Keresés

Részletes keresés

AntiJeno Creative Commons License 2000.08.24 0 0 808
Mielőtt belekezdenék az offtopicolásba, mindenkitől elnézést kérek! De talán közérdekű az, hogy a Jenő többet ne kerüljön a foci közelébe.

Ennek megfelelően az offtopic:
Aki már unja a Knézy Jenő szereptévesztéses megnyilvánulásait, az SZAVAZZON ellene(vagy ha nem unja, akkor mellette) a Magyar Televízió sportszerkesztőségének vezetője előtt!!!
Szavazás itt: http://www.mtv.hu/velemeny/forum.php3?ID=295

Hajrá Ferencváros!!!
(A Knézy tényleg Fradista???)


Előzmény: Polyci (807)
huculpastor Creative Commons License 2000.08.24 0 0 806
Valaki, aki ott volt !

Egy nyilt level alattomos partizanharc ? Egy level, amit megkapott cimzettje ?

Nem mindegy, hogy Dalnokiekrol azt allitod, hogy a FRADIval allnak szemben es nem azt irod, hogy Te es nyilvan sokan, Veluk alltok szemben.
Neked nem adatott meg Dekanyeknak, Jaksieknak szurkolni. Nekem megadatott sokat beszelgetni Dalnokival, Dekannyal, Jakabhazyval, neha Rudassal. Nekem nagyon fontos volt annak idejen is, hogy hasonloan lattak/jak a vilagot, mint Te es en.
Nem adatott meg, hogy beszelgethessek/sunk/ Pancsics-csal...
Nincs kiegyensulyozott informaciohalmazom.
Pedig igyekeztem...
A talalkozorol nincsenek infoim, csak summazatom: nem sok haszna volt. Fogalmam sincs kik voltak ott.
Velemenyek szabad kifejezeseert harcolunk mashol, itt nem ?
Zig ott volt, ennyit tudok.

Előzmény: Valaki aki ott volt (803)
huculpastor Creative Commons License 2000.08.24 0 0 805
Kedves EX !

Jo lenne a stafetabotot tovabbvinni es nem atadni.
Mindigis ez volt a velemenyem.
A csoport szerepvallalasarol olvastad az ujsagban velemenyemet, azt is fenntartom.
Ez ket kulonbozo dolog. Az elso szemelyreszolo es abszolut pozitiv, mig a masodikat sajnos negativnak erzem.
Csak annyi modositast szeretnek: vannak akik a "reformerek" kozott tisztan Fradiert torteno aggodasbol /esetleg sertettseg lehet meg motivum, joggal/, masok az aggodas mellett bizonyara ambicioval is megaldva tevekenykednek.
Itt is megismetlem, az a velemenyem, igy tovabb nem mehet szeretett klubunk szekere.

Fradistaknak !

Hogy az emlekezet szelektivitasat legyurjuk, nezzunk tenyeket:
1992 bajnoki cim
1993 magyar kupagyozelem
1994 magyar kupa es szuperkupa
1995 bajnoksag es szuperkupa
1996 bajnoksag, magyar kupa, szuperkupa

1992-1996 : 3 bajnoki cim
3-3 magyar es szuperkupagyozelem
BL szereples
edzok: Nyilasi, Novak
palyaedzo: Mucha

Valtozas a szakosztaly elen.
1997 -
1998 -
1999 -
2000 -

edzok: Varga, Nyilasi, Vlak, Mucha,
Poklepovics, Csank /6/
Palyaedzok: Racz, Kiss L, Szokolai
Simon, Vepi, Mucha, Vass/7/
negy ev alatt kozel szaz jatekos
szerepelt a csapatban.

Előzmény: EX (798)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.24 0 0 804
Ertem en a jopofizasaidat csak szerintem sokszor kozelsem olyan mokasak mint te gondolod.

Eljen Pancsics, eljen a Part
Vesszen Trianon, vesszen Zidane
(mint tudjuk a francia csk is alairta a diktatumot)

Előzmény: Valaki aki ott volt (803)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.24 0 0 803
Hucul!

Általában komolyan gondolom, amit leírok, kivétel a humorosnak, mókásnak szánt dolgok (amiket Lorinc kivételével a többiek megértenek - azt hiszem).

