Keresés

Részletes keresés

Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1583
1-0-ra egunk pedig szinte csak mi tamadunk! GYERUNK FIUK, HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1582
Csiszeredan a helyieket es a spanyolokat verni kell, a kazahok ellen pedig egy tisztesseges helytallas az elvarhato. Ha megvernenek oket, mehetnenk a kovetkezo forduloba Dunaujvarosba...
Csikszeredan ugyan csokkent egy kicsit a nepszerusegunk a multkori action miatt, de azert meg igy is szeretik a Fradit.
Akik ott klesznek: engem azert erdekelne a felallas, a golutok stb is, amit az NS ir az nulla.

Kivancsi vagyok lesz-e foganatja a mai tuntetesnek. Mast egyelore nemigen tehetunk.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huculpastor Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1581
Na ma fiuk a tiltakozassal kezdjuk.
Igenis a zsoldosok tanuljak meg hol jatszanak.
Igy nem kotelezo nalunk jatszani. Megha pancsics-Gal szerzodtette is oket. Vissza a kolcsonadott fiatalokat, legyen nyilt verseny, elvezzen elonyt a fiatal /belole meg lehet focista/ es a Fradi neveles. Ezt meg kell tanitani Csanknak is, akit szinten a fentiek szerzodtettek.
Nincs a csapatban szellemisegeben meghatarozo jatekos, edzo, aki atadna nekik a FRADI szellemiseget.
Akkor a szurkolok.
Az egy masik kerdes, hogy szurkolni fogunk, ahogy csak birunk, mikor lejar a tiltakozas ideje.
Szemelyesen beszelek a Monsteresekkel, most nincs enekelgetes, nekik tok mindegy mi tortenik a palyan /pl agyonrugtak valakit, nem adott tizenegyest a biro/, ok budhista imamalomkent zsolozmaznak, mikor a lealto tobbi resze lazad.
Ne sertodjon meg senki, tudom vannak szurkolasi divatok. A FERENCVAROS abban a helyzetben van, hogy gyozelembe kell hajtani a csapatot. SZURKOLASSAL. Divattal nem hasznalunk semmit. Tok mindegy, ha a dozsas-motokas Kardos leosztalyozza a 3. felidoben az ultrakat ezert. Ide hangero kell

Mas. Lassan kezdodik a nagy magyar unnep Csikszeredan. Az egymasratalalas, az osszefogas meghato megnyilvanulasa. Akik mennek, ahogy tudnak, szamoljanak be, igerem az nb1.hu-n is ott lesz beszamolojuk. Valaki, Zig telefonszamat ismered, ha kell megadja az enyemet.
Tudod nem az osszeallitas, meg ki utotte a golt, hanem a hangulat, szemelyes benyomasok elmenyek, a varosban, a lelaton..

hools Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1580
Haho, a tegnapi Színes Sport:
Hrutka János vasárnap elindult egy futóversenyen.

Nem tévedés, a huszonkétszeres válogatott védo vasárnap ott volt a Canada Dry-futóverseny rajtjánál, nevezett, és le is futotta a hat kilométeres távot. Mi több, a zömmel hosszútávfutók és maratonisták alkotta mezonyben ugyan nem tudta beverekedni magát az élbolyba, de o is az üldözok között futott át a célvonalon.

Hrutka János tehát a július végi térdoperációja után újra tökéletesen egészséges, és a kondíciója is egyre jobb. Más kérdés, hogy a futballhoz nem csak erore és futásra van szükség. Ám a labdával érdembeli munkát az elmúlt hetekben nem végezhetett. Közismert, hogy Hrutkával a sérülése ürügyén szerzodést bontott a klubja, az Eintracht Frankfurt, és azóta nincs hol edzenie.

- Nemrég jártam Frankfurtban a menedzseremmel és egy ügyvéddel - mesélte Hrutka János. - Kiderült, hogy pereskednem kell a klubbal, ezért már megtettük a szükséges intézkedéseket. Ám ami ennél is fontosabb: szabadon igazolható vagyok, a klub nem kérhet értem pénzt.

Ez viszont alaposan megkönnyítheti a játékos helyzetét, hiszen az új klubjának csak vele kell megegyeznie. Vannak is érdeklodok külföldrol - egyelore azonban semmi többrol nincs szó.

