szurkoloi talalkozora, megcsak nem is valaszol, nem hiv, vagy nem hivat vissza/
Felelos azert a szerinted "bargyu", de a legfontosabb kerdesert, miert cserelunk minden evben 10-15 jatekost, marmint ennyi el es ennyi jon. Minden evben edzot. O hozza oket, o kuldi el.
Amikor idehozza ,nem latja, hogy alkalmatlan, csak egy ev mulva veszi eszre ?
Alkalmatlan erre a feladatra.
A eves csapatcserek onmagaban bizonyitjak, az EREDMENYEK meg minositik.
Helyesebben az EREDMENYTELENSEG.
En ket kulfoldi ceget igazgatok, ha nem lenne eredmeny, egy evig nem turtek volna meg, a tobb, mint evtizedes bizonyitas, erdemenyesseg talan ket ev turelmi idot biztositana most.
Pancsicsnak egy ev utan mennie kellett volna.
Nem alkalmas FRADISTAnak, mert nincs a csapatban egyetelen sajatnevelesu jatekos, aki a negy ev alatt epult volna be a csapatba.
Nem alkalmas FRADISTAnak, mert kirtotta mindazzal, amit tett es annak kovetkezmenyeivel
a lelato nepet. /Nyugodtan irhatom, mert bar nem erzem magamenak a csapatot, ott vagyok a lelaton. Tudod EX a komcsik alatt nem ereztem hazamnak ezt az orszagot, a HAZA a "magasban" es bennem elt, igy vagyok a Fradi focival is. Szivesebben megyek mas szakosztalyok meccseire. Ott legalabb szurkolhatok. Jol jartal u-val:(.
Nem alkalmas FRADISTAnak, mert az ERKOLCS, ERO, EGYETERTES egyiket sem tartotta meg es be.
Hogy kiket nem tartok meg alkalmasnak az nyilt levelunkbol kiderul.
Valaki !
Az adossagrol en egeszen mast olvastam kb egy hete, a focie akar 120 millio is lehet...

Előzmény: Valaki aki ott volt (336)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.18 0 0 345
Valaki

Amit irtam azt nemcsak erre az idenyre ertettem, ez mar sajnos hosszu evek ota igaz! A csapat majd minden evben lecserelodik, kulon "hab" a tortan hogy iden tobb mint egy csapatnyi jatekos ment el tolunk (az most mindegy hogy miert vagy hogy azt mondjuk nincs ra szukseg mint mondod Vaczira, kerdem en akkor miert vettuk meg???). Ez igaz volt a Szivos-eraban es igaz most is. Az is "jo" szokas nalunk hogy megveszunk egy viszonylag jonevu jatekost csak azert, hogy utana szinte alig jatsszon (Kulcsar, Vaczi, vagy regebben Gregor, Neagoe, Cigan, Czeh es meg sorolhatnam) es mint a nevekbol is latod sajnos ez is evek ota meglevo dolog.
Ami a penzt illeti: eppen errol van szo amit irtal. Lehet 10-20 millional tobbert vett jatekos nemigen van, de azt tudod-e hogy mennyi ment egyesek zsebebe az atigazolasnal? Mielott kerdezned: nem, en sem tudom. De mas okot egyelore nem latok arra hogy miert van minden evben ilyen orult jatekosmozgas a csapatnal. Te optimistan latod a jovot, szerinted most megindul a csapatepites. Hat nagyon orulnek neki, mar ideje lenne... De nem csodalkoznek azon ha egy ev mulva megint egy csapatnyi jatekos tavozna tolunk es az elso edzeseken-edzomeccseken megint jopar embert nem ismernenk meg a csapatban... Amugy ez igaz az edzokre is, mi az edzoket is ugy cserelgetjuk mint azt a bizonyos ruhadarabot... Ennek is jo lenne mar veget vetni.
Huculpastornak irtad: mi lettunk a legnagyobb kolcsonado. Hat ez azert tulzas, szerintem az meg mindig az MTK. A fiatalok kozul pedig Laszkat ha jol tudom nem kolcsonadtuk hanem vegleg eladtuk (sajnos).

Előzmény: Valaki aki ott volt (336)
francisdrake1 Creative Commons License 2000.07.18 0 0 344
Ugyan srácok minek töritek magatokat ezért a csapatért. Tehetségtelenek. Ismerek olyan srácokat, akik fele ilyen pénzért kétszer ilyen jól játszanának és ez nem vicc. Jó hát nem feltétlenül magyarok... Apropó magyarok. Hogy gondoljátok, hogy az EB után még meg tudtok nézni egy fradit. Ti nem néztétek a Focit? Amondó vagyok, hogy felejtsétek el a dinoszaurusz lassúságú Lakost, és a Kerületből visszakerült Szűcsöt. Még az a jó, hogy mostanában nem hallom úton-útfélen, hogy fradiszív. Jól is néznétek ki ha minden új igazolásnak zöld lenne a vére: lásd Chereghy (az echte magyar), annak idején Miruita... Gyerekek... Ezt nem egy másik magyar focika klub iránt érzett rajongásom mondatja velem. Mert ilyen nem is létezik. De olyan fantasztikus játék a futball. Ha most leanyáztok/persze megtehetitek/, ne felejtsétek, hogy a nacionaizmusnak semmi köze nincsen az esernyős cselhez vagy a harmincról lőtt bombához. Sebaj esőszagot érzek... Jön a Bajnokok Ligája.
EX Creative Commons License 2000.07.18 0 0 343
Valaki!

