Keresés

Részletes keresés

ElitJaszub Creative Commons License 2000.08.30 0 0 956
KIRÚGTÁK A PÁNCSICSOT!!!!!!!
Helyette Szeiler!
E.J.
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.30 0 0 955
Inkabb nyomjad a kepeket!
Előzmény: mash (954)
mash Creative Commons License 2000.08.30 0 0 954
az enyém lesz a 900!!!!!

akkor is lenyulom!!

mash Creative Commons License 2000.08.30 0 0 953
az enyém lesz a 900!!!!!
mash Creative Commons License 2000.08.30 0 0 952
már csak azt kéne kurugni, aki őt is kirugta!!!!
mash Creative Commons License 2000.08.30 0 0 951
Hurrá!!!!

kirugták az egyik g....-t!!!!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.30 0 0 950
A hir hallatan bevallom optimistabb lettem. Foleg hogy Szeiler Jozsi az utod. Lehet fiatal, de nem tudom Pancsicsnak mennyi volt szakosztalyvezetesileg a tapasztalata amikor odakerult, tehat ez nem biztos hogy akadaly.
Senki ne varja hogy holnap mar megverjuk a Barcat.
De ha most nalunk befejezik azt amit talan elkezdtek (nagytakaritas, kerdes befejezik-e...), annak meg kell hogy legyen a gyumolcse.

TOVABBRA IS

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: EX (949)
EX Creative Commons License 2000.08.30 0 0 949
Páncsicsot kirugták!
Akkor most holnaptól szárnyalunk?
És,hogy tényleg elhiggyétek engem a Fradi érdekel és nem egyes emberek:Sok sikert Szeiler Józsi!
Bár félek tőle,hogy fél év múlva egyesek majd az ő fejét követelik,mint minden rossz okozója!
Bár ne lenne igazam,mert az azt jelentené,hogy megy a csapatnak!De szerintem ettől a cserétől a rendszer és az egész ugyan olyan szar maradt!
kbatis Creative Commons License 2000.08.30 0 0 948
Kínában? Inkább nem is mondok semmit.
hools Creative Commons License 2000.08.30 0 0 947
Onnan már egyszer hazajött, nem?
Előzmény: Lorinc_d (946)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.30 0 0 946
Hools

Manci Kinaban jatszik.

Előzmény: hools (942)
hools Creative Commons License 2000.08.30 0 0 945
Tényleg, ez is egy mekkora világmegváltó ötlet volt: a MÁRTA!!! Özönlik is a pénz...
Előzmény: Gonzales (Fradi) (944)
Gonzales (Fradi) Creative Commons License 2000.08.30 0 0 944
Ezzel mi a helyzet?
http://www.maponet.net/h/kartya.shtml

zépé Creative Commons License 2000.08.30 0 0 943
Valaki!

A GM mutatott fel egy horvát nyelvű feliratot.
Fordításként nekem a "Mi vagyunk a legnagyobbak" szöveget mondták, egy szomszédnak meg egy "Visszavárunk" fordítást /Vlak/.
Kiváncsi lettem volna, mi volt a reakció? /Ha volt egyáltalán./
Mindegy.

Az már nyilvánvaló számomra, hogy teljes meggyőződésből írod; a számomra /tudom kicsit képzavaros/ felszinesen ismert gödörből felfelé megyünk.
Érveid között volt pl., hogy már minden játékos a tulajdonunkban van.
Na ezt én továbbra sem hiszem, és attól tartok, hogy pár év múlva erről is hallunk olyanokat, amilyeneket Te magad sem akarsz majd elhinni.
Ha jól tudom volt már erre példa.

Ebből a szempontból továbbra is pesszimista vagyok, és ezért búcsúzom általában az ezt kifejező felkiáltással:

Azért csak;
Hajrá FRADI!
zépé

Előzmény: Valaki aki ott volt (930)
hools Creative Commons License 2000.08.30 0 0 942
A Fesz van címu hites könyvet olvastam (nem mintha bármi közöm is volna a Hitgyülihez), szerintem nagyon jól van megírva.
Az tény, hogy Zoli mindent dühbol csinál, az viszont érdekes, hogy Simon Tibi soha nem nyilatkozott róla rossz értelemben, még akkor sem, amikor Végh Antal provokálni próbálta a Simon Sörözoben. Sot, ugye le is ültek hárman a Nap-tévében (Simon, Varga, Nyilasi).
Utóbbiról egyébként hallottam, hogy állítólag eléggé belekeveredett az alvilágba.
HAJRÁ FRADI!!!
hools

Ja, hol is játszik most a Telek Manci?

