Keresés

Részletes keresés

delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 402
Én Csoknayt nem a középhátvéd posztjára szántam, hanem védekező középpályásnak. Elsősorban az idegenbeli meccseken alkalmazott taktikába férne bele. Küzdeni tudása átlagon felüli.
Előzmény: Valaki aki ott volt (400)
csiszi Creative Commons License 2000.07.20 0 0 401
Sziasztok!
Sportszerü balhé mentes szezont kivánok,férjetek be az első 5-be!Csak azt nem értem,hogy tud az Ákos ezzel a vezeték névvel nálatok játszani!!
Hajrá Vasas!
Előzmény: tamas_d (395)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 400
Hú! Ez az egyik gyengém! Nekem Wukó nagy kedvencem volt... Így bocs, de ezt a falábut inkább máshoz hasonlítsuk, ha lehet (bár tudom, rajtam kívül nem sokan szerették Wukovicsot)!

Csoki a tarcsiba befér... Szerencsére nála 3 jobb középhátvéd is van a keretben (a Lakost természetesen nem számolom ebbe bele), más poszton meg annyira nem jó.
Lelkesedését díjazom, így nem szapulom, mert az átlagot eléri még ebben a feljavított keretben is!

Előzmény: delpedro (398)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 399
Végre lesz "minőségi" csere!
Remélem Misi barátunk nem fér még a kispadra sem!!!

A Csank egy FASZ ha nem látja Földváriban a csiszolatlan gyémántot!!!!

Előzmény: delpedro (398)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 398
Valaki!

NA a Rob a másik fele. Leginkább a Wukovicsra emlékeztet. Mármint, ahogy el tud baltázni egy helyzetet.

Jut eszembe, Csoknay. Szerintem a Fradi legmegbízhatóbb futballistája volt. Semmi extra, de mindig pontos passzok, jó labdalevétel és a fejjátéka is kimagaslott. Igazi szűrő játékos.
Csak hova férne be?

Előzmény: Valaki aki ott volt (393)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 397
Jogos a két pont!
Elfelejtettem jobban visszaolvasni!!!

!!!!HAJRÁ FRADI!!!!

Előzmény: tamas_d (395)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 396
Mash!

Az RV-ben enyém a 400. hozzászólás. Ezért tőled is várok 2 rekesz sört, meg egy tálca francia krémest.

Szombaton jössz a 9. szektorba? Mi ott lezsünk.

MINDEN FRADISTÁNAK!!!

Mostantól nagyon össze kell fognunk!!!
Ebben a bajnokságban már nem babra megy a játék.
Aki tud, az jöjjön ki szurkolni, hisz a csapatnak is könnyebb egy fantasztikus szurkolótáborral.
Felejtsünk el sérelmeket. Bízzunk mindaddig bennük, amíg a játékosok becsülettel hajtanak, kúsznak-másznak. Szerencsére ebben az idényben erre nagyobb esélyünk van!!!! Azt hiszem Lipcseiben, Gerában, Földváriban nem fogunk csalódni, sőt... Elől Tóth és Horváth bizonyított már (37 gól tavaly), ezért nekik legalább a szintet kell tartani. Csiszár is tetszik. Ez a 6 ember már egy fontos magot jelent, ami eddig nagyon rég volt!!! De jó lenne újra egy BL!

Előzmény: mash (394)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 395
Mash!

Tudom ki vagy, de én is odaírtam, hogy lila vagyok. Lezárva.
Üdv

Előzmény: mash (394)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 394
Tamás!

Ez rajtad kivül mindenkie tudja, hogy én ki vagyok és milyen szurkoló!!!!!!

HAJRÁ FRADI!!!!

Előzmény: tamas_d (391)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 393
Delpedro!

Csank nem spanom, sőt sose szerettem (nem is fogom), így pontos infóm nincs.
Én sem értem, miként Pokle bácsinál se értettem, hogy miért a falábú Kristont erőltetik. Azt se értem Janibánál, hogy a Vén és a Rob miként kerülhet az első csapat közelébe...
Remélem a közönség hamar "rendet" teremt a csapatban (értsd: Kriston, Rob, Vén ki, Földvári és többi tehetséges fiatal be!) - de lehet nem meri megkockáztatni az első hazain (6-8.000 ember előtt, amennyit ő még nem is látott!), hogy a senkiházi Kristont játszassa! Ugyanis a szavaiból úgy érzem, rájött, hogy miben másabb az Eger kispadjánál a Ferencváros kispadja!

