Keresés

Részletes keresés

JakVik Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1706
Döbbenetes hogy milyen irások tudnak manapság a sportsajtóban megjelenni ezzel a Kónya üggyel kapcsolatban ... Az egy dolog hogy valaki nem szereti Torgyánt és megint egy másik dolog lebolodozni kb 1 millio választópolgárt (nem mint ha én különösebben szimpatikusnak talalnám Torgyán apánk megnyilatkozásait). Felháboritó az a gunyoros hangnem amit az NS-ben megjelent remekmüvében használ az az ürge , ha véletlenül tudjátok a e-mail cimét szivesen irnék neki néhány kedves sort ...Az más kérdés hogy én sem hiszem el hogy küldi a pénzt mig nem látom ...
Zak 02 Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1705
Tippem a mai meccsre:
Kispest-Honvéd FC 0-2 Ferencváros
huculpastor Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1704
Na lassan indulunk Kispestre.
EX irta le programmjat az Olimpia rovatban, ugyanazt csinalom en is.
Birjatok ki ezt a 24 orat, legyenek egyutt a vilag miden reszen a magyarok lelekben.
Sok mulik a mai napon az olimpian.
Addig meg HAJRA FERENCVAROS !
huculpastor Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1703
Oreg !

Tegnap adtuk oda Szeiler Jozsinak terveinket a hivatalos Fradi honlapra.Ahogy elkezdtuk az nb1.hu-n egy heten belul jelentkeztunk, akkor elutasitas volt, mara ez valtozott.
Csak felo, hogy nem birjuk csinalni, mert nem lesz eronk, kitartasunk a rendszeres munkara.
Egyikunknek sem ez a foglalkozasa es hetente 5-10 orat ezzel tolteni...
Probald meg. Tenyleg szukseg van hozzaerto Fradistakra, marcsak azert is, mert ZIG jovo heten elmegy egy evre.

Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (1702)
huculpastor Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1701
Mondd Oreg, miert kell tamadnod a Greenternetet ?

Mivel "tollad" messze veri a mienket, ajanlanam, hogy amikor akarsz, akkor irhatsz az nb1.hu Fradi oldalara s azt amit jonak latsz, amit akarsz.
Talan, ha belul vagy nem latsz olyat, ami nincs.
Az ajanlat komoly, pedig meg a csoporton belul sem egyeztettem senkivel, az ilyenert meg szoktak kovezni a tobbiek.

Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (1697)
miksi Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1700
Az, hogy az újság rosszízűen pikirtkedik, az egy dolog. De félek, hogy kacsa az egész, mert nemigen vannak olyan "amerikai nagybácsik", akik csak úgy feltűnnek a semmiből, és vagyonokat adnak ripsz-ropsz.
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (1697)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1699
RWG:
Igazad van. Én is többször olvastam el a Sportban a keretes cikket, mert azt hittem rosszul értem, amit olvasok.
Hát nem. És én is kíváncsi lennék a pikirtkedés és az olcsó viccelődés okára...........
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (1697)
bohóc Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1698
hools Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1695
Szerintetek ez lehetséges?! Valaki 9 milliárdot adjon - ajándékba?!
Előzmény: Polyci (1694)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1693
Polyci!

Egyik sem szep dolog! Node! A szombathelyi balhenal tudtommal nem forgott kockan szemelyi serules, tisztan anyagi kar. Egervarira fujtatok, mert magat akarta mutogatni, viszont nem csak oket ert attrocitas, hanem a Kiprich-ek is hasonlo helyzetben voltak. Megmondom oszinten a helyukben en is ezt tettem volna. Pokolban erezhetik magukat amikor a plexit rugdaljak a fejuk folott. Ez nem melto a vendeg edzok fogadasahoz.

