Keresés

Részletes keresés

huculpastor Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1977
Nyertunk 2:1-re.
Az nb1.hu-ra a kovetkezo anyagok kerulnek fel lassan a kovetkezo napokban:szubjektiv beszamolo a meccsrol,
szurkoloi velemenyek, InKal megvert egy artatlan Monsterest, Csank, Toth Misi, Hrutka, Lipcsei nyilatkozatai.
Ujpest beharangozo, Fradika Sydney beszamoloi.
ElitJaszub Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1976
Hori!
Thnx!
E.J.
Előzmény: HORI (1975)
HORI Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1975
ElitJaszub!

Eredetileg úgy volt, hogy már hétfőn lehet jegyet venni, aztán ez módosult csütörtök 18.00 órára egy beszélgetéssel egybekötött jegyárusításra. Szeiler megígérte, hogy 400 darab jegyet félretetet. Csütörtök hatkor Sz.J. megjelent, 1/2 8 előtt kiderült, hogy jegy egy darab sincs nála. A jegyek a páncélszekrényben elzárva, annak kulcsa a főpénztárosnál, a főpénztáros természetesen otthon. Így ott este már nem lehetett jegyet venni, bár, ha jól tudom a többi 800 jegyet már csütörtök 10.00-tól árulták.
Hozzátartozik, hogy péntek reggel tényleg lehetett a Szeiler Józsinál jegyet venni, saját szememmel láttam a félretett 400 jegyet, amit rögtön el is kezdtek árulni.

Andd!

A meccs, vagy 18.30-kor, vagy 19.00-kor lesz. (A jegyen 19.00 van, bár ott még az október 04.-i dátum szerepel.) Különben nem mindegy, hogy hánykor van (?), Újpest Városkaputól így is, úgy is odaérsz.
A különmetró a Népligettől ha jól emlékszem 16.30-kor indul.

Hori

Előzmény: ElitJaszub (1971)
mash Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1974
megtettem

Mindent Bele Ferike!!!
Hajrá Magyarok!!!
Hajrá FRADI!!!

Előzmény: huculpastor (1973)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1973
Horvath, szavazas.
Rajottem, mivel legalabb husszor szavaztam, egy accountot egyszer vesznek be.
Na akkor, mindenkit, aki nem szavazott kerek szavazni, akinek, mint nekem is tobb lehetosege van szavzzon tobbfelekep.
ElitJaszub Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1971
Tóni!
Holnap nem ülhecc a 4-es szektorban.

Ez volt az egyik probléma a bérletesek mai ankétján. A két középső szektor bérletesei "eggyel" kíjjebb (ezt nem tudom, hogy kell írni) ülnek, és elfoglalják a helyeket az ott ülő bérletesektől. Állítólag tetlegesség is volt:-))))))))
Egyébként elég ciki, (bár ez a rossz szervezésnek is köszönhető) mindössze 39!-en voltunk. Megszámoltam.
Ez szóvá is lett téve.
Ugyanazok hangzottak el, amit Hori is leírt.
+ még állítólag szóba került, hogy a 2-es, 16-os tagok kérték, hogy szüntessék meg a rácsokat a nézőtéren.
Erre a Józsi azt mondta, hogy OK, de akkor bejönnek helyette a rendőrök.

Ma szóba került - elkerülendő a múltkori Fradi-UTE rendőri túlkapást –hogy legyen körbejárható a stadion.
Olyan számítógépes rendszer lesz, hogy pl ha tudod előre a sorsolást, akkor akár az első forduló időpontjának környékén, megveheted az 5. fordulóra is a jegyet és így tovább.

Ez még fontos lehet, az alapszakasz utáni 4 őszi fordulóra (ebből gondolom 2 lesz hazai) nem lesz bérlet, de elővételi jogunk lesz állítólag.

