"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nekik nem a honlap az első számú feladatuk, hanem a klub kommunikációjának a kialakítása. Híreket gyártani a sajtónak, sajtótájékoztatók megszervezése, stb.
A honlapot (elvileg) márciustól más csinálja, legalábbis ezt mondták két hete.
Ezt a munkát minden normális helyen egy ember csinálja, a Győrt és minket kivéve.
"Minket"... lassan meg kell gondolnom, ha ilyeneket írok.
hát ez az.
nekik körömszakadtáig küzdeniük kellene, hogy ez ne forduljon elő.
ha az ő tiltakozásuk ellenére történnek így a dolgok, akkor holnap szeretném azt hallani, hogy lemondtak.
egyébként nem oda valók.
Nem hiszem, hogy ez az ő ötletük volt, bár lehet, hogy ilyen jól értenek a PR-hoz...
Nem csak velünk, Fradistákkal szúrtak ki, hanem magukkal is. Legalább is remélem, ez az ügy (meg a többi) nem marad annyiban.
ki vette a bátorságot, hogy az ftc.hu-n - A FERENCVÁROS HIVATALOSNAK MONDOTT HONLAPJÁN - megszüntessen egy olyan tényezőt, ami a szurkolók egyik szócsöve lehetne.
egyébként is csak korlátozott számban látogatjuk az oldalt (ki ezért - ki azért nem), erre a még maradóknak is csökkentik a szórakozási, olvasási lehetőségeit.
KI DÖNTÖTTE EZT EL?
álljon már ki a nyilvánosság elé!
ELÉNK!
az új fasziknak a Kövesdinek meg a Patakynak mennyi köze van ehhez a döntéshez?
ez brutálisan durva.
ki a geci alakítja ezt így?
ki az, aki azt gondolja, hogy nekünk az a jó, ami neki - nekik?
Itt jegyezném meg, hogy bár tavasszal rendkívül erős keretünk lesz, jön a sok jónevű sztárjátékos, Fülöpről és Cheregiről azért nem mondtak le.
Bár Csank magával szerette volna vinni őket Siófokra, rájuk egyelőre itt is szükség van.
Csatlakozok hozzád! Amig ilyen "állapotok" vannak a Fradi honlapon, addig Én sem látogatom!!!
Gusztustalan, amit csináltak!
(Belegondoltam, hogy mi lett volna, ha a Greenternet csinálja a honlapot, és akkor is ezt "kérik"...) Most már örülök, hogy se Nekem, se a Greenternet-nek semmi köze a honlaphoz!
Szerintem adjunk még időt a V.G-nek meg a NYELVNEK is!
Még nem lehet tudni,hogy a Fradi és a Fradisták ellen lennének.Szerintem azért szüntették meg a fórumot mert szemét álfradisták felforgató célzattal elmondták a véleményüket /ráadásul kúltúráltan/.Igazuk van az igazi Fradista fogja be a pofáját,amikor egy ilyen "nagy ember" komoly pénzt hozz ide/600 Millió,abból vissza kapott 200-at az = 400 /!
Az igazi Fradista köszönje meg Furulyásnak,hogy ide hozta ezt a "nagy embert",aki nagy lelkűen segít nekünk,amikor pedig a szíve az MTK-é.
Az igazi Fradista köszönje meg a NYELVnek,hogy kinyalja a seggét ennek a "nagy embernek",ezzel segítve azt,hogy a nagy ember ne a szívére hallgasson és továbbra is adjon nekünk alamizsnát,ezzel elősegítve a klubb tönkre tételét.
Szerintem az igazi Fradista köszönje meg a "nagy embernek",hogy még pár évig használhatjuk a Fradi nevet és a Zöld-Fehér színt.Hiszen a 99%-tudatában ez már lassan csak az ő nagy lelkűségén múlik.
:)) ide ezt rakom,bár lehet,hogy :(( ez jobban illene ide.
Én már csak azt várom,hogy a Fradisták,mikor ébrednek,mikor köszönik meg végre ezeknek a ténykedést és mentik meg a FRADIT?
in memoriam turl50
polmoderator adatok | e-mail 2001-12-24 23:15:23
turul50 jogosultsagait a karacsony (szeretet unnepe) apropojabol szuletett ritka gusztustalan hozzaszolasa miatt veglegesen megvontam.
Szentesten, a "MAGYAROK ISTENEHEZ" fohaszkodni valaki halalaert a valoban hivo keresztenyek hitenek meggyalazasa.
Ha egy nemfradista regisztrálta volna magát 2000 féle nickkel és elkezdte volna bombázni a fórumot mindenféle ordenáré szidalmakkal, akkor is megszüntették volna a fórumot?????????????
Utolsó ....................(nem írom le, mert akkor meg innen vágnak ki!)
"www.ftc.hu: - Meglepődtél a végeredmény hallatán?
Szűcs Lajos: - A szavazatok megoszlása mindenképpen meglepett, mert arra azért nem számítottam, hogy ennyien adják rám a voksukat. "
Nos én csak Pintére kb. 150 szavazatot adtam le...
Mi az, hogy lecserélik a fórumot?!
Az utolsó lehetőséget is elveszik a szurkolóktól, hogy szavuk legyen? Zárt kapus meccseket fogunk ezek után játszani?
Szét kéne túrni az egész Fotexnetet!
Nyissuk több ezer topicot!
Megszűnt a fórum
Mint bizonyára több olvasónk is észlelte, néhány napos működés után megszűnt a Fórum szolgáltatás az oldalon. Ennek oka, hogy a szolgáltatás hatását sajnos nem megfelelően mértük fel, és Fórumban induló topicok témája, és hangvétele miatt több esetben is moderálnunk kellett a ferencvárosi rajongókat.
Semmiképpen sem tartjuk szerencsésnek azt, ha a Ferencváros Labdarúgó és Sport Kft. hivatalos weboldalán a csapatért és a klubért lelkesedő, és a Ferencváros sorsát szívükön viselő igazi Fradistákat kellene moderálnunk.
Ugyanakkor a hivatalos weboldal meggyőződésünk szerint nem adhat teret a Ferencváros játékosait, edzőit, vezetőit bántó, esetlegesen személyiségi jogokat is sértő megnyilvánulásoknak.
Mivel a két felmerülő probléma kapcsán nem tudtunk megfelelő áthidaló megoldást találni, ezért sajnos a fórum szolgáltatás törlése mellett kellett döntenünk.
Sajnos így bizonyosan le kell mondanunk sok értékes hozzászólásról és építő jellegű kritikáról.
Az elmúlt napok során a fórumot látogató ferencvárosi szurkolóktól számos rendkívül értékes hozzászólás érkezett, melyet ezúton is köszönünk.