Az általad kifogásolt rész arról szól, hogy volt a megbeszélésen egy illető, aki többször, értelmetlen összefüggésekben hozta fel a szurkolókat, gondolva ott valamennyi szervezett csoportosulásra, de elsősorban a II-esre. Ha ő nem a Greenternet tagja, akkor kismértékben javítanom kell a mondaton, de talán érthető, hogy számomra az asztal körül helyet foglaló (többnyire ismeretlen és idegen) arcok között nem tudok megfelelően különbséget tenni.
Az alattomos partizánharc alatt viszont egyértelműen a Greenternet oldalról elérhető "levelet" értettem, amit nevezett hozzá
szólásomban a későbbiekben konkrétan is megneveztem. (Csak megjegyzés, hogy néhány tucatnyian értettek vele egyet információim szerint a széleskörű nyilvánosság ellenére is.)

Hogy ki áll kivel szemben elég viszonylagos dolog, de lássuk be, ha már kialakultak a frontvonalak, akkor teljesen mindegy, ki ásta először a lövészárkot... És pont ezt szerettem volna (de, ha lehet, szeretném) elérni, hogy egy jó kezdeményezés (itt még mindig a Greenternetre gondolok) ne legyen részese egy értelmetlen "árokásásnak" - egyik oldalon sem.

Azt azért remélem Te is elismered, hogy a támadásra támadással kell válaszolni, és amikor engem megtámad valaki, onnantól már nem nevezhetem barátomnak... Szóval ennyit arról, ki ki ellen...

Hozzá(m)szólásod végén tökéletesen definiálod a Greenternet lényegét, legalább is, amit én oly' nagyra tartottam (volna) benne. Nevezetesen, hogy kihasználva az Internet világszerte való elérhetőségét, összegyűjti a klubjukért a Kárpát-medencében, illetve az egész Világon aggódó egyéneket, információkhoz juttatja, segíti őket, esetlegesen képviseli érdekeiket.
Ebbe viszont nem fér bele a partizánharc és a lövészárokásás. Legfeljebb haditudosító szerepkört kellene felvállalnia, de egyre inkább úgy érzem, ha nem foglalna állást a csoportosulás, akkor "harc" sem lenne.

Megjegyzem, én is a saját nevemben írom, amit írok, de biztos vagyok benne, hogy nem csak a saját véleményemet tükrözi (EX támogató hozzászólására utalok ezáltal).

Ha gondolod, folytathatjuk a véleménycserét konkrét kérdésekben is, mert a megbeszélésen jelen lévők némelyike igen felszínesen (és egyoldalúan) informált, és ebből kifolyólag a következtetések levonása nagyon hibás és veszélyes. Ezzel kapcsolatban még egy észrevétel: volt egy "Féltők" által közzétett és még a hevenyészett jelzőt sem megérdemlő tákolmány, ami a csúsztatások sorozatát tartalmazta (erre is utaltam korábbi írásomban), amire pedig Dr.W.Gy. azonnal rácsapott azzal a felkiáltással, hogy felkerül a Greenternet lapjára. Talán nem kell kommentálnom, ezzel mit bizonyított... (Sajnos...)

Előzmény: huculpastor (802)
huculpastor Creative Commons License 2000.08.24 0 0 802
Valaki, aki ott volt !

Nem voltam ott.
Csak irasodra reflektalok.
Nem erted "miert kell egyes szurkolokat megbelyegezni/a hatuk mogott !/, kifogasolni modszereiket, mikozben hasonlo modszerekkel ugykodtok, csak az alattomos partizanharc eszkozeivel, a nyilt konfrontaciot kerulve.""Nelkuletek csak tucatnyi ember lenne szemben a Fradival, igy viszont kettucatnyi...".

Komolyan gondoltad es meggondoltad, amit leirtal ?

Dekany, Dalnoki, Rudas, Jakabhazy, Springer, stb szemben all a Fradival ? Vagy inkabb Te allsz Veluk szemben ? Nem mindegy.