Játékosok
Zombori állítólag fegyelmezetlen játékos, de a Csank-Vass páros olyan pedagógiai (?) munkába fogott vele kapcsolatban még a Vidibe, aminek meg kell, hogy legyen a hatása. Kiváncsi vagyok.
Szóba került a Szűcs Misi. Ő tőle azért nem akar a Szeiler megválni, mert az egyetlen Fradi nevelésű játékos az idősebbek közül és ez a filing hiányzik az öltözőből, ezért kell a Szűcs L., Keller, Hrutka vissza.
Egyébként a Rudi nem biztos, hogy tartósan marad, ő benne (másodsorban) nagy üzlet van. Én ezt vettem ki Józsi szavaiból, hiába 3 éves a szerződés.

Viszont egészen konkrétan említette a megújuló Stadiont. Szuperlatívuszokban beszélt róla.

Szóba került a hangosítás is. Az új.
Csank szólt, hogy a meccs közben nem tud a játékosoknak bekiabálva utasításokat adni, mert nem hallják. Úgy hogy ez is megszűnik, csak a meccs elején és a szünetben lesz zene. Kubatov bácsit lecserélik, ő már nem fog többet gagyarászni a mikrofonba. Az idétlen.
Amikor Szeiler először meghallotta, szóvá tette a Kaszásnál, aki azt mondta, hozzon jobbat. Ez megtörtént, de lehet javaslatot tenni, akár minden meccsen más és más bemondó is lehet, amíg vki meg nem tetszik a közönségnek.
Jelenleg 4 „fő”szponzorunk van: Dunapack, Hungária Bizt., AVIS, a 4. nem jut eszembe. (de nem az FVM parasztok!)
Idáig nulla volt a marketingmunka. Józsi azt mondta, hogy amióta ő ott van a Páncsicsot nem látta, tehát egészséges átadás-átvétel nem volt.
Szponzorként megpróbál beszervezni különböző területekről cégeket, úgymint, sör, bank, autó, számítástechnika.
Javaslatként elhangzott: UPC, Burger King ( mint vmelyik gyorsétterem)

Szóba kerültek az újságírók, mint hangulatkeltő tényezők. Név szerint Sinkovics. Teljesen lehúzták a palit, sőt a Szeiler azt mondta, hogy az NS egyedüli lapként „ nem támogatja” őt, felhívta a Vincze Andrást, mint rovatvezetőt, hogy találkozzanak, beszéljék meg, mi a gond, de ez azóta nem jött létre.

Most nem jut eszembe több.

HORI!
Azt hogy értetted, hogy nem árusítanak jegyet a kupameccsre?
Én már csüt. de. megvettem.

E.J.

Bekő_Tóni Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1970
Kösz a segítséget!
Biztos mindannyian a Honvéd-meccsen vagytok, ezért nem válaszoltok. :-))
De kinek szurkoltok?
Bekő_Tóni Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1969
Ülhetünk holnap a 4-es szektorba vagy nem?
Segíccsetek má!
HORI Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1968
Íme a tegnap elhangzottak (egy része) a teljesség igénye nélkül:

A találkozón kb. 70-80 fő jelent meg. Nagyrészük a 16-osból, de jópáran voltak a II-es szektorból is.
Szeiler Józsi köszöntötte a megjelenteket, majd azzal kezdte, hogy szeretné, ha 1-2 éven belül 8-10000 bérletese lenne a klubnak. Jövő évtől a bérletek valószínűleg olcsóbbak lesznek, mintha valaki az összes meccsre külön venné meg a jegyet. Jövő évtől engedélyezett lesz a sörárusítás a stadionban, a Józsi minden bérletesnek akar 1-1 pohár sörrel kedveskedni. A bérletek bizonyos üzletekben kedvezményes vásárlásra jogosítanak majd.
Az öreg (szerintem rohadtul idegesítő) műsorközlő le lesz váltva, arra a fiatal srácra, aki legutóbb is volt. A stadion hangosítása is megújul. Márciustól az egész nézőteret bekamerázzák, a renitenskedőket azonnal kiemelik. A meccsek szünetében különböző műsorok, vetélkedők lesznek valószínűleg nyereményekkel. 2004-re fedett, 32.000-es stadionunk lesz, állítólag...