Előzmény: delpedro (392)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 392
Üdv mindenkinek!!

Remélem a kocsmások közül, mindenki ott lesz szombaton. Alapkövetelmény!

Valaki!
Van valami infód arról, hogy a Csank miért nem kedveli a Földvárit? A mai NS-ben mondta, hogy mindenki Csabikája nincs megfelelő erőállapotban, amit én kötve hiszek.

Előzmény: Valaki aki ott volt (389)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 391
Mash!

Nem akarok kukacoskodni, de nálad sincs beleírva, hogy zöld vagy... Na mind1, ezen kár vitázni

Valaki!

Földváriról asztem saját. A Torgyános dologgal kapcs nem sok véleményem van, bár azt furcsállom, hogy eltűritek, nem tudom kitől féltek, ha féltek egyáltalán. A Csankkal nyertek sokat, kiváncsi leszek...
Üdv

Előzmény: mash (390)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 390
gondoltam, hogy nem lehet zöld, csak a faszért nem lehet kitölteni az adatokat rendesen, legalább úgy mint én tettem

Mash a villámkezű

Holnap foci Erzsébeten!!!!!

Előzmény: Valaki aki ott volt (389)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 389
Mash!

Megelőztél a válasszal!

Tamás lila, de a ritkábbik fajtából - normális (ez egy burkolt móka akart lenni - ezt nem Neked írom, Mash, hanem Lorinc-nek, aki nem igazán érti a tréfát)!

Előzmény: mash (387)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 388
Tamas!

1. Földvári nem saját nevelés. Bajáról jött egy éve. A Kardos majdnem olyan jó mint Földvári, csak ő balfutóban (bár Földvári mindkét oldalon tuti). Szerintem az utánpótlásválogatottban legutóbb Sólyom védett - de lehet, rosszul emlékszem. Ja, és még fiatalok, egy jó közegben még sokat fejlődhetnek! (Gera és Földvári 1-2 éven belül válogatott lesz!)
Lipcseivel és Dragónerrel kapcsolatban lehet, hogy igazad van. Szerintem Lipcsei már nem akar külföldre menni, Dragóner talán. De mindketten 3 évet írtak alá, így ha mennek is, jópénzt kapunk értük! (A Lakosnál azért nehéz gyengébbnek lenni...)
2. Ilyen utánpótlásra, mint ami most van, valószínűleg nincs is szükség. Kölyök akárhánytól kellene megváltoztatni a dolgokat - gyökeresen!
3. Ha arra gondolsz, akkor Torgyán a válaszom (illetve azok, akik súgnak neki - és ebben a Fradit "Féltők" is benne vannak). Ha nem erre gondolsz, akkor tényleg nem értem a kérdést...
4. Megoszthatnád a gondolataidat velünk is!

Előzmény: tamas_d (386)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 387
1. Földvári Bajáról jött!!!!! Sajnos tényleg kurvák, de pont ez ellen van a 3 éves szerződés, csak akkor adjuk el őket ha jó pénz lehet akasztani!!!! Lakos nálunk egy nagy nulla, sajnos!

2. Sajnos ez igaz, gyenge az utánpotlás. Kevés a játékos, szarok az edzők, nem terem minden fán a tehetség.

3. Milyen kérdést???

4. Hát találj ki....

Te most fradista vagy sem??? Tamás???
"mi a fasznak nevelitek őket? "
én ezt úgy irnám
"mi a fasznak neveljük őket? "

Előzmény: tamas_d (386)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 386
Valaki!

Köszi a választ, azért még kérdeznék!
1. Gera OK! Földvári saját nevelés, Kardos, Sólyom még semmit nem mutatott, a pécsbe se nagyon fértek be.
Lipcsei, Dragóner érdekesebb. Előbbit aláírom, de vele is az van, mint Dragónerrel: kurvák. Amint jön egy izraeli 2. osztályu bibsi, már nem is akkora fradista. Dragóner ráadásul szerintem sokkal gyengébb mint Lakos.
2. Az utánpótlásról: ha fabatkát sem érnek, akkor mi a fasznak nevelitek őket? mindig azt mondjátok, hogy a Fradi így meg ugy. Namost, akkor mégsincs akkora vonzásotok?
3. Nem érted a kérdést...
4. Pedig érdekes dolgokat tudnék kitalálni...

Üdv:
tamas

Előzmény: Valaki aki ott volt (379)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 385
GALA!

