"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Egyreszt gratulalok a keziseknek, ill. Mashnek a kib@szott jo kepekert es a tobbi Greenternetesnek a beszamolokert.
Huculnak kulonosen az interjukert es minden egyeb anyagert ami felkerult az nb1.hu-ra, szemmel lathatolag o tartja a lelket a dologban (nem tudom, mi lenne azzal a honlapunkkal nelkule...)!
Errefele minden rendben van, a Hertha meg nem jatszik, tehat tul sok eselyem nem volt meccset latogatni, a DFB-teremtorna pedig messze volt es - valljuk be - szar is.
miksi!
OK, minden rendben van es ertem, remelem tudtok tenni vmit, en innen Berlinbol sajnos eleg nehezen tudok hozzajarulni az effektiv szervezeshez...
A mai Sportban olvastam, hogy Rudi egy angol másodosztályú csapathoz megy próbajátékra - nehogy már elengedjük. Sokat erősödött vele a védelem, nagyon hiányozna!
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Jegkorong: kovetkezo fordulokban idegenben jatszunk az Interligaban. Kedden Ljubljanaban az Olimpijaval (kemeny lesz...), szerdan pedig Bledben, ahol nyernunk kell.
Penteken (elvileg) jon a Gyor "hozzank".
Mash, hol vanak a kezilabdameccsen keszult kepeid. Szolj annak, akinek kuldted.
Tenyleg jo dolgokat hoztunk ossze az nb1.hu-n.
Szeiler interju is olvashato. Meg a ferencvárosi onkormanyzat bunkosagarol futtattam elmemet.
Ez a mi délutánunk és esténk volt!
Leléptük a norvégokat hiába védett nagyon jól a kapusuk!
Vizilabdában 9-4-re vertük bagyon simán a Vasast a Komjádiban!
5-1-re mentünk már a 2. negyed végén!
Németh András délelotti, meccs elotti nyilatkozata már olvasható az nb1.hu-n. Holnap Vass László beszélgetés. Szeiler mai nyilatkozata, eszemfuttatás a IX ker. Önkormányzat és a Fradi kapcsolatáról, szintén az nb1.hu-n holnap.
8-2-re vertuk a Zvezdat. Egy heten belul 3 gyozelem, 31-6-os golarany. Ma Szegeden jatszunk/jatszottunk, kotelezo gyozelem (sajna az eredmenyt meg nem tudom).
Felek, a "mamorbol" a vasarnap delutan 4-kor Fehervaron kezdodo meccs vegerdemenye fog felebreszteni...
Fidesz-lakat az agrárbüdzsén ... Belpol
január 12. 8:13
[Világgazdaság] Egyetlen fillér agrár- és vidékfejlesztési támogatást sem költhet el az idéntől az FVM a pénzügyminiszter előzetes egyetértése nélkül. A támogatásokat jogcímenként kell bemutatnia a kormány előtt a tárcának. Elképzelhető, hogy az éves támogatási rendeleteket Orbán Viktor kormányfőnek is be kell mutatni. A szigorítással a botrányos pénzköltést és az agrárkasszák idő előtti kimerülését akarja megelőzni a Fidesz. A kormány felhatalmazást kapott arra, hogy a részletes agrártámogatási jogcímeket rendeletben állapítsa meg. Ezzel a kabinet most első ízben határozhatja meg tételesen, hogy az FVM mire adhat támogatást és mire nem. A jogcímek megállapítása előtt az agrártárca semmilyen idei szabályozást sem hirdethet meg. A Miniszterelnöki Hivatal szakértői szerint az sem kizárt, hogy az agrárszabályozás mostantól nem FVM-rendeletek, hanem kormányrendeletek formájában jelenik meg.• FVM
Mit szóltok hozz???
Már semmi ok megtartani a bóhocot!!! :))
Így is van, HAJRÁ!!!
Egyébként levertük a Zvezdát, bár -sajnos- nélkülem. A Sport alapján egész jó kis meccs lehetett. Ma sima győzelem, hétfőn meg -félek- zakó a Volántól.
Ha elolvasod a Zig-nek írott levelemet (2001-01-08 19:44:48 (2936)), abban tőlem tellhetően pontosan leírtam, hogy nem támadni, számonkérni akartam, hanem a figyelmet felhívni. Ha máshogy lehetett érteni, akkor sorry.