A játékosokról... Szűcs Lajos már a miénk, Hrutka is szinte biztos, hogy hozzánk igazol. Nagy Tamás nem jön, kölcsön nem adják, az ára meg 25 millió, ami nekünk nagyon drága. Csank nagyon akarja Zomborit, Szeiler abszolút nem; így pénzt biztos nem adunk érte. Ha a Vidi is belemegy Robot és Crnomarkovicsot adnánk cserébe...Hámorit leigazoljuk, a klubjának nem kell fizetni, így a következő 2 hónapban, a téli szünetig kell bizonyítania. Hogy utána maradhat-e? Pinte nagy kérdés, a játékos nagyon jönne, a szerződése Pozsonyban lejárt; számomra nem igazán derült ki, hogy akkor mi az akadály?

Az Újpest-Fradiról... A lényeges dolgok a mai Sportban benne vannak. A legfontosabb: aki szerdán 16.45-17.00 között nincs Újpest Városkapunál (mindegy, hogy a különmetróval, vagy mással jön), azt biztos, hogy nem engedik be, mivel az egész IV. kerületet lezárják, és fradisták csak ott és csak akkor léphetnek be Újpestre. Az sem számít, hogy érvényes jegyed van...(Kíváncsi lennék mit mondana erre az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, hm...)Akinél hamisított (értsd fénymásolt jegyet találnak, azonnal előállítják) A brigádot rendőrök kisérik a stadionhoz (állítólag a Váci út le lesz zárva; biztos jó lesz hétköznap, csúcsidőben...), a Megyeri-Váci sarkon jegyellenőrzés, motozás, beléptetés a pályára. Hogy ott mi a tökömet csinálunk este 7-ig azt nem tudom...
Külön felhívták a figyelmet (mégpedig az egyik vezérszurkoló), hogy a másodfokú tárgyalásra váró szurkolótársainknak biztos nem jönne jól, ha újabb botrány történne, mivel így biztos semmi esélyük se lenne az enyhítésre...Lehet gondolkozni Uraim...

Szeiler kérte a megjelentek segítségét a nézőtér biztonságosabbá tételében, mivel egyik legfőbb célja, hogy ismét 15.000-en járjanak a meccseinkre. Itt elég nagy vita alakult ki, érdemes azonban elgondolkozni, mivel a Demján féle vezetés a betett pénzt befektetésnek tekinti, amit egyszer szeretnének kivenni. Erre azonban csak úgy van lehetőség, ha a foci üzlet lesz Mo.-on, kb. 30%-a az összbevételnek a nézők által megvett jegyekből kell majd, hogy jöjjön. Állítólag a legeményebben fognak elbánni a nézőtéri botrányokozókkal szemben...(Értsd: a legkisebb kihágásnál úgy lecsuknak, mint a pinty...)

A találkozó majdnem botránnyal zárult, mikor kiderült, hogy ezúttal sem lehet a kupameccsre jegyet venni. Szeiler Józsi megígérte, hogy péntek de. mindenki személyesen átveheti nála a jegyét, amit én személy szerint igazolni is tudok, hogy megtörtént.

Hori

Előzmény: mash (1957)
hools Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1967
Majd a rájátszásban, a mostani pontok olyan sokat nem számítanak (de azért jussunk be legalább a 3. helyre :))
Horváth Ferinek már 244 voksa van!!
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Előzmény: kbatis (1966)
kbatis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1966
Az imént péntek délutáni unalmamban csináltam egy táblázatot a két csoport összevetésével.
Nos sajnos a 8. helyen tanyázunk +2 a golkülönbségünk és 1,75 a gólátlagunk. Kijelenthetjük hogy erős középcsapat vagyunk jelenleg. Ennél azért többet ígértek nekünk.
De már a hétvégén lehet javítani.

