Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ahogy fogy az olaj, úgy kerülnek előtérbe alternatív energiahordozók, jönnek új technológiák. Legalább majd lesz újra munkája sok embernek, szépen megfogják az eke szarvát. És ezzel automatikusan vége lesz a feminizmusnak is, úgy mellesleg.
Én is már sokszor elmondtam h valójában durván nőellenes a szocializmus eme máig dédelgetett vívmánya és éppen ezért semelyik normális országban nem alkalmazzák.
Ez így van. Gyurcsinak 2006-ban le kellett volna mondania akkor most nem lenne Orbibaba 2/3-a. Látod, megint a férfi hatalomhoz való ragaszkodása az, ami ezt a jelenlegi bagázst a nyakunkba ültette.
"Ha építenek egy stadion, akkor azt nyilván emberek fogják felépíteni, a vezetőkön és mérnökökön kívü kőművesek, épületképészek, ácsok, lakatosok, stb. Ők fel fognak használni acélárut, falazóelemeket, üveget, szigetelőanyagot, stb."
Aha kormányközeli cégek akik elnyerik az erre kíírt pályázati pénzeket amiket a költségvetésből finanszírozzák azaz te meg én pengetjük ki.
"Ha pedig nincsen stadionépítés, akkor lehet, hogy az építő cég csak fele építőmunkást alkalmaz, a gyárak három műszak helyett, csak kettőben termelnek, a kiskereskedelmi egységek bezárnak a forgalom hiáyna miatt, stb."
Szép elmélet. De akkor is felesleges értelmetlen munka. Ennyi erővel a homokdombot is pakoltathatnák a munkásokka A ból B be amiért állami zsét kapnának és akkor is papíron dolgoznak de ebből nyereség nem lesz. A stadionokból sem.
"Az egy dolog, hogy ti ezeket jó dolognak tartjátok, attól még az igaz, hogy ti vagyotk azok, akik bele akarnak szólni mások dolgába, mi semmi ilyet nem tettünk."
Az h bizonyos dolgok ellen tiltakozunk amiket a nők számára károsnak tartunk, illetve felhívjuk a vezetők figyelmét bizonyos problémákra, ill vannak javaslataink ezek megoldására nem jelent beleszólást senkinek a dolgába. Ez már megint milyen hímsovi duma h a nők kussoljanak és ne ugassanak bele a férfiak dolgába? Ez nem csak a ti társadalmatok backi.
"A nemi szerepet nevezheted központi sablonnak is, de hát ha egyszer a természet ezt rótta ránk..."
De épp ez az h nem a természet hanem a vallás amit férfiak kreáltak.
"Sokadszor mondom el, hogy nem vagyok vallásos, és visszaállítani sem akarom a régi bigott vallásos világot..."
Helyes akkor vedd észre h az az ideológia aminek csaholsz valójában ezt akarja.
"Vannak tulajdonásgok, amelyek relevánsak, a nyámnyilaság általánosságban nem az."
Ezt én értem de direkt mindig megkerülöd a kérdésem: Igaz-e h számotokra nem vonzóak az emancipált nők ill ellenérzésetek van velünk szemben?
"Miután nálunk már elég szép számban kiderült, hogy ez a típusú együttélés jó és működőképes, a feministák meg panaszkodnak, hogy "a férfiak nem szeretik az erős nőket", ezért nem találnak párt, addig szerintem fölösleges vitatkozni."
Ezt már a multkor mondtam h férfihangos hülyeség. Én még sehol nem hallottam h "feministák" panaszkodnának h a 'férfiak nem szeretik az erős nőket'. Egyébként már maga az alapállítás sem igaz, hiszen a férfiak többnyire ponthogy szeretik az életrevaló önálló nőket. Többnyire ez a vágyálmuk ez kelti fel a versenyszellemüket. Aki ilyesmire panaszkodik h a "férfiak nem szeretik az erős nőket" azzal vmi más probléma van nem az h "erős". Pl lehet nőietlen v nem ért a pasikhoz.
A "férfias társadalom" már eleve bukta. Nins értelme olyan rendszernek ami kizárólag a ti céljaitokra van fenntartva. Ennek már eleve nincs létjogosultsága.
"Az más kérdés, hogy az ebmeriség jelentős része ma úgy étkezik, hogy foglma sincs hogyan készül az étel."
Mert már nem is kell tudniuk. Hiszen a lakosság pár százaléka foglalkozik csak élelmiszertermeléssel. A többi pedig egyéb feladatokat lát el. Ezért van fejlődés. Ha a nők is csak a gyerekszüléssel foglalkoznának, akkor az őáltaluk elvégzett munka kiesene ami csökkentené a hatékonyságot. Ezért fából vaskarika a nők alárendelt szerepének erőltetése. A nőket ugyanúgy motiválni kell mint a férfiakat. Ez a fejlődés kulcsa, ez az ami működik nem pedig a múltba kacsingatás.