Kovács B. is kapott lehetőséget, erre céloztam Lorinc-nek írt egyik válaszomban, de nem élt vele. Bár neki egy teljes ősznyi lehetősége volt a Fradiban bizonyítani állítólagos klasszis képességeit. Azt pedig, hogy miért nem adtuk el a Vasasnak (ha ugyan tényleg megvette volna - mert ezt nem nagyon hiszem), bajnokság közben keresni valakit a pótlására (a keretben) nem kevés pénzbe került volna, és gondolom a vezetés még hitt benne, és kívántak neki még egy esélyt adni.

Lorinc (_d nélkül ismét)!

(Tudom, hogy került a neved mellé, azért köszönöm a felvilágosítást.)

Látom megfeneklett a beszélgetésünk, mivel semmi konkrétumot nem tudsz a Fradit "Féltők" nagyszabású programjából, de helyesebben az azt alátámasztó gazdasági elképzelésekről vázolni.

Azért néhány gondolat:

Szponzorok. Sajnos a mai magyar gazdaság nem lát "fantáziát" a mai magyar labdarúgásban. Helyesebben a néhány év előtti elképesztő mértékű lufifújás eredménye, hogy még mindig túlértékelt a foci gazdasági jelentősége, mégha nagyban csökkent is az árszint mondjuk a 96-98-as szinthez képest.
Erről már régebben is többször beszéltünk; próbáltam érvelni, hogy mekkora különbség van a tulajdonos és a szponzor között, de úgy látszik, Te hajlamos vagy ezekről megfeledkezni (ezt eggyel korábbi hozzászólásodban foglaltakra írom, mert arra kimaradt a válaszom).

Váczi Zoli. (Ezt csak azért írtam, hogy legalább egy valamiben igazad legyen: enyém az utolsó szó a témában.)

Még nem beszéltem senkivel a Fradit "Féltők"-től, de most kaptam egy mailt egy korábbi sulitársamtól, aki felajánlotta ennek lehetőségét, amivel kívánok is élni!

IMG? Ezt is írtam már korábban, hogy ha lesz értéke a kluboknak, akkor a Fradi lesz az első, amit értékesíteni lehet. Ezt onnan fogjuk megtudni, hogy sorbaállnak majd a potenciális befektetők az Üllői úton, a tenderkiírás hírére.
Mielőtt belekezdesz a szokásosba, az Újpest vezetőit nem lehet tulajdonosnak nevezni, miként a siófoki Kiss urat sem, aki gyakorlatilag 0 forintért vette meg a klubot, vagy a Kövy, aki csak ígért Nyír1-re pénzt, és úgy akart tulajdonossá válni. De még sorolhatnám a példákat. Ezeket is megtettem már korábban, és ha Te azonos vagy a DK2-ben Lorinc néven szerepelt személlyel (márpedig a _d mellőztetése erre utal), akkor kellett ezeket olvasnod.

Szeilerrel kapcsolatban olvasd vissza a 368-as írásodat. Rosszul fogalmaztál - szerintem. Én tudom, hogy csak menedzsernek akarták, új státuszt teremtve a klubon belül (ez egyben a kiadásokat is növelte volna). És ha nem ő, akkor ki lenne a foci kft. vezetője Páncsics helyett?
És, ha már a személyi kérdéseknél tartunk, ki lenne a klub társadalmi és ügyvezető elnöke? Talán ezek a legfontosabb kérdések!

Albert a szakértőkkel Brazíliában? A MI pénzünkön elég egzotikus kocsmázás lett volna...

Egyébként azért rossz a Te ékezet nélküli írásod (tudom, tudom), mert amikor azt írod "szurod le", nem mindegy, hogy "szúrod le", vagy "szűröd le". Ezt is csak azért írtam le, mert bizonyos célzásokat nem értesz (vagy nem akarsz) érteni!