Előzmény: kbatis (940)
huculpastor Creative Commons License 2000.08.30 0 0 941
A mai gagyi Gyarfas musorban szerepeltek, a konyv megjelent.
Megis szabad Himnuszt jatszani meccsek elott, a magyarellenes mlszes banda meghatralt.
kbatis Creative Commons License 2000.08.30 0 0 940
A könyvről én is hallottam. Ugyanaz a Bartus "öntötte könyv formába" aki a Hites könyvet is írta. Annak a könyvnek se lett semmi haszna. Ennek se lesz. Ráadásul számomra Varga szavai sem túl hitelesek, mert ő nem olyan ember aki képes lenne bármit is mérlegelni hanem mindent dühből és csak a saját meglátása szerint tesz. (pl.: Manci vagy a Simi esete)
hools Creative Commons License 2000.08.30 0 0 939
A Színes Sportban van egy anyag, amely arról szól, hogy hamarosan megjelenik egy új könyv Varga Zoliról. Amit én elozetesen tudok róla, az az, hogy Varga Zoli alaposan kipakol benne, állítólag Páncsicstól Mezeyig mindenki megkapja a magáét. Lehet, hogy érdekes perek lesznek benne.
A cikk a Színes Sport honlapján: http://www.asport.hu/articles/as_cikk_09_01.html

Üdv és Hajrá FRADI!!!
hools

GALA Creative Commons License 2000.08.30 0 0 938
Vargát lehet nem szeretni de ő volt az utolsó , aki akart valamit csinálni , koncepciója volt . Azóta csak kieső csapatokból igazoltok ( Vác , Siófok, Nagykanizsa...) . Ne csodálkozzatok,ez nem véletlen. Üzlet lehet ...( erre meg valszeg Varga nem volt vevő)
kbatis Creative Commons License 2000.08.30 0 0 937
Novák abban a kis időben amíg odaállították bábúnak csak volt és nem volt alkalmas a szakosztály vezetésére ezt pontosan tudták Szívósék is éppen ezért rakták oda. Az hogy Vargával nem tudott még így sem kijönni az nem meglepő mert Vargával nincs ember aki ki tudna jönni.
De számomra sokkal érdekesebb, hogy miért nem vagyunk képesek arra hogy eveken keresztül megmaradjanak ugyanazok a játékosok. Az hogy kik azok a játékosok azt hiszem teljesen mind1 mert az én tapasztalatom szerint mindenkinek mással van a baja (bár néhány játékosban azért egyetértünk pl.: Kriston :-) de mondjuk ha az észjátékot és Bárányost egylapon említi valaki akkor már felkepom a fejem, mert egyrészt szerintem sem gondolkodni sem játszani nem tudott a Bárányos és ráadásul az utóbbi években ő futott a legkevesebbet a Fradiban)
Egyszóval szerintem az sokkal fontosabb lenne,hogy együtt maradjon egy viszonylag jó keret és ne félévenként cserélődjenek a játékosok és az edzők.
Szerintem akiket mostmár ideje lenne cserélni azok nem a páján és környékén dolgoznak.
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.30 0 0 935
Árpi! (De néha: Huculnak is szól!)