Az "alattomos partizanharcot" megkoszonom, ha specifikalod.
Kerlek a mas velemenyt, ne tekintsd annak.
Nincs olyan csoport a szurkolok kozott, akik meghallgattak mindket felet.
Miert baj ez?
Maskep nez ki egy kimondottan interneten szervezodott, szanaszet lako, egyetemista, ertelmisegi csoport, maskep is mukodik. Pl nem tud Ottavabol Sopronba menni meccsre. Nagyobb egyeni fuggetlenseggel, csak akkor reprezentalja a csoportot, ha a csoport nevet odairja. Ebben egyeztunk meg.
A csoport velemenye nagyon ritkan, hosszas egyeztetes utan jelenik meg.
Abban van egyetertes, hogy ez igy tovabb nem mehet. A hogyanban soha nem jutnank csoporton belul sem kozos nevezore.
Amit en irok, azert kizarolag engem bantsatok.
Sajat nevemben irom. Kapok erte Zigtol is eleget.

Előzmény: Valaki aki ott volt (791)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.24 0 0 801
Mash koszi a kozvetitest a Nyiregyhaza es a Rosenborg meccsrol is!
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.24 0 0 800
EX

Nem biztos hogy mindneki tud mindent. En pl. a Kopeczkirol altalad irtakat nem tudtam.

Előzmény: EX (798)
EX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 798
Zig!
Megfogadtam,hogy ebben a témában nem írok többet./Fradit Féltők/
Ígéretemet úgy érzem most sem szegem meg,ha leírom,hogy véleményem szerint Valaki látja a legobjektívebben a dolgokat ebben a kérdésben itt a DK-ban!Teljes mértékben egyetértek vele!
Elég szelektív az emlékezetetek.
Arra emlékszel,hogy volt egy transzparens a kettes elött Novák takarodj felírattal,arra viszont nem,hogy ezt már 80 ezerszer kitárgyaltuk és te is tudod,hogy a kiírást/most már nem titok/Ny.T. készíttette az egyik barátjával D.L.-el/nem kettes szektoros/aki megkérte a kettest,hogy kirakhassa.Megengedték neki,de mint többször elmondtam:Barcelonában fehér zsebkendőt lengetnek,nálunk kiírást raknak ki a szúrkolók ha nem tettszik nekik valami.Aztán majd a felelős vezetők a klubnál eldöntik,hogy mit csinálnak.Barcelonában a Van Gaal-nak fél évig hiába rázták a zsebkendőt a vezetőség ott tartotta.Nálunk meg ha valakit elzavarnak utána azt a szurkolók nyakába varrják!
Szerintem a Fradinál még egy szurkoló sem kötött és bontott fel szerződést senkivel!Erre "állítólag"vannak felelős vezetők.
Arról már ne is beszéljünk,hogy Novák a kispad után felfelé bukva szintén egy ilyen "felelős"vezető lett,akinek egy csomó furcsa szerződést köszönhetünk!
Arra emlékszel és állítod/B.B.-vel együtt/,hogy őket csak a Fradi iránt érzett szeretetük motíválja.Arra viszont nem emlékszel,hogy a hozzájuk tartozó Kopeczki megjelenése után 2 héttel arra fűzte a szurkolókat,hogy szerezzenek neki kopogtató cédulákat az akkori választásokra,mert elakar indulni a IX.kerületben mint képviselő!Amikor látta,hogy erre nem sok hajlandóság mutatkozik,akkor megkörnyékezte a Green Monsters vezetőjét,hogy 1000 forintot ad minden céduláért amit szereznek neki./egyet sem kapott/.Minden érdek nélkűl,ugye?
Azért tartom furcsának a hozzáállásotokat,mert az összes információt amit én tudok TI IS TUDJÁTOK!
Csak ti ezen információk között szelektáltok.
Ami még furcsa,hogy titeket és a Monsterst is a kettes/vagy legalábbis egy-két ember/fogadott el először partnernak és támogatta a Fradistáknál akkor még semmibe vett ultra mozgalmat és jelentette ki,hogy tiétek a jövő!Majd amikor ezen emberek segítségével is/és persze sok munkával/elfogadott és neves csoporttá váltatok a Monsterssel együtt a Fradisták között,akkor beálltok a fröcsögők táborába,mert most éppen ez a népszerű.
De mondom a legnagyobb baj az,hogy ti sok mindenről tudjátok az IGAZSÁGOT és mégis elfogadjátok a csúsztatásokat!
Remélem nem sértettelek meg benneteket.Szerintem tényleg ti vagytok a jövő,csak sokkal körültekintőbben és gondolkozva a színfalak mögé nézve kellene véleményt alkotnotok!