A www.ftc.hu oldal természetesen a továbbiakban is szeretne napi élő kapcsolatot ápolni a látogatókkal, ezért rövidesen elindul chatszoba szolgáltatásunk, és a jövőben rendszeresen bonyolítunk majd élő chateket játékosokkal, edzőkkel, vezetőkkel.
Ezen kívül a mai napon elindul új rovatunk, a Szólj hozzá! Itt rendszeresen megnevezünk majd egy-egy közérdeklődésre számot tartó témát, és arra kérjük az oldal látogatóit, hogy e-mailen küldjék el hozzászólásaikat.
A beérkezett véleményeket 3-4 napon keresztül gyűjtjük, majd szerkesztett változatban közzétesszük.
Amennyiben a hozzászólások kapcsán igény merül fel, akkor a klub illetékesei válaszolnak is az olvasók által felvetett kérdésekre, elmondják véleményüket az adott témáról. Hajrá Fradi!
Ami a Fradi fórum alatt van, azt nem engedi megnyitni egyiket sem, ezért nyitogatok mindig újabbakat, meg használok több másikat...
Bár az előbb azt írta a topicnyitásnál, hogy legalább húsz hozzászólás kell, nekem meg annyi nincs, de így is megjelent a legújabb " Technikai probléma vagy szándékos elnémítás" című!!!
Szoval vege a Forum Jeruzsalemumnak... meg egyenlore nem lehet tudni, hogy a iudeanum teglak (fizetett beiranduszok) nyelvcsapasszama volt tul alacsony, vagy a terroristak (valodi Fradi-feltok) kozeledtek a temakhoz kisse vermesebben.
De, hogy legyen +um is: nincs tobbe hatagu hocsillag, es mikulandusz sem. Kivancsi vagyok ott lesz-e Husvetkor a kereszt lepellel rajta... Mert mi is feltamadunk!
Hát ez qrva jó! Ezt az elb@szott sunyi társaságot!
Nem csak az oldal nem jön be, hanem még a FÓRUM gombot is kiszedték a menüből!
Ezexerint nem tetszett a sok beírás, amit ez alatt a pár nam alatt produkáltunk...
A honlap tényleg nem a legigényesebb, remélem, ez csak egy alap, egy nagyon alap alap... De azért az olyan hibákat, mint például Garamitól megkérdezni, hogy mik a tervei játékosként, majd végig tegeződve kérdezni tőle, egy cseppnyi odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, engem nagyon zavarnak az ilyen stílisztikai dolgok, de az is, hogy a honlap láthatóan csak a focira (a Kft-re) lesz kihegyezve!
De ami jobban zavar még mindig, hogy Várszegi miért emelt tőkét + 0 jogért (állítólag), valamint, hogy ez szerződésben rögzített volt-e, mivel mégis egyszerűbb folyamatosan etetni a szurkolókat, a 99 % túl sokkoló lett volna elsőre, hogy lehet, hogy rengeteg adóssággal vette meg Várszegi a klubbot? Miért magyarázzák azok, akik a "húsosfazék" közelébe voltak végig, hogy az eladás volt az egyetlen megoldás? Ők tehettek az anyagi helyzetről! Ja, és miért beszélünk folyton 2,4 milliárd Forintos vételárról, amikor ennek ugye nem 2.4 milliárd az értéke... Na, de ezeket már sokan megkérdeztük! Remélem jövő év végén már másról, másokról beszélünk!
A fotexneten keresztül a topic címek még látszanak, de belépni már nem lehet... Viszont a Fradi fórumban tudtam nyitni egy " Mi van????) című topicot, csak válaszolnak valamit...
en csak egy szurkolo@ftc.hu cimet talaltam a webmesteret sem, de impresszum sincs kint, aminek illene lennie azert. komolytalan az egesz, VG(vagy a Nywlv) eddig birta a vitat....
Nori,
mar megkaptam, de meg egy rakas mailen kell magamat atragnom mire odajutok:)
sziasztok, igy a posztkaracsonyi, preujevi idoszakban.
en is azt hittem rosszul latok, amikor mentem az ftc.hu-ra, hogy majd reklamalok egy izeset a kimoderalasom miatt, de aztan lattam, hogy kimoderaltak az egesz forumot is.. arrol nem beszelve, hogy meg egy nyamvadt email cim sincs kint, amin lehetne reklamalni...
Ez még csak az ital választékom volt!! Ezután jön a többi!!!:o))
Tudjátok mennyi idômbe került míg kiszámoltam ezt a sz@rt???:o)) Nagy unatkozásomban azt sem vettem észre, hogy az MTI is kiadta a jövô évi versenynaptárt:o)
Más!
Megint bementem a www.ftc.hu-ra, aztán újabb érdekességet vettem észre a hivatalos honlapon! Lekerült a fórumok link!
A sört nem szeretem!!
A bort sem annyira, bár az MTKHaladás meccsen nagyon jó forralt bort lehetett kapni, az bejött!
Ha választhatok, akkor vodka-tonikot kérnék!! Még ZéPé sem vette nekem, pedig a nyári FTC-ZTE meccsre ígérte!!! Ugye ZéPé??!!!!!!
Nem tudom merre jársz, de most valami oknál fogva Te is eszembe jutottál:o))
Megnéztem a mai Blikket, természetesen írnak a tegnapi szupergáláról, a cikk mellett van egy fotó is, amin a Gyepes látható aranyos kis sapkában. Képalá: Gera a Fradi csapatát erôsítette!!
Ha ezt a Gyepi meglátja.......
Szegény Blikk a múltkor Tokody volt Pomper, most Gyepes Gera...
A Vickyvel terveztük, hogy kimegyünk a gálára, de elég lehetetlen idôpontra rakták, így nem mentünk, aztán este megnéztem a tévében, és örültem, hogy kimaradtunk ebbôl a buliból. Nagyon gyenge volt.
Voltam fent a klub hivatalos honlapján, és nem tudom elérni a fórumokat!! Nektek sem sikerül????
Megszokhattad volna mindig és mindenért sírnak és még csodálkoznak hogy utálják őket!
Egyébként ilyen szar gálát már régen láttam és hol maradt a szuperbajnok vetélkedő Knézyvel?
Inkább azt néztem volna.
Jó kis játék volt a tegnapi.
Megmutattuk, hogy "fejben" igazán erősek vagyunk.
A liláknak egy gyenge utolsó előtti hely jutott.
De már csalást kiáltanak a topicjukban. :-)))
1.Mi az, hogy "ebben a kérdésben" ?
2.Mi "a" kérdés ?
3.Az irományban ott volt a HA.
4.Mit jelent a "metalhammerosdit játszani" ?
Egyébként meg ettől a választól nem lettem okosabb.
Szerintem meg mindenki ott "szól be" (a te szavaiddal élve, szerintem inkább véleményt nyilvánít)ahol akar. Ez is hozzá tartozik.
Egyetértek.