Errol beszélek már mióta, hogy hangzatos szlogeneket harsognak, amik esetleg (pl.) Neked is megtetszenek. Én ezeket nevezem csúsztatásnak (ez szól Huculnak is). Az egymilliárdban azt is meg kell nézni, mi tartozik bele. Ahogy írod, a stadionfenntartás is, utánpótlásnevelés, stb. Én nem tudom, mi mennyi pontosan, de ez ilyen összefüggésekben, nagyjából reális lehet. De ez összesen három szervezet (egyesület, kft., költségvetési szerv) focival kapcsolatos költségvetése, és azért ezt ne hasonlítsuk össze egy zalagerszegi foci kft. (vagy az rt.?) költségvetésével! Hogy mást ne mondjak, már évek óta a Fradi pálya az egyetlen (talán végre most már nem az lesz), ahol a magyar válogatott meccselhet - UEFA-bünti nélkül. Ennek nyílván van költségvonzata is, amit azért nem kellene a Fradi-nyakába varrni (különösen úgy nem, hogy Te is fradista vagy)!
Egerszegen viszont idorol-idore lezárnak/lezáratnak szektorokat a balesetveszély miatt, miként a Lombard idorol-idore elhagyja, vagy legalább is el akarja hagyni Tatabányát a stadionnal kapcsolatos dolgok miatt. De az utánpótlásnevelés is jó példa, mert pl. a Szeged LC (R.I.P.) egy fillért sem költött rá, hiszen a legfelsobb osztályban való induláshoz szükséges mennyiségu ificsapatot a Tisza Volán szolgáltatta, amit Szeged önkormányzata pénzelt!

Mellesleg nem hiszem, hogy szigorúan a labdarúgócsapatokat muködteto gazdasági társaságok költségvetési rangsorát vizsgálva, élen lennénk... (Bár ezt az összehasonlítást ma még nem lehet reálisan elvégezni, mert még mindig vannak "kamucsapatok".

Ezt a Bruges-t én nem tudhatom, de azért emlékezz vissza, egyes átigazolási idoszakokban néhány, a fociból jelentos hasznot húzó személy milyen szintu álhírek keltésére képes, hogy a kiválasztott játékosainak árát, és ezzel saját hasznát, feltornázza. (Pl.: Kovács Zolit az elmúlt egy évben hány helyre adták már el úgy, hogy még az aláírást is tudni vélték a szerzodésen?!)

A kérdéseidre a válaszokat EX-tol megkaptad. Egyébként én is pont ezeket kérdezem, mint Te! Ezt lehet Hucullal kellene megvitatnod, vagy a Fradit "Féltok" díszes társaságával (mégha ok személyesen esetleg nem is részesültek a pénzekbol - tudják a válaszokat)!

Azt, hogy milyen jelek mutatnak, hogy kifelé megyünk a gödörbol (amiben jobban benne voltunk, mint azt gondolnád), már számtalanszor leírtam. De itt sose kicsinyes napi sikereket érts alatta, miként a gödör se "napi" gödör volt! Ilyen összefüggésekben a "sopronos" kérdésed kissé komolytalan...

Nem mondom, hogy 1995-ben megmondtam, hova jutunk, ha nem változtatunk a dolgokon, de 1996-ban már bizonyosan láttam a jeleit annak a rotthadásnak, ami odáig taszított minket, ahonnan csak kínkeserves munkával, és hosszú évek nélkülözéseivel kerülhetünk ki. (Tehát én 1996-ban már messze nem voltam optimista, különösen Novák idénykezdésénél.)
Mivel a Fradi nem teheti meg azt, amit más csapatok, hogy egy-két évet pihen a másodosztályban (Videoton), vagy még lejjebb (Tatabánya), vagy az elso osztály alsóházában (Gyor), a felemelkedéshez nem 1-2 év, hanem ennél hosszabb ido szükséges.

Mindenesetre, én már hatalmas sikerként értékelném, ha annyi ido alatt sikerülne kikerülni a gazdasági hullámvölgybol, mint amennyi ido pazarló-sikkasztó gazdálkodása odajuttatott! És EX-hez kapcsolódva, én is örülnék, ha kiderülne, ki mennyit kapott... Bár lehet, akkor még ennyien se járnának ki meccsekre, mert bizony valószínuleg sokunk példaképei, ifjúkori kedvencei kerülnének megnevezésre...

Előzmény: Uteresz Arpad (932)
EX Creative Commons License 2000.08.30 0 0 934
A 3 játékossal kapcsolatosan igazad van.A kérdéseid is jók,de én még feltennék egy 5.kérdést is:Ki a felelős az éppen vizsgált ügyért?Tehát:Ki írta alá a megállapodást?Ki engedélyezte?Ki intézte az ügyet?
Ezt szajkózom már mióta,hogy nem egy-egy bűnbakot kell találni,hanem megvizsgálni az összes kétes ügyet és aki hibázott azokat örökre elzavarni a picsába!!!!!!!!!!
Sok Fradi nagyság nimbusza dőlne romba!!!!!!!
Az általad említett játékosoknál ki volt a labdarúgószakosztály elnöke és az igazgatója?

