"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Szerintem nem kell betenni (persze azt csináltok, amit akartok :))
A reakciók a következok lesznek:
Lesz, aki ki akarja húzni a beled
egyesek hamisképnek, jól sikerült montázsnak fogják tartani a fotót
mások megmagyarázzák, hogy ez tuképpen a bcsaba védelme...
newpest 2002'
Képaláírás lehetoségek:
1. Mo. legdrágább védelme!
2. Béla, béla hol vagy?
3. Bélaszpók a gonosz varázsló esete a lila törpékkel!
4. Akkor leszünk bajnokok, ha béla végre abbahagyod!
A hét közepére eldől Talevski sorsa
[2002-08-05 16:58]
Garami József szakmai igazgató a hét közepére eldönti, hogy igényt tart-e Goran Talevskire. A 20 éves, jobboldali középpályásként és jobbhátvédként is bevethető ausztrál futballista július 24-én érkezett hozzánk.
Talevskit videón látta a szakmai stáb és a futballista átlagon felüli gyorsaságával és nagyon jó beadásaival hívta fel magára a figyelmet. Az edzéseken azonban az is kiderült, hogy a fejjátékán még lehet javítani.
Az ausztrál játékos eredetileg tíz napra jött hozzánk, de mivel a nyolcórás időeltolódáshoz nehezen alkalmazkodott a szervezete, Garami Józsefnek még néhány napra szüksége van arra, hogy teljes képet kapjon a futballistáról.
Mivel klubunk még az átigazolási időszak lejárta előtt kikérte Talevski játékengedélyét eddigi egyesületétől, a Sydney Unitedtől és a ligánál is megtette a szükséges lépéseket a szerződtetés elindítására, nincs akadálya annak, hogy a futballista – ha megfelel az elvárásoknak - nálunk folytassa pályafutását.
Talevski az AEL Limassol elleni augusztus 15-i és 29-i UEFA Kupa selejtező-mérkőzéseken nem játszhat, mert ezekre a meccsekre nem neveztük be, de ha továbbjutunk, akkor lehetőség lesz az európai kupában szereplők névsorának módosítására. (2002.08.05.)
Nekem is van egy cimbim, aki szeretne focizni.
Szóljatok ha kell!
Velem kapcsolatban meg azért majd még egyeztetnem kell az anyaegyesületemmel (Greenternet). :-)
De részemről -ha a szabályok engedik- mind a 2 belefér!
Lehet neki írni a gratuláló sorokat! :)))
Nagyon féltem, hogy mi lesz belole, de eddig FANTASZTIKUS!
Ha ez így marad nekünk is lesz, "minden meccsen gólt rúgok, mert vilásztár voltam tíz éve" csatárunk! :)))
Pedig o nem is ígért semmit!
Lehet ezt így is: csendben, magabiztosan: nincs vállalás, nincs kudarc, csak szerényen és serényen van minden meccsen egy-egy gól, van nagy ÖRÖM és ELÉGEDETTSÉG (kopp-kopp-kopp).
És lehet fennhanggal, nagy rösttel, seggrepacsis gólokkal, csinnadrattával, aztán kurva nagy kopp és csendben vissza az anyaországba...
Azt hiszem volt nem is oly' régen kis hazánkban is egy ilyen világsztár...
már megint nem jut eszembe a neve...
mindegy maradok tisztelettel:
55 TÖKÖLI 55
Ennél nem is sikeredhetett volna szebbre csapatunk Üllői úti debütálása a 2002-2003-as szezonban.
Dragónerék 4-0-ra nyertek a nem éppen rózsás helyzetben levő, egykoron szebb napokat is megélt Kispest ellen, így joggal ünnepelhettünk.
A mérkőzés egyik kuriózuma, hogy hosszú idő után ismét teljes a kapu mögötti szektor, hiszen a Monsters ismét elfoglalta helyét a B-középben.
A találkozón ugyan még akadozott a mieink játéka, de az, hogy Tököli ismét gólt szerzett, Leandro pedig góllal mutatkozott be az Üllői úton, azt sejteti, hogy idén a magyar mezőnyben kevés csapat tudja majd felvenni velünk a versenyt.
Ami a csapatot illeti, Szűcs ezúttal is hozta szokásos formáját, hibátlanul védett, Dragónernek voltak ugyan apróbb hibái, de végig magabiztosan irányította a védelmet, Gyepes pedig szinte hibátlanul futballozott.
Talán csak Vukmir lóg ki kissé a hátsó alakzatból, de az ő helyén Balogh Zoli bármikor bevethető, akárcsak Hrutka, habár utóbbinak erre kevés az esélye.
Kapic és Lipcsei hozták a formájukat, akárcsak Kriston és Szkukalek, sőt utóbbi megszerezte első ferencvárosi gólját is!
Tököli mint Siófokon, ezúttal is tette a dolgát. Leandro gyönyörű gólt lőtt, Gera pedig ezúttal halványabb volt mint általában, de a csapat teljesítménye ezúttal elég volt a győzelemhez.
Reméljük Békéscsabán is hasonló produkciót produkálnak majd a mieink, és ha már ott vagyunk az első helyen, senki nem mozdít el bennünket onnan.
Jó hír a szurkolóink számára, hogy csütörtökön 13.30 órától Tököli Attila lesz népszerű sztár-chat rovatunk vendége. Drukkereink egy órán keresztül kérdezhetnek élőben a Dunaújvárosból szerződtetett csatártól.
Aki csütörtökön esetleg nem ér rá, már szerdán is felteheti kérdését csapatunk legeredményesebb játékosának. Tököli Siófokon és a Kispest elleni győztes meccsünkön is szerzett egy-egy gólt.
Korábban Dragóner Attila, Leandro de Almeida és Lipcsei Péter volt a chat vendége, valamennyien nagyon szívesen vállalták a felkérést és örültek, hogy résztvevői lehettek ennek a kezdeményezésnek.
Szokásunkhoz híven az eseményt kameránkkal is közvetítjük oldalunkon és természetesen a Fradi TV-ben is láthatnak beszámolót a chatről. (2002.08.05.)
Jajj, de ragyogóan szórakoztam pénteken és szombaton (meg vasárnap)! Pénteken a szigeten található Orosz Korcsma, valamint a makik gondoskodtak a jó hangulatról, szombaton meg ugyebár....!!!!!!
Strong, megmondtam, hogy 2-ből kettő lesz.
És figyelj, jön a harmadik, hehe!!
Fehérvárom max. X. dábrácánben meg egy kis bocizás, a változatosság kedvéért.
Te, hogy milyen szar az ute...esköszöm kezdelek szánni titeket!
Egy kis magyarázat.
A plakátot a népligeti aluljáróban pillantottam meg (gondolom másutt is van belőle), és percekig röhögtam.
Ráadásul az Újpest felé menő metró lépcsőjénél van.
Így még jobban érthető a lila majom bíztatása: "Nyomás játszani az állatkertbe!"
BELABACSI válasz erre | adatok | e-mail 2002-08-01 13:10:04 (22062)
Ezennel megkezdem a holnapi meccsre a hangolást.
Szerintem két-három góllal nyerünk.Lókedvelő Béla már a multé, a többiek meg eléggé vizesnyolcasok a bibsiknél.Nagyon szertnék egy kellemes estét, négy UTE góllal és fergeteges biztatással.