Esetleg a Ferencvárosról.

- Eddig azért nem edzettem sehol, mert tartottam tole, hogy a Frankfurt éppen ezt használná fel ellenem - mondta Hrutka János. - Most viszont már nyugodtan gyakorolhatok bárhol. Valóban felvetodött az a lehetoség, hogy visszatérek a Ferencvárosba, hiszen ez az a klub, amely számomra az elso Magyarországon. Már beszéltem Szeiler Józseffel, aki korábban a csapattársam volt, de semmiben sem állapodtunk meg. Hamarosan újra találkozunk.

Nos, hogy azon a beszélgetésen mirol lesz majd szó, azt bizony nem nehéz kitalálni. A válogatott védonek, akit Bicskei Bertalan még félig gyógyultan is meghívott az olaszok ellen készülo válogatott keretbe, egyelore nincs klubja, ráadásul csak vele kell megegyezni. A Ferencváros játékoskerete, ezzel együtt a védelme (az eddigi meccseken kapott 17 gólnál a tizenhatos mezonyben csak a Nagykanizsa tud felmutatni rosszabb mutatót, 20 kapott góllal) erosítésre szorul. Ráadásul Hrutka éppen a Ferencvárosból szerzodött Németországba, itthon pedig - egy rövid kitérot leszámítva - csak a Fradiban futballozott.

- Egészséges vagyok, tele bizonyítási vággyal - jelentette ki határozottan Hrutka János. - Arra van szükségem leginkább, hogy valahol folyamatosan játszhassak, hogy mihamarabb visszaszerezzem a korábbi formámat. Nem tagadom, itthon számomra a Ferencváros az elso számú klub, és könnyen lehet, éppen az Ülloi úton bizonyítom be, hogy újra a régi vagyok.
Hahó és HAJRÁ FRADI!!!
hools

Zig_d Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1579
Robi!

Erre én is kíváncsi lennék, ugyanis még én sem tudtam róla...
Imre Mátyás, az nb1.hu főszerkesztője (?) hívott fel, hogy talált egy-két embert, akik ott voltak péntek este a Fradi-pályánál és elmondták neki, mi történt, gondolom tőlük...

Én a Monsters (egyik /?/ vhogy nem tudok képbe kerülni a Monsters jelenlegi hatalmi viszonyaival... :)) vezetőjétől tudtam meg másnap a dolgokat, de ezt még ő sem említette.

Mindenesetre érdekes...

Hajrá Fradi!
Zig
(Greenternet)

Előzmény: Robi(FTC16-os) (1577)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1578
Stichelő Netpatkány (Sky......)

Mi van előbújtál?
Szűcs Lajos mutogatásaira kevésbé emlékszem, mivel kevés kenyeret evett meg nálunk. Hallomásból tudom, hogy pár alkalommal faragatlan volt.
Egyébként a paraszt viselkedését nem a Fradiban tanulta, hanem egy peremvárosi -vidékinek mondható- csapatban, ahol zömében védett akkor amikor Magyarországon játszott.

Bennem a Véber és az Urbán féle mutogatások és gennyeskedések maradtak meg leginkább a sportszerűtlenségeteket bizonyítandó.

Hajrá Fradikám!

Előzmény: Skywalker. (1563)
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1577
"Mint arról beszámoltunk, a Fradi szurkolói péntek este az Üllői úti étterem előtt várták a Szombathelyről hazatérő csapatot. Az eset nem maradt "áldozat" nélkül.

Komolyabb perpatvarra senki ne gondoljon, mindössze annyit történt, hogy Cheregi - valószínűleg nem mérve fel helyesen a szurkolók jogos haragját - egyszer csak elmosolyodta magát. Ekkor kapott egy aprónak mondható fenéken-billentést az egyik szurkolótól, és bár nem tisztünk az ügy elbírálása, a román eddigi produkcióját látva hozzátesszük: joggal!"

Forrás: NB1.hu
No comment!

A kérdés csak az, hogy ők ezt honnan tudják? Mert ez igaz.