FERENCVÁROS MINDENEK FELETT

Andreoragazzo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 797
Beleolvastam az interjúba, amit EX ajánlott. Na ez a Peti srác pörgött rendesen... Csak egy példa felvetéseiből, amikre Bicskeinek kellett (volna) reagálni:
"Az Illés Bélának vagy az anyja, vagy az apja, nem tudom pontosan hogy melyik, de az egyik az egy ló volt."...

Hajrá Fradi!

Előzmény: EX (785)
delpedro Creative Commons License 2000.08.24 0 0 795
Eddig nem akartam beleszólni a Fradit Féltők és Valaki közti vitába. Most sem ezt teszem.
Csak egy észrevételem van:
A háttérmozgások számomra annyira bonyolultak, hogy már nem tudom nyomonkövetni.
Szerintem egy a lényeg: Szurkoló szurkoljon, vezető, edző, játékos dolgozzon!

FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

robi25 Creative Commons License 2000.08.23 0 0 793
De. Úgy látom felébresztettem benned a nosztalgiát a DK iránt.....
Előzmény: Zig_d (789)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.23 0 0 791
Zig!

Elhiszem, hogy Te kelloen távol tartod magad mindkét "féltol" (bár pont ez volt az egyik sarkalatos pontja beszélgetésünknek, hogy megosztódott a Fradi-tábor...), de a jelenlévok közül volt, aki egyáltalán nem az aranyközéputat választotta, és igen csak a "Féltok" mellé állva acsarkodott (persze nem tudom, Te kit tekintesz vezetettednek).

ad1. Talán én is épp' így értettem...

ad2. Ha egyesek szemében én voltam az ismeretlen, annak ugyanaz az oka, mint amiért én nem ismerem oket; nevezetesen nem sok olyan focimeccs volt, amin megjelentek... (Ezt ugye volt, aki be is ismerte - bár gondolom, tole Te is elhatárolódsz...)

ad3. Az "istenítést" elsosorban Dr.W.Gy. egyik-másik megjegyzésére, értelmetlen, nagyívu bólogatására, helyeslésére értettem...
Az irogatást szerintem viszont uzitek a 'neten keresztül. Vagy nem?! (Itt egy levélre gondolok, mielott visszakérdeznél.)

Továbbá. Nem értem miért kell egyes szurkolókat (akik közül sokan messze többet tettek szeretett klubjukért, de mindenképpen többet áldoztak és kockáztattak érte) megbélyegezni (hangsúlyozom: a hátuk mögött); kifogásolni módszereiket, miközben hasonlatos módszerekkel "ügyködtök", csak az alattomos partizánharc eszközeivel, és a nyílt konfrontációt kerülve.

A Greenternettel kapcsolatos véleményem ekként változott meg: Korábban nagyon pozitívan értékeltem (megjegyzem, hogy EX és az általatok agyon szapult Gál Laci elismerését és támogatását is magatok mögött tudhattátok - vagy erre nem emlékeztek?!) a kezdeményezést, amire szükség is van, azaz lett volna. Sajnos, hogy az elmúlt idoszakban felerosödött a politikai jellege a "csoportnak" (és itt most ne nagypolitikai értelemben értsd a "politika" szót), és így már számomra nem lehet elfogadható, mint "független" szervezet.

Abban az egyben továbbra is egyetértünk, hogy a Fradi nemzeti kincs.

Ha Ti is beálltok olyan szekereket tolni, mely látszólag felvesz Titeket, de igazából nem a Ti "fuvarozásotokra" készült, ne csodálkozzatok ha a Fradi-tábor megosztott, hiszen pont Ti vagytok azok, akik erosítitek a megosztottságot. Nélkületek csak tucatnyi ember lenne szemben a Fradival, így viszont vagy két tucatnyi...