Annyit tennék még hozzá,hogy mint ahogy a focival kapcsolatos dolgokhoz,úgy ehhez a témához is nagyon értenek a "hozzá értő" fejesek.Úgyanis tudtommal az NS Fehérkarácsony minden különösebb nehézség nélkül meglett tartva.
Az egyik, hogy vszínű soha nem jártál Fehér Karácsonyon, a másik pedig az, hogy nem "neonáci skinhead összejövetel szokott lenni, karlendítéssel, egyebek"!
Másrészt a mondanivalóm lényege (ebben a fórumban) nem az volt amit te éppen leszűrtél, de hát nem nagy baj, ha néhány éppen ide betévedt ürge be-beszólogat nekem. Valahogy nem fogok sírógörcsök közepette forgolódni az ágyamban. Nem érzem úgy, hogy egy ilyen ("nem a magozott cseresznye , vagy mi") beszólás után kellően felkészült vitapartner lennél ebben a kérdésben. És egyéb hozzászólásaidat böngészve is egyre inkább megerősödik ezen véleményem. Inkább menjél vissza metalhammerosdit játszani és ha nagyon be akarsz szólni valakinek akkor tedd azt máshol...
Hori!
Valóban, én is több rendőrre számítottam, viszont körbeautóztam a Városligetet, és számtalan rendőrautó várakozott még lesben a környéken. Tényleg mint egy, mondjuk, MTK-Fradi meccsen, ahol vmelyik mellékutcában tuti, hogy megtalálható a vízágyú és a néhány busznyi rendőri ezredhez tartozó rohamos...
A szomorú pedig tényleg az, hogy 1. demszky "véresszájúliberális" gábor szabadon sérthet törvényeket Székesfővárosunk főpolgármestereként mindenfajta politikai (!) retorzió nélkül, 2. A magát nemzetinek valló Kormány asszisztál hozzá (rendőri jelenlét stb.), végül 3. a nagy (kisebbségi) jogvédő szdsz és jeles képviselői (pl. Fodor Gábor), kiegészítve TGM-el egy büdös szót sem szól az elvtársuk által elkövetett jogtipráshoz és a szólásszabadság sárbatiprásához.
Ebben az országban mindent meg lehet csinálni, csak a pofa kell hozzá, a birka nép pedig csak tűri, hogy eladják alóla a Fradit, hogy csak annak lehet igaza, joga és szabadsága aki a megfelelő körök szekerét tolja...
A fehér karácsony hagyományosan nem neonáci skinhead összejövetel szokott lenni, karlendítéssel, egyebek ? Ha így van , nem szerencsés összemosni "nemzeti érzelmű" összejövetellel. Nemzet..erről mondjuk Kossuth, Széchenyi, Batthyány, Petőfi, Wesselényi,Deák, Teleki, stb. jut a józan ember eszébe...nem a magozott cseresznye , vagy mi.
Ennyi van még demszkyből! Aztán mehet izraelbe szónokolni a demokráciafelfogásáról, mert ott aztán van rasszizmus, meg gyűlölet, meg fasizmus Saron (Hitler?) vezérletével.
Most nézem csak! Mi az, hogy kamu az én auralátásom?????:))) Én aznap este igenis láttam az auráját és azért lett kopasz, mert sokáig volt a fürdőkádban:)( az övét is:)) hmmm:))
Én éppen az imént tértem haza a "keresztlányozásból"... Az enyém nem érthet félre semmit, mert nem hagyja az embert szóhoz jutni... :P
Emlékszel még arra, milyen színű Büki aurája és miért lett kopasz?!?! :o)))))))))))))
(Mostmár azt mondom, ez utóbbit megérdemelte; az előbbi meg úgyis kamu volt, csak ő nem tudta... :o))
Kis családi körben mi is erről beszélgettünk, mire a keresztlányom megszólalt: Mocskos Zsinórok!
Szegény félreértett valamit egy régi beszélgetésből...Jó, hogy a Tiéd már kinőtt a félreértős korból!
Nekem Vinyó szólt, hogy kapcsoljak át; Nórival szándékoztunk kilátogatni az eseményre, de korai volt ez az 1 órai kezdés... :P
Ja, és ugyanarról beszéltünk közben, amiről írtál... Az MTK (!) (?) csapatáról...
Hidd el a rendőrök ilyenek voltak, ilyenek és ilyenek is maradnak... De ezt legalább lehet tudni előre, éppúgy, mint hogy focimeccseken, hogy viselkednek...
Ami igazán szomorú: amit hozzászólásod vége felé írsz. Az összes képmutató, álliberális, áldemokrata, "ki tudja miből" áljogvédő most sírjon és üvöltsön!!! Vagy hallgasson örökre!!!
Türelmet és kitartást Neked, hidd el lesz ez még jobb is! (Talán már nem is soká...)
Hori
Ui.: Jártam én is a Pecsa-nál, valamivel előtted. Én még meg is lepődtem, őszintén szólva sokkal nagyobb rendőri készültségre számítottam...
Csupán azért írom be ide, ugyanis a magyar rendőrség viselkedését és a jogállamiság huszonegyedik század eleji helyzetét mutatja Magyarországon. Ezekkel pedig elég gyakran szoktunk találkozni Fradi meccseken
Tehát:
Ebben a pillanatban értem haza a Petőfi Csarnoktól
(Aki nem tudná, a ma esti, Fehér Karácsony címet viselő nemzeti szellemű koncertet tiltotta be saját bevallása szerint is (!) jogszerűtlenül demszky gábor, Budapest főpolgármestere )
Odanéztem, ugyanis kíváncsi voltam, vajon milyen körülmények is uralkodnak, milyen a rendőri készültség.
Megdöbbentő. Mintha a két évvel ez előtti (már részemről emlegetett, betiltott) Becsület Napja ismétlődött volna meg, vagy bármelyik idegenbeli Fradi-meccsen lettem volna.
A PeCsa előtt érkezésemkor nagyjából 10-15 ember álldogált (már égett a kihelyezett Ádventi koszorú mind a négy gyertyája ) és békésen beszélgetett. Minthogy kocsival közelítettem meg a helyszínt (a Közlekedési Múzeum felől) rögtön feltűntek a rendőrautók, amelyek kb. 500 méterenként vették körbe a Városligetet, némelyik állt, némelyik cirkált, megtömve rohamrendőrökkel A társaság részét képezte Mazula és Dudás kolléga, akik csupán az érkezőket látták el a következő információkkal:
- elmarad a koncert,
- a ma esti fáklyás tiltakozás azért maradt el, mert külső (rendőri) provokációtól tartottak, ami okot adhatott volna az oszlatásra (in memoriam Viking klub )
- valamikor januárban mindenképpen megtartják (nagyobb reklámmal),
- most már rendszeresre tervezik,
- vmikor tavasszal lesz egy nagyobb szabású szabadtéri rendezvény,
- február elején lesz Magozott Cseresznye koncert vhol Budapesten (!), valamint
- este a Pannon Rádióban 8-tól 12-ig Fehér Karácsony műsor lesz, ahol azokat a zenéket válogatják össze, amelyek ma este élőben hangzottak volna el.