Nem akarlak dicsérni,de amit leírtál az nagyon objektív és a valóságot tartalmazza.

Szabics:Amikor leigazoltuk 200 000 kértek érte
amit a Fradi "nem tudott" kifizetni./a Páncsics még nem volt a Fradinál/ Az apja fizette ki a pénzt és ezzel hozzá került a játékjog.
Amikor a felnőttkerethez került a Páncsics megakarta venni a játékjogát a Fradinak,de az apja nem adta.Tudtommal innentől kezdve nincs olyan játékosa a Fradinak akinek másnál lenne a játékjoga.Szerintem ez egy óriási pozitívum!
Majd nagyon sokan megpróbáltak részt venni a játékos külföldi eladásában házon belül./nem a Páncsics/ Ebből különböző konfliktusok adódtak pld. mez dobálás.
Végül a Fradi és az apja eladták az osztrákoknak.
A Fradi és a Graz hasonló konstrukciót szeretett volna mint amilyen a Lisztesé volt.Tehát megveszik
a játékost,de rögtön kölcsön is adják a Fradinak,hogy játékban legyen és fejlődjön.
Az apja viszont kijelentette,hogy amíg X a Fradinál van addig ő nem engedi a fiát itt játszani.
Ami a legszomorúbb,hogy sajnos okkal tette ezt a kijelentést és igaza volt.

Előzmény: Valaki aki ott volt (340)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.18 0 0 342
delpedro!

Vagy Te keversz valamit, vagy én; de Kriston és Kovács B. is Szabics távozta előtt érkezett!

Aki ennyire semmibeveszi a Fradit, mint Szabics, azt én szeretni nem fogom! De, ha úgy nézzük, hogy munkaidőben (meccs alatt) elhagyta a munkahelyét (stadiont), akkor azonnal ki kellett volna rúgni. Ezt még egy Lipcseitől is nehezen tűrném, nem hogy egy 18 körüli suhanctól, aki fővárosi egzisztenciát, továbbá ismertséget köszönhetett a Fradinak!

Egyébként a futás dolgot a gyorsaságára értettem elsősorban, hisz a fizikai állapota nem is derülhetett ki, mivel nem nagyon törte magát egy-egy meccsen (nem szántotta fel a pályát).

Előzmény: delpedro (341)
delpedro Creative Commons License 2000.07.17 0 0 341
Valaki!

Hát azért nagyon csodálozom, hogy leköcsögözöd Szabicsot. Én nem tudom mennyit kért a srác, de az furcsa, hogy megtartása helyett leszerződtettük Kristont, meg Kovács Bélát. Azzal pedig nem értek veled egyet, hogy a srác nem futott. A Graz legjobb fizikai állapotban lévő játékosa! + gól a Rapid ellen.

Előzmény: Valaki aki ott volt (340)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.17 0 0 340
Én elég elfogult vagyok Szabiccsal kapcsolatosan, ezért jobb ha nem nagyon írok róla. Egy beképzelt senkiházi köcsögnek tartottam. Ezenkívül mint focistát se nagyon ismertem el, mert futni egyáltalán nem, távolról lőni éppen csak tudott, és a modern foci nem a klasszikus lesipuskásokról szól... És ne feledjük, hogy 17 évesen pályára lépve kiröhögték az ellencsapat védői (igaz, őket meg is tréfálta), mikor meg rákészültek tavasszal (külön őrzőt kapott), már nem is lődözte a gólokat (a már akkor másodosztályú szinten focizgató Kerület elleni derbit kivéve).

Az általam egyébként nagyra tartott Vlak talán egyetlen hibáját pont vele kapcsolatban követte el, amikor az Üllői úti elvonulása után még egyáltalán szóba állt vele (csak egy váci pihije volt a köcsögnek, majd ismét játszott). A Fradit hitegette, a Fradit kihasználta, és a kétségtelen eredményei (bár ez csak ősszel volt egyértelmű) miatti közhangulat belekényszerítette e klubot, hogy minden követelését teljesítse. Főleg így utólag azt mondom, kár volt neki szerződést ajánlani, de ha akkor elmegy, mit kapott volna a vezetés... Ja, ha pedig nincs pénzed, és valaki "kisegít", akkor ne csodálkozz, ha később ő diktál (különösen, amikor pénz áll a házhoz)!

Előzmény: delpedro (338)
delpedro Creative Commons License 2000.07.17 0 0 339
Valaki, aki ott volt!

Ok, látom az uccsó kérdésemre válaszoltál.
A témát azzal akarom lezárni, hogy úgy gondolom Páncsics nem szándékosan követett el hibákat, hanem azért mert nem jó vezető. Az is igaz, hogy Páncsics mindig jobb, mint a Szívósék, akik ahelyett, hogy a csapattal foglakoztak volna, inkább felépítettek egy sajtópáholyt és a sasszárnyat a klubház két oldalánál, amit a mai napig nem fejeztek be.

Előzmény: delpedro (338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!