Mivel affinitást érzel a politikai dolgok iránt, befejezésül arra kérlek, gondold át, kinek, kiknek állhat érdekében a korábban egységes Fradi-tábort megosztani. (Némi segítséget adok, hogy emlékezz vissza a '95-ös évre, mikor néhányan kimentek Amszterdamba egy transzparenssel... Vagy Farkasházy évekig tartó mocskolódó hadjárata ellenünk, miközben mindig zöld-fehér zászlóval takaródzott...)

"Hajrá Fradi és ... Szebb Jövőt!"

Előzmény: Zig_d (788)
BAndrás Creative Commons License 2000.08.23 0 0 790
Kedves Fradisták! Én is nagy fradi drukker vagyok, csak sajnos elég messze lakok Pesttol, és így sajnos nem tudok kijárni a mecceskre. De lenne egy nagy kérésem, légyszi küldjétek már el nekem a PONTOS szövegét annak az éneknek, amiben ezek a sorok vannak("Ez a két szín zöld és fehér, Mindennél többet ér"). A címem bastyia@emitel.hu . Remélem elkülditek! Elore is köszönöm! És HAJRÁ FRADI!!!
Zig_d Creative Commons License 2000.08.23 0 0 789
robi25

Az a "Greenternetes srác" véletlenül nem az volt, aki a pálya melletti igénytelen kiskocsmában elkezdett problémázni, hogy mi a f@szért nem szolgálják már ki??? :)

Zig

Előzmény: robi25 (782)
Zig_d Creative Commons License 2000.08.23 0 0 788
Valaki

Én minden további nélkül tiszetletben tartom a véleményed a Fradi körül kialakult helyzetben, minthogy tiszetletben tartom a "Fradit Féltőkét" is. Mindenkinek vannak részigazságai, természetesen, ennek megfelelően egyikőtök mellé sem állnék fel lekiismeretfurdalás nélkül. Az alkalmazott eszközök - ezt bátran kijelenthetem - egyik oldalon sem megfelelőek, sőt mi több, a maguk nemében igencsak durvák.

Mindezek miatt igyekszem azon lenni, hogy a csoportom is kellő körültekintéssel és a szükséges fentartásokkal viszonyuljon mindkét félhez. Azt hiszem, ez eddig sikerült is, hiszen mindenkit meghallgattunk, akinek ebben a kérdésben releváns és elérhető a véleménye, egyúttal fórumot is biztosítva nekik. Igaz ami igaz, többen tényleg elvakultan fogadják el az egyik megközelítést ami - valljuk be, Valaki - a tegnapi észrevételeidből kiindulva Rád is igaz. (Ez nem sértés vagy becsmérlés, csak egy tény megállapítása.)

Viszont a "Többségében jószándékú, esetenként naív fradistákból áll a tábor, melyet általam eddig nem igazán látott ifjú fradisták (talán ez a Greenternet?) támogatnak, avagy inkább istenítenek nemzedéknyi (de inkább két nemzedéknyi) távolságból." meglátásod ... hát, mit mondjak?!

ad1. Nem "tábor".

ad2. "az általad eddig nem igazán látott ifjú fradisták" szemében Te is lehetsz, minden további nélkül, "általuk eddig nem igazán látott ifjú fradista" /Egyébként magamra nézve, de a társaság egészére vonatkozóan is - legnagyobb és tényleg őszinte sajnálatomra - ki kell kérnem magamnak és magunknak.../

ad3. Az "istenítés" talán egy kicsit erős, esetleg akkor lehetne annak nevezni, ha különböző üzeneteket gyártanánk és mutogtanánk be meccseken, hogy így-meg-úgy hazudik valaki, avagy így-meg-úgy takarodjon adott személy, legyen az bárki is (legutolsóként gondolva Torgyánra, akinek megítélése tegnap elég erőteljesen félreérthetőnek tűnt), avagy fizikailag esnénk neki bárkinek a lelátón, mert szerintünk nincsen igaza - ugye ismerős...?!

ad4. Igen, valóban a Greenternet egy része volt jelen, kár, hogy Dinó erről nem tájékoztatott azt megelőzően, de, mint azt már említettem, ugyanezt a "szeánszot" például Gál Lacival is megtartottuk annak idején, csakhogy ne érje szó a ház elejét...

ad5. Abban, viszont és szerencsére, igazat kell adjak Neked, hogy a Fradi rosszakaróinak malmára hajtják a vizet, de kiegészíteném azzal, hogy bárki, aki hasonló kérdésben nyilatkozik vagy cselekszik ugyanezt teszi.