Majd, mikorra úgy 30 fősre duzzadt a létszám megegyeztünk, hogy jobb, ha ki-ki megy a maga dolgára, nincs szükség arra, hogy a környéken fellelhető összes rendőr elkezdjen problémázni, netalán oszlatni
Némi búcsúzkodás után a kocsim felé vettem az irányt, ám a Múzeum parkolójában arra lettem figyelmes, hogy két srác és három lány (semmi sem utalt arra, hogy kopaszok lennének, és esetlegesen egy nagyszabású nemzetközi skinhead találkozóra igyekeznének) egy piros-fehér-zöld zászlóval a PeCsa felé sétál. Több se kellett, az addig várakozó rendőrautó azonnal eléjük hajtott: igazoltatás, felírás, motozás. Mint a filmekben (vagy mint anno a Várban a becsület napján): lábakat szét, kezeket a motorháztetőre, zsebeket kipakol
Ekkor jelent meg távozóban három másik srác, akik a Csarnok felől mentek, immár, hazafelé. A rendőrök úgy gondolták, ha már ennyire benne vannak a dologban, őket is Erre jelent meg a következő járőrautó, egyfajta erősítésképpen, majd egy mikrobusznyi rohamrendőr valamint két tovább cirkáló rendőrségi autó
Később beszéltem az igazoltatottakkal, szerencsére mindenkit elengedtek, nem nagyon problémáztak. Természetesen mindenki fel volt háborodva, hogy a rendőrség zaklatja őket, de sötétben, a Városligetben, néhány fiatallal szemben a rendőrnek mindig igaza van.
Csakúgy, mint demszky gábornak, aki egy irodából, szdszes főpolgármesterként tudatosan törvényt/jogszabályt sérthet és ezért egyetlen liberális politikus, Demokratikus Chartás, jog- és kisebbségvédő, Nyilvánosság Klub, Amnesty International, Soros György, Tom Lantos és még hosszan sorolhatnám, nem emeli fel a szavát és nem szólítja fel lemondásra ezt a magas pozícióban elhelyezkedő álpolitikus maoistát
demszky gábor fenyegetőzik? Pintér Sándor és a tisztelt Kormány meghunyászkodik?? A rendőr nagy embernek képzeli magát???
Demokrácia, jogállamiság, liberalizmus az Úr 2001. évének Karácsonyán Magyarországon
Mindenkinek sokkal szebb jövőt kívánok és azt, hogy mindig, minden körülmények között tartson ki az eszméiért!
Nos, akkor BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENIK ZÖLDSZÍVŰNEK!!!!! Vagy mi...
A kocsmázó hölgyeknek külön is BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!
Siófokon egyébként egy ideig még mindig a strand lesz a legnagyobb attrakció. Szerintem.
Tavasszal frissss! koreográfia fogja meghódítani az újító szellemű szektorokat. A címe:
Guri-guri a Fradiért!
Elôször is elnézést, hogy nem kívántam a topik valamennyi tagjának KEllemes Karácsonyi Ünnepeket, most megtenném!!!! (Elutaztam és nem volt netem) Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.
Most megyek elolvasom az 5 napi termést:o)))
Lehet szidni az utánpótlást, de ezek a gyerekek szerintem mozgáskultúrában magasan felette lesznek a Plókai-Lengyel-Dragóner generációnak.
Legalábbis a gyakorlatok alapján ez volt az érzésem.
Mondjuk egy Plókait nem nehéz überelni:o)
Így ünnepek közben sok mindent nem lehet írni, azért annyit megjegyeznék: kíváncsi vagyok, Csankék mit alkotnak Siófokon?
Remélem, nem lesztek nagyon mérgesek rám, de én drukkolok nekik.
Ja, és Mike kimoderált hozzászólásában semmi kivetni valót nem találtam. Éljen a demokrácia! Bár tudtam, hogy ez lesz... Egyébként lesz még egy érdekes rovat, ha minden igaz, de nem rontom el a "meglepit". Annál idegesebbek (és ebből kifolyólag szókimondóbbak)lesztek, ha tényleg megcsinálják. A lényege az lesz: éljen a NYELV!
Jólesett, hogy "emelle" rólam sem feledkeztél meg. KÖSZI!!! :o)))
SMS-t megkaptam, de Neked nem lehet válaszolni...
Vegyünk Lőrincnek Szilveszterre egy mobilt, hogy legyen mit elhagynia! :o)
Azért moderáltak mert nem tetszet valakinek amit írtál. Nincs mit ezen megmagyarázni azzal értek egyet hogy ezentúl úgy legyen moderálva hogy menj az ****** te **** ****. Így tényleg csak a vulgáris kifejezések lenének kimoderálva de az értelmes hozzászólás nem.
Sz****n le a SZEILER.
lehet hogy már olvastátok, de aki nem anak itt van egy kis köcsög nyilatkozata:
Szívósnak már nem fáj a Fradi
2001-12-24 (a nyomtatott MH cikke)
Úgy ment el 1998 decemberében a Ferencvárostól, mint aki végleg becsapta maga mögött az ajtót. Ugyan egy ideig még úgy tett, mint aki dolgozik valamit a vízipólósoknál, ám onnan is elköszönt, sportügyben még nyilatkozni sem volt hajlandó. Pedig sok mindenre adhatott volna választ.
Megaláztak, meghurcoltak, elegem lett az egészből.
Jószerivel még nem is védekezett, pedig több mindennel megvádolták. Szuperautóval, öltönykészíttetéssel, lakomákkal és ki tudja még, mivel.
Méltatlannak éreztem a támadást, kicsinyesnek a támadókat. S ez a véleményem azóta még csak erősödött, hiszen látom, támadóim most egymás torkát markolásszák. Azok az emberek, akik hízelegtek, pénzért jöttek hozzám, persze nem adtam, azok most egymást ütik. Olyan kicsinyes és szánalmas az egész, hogy már felháborodni sem tudok igazán rajta.
De a vádak változatlanul megválaszolatlanok.
Mit kellene megválaszolnom? Hogy a Fradi-elnök nem Trabanton, hanem Opel Omegán járt, vagy hogy csináltattunk a csapatnak - és természetesen a vezetőknek is - formaruhát? Különben jegyre ebédeltem a vendéglőben, ez volt számomra a mindennapos lakoma.
Mi lett a Bajnokok Ligája-pénzzel? Sokan kifogásolták, hogy a focisták által keresett közel félmilliárd forint szinte nyomtalanul elolvadt.