A gazdasági átalakulást komolyan gondolom. Írtam, nem tudom mely sportokat érinti törvény szerint. A tekét biztos nem, de azt teljesen (azaz teljesen) amatőr szinten kellene folytatni. Lehet így működik, de arra szertnék ezzel célozni, hogy a gazdaságilag el nem ismert sportágakat valódi amatőröknek kellene játszaniuk, nem álamatőröknek!
Néhány sportág pedig biztos hogy már középtávon is éretté tehető a gazdasági átalakulásra (foci, kézi, jégkorong, póló). Más klubok is megtudnák csinálni, csak egyes helyeken félnek az "álsztárok" nyilatkozataitól, meg lázításaitól, és sajnos még mindig van olyan csapat, ahol kamura ígérnek, vagy fizetnek...
És pont azért szajkózom ezt, mert ez lehet az egyetlen garancia a gazdálkodás áttekinthetőségére! Az általad és általam is kifogásolt rablás megállítására!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 384
Nincs meg mivel nem is volt. De ha kell tudok szerezni!
Előzmény: Bai(l)y(eis) (383)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.07.20 0 0 383
Lőrinc!

Megvan még a St.Ettienne (SORRY) sál?
nekem kéne!!schilllacci@webmail.hu

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 382
Valaki

Lehet hogy a kerdeseim szamodra feleslegesnek tunnek de mivel (szerintem) erdemben nem tudtal rajuk reagalni amikor nehezmenyezem hogy miert is veded olyannyira Pancsicsot ezert szerintem egyaltalan nem feleslegesek. Nem tudom mibol szurted le hogy megsertodtem volna azon a _d "utotagon" (es meg en sarkitok...), egyszeruen csak megjegyeztem hogy ez csak a DK2-bol 3-ba valtasnak a kovetkezmenye es nem fontos hogy hasznald.
Nem tudom Dr.W.Gy. miben anyazott, ez mar megint sarkitas es felesleges konfliktusra ad(hat) okot.
Pancsicsek alatt a vezetoseget ertem (elsosorban a fociszakosztalyet). Nem tudom neked meg mondani hogy pl. 8 evvel ezelott kik voltak a szponzoraink, de arra emlekszem hogy akkor nem HAJRA FRADI! volt a reklamtablakon.
Vaczival kapcsolatban legyen tied az utolso szo.
Nem tudom milyen oriasi beismerest hajtottam azzal vegre hogy elmondtam, nincsen birtokomban a Fradit Feltok programja, miutan ezt mar jopar hettel ezelott is megirtam.
Igen, en egy eloadasszeru beszelegetes alapjan mondok velemenyt egy tarsasagrol. Allitolag te hosszu evek informacioinak vagy birtokaban. Akkor hadd kerdezzem meg: beszeltel mar szemelyesen akar Jakabhazyval, akar Takaccsal, vagy akarkivel a Fradit Feltoktol? Elsosorban arra gondolok hogy a programjukrol beszeltel-e. Ha nem, akkor pedig miert iteled meg oket meg annal kevesebb informacio birtokaban is mint ami nekem van? Az pedig eleg egyertelmuen latszik, hogy a te velemenyed is igencsak szubjektiv, dehat a Fradival kapcsolatosan nem tudom mennyire vagyunk kepesek objektiv velemenyt alkotni, szeretett csapatunkkal szemben mindannyian elfogultak vagyunk.
Sajnos igy van, volt ido (es nem tudom hogy ez megvaltozott-e!) amikor szakmai kerdesekben dontott az egyesuleti tanacs. Akkoriban Jakabhazy elnoksegi tag volt, o sokminden ellen felemelte szavat, de kisebbsegben volt az elnoksegben.
Hosszu evek tenyeibol vonod le a kovetkezteteseidet. Hat en is a tenyeket sorolom... Se penz, se szponzor, es eddig igazi koncepcio sem volt (talan most mar lesz, legalabbis szerinted). Sokadszor kerdezem: ez kinek a hibaja? A Fradit Feltoke?
Szeilerrel kapcsolatban mar megint sarkitasz, o menedzsernek jott volna a klubhoz (ilyen pozicio egyebkent meg nincs), nem Pancsics helyere, de vegul el lett utasitva.
Jakabhazy-Kanada: gondolom tudod hogy a focinak is megvan a Kanadaja. Ahogy Jakabhazy a jegkorong teren szert tudott tenni ilyen tapasztalatra, ugy ugyanez a foci teren is megoldhato lenne. Volt pl. egy kezdemenyezes, hogy az oreg Albert kimegy egy-ket szakertovel Braziliaba, tanulmanyozzak hogyan mukodik ott az utanpotlas-neveles (kevesebb penzbol...), esetleg hoznanak egy-ket brazil fiatalt is (bar erre nem biztos hogy szukseg lenne). Nem tudom kinek az otlete volt a dolog, de vegul nem lett belole semmi.
Gog-go girl meg egyeb ugyben gondoltam hogy megintcsak kiforgatod amit irtam, szinten direkt megemlitettem hogy ez lenne a leglenyegtelenebb dolog amit meg kene valositani.
Finanszirozas: az IMG peldaul olyan ceg (allitolag), amelyik addig nem jon a Fradi kozelebe amig Szivos, Gal, Pancsics ott van. A 3-bol ketto mar nincs a Fradiban, ez igaz.
Meg egyszer a Fradit Feltokrol: nem tudom mibol szurod le hogy ok magas poziciokat szeretnenek a Fradinal. Ilyenrol egyszer sem beszeltek, a poziciokra az o altaluk kivalasztott szakembert ajanlottak a vezetok figyelmebe. Nem arrol van szo tehat hogy ok akarnak magasabb pozicioba kerulni. Takacsnak ott van a tekeszakosztaly, ahhoz ert es neki az boven eleg. Jakabhazy a hokisoknal vallalhatna komolyabb poziciot es gyanitom, nem jarna vele rosszul a szakosztaly.
Gazdasagi atalakulas: komolyan gondolod hogy az osszes szakosztaly gazdasagi tarsasagga kene hogy atalakuljon? Azert hogy rogton csodbe is menjen? A foci, amiben ugyebar (elvileg) a legtobb penz van, nem birja magat rendesen eltartani, mas klubok pedig egyszeruen csodbe mennek. Akkor mas szakosztaly ezt meg tudna csinalni?