Más:
Mostanában ismét mindenki szegény Novákozik.
Azért mielött valaki nagyon elkezdi sajnálni 3 dologra,hadd emlékeztessem:
1.)Göteborgban rajta kivül mindenki látta,hogy az Aranyos oldalán úgy mennek el,ahogy akarnak!Ő nem látta és szerintem nagy mértékben ennek köszönhetően nem jutottunk be másodszor a BL-be!
2.)Szakosztály igazgatóként ő hívta fel a figyelmét mindenkinek,egy megnyert mérkőzés után,arra hogy a Varga elcserélte magát!
3.)Pld. Korol leigazolásánál is ő volt a "felelős vezető".De meglehetne vizsgálni jó pár játékosnál az "áldásos"tevékenységét!

Előzmény: Uteresz Arpad (932)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 933
A klubház falán hatalmas betükkel:
Szégyen ! 100 év 100 néző
Most próbálják lefesteni.

Az Öreg

Copy-paste a DK1-bol.

Na erre varrjatok gombot...

Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.08.29 0 0 932
Valaki:

Nyíregyházán a tábortól messze ültem, már nem járok csak "öregesen" meccsre, ülőhelyre, csendesen, beszélgetva, szotyizgatva.
Az Üllőin is a 4. szektorba szól a bérletem, már több, mint 10 éve. :-)

A csapat vezetői nyilatkoztak nem egyszer úgy, hogy a labdarúgócsapat fenntartásának költségei közelítenek az 1 milliárd forinthoz. Ebbe beletartozik a stadion fenntartásától, az utánpótlástól a felnőtt csapatig minden.
Ezzel nincsen baj, csak akkor többet kell nyújtani!
Mi ebben a csúsztatás?
Az 1 milliárd?
A szemérmetlenül szar játék?
Az, hogy egy Tatabánya, vagy egy Zalaegerszeg fle annyiból többre képes!

Kovács Béla?
A Bruges jelentkezett érte télen, de nem engedték el, csak nyáron több mint 30 millióval kevesebbért, a Honvédhoz. Majd ők fognak kaszálni rajta.
De ez csak egy dolog, lehetne sorolni Korolovszki-t, Lisztest, Korolt és még sok más játékost, hogy
1. mennyibe került a Fradinak a játékos?
2. mennyiért adták el?
3. mennyit keresett a Fradi a bolton?
4. mennyit keresett MÁS a bolton?

Szerinted kifelé megyünk a gödörből?
Milyen jel utal erre? (Sopron, Zagreb???)

Mondd!
Fradi ügyben Te ugyanolyan hittel teli, bizakodó és lelkes vagy, mint voltál 5 évvel ezelőtt?
Ugyanolyan?

Előzmény: Valaki aki ott volt (900)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.29 0 0 931
Hucul!

Amiket írtam, nem csak a Te írásodról szóltak, de, mint már mondtam, azért van közük hozzá...

Ismételten leírom: A Centenáriumi dolgokat a Szívósék kezdték el szervezni. Ok akartak mindenféle címszóval újabb és újabb pénzeket bezsebelni tolünk, a saját pénztárcájuk számára! Ilyen módon kényszerpálya volt ez a semmitmondó meccs (az más kérdés, hogy talán jobban is meg lehetett volna szervezni - de többen nem lettek volna akkor sem). Pont a Fradit "Féltok" perelték volna be a klubot a 2.000 jegyükkel! Ebben kérlek hidd, amit mondok!
Halk megjegyzés, hogy a Szívós-féle lehúzássorozatban részt vett az egyik fo Fradit "Félto", mikor cége nevéveben gyujtögette a téglajegyek árát... De amíg a Centi meccs jegyével az egyesülettel kötöttek szerzodést a szurkolók, addig a téglajegynek gyakorlatilag köze sincs a Fradihoz (mint, ahogy a részvénytársaságnak sem).

A Kovácsról még mindig nem értem a dolgot. (Engem 500 millióért lehett volna eladni a télen valamelyik nyugati foci-sztárcsapatba - ez hiheto?!)

Előzmény: huculpastor (912)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.29 0 0 930
Zépé!