Mi lett most a Fotextől kapott hatszázmillióval? Teljes joggal kérdezhetném ezt azoktól, akik akkor nekem estek a pénz miatt, most meg rajtuk keresik a hatszázmilliót. Nos, senki nem lopta el, sem Szívós, sem Deák László nem tette zsebre, felélte a klub. A Fradi. Amely akkor több csapatsportágban is bajnokságot nyert. A pénzért eredményeket tudtunk felmutatni, de mi van most?
Nem kellett volna ezt akkor hangsúlyosabban elmondani?
Próbáltam, nem hallották meg. Mondtam én, hogy ötvenmillió eleve elment büntetésre, ennyibe kerültek a szurkolók, és persze talán mi voltunk akkor az egyetlen klub az országban, amely rendesen fizette közterheit. Adót, tébét, biztosítást, mindent.
Nem lett volna jobb az egészet a futballra költeni?
Én az egész Ferencváros elnöke voltam, s az egész klubért feleltem. Persze tisztában voltam azzal, hogy a futballisták szereplése mindent meghatároz, de úgy voltam és vagyok vele, hogy a Fradinak mindenben minőséget kell képviselnie. Gyűlölöm a középszerűséget, így aztán igyekeztem mindenütt nyerni, hokiban, női kosárban, kézilabdában, tekében, birkózásban, vízilabdában. Jöttek is az eredmények, velük a nézők és a szponzorok.
Ha már a szponzorokat említi, mi volt a Dicobe-ügy?
Politikai machináció.
Az meg mit jelent?
A hátterét még most sem tudom igazán. Szó volt ott tejgyárról meg sok mindenről. Az akkori gazda, a földművelési minisztérium emberei hónapokig tárgyaltak, aztán 1998-ban mi is bekapcsolódtunk.
Akkoriban mondták, hogy Szívósék eladják a Fradit.
Igen, bár akik házon belül mondták, most látják, valamerre el kellett indulnunk, ha meg akartuk menteni a klubot.
És biztos abban, hogy jó irányba indultak?
Nem hiszem, de ez nem az én magánakcióm volt, az egyesületi tanács dolgozott a Dicobe-ügyön.
Szélhámosság volt, pénzmosás?
Nem hiszem, de rengeteget tárgyaltam, tárgyaltunk. Engem nem csaptak be, a Fradit nem rövidítették meg. És egyszer csak megszakadtak a tárgyalások.
Meglehet, csupán nevet akartak szerezni.
Előfordulhat, de ha ez is volt esetleg a céljuk, aligha ilyen névre vágytak.
Önök meg ott álltak a centenáriumi évben pénz és támogató nélkül.
Nem, az FM támogatott bennünket, Torgyán doktor, még ha esetleg politikai megfontolásból is, eleinte sokat tett a klubért. Aztán nyomult a karrieristák és talpnyalók tábora, minden elromlott, félresikerült, még a klubalapítás százéves évfordulóját sem sikerült rendesen megrendezni. Fájt a lelkem a stupidság és a középszer tombolása láttán.
Azóta járt a Fradiban?
Minek mentem volna, sírni?
A pályán sem?
Sehol. Még a centenáriumra sem hívtak meg, igaz, ez másokkal is megesett.
Elment volna?
Nem tudom. Ha meghívnak, talán gondolkodom, s elegáns lett volna részükről, ha legalább a visszautasítás esélyét megadják nekem.
Mit gondol, vissza tudna menni még valaminek a klubhoz?
Akik ott vannak, aligha örülnének nekem. Pedig egészen addig szerettek, amíg nem mondtam nemet pénzkérésükre. Hiba volt, ezért döftek hátba.
És ha hívnák, lenne még Fradi-elnök?
Aligha, bár megtanultam, ebben a világban semmire nem szabad egyértelmű nemet mondani. Azt tudom, rang volt a Ferencváros elnökének lenni, presztízs, büszkeség, hiszen minden évben volt jó néhány olyan hét vége, amikor valamennyi csapatunk nyert. Elnökségem idején összesen huszonegy bajnoki címet nyertünk. Azóta minden elromlott, sok jó szándék visszájára fordult, a pénz mindent megrontott. Nemzetközileg jegyzett klub voltunk, mostanra eltűntünk a névtelenségben. Tizenöt-, húszezer ember járt meccsre, most volt meccs, hogy ötszázan vettek jegyet. A produktumról a néző ítél.
Mi lehet a megoldás?
Ez nem foglalkoztat. Akik a klubnál vannak, azok bizonyára tudják.
Önnek meg marad a vízilabda.
Igen, a gyerekek. A fiam, Marci volt már az év utánpótlás-játékosa, a KSI-ben meg Dömötör Zoltán munkáját vehettem át. Közben persze tanítok az egyetemen, meg gyógyítok, rendelek, van nekem mit tennem. A Fradi meg már nem fáj, csupán sajog néha a seb helye. Mély volt, túléltem, s annyi hasznom föltétlenül van belőle, hogy csak az igazi barátaim maradtak meg. De ők már egy életre.
szerintetek melyiki pont????
"
1. Beavatkozik a moderátor
1.1. Témarombolás esetén:
Tartalmi rombolás: a szimpatizánsok, folyamatos társalgását szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólásokat törli a moderátor.
Technikai rombolás: JAVA, nagyméretu képek, indokolatlanul hosszú szövegek bemásolása, a topicok letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító linkek, képek. Elrontott HTML kódok, automatikusan induló file letöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a topic méretét, megjelenését, ill. akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.
Flood: véletlen ismétlés esetén egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékosnak minősül a flood, ha valaki egy beírást háromnál több topicban helyez el.
1.2. Nem szalonképes hozzászólás:
Közszereplők, bármely csapat játékosainak, edzőinek, vezetőinek, vagy azok rokonainak indokolatlan emlegetése, becsmérlő szándékkal, illetve beszélgető partnerek túlzó lekicsinylése.
Fent említettek egyéb variációi törlésre kerülnek!
Automatikusan törlődnek bizonyos vulgáris szavak, melyek helyén #*#*# jelenik meg.
1.3. Törli a moderátor azon a szerkesztéssel, a moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó bejegyzéseket, amelyek nem a kifejezetten az e célt szolgáló Moderátor topic-ban tűnnek fel.
1.4. Törli a moderátor bárki személyes adatának (pl. név, lakhely, telefonszám, illetve bármilyen személyiségi jogot sértő adat) engedély nélküli közzétételét, feltéve, hogy az érintett azokat nem maga hozta nyilvánosságra.
1.5. Törli a moderátor a pornográf és a jó ízlést sértő képeket, szövegeket, tiltott jelképeket, nemzeti jelképeket gyalázó, más nemzeteket illetve más nemzetek állampolgárait, jelképeit sértő, rasszista, kegyeletsértő, gyűlöletkeltő, vallási, és politikai tartalmú szövegeket, képeket, valamint az ilyen témájú web oldalakra mutató linkeket.