Előzmény: Polyci (1684)
hools Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1692
Tényleg, mi ez a vicc a 9 milliárd forintról? Ez egy őrült?! Tartok tőle, hogy még a pólósok sem kapják meg a 15 millió forintot sem...
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Kertlay Z. Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1691
Indulok egy focitornara a fenyek varosaba.Egyben a szulinapomat is unneplem,melynek hatasat mar most is erzem.:-))(Kulonben nem neztem volna be ide......).talan "furcsa"lesz,amit irok,de kellemes hetveget es jo szurkolast mindenkinek,klubhovatartozastol fuggetlenul!tenyleg reszeg vagyok........:-))))))))))))

Zozo.hajra Ujpest.

Ujpest mindenek felett...........

Ui;al-Kertlay!ezen a heten,ha lehet,kimelj meg a hulyesegeidtol!Kosz!:-))

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1690
Robi nem írt Csíkszeredáról (igaz én sem eddig), így most pótolom. Az eredményekről értesülhettetek (igaz, egy napos késéssel szerepeltek az eredmények a Sportban, ha jól láttam). A tornának sportértéke szinte semmi nem volt (ha itthon van egy hasonló, bizonyosan nem megyek rá ki). Az egyetlen értékelhető meccs az utolsó, Csíkszereda-Ferencváros volt. Ez tényleg izgalmas volt. 1-0 és 2-1 után is egyenlítettünk, majd átvettük a vezetést, és a végén izgalmas körülmények között nyertünk eggyel.

Sok csalódás is ért. Az egyik, ami már Lorinc korábbi ujsag-copy-jában is feltűnt, hogy képtelenek leírni kedvenc csapatunk nevét. Ezt különösen sérelmezem jelen esetben, mikor magyar anyanyelvű személyek állítják össze a programot. A plakáton, melyből hoztam is, Ferencváros TC Budapesta néven futottunk... (Mash! Ez van olyan, mintha kisbetűvel írták volna!) Miért nem lehet megtanulni a nevet? De a Fradit sem értem, miért nem írja a vendéglátójának, hogy mi a neve... Jelen esetben elég lett volna egy 100 forint értékű telefonhívás, vagy egy fejléces papíron írt fax...
Az is furcsa volt, hogy a Csíkszereda-Ferencváros meccsen miért kell angolul bemondani a történéseket, és magyarul (jó esetben) csak harmadszorra derült ki, hogy mi is történt. Ehhez még annyit kell tudni, hogy a Csíkszereda szín magyar csapat (sajnos, ez a Fradiról nem mondható el), és a nézőtéren is csak néhány rendőr képviselte a szőröstalpúakat, míg más nemzetiségű nem volt, mivel a maradék két csapat nem érdeklődött túlságosan ezen meccs iránt.
Az is meglepő volt, hogy feltűnően kevesen voltak a meccseken. Még egy gyenge félház is alig gyűlt össze az esti meccsekre (én meg megvetettem előre a jegyeket, hogy tuti legyen). Állítólag rossz volt a propaganda. Szerintem meg magas volt a jegyár, és rossz a szervezés.

A közönségről. Teljesen furcsa, és számomra újszerű volt, hogy az ellenfél 3-4 gólos vezetésénél már nem volt "Hajrá Sportklub!", hanem hangos ováció az ellen-gólnál! A vendéglátóm ezt sportszerűnek ítélte meg, én nem tudtam kezelni ezt a fajta magatartást. Állítólag csak a Steaua ellen van az én mércémmel mért "szurkolás". Bár az éneklés az tényleg éneklés volt (helyes dallammal!!!), amit viszont tanulnunk kellene...

A rendőrökről. Mintegy 60 rohamrendőr és néhány "tányérsapkás" volt jelen. Összességében sokkal normálisabbak voltak, mint az itthoniak szoktak lenni egy ilyen jellegű rendezvénynél (leszámítva azt, hogy a lányokat is ők motozták...)! A felszerelésük viszont meglehetősen hiányos volt, mindössze egy bukósisak és egy gumibot, így egy 100 fős huligán banda, vagy egy kisebb dobálódzás ellen már tehetetlenek lettek volna. Már nem csodálom a tavalyi bányászmenetet, amit képtelenek voltak megállítani...