Előzmény: Valaki aki ott volt (379)
GALA Creative Commons License 2000.07.20 0 0 381
Csak a Kovács Bélára : szerinted miért nem engedték el télen a vasasba , hogy aztán tavasszal egy percet se játsszon ? ( majdnem mint a Váczi ) ez azért némi alapvető fejetlenséget takar . ( és ezért a bariért meg összetöritek magatokat , meg a szűcsért , aki miatt Sforza nemegyszer idegrohamot kapott ...)
Előzmény: Valaki aki ott volt (379)
_tybor_ Creative Commons License 2000.07.20 0 0 380
Hmm... erdekes fejlemény lenne.

Torgyán József távozik a Fradi éléről? ... Hazai
2000. július 19. 21:55

[MTV] A Fradinál nemcsak az a baj, hogy a több mint száz éve működő egyesület alapszabály- ellenesen működik, hanem a leköszönt ügyvezető Fenyvesi Máté elnökön túl a Klub elnöke is a távozáson gondolkodik. Az FTC kerékpárosainak szakosztályának vezetője szerint mielőbb kell találni valakit a klub élére, bárhogyan nevezik is. Szerinte ugyanis nincs összekötő a klubelnök és a szakosztályok között, ahol a gazdasági igazgatók olyan javaslatokat terjesztenek az egyesületi tanács elé, amelyből egyértelműen kiderül: nem értnek kellőképpen a sporthoz.Ambrus Károly gazdasági igazgató három szakosztály: a kosálabda, a jégkorong és a kerékpár csapatának a megszüntetését javasolta, mivel a klub éves költségvetéséből 71 millió forint hiányzik. A jégkorongot és a kerékpáros szakosztályt működési költségeik megcsonkításával megmenekítették a felszámolástól, de a kosarasoknak menniük kellett. Az FTC reformerei szerint mindezt elkerülhették volna, ha a sportot nem egy államtitkár irányítja. Takács Tibor elmondta: Szabadi Bélának sem ideje, sem pedig helyismerete nincs. Így aztán nehezen él a klub, akadozik az információ és bárkit is javasoltak eddig ügyvezetőnek mindenki elbukott.

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 379
tamas_d!

1. Ha a noname "szarok" alatt Földvári, Gera, Kardos, Sólyom értendő, akkor el kell mondanom, ők évek óta a legjobb igazolásaink (különben Gera és Sólyom mintha valamilyen korosztályos válogatottban szerepelnének). Lipcsei és Dragóner pedig csak a lilák számára noname focisták.
2. Az utánpótlásképzés még nincs igazán rendezve, de évek során nem mindig a legjobbak kerültek fel, hanem a legnagyobb "hátszéllel" rendelkezők. Azért a többségért örüljünk ha a nevelési költség töredékét megkapjuk, mert fabatkát sem ér...
3. A foci kft.-t Páncsics Miklós, a klubot Torgyán József, a megbízottja, az elnökség, illetve az elnök (ez most nincs, ha minden igaz) vezeti.
4. Páncsics nem tudom kinek az embere.