"
Itt van az, ami ki lett moderálva az u.n. "Fradi honlapon" ...
1.M&M Adatok | Email 2001.12.24 10:30
kerdes az is, hogy egy ilyen egyertelmuen megaloman ember, mint o miert nem nyilatkozik. talan mert vaj van a fule mogott masutt??? ki tudja.
persze az is lehet hogy o azt hiszi magarol, hogy o Citizen Varszegi.
nekem nem kell olyan csapat, mint amilyet az MTKbol csinalt, az MTK ma Magyarorszagon " a felszemuek kozt a kiraly", azon kivul egy igen rossz elvek alapjan vezetett klub(az 50-60 MTK jatekos muindenfele az orszagban, az ifistak felhalmozasara gondolok), ami a magyar focinak nem tesz jot.
ezenkivul Vg csapatok vezetoi semmibeveszik a szurkolokat. emlekezzunk arra, mikor egy nappal az edzovaltas elott azt nyilatkozta Fulop, hogy szo sincs semmifele edzokerdesrol. aztan kovetkezo nap levaltottak az aktualis edzot.
vagy ahogy becsempesztek Garamit a Fradiba(nyilvanvaloan mar honapokkal ezelott eldolt, hogy o jon), aki azert nezett a Fradinak jatekosokat, mert mar tudta, hogy o lesz az edzo .de o is azt hazudta, hogy nem nekunk nezelodik ah, nem.
folyt kov.
2.M&M Adatok | Email 2001.12.24 10:31
a Nyelv, avagy a kozertes Jozsi is ott csapja arcul a szurkolokat, ahol tudja, pedig akkor mikor visszajott, meg nagyon fontosak voltunk neki. most mar csak VG egy testreszere koncentral imho.
az mas kerdes, hogy mar reg lett volna tulajdonosunk(egy profi sportmenedzserceg es nem egy ilyen "orok-aranyifju" basszeres, mint VG), ha a Fradinal komoly emberek dolgoznak.
de a Club elnoke egy nyugdijas TSZ elnok, a focicsapatot pedig egy "rettento" komoly gazdasagi szakember vezeti, akinek meg a brokertanfolyam elvegzese is komoly nehezsegeket okozott es a magyar NYELV alapveto szabalyai is komoly gondokat okoznak neki.
aha, te hajigáltad a féltéglákat?
Azért mert a Sport 40ezret irt még nem kell elhinni!
Ha akkor 75ezer volt a teltház akkor minimum 50ezren voltak!
De , hogy mi volt utána a Váci utcában, a Lánchidnál meg az Alagutban azt soha életemben
nem fogom elfelejteni!:)
Bementünk a Budai Vár alatti alagutba pár ezren
és a zsaruk hátulról elkezdtek a másik oldalra kikergetni, futás közben próbáltam kikerülni
az autókat és nekifutottam vállal (nem fért el)
a kormos falnak mire kiértünk az alagut másik végére ugy néztem ki mint egy tatabányai csillés :)))
Minden Fradistának kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket, jövő karácsonyra pedig azt kérem, hogy szeretett csapatunk versenyben legyen a nemzetközi kupában!
ja
az Egervári volt az edző
mégis a Mezey rúgta szét az öltözőpadot a szünetben, amiért az Orosz kihagyta a tizenegyest.
kb onnantól datálódik, hogy az Egervári kinőtte magát a Mezey szárnya alól.
akkor elkúrták a bajnokságot és előjöttek a rejtett fájdalmak kettejük között
hehe szarok bele:-))
a felső karéj nyitva volt a Staciban, én is ott voltam pont a felezővonalnál.
nem sokkal a kezdés előtt értünk ki(talán félóra), mert jöttek az ilyen-olyan Fradista ismerőseim, mindenkit be kellett várni és pont akkor értünk oda, amikor megnyitották, ezért volt a körülményekhez képest frankó helyünk.
Szerinted kik lehetnek ezek?
Az egyik biztos a Kövesdi amásik meg a NYELV:))
Vagy a fotexnet lelkes dolgozói közül valaki!
Azért Fradistáktól én eddig a legpozitívabb véleményként is csak annyit hallottam,Hogy "adjunk
neki még időt".
De tényleg vajon mire gondoltak,mit kellene neki megköszönni????:(((
miért TEKURVANAGY FRADISTA nem voltál ott?
de van egy saját készitésü fényképem
tele volt a felsö karéj is emberekkel-
életemben nem láttam még egyszerre 50ezer fradistát
nem volt rossz látvány :)
Ammennyi kínszenvedés volt ezzel én azt mondom, hogy jó, hogy elindult. Persze abszolút azon vagyok, hogy még sokkal szebb és jobb legyen.
A lehetőség meg adott.
Jobban megnezve a Fradi-oldalt, azert annyira nem jo, valszeg csak az elso "felindulas" hogy vegre van honlapunk, mondatta velem hogy cool...
A design max kozepes, nagyjabol olyan szintu mint az Ujpeste (az meg keves).
Atesz, mit voltal te masnapos? Hamar leleptel, mi ugy 4-ig poharazgattunk...
Amugy a lenyeg: tegnap volt az ev utolso Fradi-meccse, es a Kisstadionban 6-0-ra vertuk a lilakat. Jol ereztuk magunkat, csaladias legkor de a szokasos poenok, neha valami szurkolas, ami ennyi embertol telik. De a legpoenosabbak a lilak voltak. 5-en elkezted enekelni hogy "Nincsen hangotok" ;-) Sot az ot gyerekbol ketto hattal a palyanak, osszekapaszkodva elkezdett ugralni ;-)))))) Azt hiszem ehhez nem kell kommentar.
Szerintem sem az a meccs, akkor nem voltak ennyien. En a kakasulovel szemben voltam (ami elvileg kek, azaz BVSC-s szektor volt de ot tis mindenki fradista volt), igy jol ralattam a stadionnak arra az oldalara. Nem volt ennyire tomve.
Sikerült nem észrevennem, hogy a gördítősávnak hála a kép mozgatható.
Így már látszik a fél lelátó, és az is hogy "igencsak" tele van...
Látszik továbbá a Mad Side drapi, ami egy ajkai csoporté, ha jól tudom; ha minden igaz akkor azon rajta volt a 1989-es évszám is; de ez nem biztos... Tehát valszeg 89 után készült a kép!
Nem ismerek rád! Annak örüljünk, hogy van???! Ilyen hozzáálással a Fradi sosem lett volna az ami...
Big!
A kép biztos a Népstadionban készült, biztos, hogy Fradi meccsen. Szerintem egy kettősrangadón 1989-90 környékén, mert:
1. Kb. a 27-23 szektorok látszanak (a középső, ill. a felső karéj), ott csak kettősrangadókon volt ennyi ember. (Mármint Fradi meccsen...)