Sajnos, fogalmam sincs mire gondolsz. Ha a tegnapi meccsen volt valami, arról nem tudok, mert nem voltam kint és a tévében sem néztem.
(Sose szerettem az ilyen jellegu bohóckodásokat.)

Előzmény: zépé (925)
kbatis Creative Commons License 2000.08.29 0 0 928
Bocs csak a 4. edző a TSZ érában :-)))

És bocs R.P.P. mert csak részben szólt Neked a dolog :-)

kbatis Creative Commons License 2000.08.29 0 0 927
R.P.P.

Szerintem itt nem az a fő kérdés ki az edző és egyáltalán nem értek egyet azzal hogy ha nem megy jól a csapatnak akkor az edzőt ki kell rúgni. Akkor utáltam meg az egészet amikor a Novákot ilyen vagy olyan indíttatásból elűzték. Az az edző aki 3 bajnoki címet nyert abból kettőt egymás után az nem lehet olyan rossz. Az előző évben (még 1995-96-ról beszélek) mindenki istenítette őt. Teltházas meccsek de minimum 10 000 ember még a Luxemburgi csodacsapat ellen is a többséget ha álmából felébresztették is fújta a kezdő csapatot, de még a tarcsit is tudtuk mert volt értelme mert volt csapat. Aztán BL utáni idényt elkezdtünk egy teljesen átalakított csapattal ahol azt sem tudtam ki-kicsoda. Nem volt meglepő hogy simán kiestünk a BL selejtezőn és nem ment jól a bajnokságban sem hiszen azok akik az előző évben vitték a csapatot akik évek óta egyűtt játszottak mind szétszélledtek és jött erősítésként az Aranyos meg a Nicsenkó meg a többiek. Sikerült elüldözni a Novákot és akkor elkezdődött az agónia. Varga mint edző talán valóban nem rossz, de mint ember azt gondolom teljességgel alkalmatlan egy csapat vezetésére. És ami utána következett Páncsicsékkal az minden képzeletemet felülmúlja. Nem az edző szeméje a kérdéses hanem az hogy a csapat amelyikkel dolgoznia kell kikből áll és főleg mennyi ideig. Úgy nem lehet dolgozni, hogy félévente népvándorlás van. Nézzétek meg ma már az is lehetséges hogy egy senkiházi Kristonnak könyörögnek hogy maradjon és hetekig az a téma hogy kegyeskedik-e maradni a csapatnál. Néhány éve ha a Fradi megkeresett egy játékost gondolkodás nélkül igent mondott, ma Tóth Norbert simán elzavarja a Fradit ha megkeresi. Olyan játékosok játszanak a csapatban akik korábban még vizet se vihettek volna ki az edzésre. Csank sem lehet olyan rossz edző ha Vácon olyan csapatot tudott felépíteni évek alatt amely bajnok lett. De nem azért mert sztárokkal rakták tele vagy mert Csank olyan nagy mágus hanem azért mert évekig ugyanazokkal a játékosokkal dolgozott. Talán el kéne gondolkodni hogy az edző váltás nem megoldás elvégre a TSZ érában már Csank a 6. edző és egyre lejjeb csúszik a csapat.

JOcika Creative Commons License 2000.08.29 0 0 926
A tegnapi meccsen a riporternek kb. egy értelmes megszólalása volt. Nem tudom pontosan idézni, de a lényege az volt, hogy a különbözo szurkolói fórumokat olvasgatva szembetuno volt, hogy Földvári Csabát szinte az összes szurkoló a kezdoben játszatná.
Nem sokkal késobb Földvári beadta a szélrol a labdát, és Horváth ebbol fejelt kapufát.

Tudom, sokan kérdezték már ezt, de én megtenném újra: Miért nem lehet ezt a srácot a kezdoben játszatni? Miért Nagy Norbertek és Kriston Attilák játszanak helyette? Mit keres Vén és Rob a csapat közelében? Kinek a rokona ez a Csoknay?

Hajrá Fradi!

zépé Creative Commons License 2000.08.29 0 0 925
Valaki!

Mi volt az állítólag horvát nyelvű transzparensen?
Ott több fordítást is hallottam.

zépé

Előzmény: Valaki aki ott volt (904)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!