Egy fradistának is fontos, hogy legyen erős Újpest, de eddig úgy néz ki, sokkal jobbak leszünk - kár, hogy ez legkorábban is csak az év végén derülhet ki...

Lorinc (kérésednek megfelelően)!

Ne csodálkozz, ha néha cinikusnak tetsző élccel válaszolok az erősen sarkított és ezáltal provokatív kérdéseidre. Félreértés ne essék, engem nem zavarnak a kérdéseid, csak a fölöslegeseket nem tudom hova tenni. (Azt külön sajnálom, hogy az egyes általam inkább humorosnak gondolt megjegyzéseket Te magadra nélzve sértőnek találod, mint pl.: _d -s dolgot, de ezek szerint bennem van a hiba.)

1. Milyen szponzor ment el a Páncsics miatt? Illetve kit értesz Páncsicsék alatt?
2. Csak kezdőként értelmezhető szerinted egy csapatban a lehetőséghez jutás? (Ezt Te meg Kovács Béla gondoljátok csak így, azt hiszem...) Ennek a kérdésnek a megválaszolásától eltekinthetsz, mert nincs olyan nagy jelentősége...
3. Ha én nem írom le Páncsics nevét, de róla írok, és Te őt megnevezve reagálsz, akkor már azt kérjem ki magamnak?! Különben a Fradit "Féltőket" elsősorban olyan összefüggésben írtam, hogy "anyázós" spanodnak, Dr.W.Gy.-nek válaszoltam.
4. Erősen félreértettél, mert én a Te tolladból kívánom megismerni az általad ajnározott Fradit "Féltők" programját. (Ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy nem vagy birtokában az anyag teljes egészének?)
5. Te egy előadásszerű beszélgetés alapján mondasz véleményt egy társaságról, azok tagjairól? Miközben azokat minősíted, akik hosszú évek informálódása után, folyamatosan kialakult véleménnyel rendelkeznek?! Ez alapján kettőnk között az alapvető különbség, hogy amíg Te egy szubjektív (gondolom propagandisztikus) beszélgetés hatása alatt meggyőzhetetlen vagy a hitetben (helyesebben mások hitében, ami nagy különség), addig én a nyilvánvaló tényekből leszűrt következtetéseimmel vitatkozom Veled, és korántsem vagyok benne biztos, hogy ez a tökéletes, ami jelenleg zajlik. (Na, erre kíváncsi vagyok, hogy melyik félmondatból kiindulva fogod félreértelmezni!)

Most pedig az érdemi részre kitérve:
- Ez programpont, hogy ne szólhasson bele az egyesületi tanács a szakosztályok munkájába? Nem tudom, mi a pontos rendszer, de ha ez programpont, akkor ezt egyesületi tanácstagként már rég elérhették volna! Különben ha az egyes szakosztályok rendre átalakulnak gazdasági társaságokká (ami megkerülhetetlen), akkor ez a nagyon fontos programelem értelmét veszti. Avagy akkorra alakulna ki?! Egyébként szerinted a Varga és a Nyilasi szerződtetését ki szavazta meg? Közel 100 milliós nagyságrendben? Akkor miért is kellett beleszólniuk, ha ugyan nem is értenek hozzá?
- Akkor Szeilert gyakorlatilag Páncsics helyébe szánják? Én egy kicsit fiatalnak tartom egy 5-600 milliós évi költségvetéssel működő kft. vezetésére... Vagy csak báb lenne a kezükben?
- Hú, ez a Jakabházy - Kanada - jégkorong - utánpótlás vetítve a labdarúgás - utánpótlás - Magyarország irányba (nyilván az én gyenge felfogásbeli képességeim miatt) némi magyarázatra szorul, azt hiszem. A többiek és saját magam okulása miatt, ezt lennél szíves részletesen kifejteni!
- És azt hiszem, ezzel fogtál meg! Valóban, nagyon hiányzik a szünetekből a tombolahúzás, a lépést tartani nem tudó táncoslányok, lökd meg a kecskét verseny, vattacukor, körhinta és talán a kedvencem, a gólok után repedt fazék hangjára emlékeztető és így felismerhetetlen, a lelátói dallamvilágtól idegen, 80-as évek slágerei!