HAJRÁ FRADI !!!!!

kbatis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1965
Horváth Feri 238 16 % :-)))
hools Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1964
Szerintem a vendégszektor áthelyezése a legelképesztőbb, nem tudom, ha megavlósítják, mi lesz...
Üdv és HAJRÁ FRADI!!
hools
Előzmény: huculpastor (1963)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1963
nb1.hu
nb1.hu-n uj téma, a beléptetőrendszer, meg rövid, hosszútávú tervek a Stadionunk átépitésére.
Egészen elképesztő tervek is vannak, pl 32 ezres, fedett, stb...
Én több, mint öt szavazatot adtam eddig Horváthra.
Beharangozzuk a Sopron meccset, is már olvasható az nb1.hu-n
Előzmény: robi25 (1960)
hools Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1962
Ja, és három évre.
mash, bocsi az 1900-ért :)
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Előzmény: kbatis (1961)
kbatis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1961
hurrá jön a Rudiii!!!
robi25 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1960
Ha nem Horváth Feri lesz az első elvágom a torkod...:)))
Én is szavazok mindennap rá.
Előzmény: mash (1959)
mash Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1959
én már ma is, tegnap is nyomtam rá 1-1-et bent is, otthon is!!!

kapok érte zöld pontot???

Hajrá FRADI!!!!

Előzmény: huculpastor (1958)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1958

HORVATH FERI 214-NEL ALL, AZERT VAN BENNUNK NEMI ERO.
GYERUNK HOLNAP IS.
mash Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1957
nem volt szép lenyulni tőlem!!!!

Hajrá FRADI!!!!
Hori hivott fel a mai szurkolói-Szeiler találkáról!
Sok érdekeset mondott, remélem ide is megirja!

Előzmény: hools (1955)
mash Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1956
nem volt szép lenyulni tőlem!!!!
Előzmény: hools (1955)
hools Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1955
hopp, és 1900. Bocs!
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Előzmény: hools (1954)
hools Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1954
Én szavaztam, és nem történt semmi, ráadásul nálam még csak 193-on áll a számláló.
Előzmény: huculpastor (1953)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1953
Már 194 !
Gyerünk ! HORVÁTH FRIKÉÉRT !
Beléndek Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1952
Már 190 szavazat és 14%!
Előzmény: huculpastor (1951)
huculpastor Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1951
Tegnap irt az nb1.hu-ra egy förmedvényt, ott ugy lerámoltam a Forum-ban /Hajra Fradi topic/, adjatok ti is neki.

nb1.hu
Bemutatkozott a mai nappal a 16-os szektor. Nagyon igényes, kitünően megszerkesztett ismertetés, képekkel.
FONTOS !!!
Horváth Friket nem rakják be a csapatba Cottbusban.
Az nb1.hu-ra áthoztuk a német szavazást, kit tegyenek be a csapatba...
Ferinek 178 szavazat, 13 %-a van !
Fiuk ! Mi ezt egy nap alatt tudjuk duplázni !
Gyerünk segitsünk Horváth Ferinek !!
Mutassuk meg igy is meg tudjuk neki köszönni azt a sok gól, meg harcosságot, amivel a Fradit segitette.
16-os és II.-es barátaim, ha a mai találkozóról erdemesnek tartatok beszámolni, pár sort irni,
szivesen közöljük. Ne ártson lehetőleg a Fradinak.
Ne örüljenek a lilák.

Előzmény: kbatis (1935)
zotyi Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1950
Egyébként úgy tudtam, hogy van köztetek egy olyan egyezség hogy "pártidegen" véleményekre egyszerüen nem reagáltok...
Ezért aztán meglepődtem...-))

Ne de ne rólam szoljon már ez a patinás topic!

További sikereket. (a Hámorinak meg igenis legyen nálatok az utolsó fellángolása..)

robi25 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1949
engem meg kihagysz...
szép dolog mondhatom
Előzmény: Polyci (1947)
Skywalker. Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1948
A Ragazzis fórumban feltett kérdésemre még válaszolj.
Előzmény: Polyci (1947)
robi25 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1946
fókázni?
Előzmény: Polyci (1945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!