És az egész megosztottságnak az a lényege, hogy mindegyik fél azt hiszi, hogy neki, és csak neki, van kizárólagos igazsága a Fradit illetően, és ennek megfelelően próbál érvényt szerezni így vagy úgy, üzenetekkel a lelátón, sajtóhadjárattal, erőszakkal, vagy erőszakkal való fenyegtéssel, több, de inkább kevesebb sikerrel...

Ha így folytatjuk sohasem lesz béke, mert ezek már nem vélemények ütközése, hanem meggyőződéseké, mint ahogy vannak politikai (pl. soha a büdös életben nem tudják nekem elmagyarázni, hogy az SzDSz Magyarorzságért tevékenykedik) és ideológiai (hasonló módon arról sem tudnak meggyőzni, hogy a kommunizmus egy építő jellegű, pozitív dolog) meggyőződések is, melyeket legfeljebb finomítani lehet, de megváltoztatni talán soha.

Végül - egyfajta magyarázatként - tudomásul kell vennünk, hogy, ha tetszik Violának és a többi dózsásnak, ha nem, a Fradi nemzeti kincs, túl sok embernek fontos, és túl sok ember érzi (erkölcsi) kötelességének, hogy legjobb tudása szerint formálja, igazgassa, befolyásolja. Ezért utálja mindenki a másikat.

Legalábbis én szeretnék bízni benne, hogy csak ezért...

Hajrá Fradi és ... Szebb Jövőt!

Zig
(Greenternet)

Előzmény: Valaki aki ott volt (784)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.23 0 0 787
Igen.
Előzmény: Lorinc_d (786)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.23 0 0 786
Valaki

Azert remelem feltetted a kerdeseidet amivel minket bombaztal itt...

Előzmény: Valaki aki ott volt (784)
EX Creative Commons License 2000.08.23 0 0 785
Menjetek el a www.nb1.hu-ra és olvassátok el a Bicskeivel folytatott chat-et.Érdemes!
Felhívom a figyelmeteket a Peti nevű kérdezőre!
Nagyon pihentagyú a gyerek!Fetrengtem a röhögéstől.
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.23 0 0 784
A meghívásnak eleget téve voltam a Fradit "Féltok" szeánszán. Igazán túl sok értelme nem volt, mert engem nem sok mindenben gyoztek meg, miként én se oket, de legalább tisztább képet kaptam róluk.

A rendezvény után kikristályosodott sommás véleményem: Többségében jószándékú, esetenként naív fradistákból áll a tábor, melyet általam eddig nem igazán látott ifjú fradisták (talán ez a Greenternet?) támogatnak, avagy inkább istenítenek nemzedéknyi (de inkább két nemzedéknyi) távolságból. Továbbra is fenntartom, amit nekik is mondtam, hogy nem kérdojelezve meg a Fradival kapcsolatos tisztaságukat, de akaratlanul is a Fradi rosszakaróinak malmára hajt(hat)ják a vizet, kvázi más szekerét tolják.

Miként továbbra se tudom elfogadni a módszereik többségét (még ha azok nemes célt is szolgálnak), ha azok között szerepel szeretett klubunk lejáratása, elnökének folyamatos zsarolása egy szuk érdekkor nevében.

A részletekrol inkább nem írok, mert az tényleg parttalan vita lenne a részemrol. (De a továbbiakban is úgy érzem, reagálni kell a felvetéseikre, mert sok mindenben rossz a megközelítésük, miként rengeteg dologban csúsztatnak, és tényeknek beállítva közölnek teljesen szubjektív adathalmazokat.)

Kertlay Z. Creative Commons License 2000.08.22 0 0 783
Par hetig nem leszek.Mindenkinek jo szurkolast-hovatartozastol fuggetlwenul!
Kurva anyjat aki a nevemben irogat!Nalam a Z utan pont van!!!!!!!