Eddig túl sokat nem tudtál felmutatni, az egyszem Szeiler Józsin kívül, akit ugyan nagyon tiszteltem mint sportembert és mindt fradistát, (játékosként sose volt kedvencem), de diplomája után élete első munkahelye ne egy közel felsővezetői poszt legyen! Ezzel nem a felkészültségét, rátermettségét kívánom értékelni, de hidd el, személyes tapasztalat is, hogy a legjobb szakembereknek is meg kell tanulni egy-két olyan fogást, amit az iskolapadban nem lehet elsajátítani!

Amit kérnék még, hogy következő hozzászólásodban tegyél egy kis kitérőt a "nagyszabású" program finanszírozását illetően is. Nevezetesen, hogy milyen támogatók, milyen szponzorok állnak a csoport mögött, akik annyira szeretik a Fradit, hogy most inkább hagynák csődbe menni, mint hogy a jelenlegi vezetés alatt egyetlen fillért is adjanak!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 378
Valaki

Szerinted Pancsicseknak semmi kozuk ahhoz hogy a szponzorok elpartoltak tolunk? Ok egyaltalan nem hibasak? Mindent olyan marha jol csinaltak? Es ha igen akkor ki hibazott? Vagy ki lopott hogy csunyabban kerdezzem?
Az Ujpestnek tulajdonosa van nem szponzora a pelda tehat nem jo. Amugy a FRADIT nem szabad egyetlen mas egyesulethez sem hasonlitani, mivel olyan reklamerteket mint amit a FRADI jelent, egyetlen mas magyar csapat sem kepvisel. Sot mondhatnam, hogy a FRADI kepvisel Magyarorszagon egyedul reklamerteket. Es megis...
Vaczi sok lehetosege, hat egy kezemen meg tudnam szamolni hanyszor volt kezdo. De mind1, ennek nincs olyan nagy jelentosege.
Nem magyarazkodas volt amit irtam, hanem tenyek, amivel cinikus hangveteledre reagaltam.
Lehet hogy sokmindenben ugyanazt mondjuk egy ideje, ennek csak az lehet az oka hogy nem sikerult meggyoznod az ellenkezojerol (vagy inkabb bebizonyitani az ellenekzojet).
A Fradit Feltoket te hoztad ezuttal fel nem pedig en, direkt nem szoltam roluk most egy szot sem. A programjukat majd igyekszem megszerezni es felrakjuk valahova a neten. A veluk valo beszelgetes nem tudott kiterni reszletesen mindenre. Lenyeg: a szakosztalyok szakmai dolgaiba ne szolhasson bele az egyesuleti tanacs, tehat ne ok dontsenek pl. arrol hogy ki legyen a focicsapat edzoje. Ilyen modon ok (Takacs, Jakabhazy) sem igazan szolnanak bele focidolgokba. Viszont meg lennenek az emberek erre a reszre is, mint pl. Szeiler Jozsi akit nemreg utasitott vissza a klub.
Utanpotlas: a nyugati modszert tanulmanyozva gondoltak nalunk is vegezni, mint ahogy Jakabhazy hosszu idot toltott el Kanadaban es a jegkoronggal kapcsolatosan ertekes ismereteket szerzett. A foci teren is valami hasonlot terveztek.
Emellett olyasmi is szerepelt pl. a programjukban, mint amit a lilak csinalnak most, a meccsek alatt-elott-kozben akarmilyen szorakoztato musor vagy mi a rak. De ez a legkevesbe lenyeges (szerintem).
Ha tenyleg erdekel a reszletes programjuk (vagy 100 oldal) elo lehet keresni.

Előzmény: Valaki aki ott volt (375)
mash Creative Commons License 2000.07.19 0 0 377
Azért nem kéne "anyáz"-ni!!!!!

Torgyán én is utálom!
Akor is utálom ha sok pénzt szerzett nekünk!!!

Tele van a faszom, hogy az egész ország minket parasztoz egy ilyen senkiházi miatt!!!!

Viszont a Fradi féltök se túl szimpatikusak!!!!

Emlékszem mikor a kielncek irányították a klubbot + Szívos!!!!

Ha jól tudom, Jó néhányan közülük benne voltak a kilencekben!

Én mondjuk egx IMG szintű befektetőt látnék szívesen a Fradinál!
De ez csak álom, a mai magyar foci beláthatón belül NULLA reklámot biztosít!
A magyar piac kicsi, ezért egy külföldi nem fog soha teméntelen pénzt beleölni, mert NEM PIACKÉPES!!!!!!

ÉS NEM IS LESZ AZ 5-10 ÉVEN BELÜL!!!!!