HAJRÁ FRADI! Holnap is! HA nem hajtanak a játékosok, annak kellemetlen következményei lesznek rájuk nézve!

delpedro Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1576
Sziasztok!

Holnap kinn leszünk többen is a Ragazzik közül, hisz ezt a csapatot csak mi tudjuk (értem ez alatt a Fradi tábort) betolni, ha a játékosaink már ilyen bénák.
Ezenkívül kérek minden Fradistát, hogy jöjjön ki szurkolni, mert elkél a segítség. Ne csak akkor jöjjünk ki meccsre, amikor a BL-ben vitézkedünk.
Ha valami nem megy akkor kell igazán szurkolni!!!

A tüntetésről:
Részben tudok vele egyetérteni, mert tényleg a játékosok tudtára kell adni, hogy ilyen produkció még a minimálisan elvártnál is sokkal gyengébb.
S ha nem dögölnek meg a sikerért, akkor ne csodálkozzanak, hogy egyikük-másikuk jól szájba lesz kenve!


Bocs egy kicsit off-topic leszek:
Részlet a mai NS-ből:

A csütörtökön Brisbane-ben lejátszott Brazilia-Szlovákia labdarúgó mérkőzésen a szurkolók megrongálták a pályát körülvevő kerítést. Bob Carr, a stadion igazgatója:
"Már az első mérkőzésen nyilvánvaló lett számomra, hogy a labdarúgás és a krikett közönsége között VEHEMENCIA tekintetében nagy különbség van"

NO COMMENT

ElitJaszub Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1574
Jó lenne, ha a Dferresek elhoznák magukkal azt a lilapólós gyereket, meg az összes egyenparasztot, akik olyan bőszen mutogattak a kerítés mögül, hogy ismételjék meg a produkciójukat.
Dehát gondolom lesznek vagy tízen és mindegyik 20 kg, hogy még csak véletlenül se lehessen számonkérni rajtuk a két héttel ezelőtti viselkedésüket.
E.J.

1.0 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1572
Jó estét!
1., Azt hiszem, hogy a Ferencváros labdarugó-csapata nagyobb bajban van, mint eddig bármikor.

2., Nem hiszem, hogy csak írjuk, hogy bármi történhet a Fradinál, mi Fradisták maradunk.

3., Azt hiszem, a szurkoló dolga, hogy szurkoljon.

4., Nem hiszem, adhatunk azzal esélyt a Dferrnek, hogy nem buzdítjuk a csapatunkat.

5., Azt hiszen, az lenne a legjobb, ha a bemelegítés/ bevonulás alatt lenne a tiltakozás, amikor pedig elkezdodik a meccs, olyan szurkolást vágnánk ki, amilyet csak bírunk. 90 percen át - kokeményen, belehajszolva a csapatot a gyozelembe.

Vagy Ti már nem hisztek ebben?

Döme (Greenternet)

Zig_d Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1571
A holnapi meccsről a legfrissebb infók a következők:

A tüntetés annyiban nyilvánul meg, hogy az első 15 percben senki sem jelenik meg a táborban (kapu mögött), drapik az egész meccsen nem lesznek kint, viszont - ha elkészül - egy kiírás lesz kirakva a kerítésre a K-L szektor előtt.

Hajrá Fradi!
Zig
(Greenternet)

bojár Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1570
Gazdasági oldalról Fradista üzletemberekre gondoltam.

Vagy ott volt a Sallai. Lehet, hogy lennének ötletei, jobbak mint mondjuk a Dicobe anno...
Edzői, szakmai szinten: tele van a TF most is frissen végző edzőkkel.
Irány az Ajax, a Man.Utd. tanulmányút aztán hajrá!
Lehet hozni serdülőkhöz, ifikhez nyugati erőnléti edzőket.
A törökök 10 év alatt az anno behívott német edzőiknek, meg a töméntelen mániákus üzletembernek hála zsinórban a 2. EB-jükön vettek részt.
Mi eddig meg okoskodunk, és azt hisszük, hogy Mezey Gyuri bácsi meg a Demján ketten megváltják a világot.

Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1569
Akkor viszont csak nagyon fiatal emberekre lehetne epiteni, egy-ket rutinosabb alakra viszont szukseg van. Es hat akinek rutinja van az valamilyen szinten reszt vett a foci "epiteseben" az utobbi 20-30 evben.
Előzmény: bojár (1568)
bojár Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1568
Nagyon az alapoktól kéne elindulni egy új Fradi megteremtésében.
Nálam ebbe egyetlen egy olyan személy sem fér bele,
aki az elmúlt 20-30 évben vezető beosztást töltött be a klubnál, vagy bárhol a magyar fociban.
Ugyanis törvényszerűen asszisztálnia kellett ehhez a szarhoz, ami mind a mi házunk tájékán, mind pedig az ország focija környékén keletkezett.
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1567
Na ja, Gal nyilatkozatat en sem ertettem. Mit kellett volna Pancsicsnak befejeznie? Majdnem 5 eve volt arra hogy befejezze, ha ennyi nem eleg akkor mar regen rossz. Na mind1.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: kbatis (1564)
kbatis Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1566
Simont hova dobták be megint? Edzőnek? Mondjuk mind1 mert ezekkel a játékosokkal senki nem menne semmire.
huculpastor Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1565
Megmozdulas lesz. Szabadi a celkeresztben, meg a jatekosok, ha nem halnak meg a palyan.
Bedobtak Simon nevet ujra.
Akinek jatekosai voltak, aki organizalt tobb mindent, akinel en is jartam, kezdemenyezesere, Takacs, Jakabhazy, Rudas, meg masok tarsasagaban.
Simn saros. Nem lehet kimosdatni.
kbatis Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1564
Azt mesélje el nekem valaki, hogy két nem Fradista miért ugat egymásra a Fradi topicban a Szűcsről meg a Szeilrrről?

Na mind1.

miksi egy kicsit visszakellene olvasnod mert a vezetésről már régen esett szó.

Olvastátok a Gál nyilatkozatát az NS-ben? Ez az ember nem semmi. A nagy áldozat a Páncsiccsal együtt.
Ez a kedvenc részem:
"Rendkívül szomorú, amiért nem hagyták befejezni az elkezdett munkáját."
ezt Páncsicsról mondta. Mindenki gondolja végig mi lett volna ha befejezheti.

Skywalker. Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1563
Fradiraszaró!

1. Láttad-e Szűcs Lajos viselkedését az utolsó hazai mérkőzéseteken (asszem pont Hali)?
2. Van-e még kedved Fair-Play-ről, hergelésről, uszításról okoskodni?

Pluszkérdés: Vajon Szeiler Jóska sem emlékszik?

Előzmény: Uteresz Arpad (1538)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1562
Hallottátok?
A Dunaröff ellen ingyen mehetnek be a nők és a nyugdíjasok!
S ha kikap a csapat, akkor a Nyírség ellen mindenki ingyen mehet be, aki fizetős volt a Dunaröff ellen!
Mi van a bérletesekkel?
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1561
Vajon szerzünk-e pontot és ha igen, mennyit a Dunaröff ellen?
tutajos Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1560
BOCS EZ CSAK A FELNÖT LABDARUGO CSAPATRA VONATKOZIK.
Előzmény: tutajos (1559)
tutajos Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1559
HORVÁTON ÉS TOTH MISIN KIVÜL MINDENKI BA.....+ AZ ANYÁT A FRADIBAN
Előzmény: Törölt nick (1558)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1557
1500-nál is több ember fog kin maradni a meccs első 15 percében!!!
szerdán

Hajrá FRADI!!!!!

Előzmény: Wisey (1550)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1556
én 149798-szer rúgtam belé már virtuálisan!
Előzmény: Wisey (1550)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1555
én 1498-szor rúgtam belé már virtuálisan!
Előzmény: Wisey (1550)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1554
én 1497-seor rúgtam belé már virtuálisan!
Előzmény: Wisey (1550)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1553
én 1496-szor rúgtam belé már virtuálisan!
Előzmény: Wisey (1550)
mash Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1551
én 1495-szőr rúgtam belé már virtuálisan!
Előzmény: Wisey (1550)
Wisey Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1550
Szerintem Torgyánék is kaptak itt, a fórumban...
Abban minden (nemcsak netes) Fradista egyetért, hogy változtatni kell(ene) a vezetésben.
Előzmény: miksi (1548)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!