2. A BVSC elleni meccsen (asszem 1996-ban volt) szerintem ezekben a szektorokban nem voltak ennyien, ill. már komolyabb transzparensek is voltak, ill. nem nagyon volt pénztárgépszalag...
Beírod a megfejtést? :)))))
Én is ezúton kívánok mindenkinek Kellemes, Békés Karácsonyt!!!
A honlapra azért annyira nem kéne nyavajogni.
Annak örüljünk, hogy van és reménykedjünk, hogy fejlődni fog tovább. Fantáziátlan, de hoz egy korrekt átlagot. A lilák nem tudom mire verik magukat.
Big!
Ilyen stadion csak a Népstadion van Mo-n.
A BVSC meccs volt?
/Esteleg egy korábbi kupadöntő?/
Vinyó!
Megkaptam az SMS-t,de én nem regisztráltatom magam és nem fogok oda írogatni.Erre több okom is van.De,hogy csak egy párat említsek:
1.)Az egy Fotexnet oldal.
2.)Az ott elolvasott hozzászólások nagy része szerintem önreklám a Várszeginek.
Volt olyan hozzászólás aki azt írta,hogy Hajrá Várszegi:( és nem átalkodta úgy befejezni ezt a hozzászólást,hogy Hajrá Fradi.
3.)Hosszú hónapokig dolgoztatok többen pld te is és Zépé meg zig,...../nem sorolom tovább mert nem szeretnék senkit kihagyni/azon,hogy legyen egy hivatalos honlap.A NYELV többször lekezelően és gusztustalanul viselkedett veletek.Nem nagyon érdekelte a honlap.Majd kijelentette,hogy a Fotex csinálja meg.Hónapokig megint semmi nem történt.A legutolsó infó az volt,hogy majd valamikor év elején lesz.Most,hogy gondolom a fülükbe jutott,hogy megcsináljuk a hivatalos szurkolói honlapot,hirtelen lett ftc.hu.
Én megvárom a www.Fradidrukker.hu és a www.FSZSZ.hu honlapot és majd oda írok a fórumba.
Bízva a munkátokban biztos,hogy jobb oldal lesz,mint ez a fotex-es.
Addig meg,ha még marad itt valaki,majd azokkal itt dumálunk.
KELLEMES ÉS ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Tegnap jól megszivattak: felhívott egy haverom, hogy a Fradi megvette Böőrt. 80 milla volt az ára, és évi 30 milliót keres majd.
Lélekben már ráhangolódtam, hogy tavasztól Kriston Titi helyett ő liftezik majd a jobbszélen, amikor (már ma reggel) kiderült: kamu volt az egész, egy rossz pletyka, amit, ahogy azóta hallottam, velem egyet még jónéhányan beszoptak...
Mindegy, marad a mi Titink, így viszont továbbra is maradtak a régiek... Bár Vicky a múltkor azzal bíztatott: majd nyáron igazoljuk a sztárokat. Remélem, igaza lesz.
Szabics Imike kicsit felhúzott, azért többet vártam tőle. Nem az zavar, hogy megpróbálja beküzdeni magát a csapatba (sőt, ez jó), hanem az, hogy ha hazajön, jól meg akarja fejni a klubot.
Végül két dolog:
1. A szerda esti (utólag tényleg qrva hosszú) OFF-olásért bocs, véletlenül jött így ki.
Bocs a WestelPressről szóló részért is- akaratomon kívül kritika lett belőle, pedig igazából a Czvitkovics ügyhöz akartam hozzászólni.
2. A Fradi-honlapon csináltam egy csevegő-topicot, hogy ne legyenek hasonló problémáim (ennyit az önreklámról). :o)
Minden topic-lakónak NAGYON KELLEMES ZÖLD-FEHÉR KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Bizony nekem sem tetszik az "új" Fradi honlap.
Ez a design kb. 5 éve lett volna megfelelő.
A Fotexnet látványosan letojja a dolgot, odaszartak valami ívet a képek szélére, nyomtak egy gagyi háttérképet oszt jóvan.
Ennyit a jelenről.
És az éppen elmúló év?
Idén bajnokságot nyertünk, illetve vesztettek el mások.
Az ehhez vezető út alatt Szeiler mesélt a terveiről, amelyekből semmi nem lett csak jött egy üzletember, aki szerintem szaré'-hugyé' megvette a focinkat.
Így visszanézve hol szomorúnak, hol mókásnak, hol reménytelennek látom azokat az erőfeszítéseket, amelyeknek eredményeként sokáig üzemelt a GGG-sek oldalán egy a szurkolók által szerkesztett "Fradi-honlap", hetente többször is egyeztettünk a Fradi vezetőivel a hivatalos honlapról és végül veszett össze csúnyán és végérvényesen több régi drukker.
Miközben ismerőseim hitegetnek, hogy várszeginek egyedüli lehetősége európai szinten is nagycsapatot építeni a Fradiból én csak a fejemet rázom.
Mikor? És ha mégis, akkor milyen áron?
Bocs, be is fejezem a nyavajgást, mert nem ezért jöttem.
Békés boldog karácsonyt és egy örömtelibb, sikeresebb újévet kívánok minden szurkolótársamnak!
Baszki, jól felkúrtam az agyam ezen a szabics gyereken.
Mi a fasznak könyörgünk ennek a serdületlen kis gyíknak, rohadjon meg a sturm cserepadján, ha neki
gáz a Fradiban játszani.
Kis hülye pöcs!!!!!((((((
A weboldal gyenge mint a harmat, ennél nekem a Greenternet sokkal jobban bejön. Pedig az se semmi banda:-))
"Az edzőbizottság egyik tagja azonban visszamondta, hogy Garami József elég kemény beszédet intézett jelöltségem ellen. Nem tudom miért? De hát tudomásul veszem a tényt. Ha Garami úrnak nem tetszik a személyem, hát istenem! "
Három fővárosi gárda mellett egy vidéki, a házigazda Eger várhatta pénteken a 21 éven aluliak részére rendezett küzdelmek utolsó versenynapját. A délelőtt folyamán előbb a hazaiak és az újpestiek szálltak vízbe, hogy eldöntsék, melyikük mérkőzhet este a végső siker reményében. Az egriek remekül kezdtek, 5-1-re is elhúztak, majd kissé megtorpantak. A hullámvölgyet azonban sikeresen vészelték át és magabiztos győzelmet arattak a hazaiak. A másik elődöntő is hasonlóan indult: abban a Fradi volt a favorit, a BVSC azonban fokozatosan felzárkózott hozzá. Egyenlíteni mégsem tudott a Szőnyi úti legénység, így a zöld-fehérek társulhattak az Eger mellé az aranyéremért folyó harcban.