A csarnok előtti pléh-szoborról. Már nem tudom ki kifogásolta (egyébként nekem sem tetszik, mint művészeti alkotás), de érdeklődtem, hogy mi is az. Nos, a neveket elfelejtettem, de két csoda-játékosnak állít emléket, akik nem voltak hajlandók a kommunista időkben a kötelező Steaua (katonai) és Dinamo (belügyi) megkeresésnek eleget téve Bukarestben folytatni pályafutásukat!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1689
A Keller-ügyhöz kapcsolódóan, Józsi bejár néha kajálni, ahova én is szoktam, és az ottani spanom mondta, hogy két lehetősége van. Az egyik a Fradi, a másik a Győr. A gyerekek miatt inkább Pesten szeretne maradni, de még akkor nem volt biztos a dolog. Aztán írtátok, hogy a Sport írta, hogy ez meg az van. Na, hát erre nem tudok mit mondani, mert én nem szoktam Sportot olvasni, mert nincs értelme...
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1688
Hmmmmm... Hat akkor higyjuk el ha majd latunk is valamti abbol a penzbol. Allitolag 15 milla mar jon.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: bohóc (1687)
bohóc Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1687
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1686
meglesz!
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1685
HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!

Hetvegen nyerni kell a Bozsikban! Ha be tudnank gyujteni a 3 pontot, utana jon hozzank a Sopron es a Nyiregyhaza, ami elvileg 6 pontot kene hogy eredmenyezzen. Ha mind a 9 pont megvan, 4. helynel lejjebb nem vegzunk az alapszakaszban. Es semmi kieses... Csak legyen meg ez a 9 ponty!

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1683
Polyci!

1. A ti 260 millatok is az adofizetok penzebol van. (Tobbekkozt az enyem is benne van, pedig nem vagyok zold).

2. Mar bocs. De a stadionon belul es kivul tortenteket meg kell kulonboztetni. Mig a stadionon belul tortent dolgok a klub es a belso biztonsagi szolgalat felelossege, addig a kivul tortent rendbontasok a rendorseg terulete. Ezert is tortenhetett meg a pecsi balhenal az, hogy a biztonsagi orok karba tett kezzel neztek kozvetlen kozelrol a balhet anelkul, hogy kozbeavatkoztak volna.

3. Bocs, de ti akkor videk vagytok? Mert ti kaptatok meg Torgyit a fejetek fole. Ha pedig nem tolja a 260 gurigajat beletek akkor Diosgyor utan szabadon sejtheted, hogy hol lennetek most...

4. kosz.

5. Ti meg szepen elturitek az elnoki szekben.

Vasast szerintem is meg kellett volna vagni ezert. De arrol nem tehetek, hogy ez nem tortent meg. Valahogy illene peldat statualni, hogy az emberek abbahagyjak az effele magatartast. Ha lehet akkor sokkal kisebb 'reklamot' csinalni nekik es nagy buntetesekkel sulytani. Hat ma meg csak ez van... :(

MLSZ csak szurkolokat baszogato rendeleteivel tunik ki, de sajat hazatajan nem akar rendet rakni...

Előzmény: Polyci (1677)
hools Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1682
A mai Nemzeti Sport szerint viszont mégsem igazoltuk le a Keller Józsit. Most akkor kinek higgyen az ember (a saját szemének, majd ha Keller a pályára lép/vagy nem)
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!!
hools

Ui.: Ne csak a Kispest ellen hangoljuk magunkat, hanem a lilák ellen is a kupában.

huculpastor Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1681
Mocsok MLSZ, HLASZ !