"A férfivezette, férfi központú társadalom évszázadokon át fennmaradt és fejlődött, tehát ez bizonyította fenntarthatóságát."
Többnyire gyakran összeomlott háborúkba nélkülözésbe torkollott. Kultúrák emelkedtek fel és buktak meg mert nem tartották szem előtt a hosszútávú fenntarthatóságot. A nők ebben tudnak segíteni mert kicsit más a szemléletünk, mások a szempontjaink mint a férfiaknak. Ezért értelmetlen dolog a nőket egyfajta irigységből kirekeszteni a vezetésből.
"Nem védem a férfiakat, csak a feministák butaságait nem bírom."
1. Miért gondolod h butaságok? Azért mert nem látsz át vmit még nem biztos h butaság ám.
2. Én is sokminden butaságot utálok mégsem tiltakozok ellenük mert nem érdekel. Tehát ez így önmagában kevés. Volt vmi személyes negatív tapasztalatod femikkel? "Kiközösítettek" v mi? Egyszer mintha mondtad volna h a femik kiközösítik azokat akik nem értenek egyet velük.
"Én AI, hgyi és BauerJ vagyok, nem tudtad?"
Nem, az AI az én vagyok butácska. Az ő nőgyülölő butaságainak a görbe tökre vagyok néha:))
Tényleg elfelejtettem gratulálni hogy te is bejegyzést kaptál SN bloggján, mint a topik uralkodó himsovi triászának tagja. Lehet meglesz az önálló fejezet is egyszer. Bejött a jóslatom, előre megmondtam. Legjobban a bugyivadász jelző tetszett :))
A mai gazdasági iparosított mezőgazdaság hosszú távon fenntarthatatlan, mert a kőolajon alapszik. Az olaj működteti a mezőgazdasági gépeket, motoros járművek szállítják el a fogyasztókhoz, olajból készül a műtrágya és a növényvédőszerek. Amint az olajár túllép egy szintet az egész összeomlik és milliárdok fognak éhenhalni.
Már sokszor elmomdtam nem mindenki karrierista mint te, a legtöbb nőnek jó a 3 év pihenés és jó a gyereknek is ha vele van az anyja, egy Tesco pénztárosnak vagy futószalagmunkásnőnek nincs karrierje. Azért döbbenetes már a 2 és fél hónapos iskolaszünet is zavar titeket, ezért még a gyerekek is joggal utálhatnak titeket feministákat.
Nézd, én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy az összeesküvés elméletek legrégebbijét benyeljem. Ha tudni akarod, a tudjukkik sehol nincsenek diaszpórában és a diaszpóra hatékony kapcsolatrendszerét tekintve, no meg pénzügyileg se az örményekhez, oroszokhoz, kínaiakhoz, ukránokhoz, cserkeszekhez és szikhekhez képest.
"A négy tervezett stadion árából föl lehetne építeni 10.000 (TÍZEZER!) szociális lakást szerte az országban, rögtön megmozdulna a röghöz kötött (kisbürgözdi házát szarér-húgyért se eladni nem tudó) munkaerő és meg van oldva a svácifrankó hiteles hasfájása is." És nekem, meg a kollégáimnak is sokkal több munkánk lenne, mint a négy stadionban (mert ott pont 0 lesz).
Ez nálunk már húsz éve se volt igaz. (ne keverjük a sörmeccsekkel) Add össze az egy hétvégén az ÖSSZES focimeccsen megjelenő FIZETŐ nézők számát (BLASZ V. serdülőig) és megkapod az orosz (vagy cseh, vagy szlovák, vagy román) másodosztályú hokiliga egyetlen meccsének a nézőszámát. MAJD HA lesz nálunk élvezhető meccs (fordulónként legalább kettő), ÉS HA a csapatok nem kféle gengek pénzmosodájaként működnek ÉS HA egy apa nyugodtan kimehet kiskorú lányával egy meccsre atrocitások veszélye nélkül, AKKOR majd építenek maguknak pályákat.
A négy tervezett stadion árából föl lehetne építeni 10.000 (TÍZEZER!) szociális lakást szerte az országban, rögtön megmozdulna a röghöz kötött (kisbürgözdi házát szarér-húgyért se eladni nem tudó) munkaerő és meg van oldva a svácifrankó hiteles hasfájása is.
A tudodkik is egy kis országból indultak, máskor is lett kis, meggyötört országból világhatalom, főleg ha netán tudják, hogy azon az úton el is érhető. Nézz utána, hogy azokban az országokban ahol eddig nagyon megerősödött a szélsőjobb, mitől gyengült az le. Persze nyilván ők azt akarják elhitetni, hogy azért, emrt nem értenek a kormányzáshoz, csak annak nem ezek lennének a jelei.
Igen, ebben van valami. A Fidesz nagy hatalmától van miért tartani, ugyanakkor hogy még eggyel tovább lépjek, ezt is az MSZP-nek köszönhetjük. Ha nem azt és nem úgy csinálják amit és ahogy, akkor nem lett volna kétharmad...