A kora esti programban a harmadik helyezés sorsát nem sikerült eldönteni a rendes játékidőben. Az Újpestnek volt mindig nagyobb esélye, a BVSC azonban ismét szívósan küzdött. A kétszer három perces hosszabbításban előbb a BVSC, majd az UTE jutott vezetéshez, de hiába, mert rendre jött az egyenlítő találat. A ráadás ráadásában aranygól döntött a bronzéremről, miközben a medence mellett Petrovics Mátyás és Derekas Szilárd edzők sajátos futóversenyt rendeztek... A kegyelemdöfést Gulyás Ábel adta meg az UTE-nak. A vasutasokat - elmondásuk szerint - mindössze az motiválta, hogy ha megnyerik a kisdöntőt, az edzőjüket bedobhatják a vízbe. Mivel Derekas szárazon maradt, így a srácok megkegyelmeztek.
A fináléban már a második negyedben edző nélkül maradt az Eger. Gyulavári Zoltán nem bírta tovább idegekkel a játékvezetői ítéleteket és Székely Zoltántól piros lapot kapott. A vezér nélkül maradt legénység azonban 5-5-ig mindig vezetett. Akkor négyméteresből Katonás juttatta előnyhöz a Fradit, a másik oldalon viszont Hegedűs kihagyta a büntetőt. Katonás ejtésével dőlt el a kupa sorsa. Hiába tüzeltek utána az egriek, már semmi sem sikerült nekik.
Örülök, mert az első edzői eredményem, ez a kupasiker. Köszönöm Makovecz Imrének, hogy ilyen gyönyörű uszodában lehettünk elsők" - összegzett röviden Gyöngyösi András, az FTC edzője.
A 2001. évi Komjádi-kupa végeredménye: 1. FTC, 2. Eger, 3. BVSC, 4. UTE
Lassan én is hazabaktatok, erre az évre befejeztem működésemet. Egy pár elgondolkoztató sor búcsúzóul...
Köszönetteljes vagyok, hogy:
...az élettársam, aki minden áldott este magunkra húzza a takarót, hogy velem, és nem valaki mással van...
...gyermekeim, akik ugyan iszonyatos rendetlenséget "tartanak" szobájukban, szeretnek tv-t nézni, így most is itthon vannak, és nem az utcán kódorognak...
...adót fizethetek, mert ez azt jelenti, hogy van munkahelyem...
...feltakaríthatom a disznóólat bulik után, mert ez azt jelenti, hogy barátokkal vagyok körülvéve...
...ruháim kissé szűkek, mert ez azt jelenti, hogy van elég ennivaló a házban...
...árnyékom figyel munka közben, mert ez azt jelenti, hogy ki tudok menni dolgozni a szabad levegőre...
...nő fű hátul az udvarban, amit levághatok, koszosak az ablakok, amit megtisztíthatok, lehullik a vakolat a falról, amit megjavíthatok, mert ezek azt jelentik, hogy van otthonom...
...hallhatom ezt a temérdek kormányellenes panaszt, mert ez azt jelenti, hogy mindenkinek joga van szabadszóláshoz hazámban...
...a legutolsó szabad parkolóhely a legmesszebb van a bejárattól, mert ez azt jelenti, hogy képes vagyok járni, és, egyáltalán, hogy van kocsim...
...magas a fűtőszámlám, mert ez azt jelenti, hogy nem fázok a lakásban...
...a hölgy mögöttem kissé hamiskásan énekel a templomban, mert ez azt jelenti, hogy hallok hangokat...
...halomban áll a mosni, és vasalnivaló, mert ez azt jelenti, hogy van mibe öltözzem...
...holtfáradt leszek a nap végére, mert ez azt jelenti, hogy képes voltam keményen dolgozni ma is...
...hajnalban hallhatom az ébresztőórát, mert ez azt jelenti, hogy élek!
...és végül...
túlcsorog a virtuális levelesládám, mert ez azt jelenti, hogy sok olyan barátom van, aki gondol rám...
Egy dolog maradt csak hátra: a fórum minden olvasójának...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!
A többi részt fel lehet szerintem tölteni, a kéziseknek egy működő és jó lapjuk van például. A szurkolói képeket is be lehet nyomatni, egy részük télleg már neten is van. Jó hogy van, kellett már ez. Minden normális nyugati csapatnak van egy korrekt honlapja.
Aminek örültem, az a hírfrissítésük - ma legalább 3 új hír jött. Csak maradjon meg ez a rendszeresség. Jó lenne innen megtudni a biztos infókat az átigazolásokról is - sok pletyka tűnhetne el.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
lebuktam!!! az MTK-sok között is vannak jobb oldaliak,mint például én! de a f.szom ki van,hogy elviszitek a jó játékosainkat ezt nem fogjuk hagyni! a szeiler úgyis nekünk dolgozik mi leszünk a bajnokok!!! HAJRÁ MTK!!!
Nekem is tetszik a www.ftc.hu. Az viszont nem OK, hogy csak a focival foglalkozik, Dinonak igaza van. Ez FTC, nem pedig FTC Labdarugo es Sport kft.
Ezt leszamitva cool az oldal!
Én lassan ellépek hazafelé. És idén már nem is dolgozom többet, tehát nem leszek net közelében sem. Ezért hát megragadnám az alkalmat, hogy mondannyiótoknak Kellemes Karácsonyt és Fradi sikerekben is gazdag nagyon Boldog Új Évet kívánjak!
"A sport elleni brutális támadás - így minősítette a francia ifjúsági és sportminiszter azt a levelet, amelyet 10 labdarúgóklub írt az Európai Unió sportbizottságának.
Az egyesületek - amelyek között ott van az első osztályú Lens és Olympique Lyon is - azt nehezményezik, hogy szemben az általános európai gyakorlattal, a francia csapatok nem kapnak részesedést a televíziós jogdíjakból és nem kerülhetnek tőzsdére sem.
- Ez a kezdeményezés bukásra van ítélve, mert a francia sportot soha nem befolyásolhatják gazdasági tényezők - mondta Marie-George Buffet, hozzátéve: - A francia sport sikereinek alapja, hogy semmilyen formában nem tesz különbséget a profizmus és az amatőrizmus, valamint az egyes sportágak között, márpedig a labdarúgóklubok törekvése ezt a célt szolgálja."
na mi van? miért nem ébredtek már fel ? ellopják a csapatotokat és ti karba tett kézzel ültők!!!? vallási szabadságról ne is álmodjatok !!! HAJRÁ MTK!!!
Sikerült az új honlapon az első hozzászólásomat megejteni. Rögtön egy topic-nyitással egybekötve.
Kíváncsi vagyok, hogy az Indexen elsüllyed-e, vagy sem.
megint itt vagyok a "provokátor" az utóbbi időben sokat láttam a szeilert a hungária körúton és a furujást a főnök házánál (vg) ez nekünk sem tetszik,fogjunk őssze,mert egyedül gyengék vagyunk!!! még ti is !!! HAJRÁ MTK!!!