Modellautók eladása és vétele a modellvasutak ősszes méretnagyságában. Irányelvek:
- Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
- Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
- Kérjük a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
- Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
- Ugyanazt az ajánlatot hetente legfeljebb kétszer teheti be a felhasználó.
- Irányár megadása kötelező!
- Képek betétele az eladni kívánt modellekről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Eladóak az alábbi H0-s és TT-s cuccok egyben: Egyik sem hibátlan, sok esetben nem az eredeti tengely van allatuk. Kérésre tudok több képet küldeni. Irányáruk: 8000 Ft
Üdv mindenkinek! Van egy pár busz és villamos alkatrészem. Túl sok is. Tetők, alvázak, üléssorok, üvegezések, stb. Minden H0, 1:87. Kinek kell belőle? vigimodell@gmail.com
Modelltec 19600009b IFA W50 professional kivitel, billencs kék fülkével, eredeti dobozában. Csak a fotózás miatt vettem ki a bobozból, sosem használtam. Ára: 5000 Ft
Herpa 743815 Zil 157 teherautó eredeti csomagolásában, hibátlan állapotban. Ára: 3000 Ft
Wiking MAN pótkocsis teherautó (Rába alapnak is jó) használt, de megkímélt, szép állapotú. Ára: 2000 Ft
Herpa MAN F2000 vontató megkímélt, szép állapotban. Ára: 1500 Ft
Rietze Audi A6 kombi bontatlan csomagolásban. Ára: 1400 Ft
Rietze Fiat Tipo bontatlan csomagolásban. Ára: 1000 Ft
Herpa Mercedes T1N doboz nélkül. Ára: 1400 Ft
Wiking Audi A4 Cabrio. Új, sohasem használt. 1200 Ft
Sziasztok! Eladó a képen látható 3 modellautó. Mint látszódik egyiknek nincs meg a doboza. Egykoron a Shellnél lehetett venni a tankolás mellé. Most találtam meg, nincs rájuk szükségem, és hátha valaki ilyeneket keres. Ár megegyezés szerint. Méretarány: 1:38
Érdeklődni lehet a dbence kukac vipmail pont hu-n.