Piszkos, HIMNUSZt betilto banda.
Na gyerunk minel tobben Kispestre, gyozni kell.
Adni a libsik /ezek nem a kispestiek, ok rendes sracok/ pofajaba.

bohóc Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1680
bohóc Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1679
huculpastor Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1676
"minosithetetlen szurkoloi magatartas"
Ez a konkret paragrafus, amit raadasul arra a meccsre is visszamenoleg alkalmaznak, amelyik utan nem is foglalkozott velunk az mlsz FB.
Legalabb ennyire konkret paragrafuson alapult a MAGYAR HIMNUSZ betiltasa: "esetleg a tobbi csapat is atveszi" a kezdemenyezest.
Legalabb ennyire kovetkezetes az egyenjogusitasa a magyarnak, ciganynak, zsidonak.
Az utobbi kettoert meccslefujas, a magyar lehet/ne
gyalazni.
Na ilyen mlsz-unk van.
Majd tetszik nekunk forradalmat csinalni...
robi25 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1675
a vége jó: szezonok végén jönne a számla....ezt esetleg beszámíthatnák, majd a kiirt dijakba, és csak a különbözetet kellene fizetni....:)))
Előzmény: HORI (1674)
HORI Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1674
Több megjegyzésem is lenne a témához. Elismerem, hogy elég sajátságosak, dehát ez van...

A Fradi helyében én egyszerűen továbbszámláznék az In-Kal felé, végülis ők nem tudták biztosítani a rendet!
Azért az érdekelne, hogy a meccs biztosításáért fizet-e a Fradi Lasz úr cégének (feltételezem, hogy igen). Mivel teljesen csődöt mondtak, én kapásból stornóznám a meccsbiztosítás díjának kifizetését, vagy ha ez nem lehetséges, akkor részt vállaltatnék a büntetésből.

Az Egervárit ugyan mire büntetik, amiért miatta 5 percig állt a játék?? Igaz ment a balhé, de a nézőtéren, ami nem jogosítja fel arra, hogy blokkolja a meccset. Egyébként azt kapta (pontosabban kapta volna), amit megérdemelt. Arról furcsamód nem nyilatkozott, hogy milyen gusztustalanságokat üvöltözött, meg énekelt a Dunaferr-Fradi után az újvárosi ölzözőben. A pechje csak az , hogy van néhány ősfradista játékosa, akik leadták a drótot...

Egyébként ha humorizálni akarnék, azt mondanám, hogy az MLSZ megvárhatta volna a büntetés kiszabásával az Újpest-Fradit, és utána is megkaphattuk volna egyben az összbüntetést...

Hori

Előzmény: bohóc (1661)
robi25 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1673
csak nehogy nyissatok ennek a vitának egy külön topicot.:))) tiznél megálltam a Fradista topicoc számolgatásában - legalábbis ami a Fradihoz szorosan kötődik - mennyivel jobb ha egy helyen van minden....
Előzmény: Chip-TFF (1672)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1672
Polyci!

1. Tudtommal a stadiont nem ingyen epititettek at.

2. "Na meg egy ficko, aki aztan baromira tudja, hogy mi tortent..." Ugyanis a pecsi balhe a stadionon kivul tortent...

3. Erdekes hogy ilyenkor a torgyan a mienk, de amikor 260 millat tol a klubbotokba akkor nem tagadjatok meg!

4. Nem is tudtam, hogy BUDAPEST-nek kulon kasszaja van amibol a gatakat tamogatta volna. Legyen. Es? Ez miota ment fel barkit is az alol, hogy egy johiszemu adomanyt a zsebebe dugjon?

5. Ellentmondasos vagy. Egyszer Torgyant VIDEKFEJLESZTESI minisztenek nevezed (ergo semmi koze Budapesthez), aztan az ot ert vadamat Budapest moge bujva magyarazod... Jarj utana!

Előzmény: Polyci (1670)
huculpastor Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1671
Szeiler megdobbent a buntetesen.
Szombathelyiek, bementek a palyara, szekeket hajigaltak, BETORTEK a buszunk ablakait, mit kaptak ?
Mocsok banda az mlsz, hlasz, magyarellenes joreszuk.
Mi meg szegyeljuk magunkat, ha nem tudunk osszefogni ellenuk.
hools Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1669
Az előbb már beírtam, de rejtélyes módon eltűnt: a mai Színes Sport szerint megvettük a Keller Józsit, Hrutka pedig tárgyal a Szeilerrel, s nálunk edz.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!