"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kétszer is ui. 3. mérkőzésre is sor került ui. akkor még nem számítottak az idegenben lőtt gólok duplán egyenlő gólarány esetén. A 3. mérkőzésre sorsolás útján Budapesten került sor. ( 3- 0 )
Érdekes, hogy a Manchesterrel is 3 meccset játszott a csapat akkor ui. 2-3 és 1-0 után itt is a Fradinak kedvezett a szerencse és a Népstadionban a 3. meccsen 2-1-re nyert a Fradi,azon a meccsen lőtte a Dorogból igazolt jobbszélső Karába János azt az iszonyatosan nagy gólt 35 (!!!) méterről telt ház előtt. Ezen a meccsen gyerekként én is ott lehettem. Nagy élmény volt!
"Közben a csapat már megkezdte a menetelését a VVK-ban: a Brno, a Wiener SC, az AS Roma, az Atletico Bilbao és a Manchester United sorra esett az FTC áldozatául. Az 1965-ös fináléban aztán a Juventus is fejet hajtott a Fradi előtt"
Én csak azt tudom, hogy a honlapotokon volt egy kérdés. Mikor lesz a Fradinak új stadionja? Kb. 50 válasz érkezett, abból 30-ban szerepelt az, hogy Újpest vagy lilák. Mást nem is érdemes mondani.
Na pá
A dal már a hetvenes években is megvolt, Szabó Feri volt a gólkirály (a dalban), Nyilasi volt az év labdarugója (már '75-ben sztár volt), de valóban... a Dózsát már akkor is kiejtette volna minden fradista. :))
Mindig fontosak voltatok számunkra! Akkoriban nem csupán foglalkoztunk Veletek, de óvtunk és féltettünk is Titeket: "Hányszor mondtuk, ne menj Bilbaóba?!" De hát...
Csak a ködös tetű idő miatt látod így.:-)) Én alapból optimista vagyok és már nagyon várom, hogy az átalakított csapat mire lesz képes tavasszal. Ha nem megy a szekér, majd akkor is ráérünk huhogni, addig szerintem nem kéne. (Persze ez csak az én magánvéleményem.)
A koncepcióról csak annyit, hogy idén a második, de jövőre ( a további nyári erősítések után)az első helyet célozták meg és természetesen mindkét szezonban a nemzetközi kupaszereplést.
A vezetőséggel kapcsolatban már korábban leírtam a véleményem , sajnos elég késhegyre menő viták is voltak belőle. Én a tábor egységét, meg a csapat(ok -kézi, hoki,stb.)eredménysségét sokkal fontosabbnak tartom mint hogy ki a tulaj meg a vezető. Csak jöjjenek a szép eredmények!!
Ebben az egész zűrzavaros helyzetben (v.g., játékosvásárlások, vezetők...) én csak a kilátástalanságot látom. Az legnagyobb probléma az, hogy koncepció, jövőkép nélküli az egész. A tavaszi keretünk ugyan már megvan, de mi lesz mondjuk ősszel??? Ez a sok elhamarkodott lépés volt a vesztünk a Hajduk ellen is, és úgy néz ki hogy ezen nem változtat senki(nem alkalmas rá senki!).
HAJRÁ FRADI!
Teljesen igazad van ! Ne osszuk már meg ezen az alapon is a szurkolókat. Miért ne lehetne mind a két fórumon írni/olvasni ?
És nehogy már azok akik ide (is) járnak, egyből furulyás meg Szeiler bérencek legyenek.
Ez van sajnos. Számomra némileg (hangsúlyozom nem a fő kérdésekben) eltérő véleményem miatt a "végső megoldást" helyezték kilátásba.
Gondolom, aki ezt elolvassa egyből kedve támad kimenni mondjuk a gyerekével a meccsekre.
Látod, ez az a stílus, amivel - mégha segíteni is tudsz - semmit nem fogsz, fogtok elérni. Illetve egyet igen: a lehetséges vevőket, akik esetleg gondolkodnának megvenni a kft-t VG-től, az ilyen közhangulat, acsarkodás miatt inkább úgy döntenek, félre állnak...
Ezzel egy fikarcnyit sem segítesz! De ahogy gondolod...
Ez most rágalmazás ha akarod jelents fel: begyepesedett hülye buzi vagy aki csak ugat mint a kutyák.
Ez most így jó vazzeg?
Beszélhetünk még máshogy is!
Asszem nincs igazad. Igenis meg lehet (engem) győzni. A Kökény ügy esetében sem az IGAZATOK vitattam, hanem a megfogalmazást, a stílust.
A LÉNYEG tekintetében igenis egyetértés van, a furulya-nyelv párosra nincs szükség!
Ha a Fraditábor mégjobban elkezd klikkesedni, és nem beszélünk egymással, csak őket erősítjük.
Tudod: Oszd meg és uralkodj.