Zozo

robi25 Creative Commons License 2000.08.22 0 0 782
Valaki aki ott volt
Ne általánosítsunk, én pl. a meccs előtt együtt söröztem egy Greenternetes sráccal. És nem anyáztuk egymást:))))
Előzmény: Valaki aki ott volt (759)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.22 0 0 781
Kertlay

Miert hatarolodjunk el amikor ezt ti sem teszitek meg a sajatjaitokkal? Lenne egypar lila akit szembe kene kopnod ha komolyan gondolnad amit irtal, dehat ezt nem is varta senki.
Ja, hogy toled is el kene hatarolodni tobbek kozott, amilyen hangnemben irsz neha?
Na errol ennyit, zsaroljal csak nyugodtan...

Előzmény: Kertlay Z. (776)
Strong Creative Commons License 2000.08.22 0 0 780
Billy: :)))))))))))))))))))))))))))

Strong

Billy a Kölyök Creative Commons License 2000.08.22 0 0 779
OFF: Te az a Kertlay Zoli vagy, aki a meleg-parádét szervezt idén nyáron?
Bocs az offolásért!
Előzmény: Kertlay Z_ (778)
Kertlay Z_ Creative Commons License 2000.08.22 0 0 778
Na, most megvaltoztattam a nevemet, hogy mindenki jol lathassa ki is az igazi Kertlay Zoli. Most tettem a nevem utan egy vonalat!
Egyebkent elolvasva a hozzaszolasait az hamis Kertlaynak, lehet, hogy a formaja a szovegenek fura, de a tartalma egesz jo, mert legalabb nem kontorfalaz!
Szinte mindenben egyetertek vele!Sajnos ez van, sorry!Ez ratok is vonatkozik fradistak, mert nem hatarolodtok el a nyudgijastol, s nem kertek tolem bocsanatot!Amig ez nem valtozik, a velemenyem sem fog valtozni rolatok.Tudom, hogy ez zsarolas, de mi mast tudok tenni?
Remelem ez a hozzaszolas nem volt durva.

Hajra Ujpest! Hajra Ujpest! Hajra Ujpest! Hajra Ujpest!

Zozo..........az igazi!

EX Creative Commons License 2000.08.22 0 0 777
Elismerem körültekintőbb is lehettem volna.De ki figyel egy pici apró pontocskára?Bár ebből is látszik,hogy igaz a mondás:a részletekben van az igazság!
Csak azért nem kérek bocsánatot,mert felszólítottál rá!/egyébbként magamtól megtettem volna/

Ál Kertlay!
Te annyira féreg vagy,hogy még itt is,ahol no name
módon írhatnál,csak egy nevet kellene kitalálnod,még itt is más neve mögé bújsz!
Gondolom kurv@ra sikeres és bátor lehetsz az életben!
Ja és gondolom bátran vállalod önmagadat minden helyzetben.:((((
Több szót nem is érdemelsz.
Ennyi.

Előzmény: Kertlay Z. (776)
Kertlay Z. Creative Commons License 2000.08.22 0 0 776
Bar megfogadtam,hogy nem jovok ide tobbet,de az erzesem bejott.Vegyetek mar eszre,hogy az en nevemvel a Z utan van egy pont es valaki a nevemmel szorakozik.Varom,hogy elnezest kerjetek!En a Fradival egy alaklommal elterve nem foglalkoztam(durvan).Nem veletek van problemam,csak a paraszt nyugdijas baratunkkal.Amennyiben nem hataroljatok el magatokat tole,az rolatok is allit ki bizonyitvanyt.Az ilyen ujpestit en kopnem eloszor arcon!

Zozo.......az igazi!

Előzmény: EX (775)
EX Creative Commons License 2000.08.22 0 0 775
A 717,721,724-es hozzászólásoknál nem látok semmit,csak egy nagy sötét foltot.
Lehet,hogy rossz a monitor?:)))
Vagy esetleg a nagy senkiknek az írása sem látszik?
A bunkó az bunkó marad,akár Tatabányán,akár Amerikában él!Ugye Kertlai?/az y erős neked/

FERENCVÁROS MINDENEK FELETT!

Kertlay Z Creative Commons License 2000.08.21 0 0 774
Nem zavar, nyugodtan tegyel fel annyit, amennyi jol esik!
Előzmény: big l (772)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!