De ettől még HAJRÁ FRADI!!!!
t.p.t.

tamas_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 376
Sziasztok!

Elöljáróban: nem vagyok fradista, sőt:-))))))
Szóval, csak kérfdezősködnék:
1. Miért van az, hogy noname szarokat vesztek mostmár jópár éve, többtízmilliokért?
2. Miért adjátok el az utánpótlásotokat fillérekért?
3. Ki vezeti a klubot?
4. Kinek az embere Páncsics?

Azért érdeklődöm, mert (bármilyen meglepő egy lila szájából) hiányzik egy erős Fradi.

Üdv:tamas

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.19 0 0 375
Lorinc (kérésednek megfelelően írva)!

Alig van szponzorunk? Ez Páncsics bűne? Akkor sorold fel mondjuk az Újpest szponzorait! Erről is beszéltünk már, de erről is beszélhetünk.
Azért a gazdasági recessziót ne varrjad már egy ember nyakába! (Még ha ez Páncsics, akkor se...)
Mivel Váczi csak egy példa volt, és nem kell belekapaszkodni, ezért le sem írom hány bizonyítási lehetőséget kapott Pokle úrtól - amivel rendről-rendre nem élt...
Elhiszem, hogy jártál meccsekre az Üllőire meg a népligeti csarnokba meg a Kisstadionba (bár ez utóbbiaknak nem sok közük van a foicihoz - inkább valami magyarázkodás-félét érzek mögötte...), akkor viszont különösen furcsa, hogy néhány dologról megfeledkezel...

Dr.W.Gy.!

Hozzászólásod nem volt olyan magvas, hogy azt kétszer kelljen elküldened! Ennek ellenére elolvastam kétszer, azonban semmi érdemlegeset nem találtam benne. Bár nagyon úgy éreztem, hogy egy burkolt "anyázás" az a pár sor, amit dupláztál, mégis néhány válasz, de ez kitekintéssel Lorinc néhány hozzászólására is.
Valóban, azokat kellene jól "seggberúgni", akik "olyan" szerződéseket kötögettek. Kik is ezek? Csak nem a korábbi elnökség? Vagy netán pont azok, akiket Lorinc visszasír? A Fradit Féltők Rabló Klubja?
A Fradit főleg a Fradit "Féltők" (mostantól idézőjelben) járatták le az elmúlt időszakban illetve a mai napokban is folytatják eme áldásos tevékenységüket. Ezen a héten gyakorlatilag minden nap szerepeltek a tévében, de legalább is nyilatkozatokat tettek, közleményeket juttattak el a médiához! Vegyétek már észre mit akarnak!
A LEN-kupáról én mást hallottam, de mindegy, vedd bele a sorba, mert ebbe a felsorolásba belefér...
Amelyik focista a másodosztályban focizgat, az bizonyára nem is való előbbre (más a helyzet néhány tehetséges fiatallal, akiknek nem rossz, ha állandó játéklehetőséget kapnak egy viszonylag még erős bajnokságban).
Olvastam a GGG-listán a levelet, amivel nagyon nem értek egyet!

Dr.W.Gy. és Lorinc!

Miután diszkurzusunk zsákutcába érkezett, és már csak saját korábbi mondataitokat ismételgetitek, ezért megkérlek Titeket, fordítsunk a dolgon! Írjátok meg:
- mit akarnak a Fradit "Féltők"
- hány szponzort hoznának (és milyen cégek ezek, konkrétan felsorolva)
- milyen elképzelésük van a privatizációról
- a csapatépítésről
- a labdarúgócsapat jövőjéről
- az utánpótlásnevelésről
és nem utolsó sorban
- a szurkolókkal (értsd: a lelátókon ténylegesen még mindig helyet foglaló szűk kör, valamint a potenciálisan még visszanyerhető nézők) való kapcsolattartásról!

Tehát innentől kezdve én kívánok ezekre reagálni mégha az általatok leírandók csupán hipotézisek is lesznek, szemben néhány ténnyel (amit Ti valamiért nem vagytok hajlandóak elfogadni). De azért próbáljuk meg!

Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.07.19 0 0 374
Ha már átvágta a szögesdrót a karod
a kutyák meg elkapták a farod
ne buslakodj öreg ha elkapott az öleb!
gyere át az RV topicba
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.19 0 0 373
Usd le a smasszert az ajtonal
Es mi varunk a Markonal...
Előzmény: Bai(l)y(eis) (372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!