"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
99-es busz; a Blahánál van az egyik végállomása. Átvisz Pest gyöngyszemén, Józsefvároson, és a Könyves Kálmán krt utáni első megálló. (keresztezi a körutat)
HORI ! Inkabb azert imadkozz, hogy NE izraeli csapatot kapjatok, mert tavaly a Chelsea, meg a Parma is elhullott itt . Tobb eselyed lenne hoembert epiteni egy vulkan belsejeben, mint tovabbjutast unnepelni .
Ha megis zsido csapatot kaptok, akkor a Fradinak fogok szurkolni termeszetesen, de a helyi taborbol.Majd kirakok egy magyar zaszlot...
Ha odakerul a sor , hozz magaddal egy mobilt, es osszefutunk valahol.A Westelnek, es a Pannonnak van roamingja, a vodanak nem tudom biztosan...
Elkezdtem az "észt osztani" a www.ael-limassol.net-en...
Át lehet állítani angol nyelvűre, majd a message board-ra kattintva, a középső fóruumot kell választani; ott nyitottam egy FERENCVÁROS topicot.
Aki nálam jobban tud angolul (ez mondjuk nem nehéz :)))) jöhetne segíteni... Már befenyegettek, hogy Sebők Józsek kinyír minket, meg hogy a Zalahús a legjobb Mo.-on és, hogy a Ferencváros egy rakás szar...
Sajnos elég körülményes a regisztráció, de várok mindenkit szeretettel...
off leszek, de a magyaroknak mindenhol nyerni kell, tehát szavazzatok!
Nekünk Nagy Andrea a legszebb
Ki a legforróbb pillantású sportolónő?
NS, 2002-07-10
Dr. Ábel György, massachusetsi NSO-olvasó hívta fel a figyelmünket arra, mily csodásan szerepel a bájos Nagy Andrea, a WNBA-ben szereplő Sacramento Monarchs kosárlabdázója a Fox televíziós társaság szavazásán, amelyen a legszebb sportolónő címéért folyik a verseny.
Andrea Stacy Dragila olimpiai bajnok rúdugrónőt és több csinos sztárt utasított már maga mögé. Az internetes szavazással, kieséses rendszerben lebonyolított versenyen jelenleg a legjobb négy közé jutásért meccsel az amerikai Nicole Bobek korcsolyázónővel.
Bobek a szerkesztőség környékén felbukkant pártatlan (tehát nem amerikai, s nem magyar) ítészek szerint külcsínben meg sem közelíti gyönyörű hazánklányát. A pártos jenkik mégis az amerikai üdvöskére klikkelnek: több mint 44000 internetes szavazat leadása után Bobek kedden 51:49-re, szerdán pedig mar 53:47-re vezetett a százalékos arányt tekintve.
Honfitársaink, ébredjetek! A jelenlegi forduló július 11-én, csütörtökön zárul, addig – reményeink szerint - nagyot lendíthetünk Nagy kisasszony mutatóján.
Ha van önben nemzeti becsvágy, adjon választ a Fox Sport kérdésére, ki a legszebb sportolónő:
http://foxsports.lycos.com/content/view?contentId=527835
strong ..te ugy beszelsz ezekrol a dolgokrol, mintha eddig egy kis putriban eltel volna es most latnal eloszor ilyen 'csudakat'...gyermeki oromod kisse unalmas...qrva unalmas vagy mar...:)
[2002-07-11 11:15]
Klubunk csütörtökön megkapta az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos értesítését az UEFA Kupa selejtezőjének bíróküldéséről.
Ennek értelmében a ciprusi AEL Limasszol elleni meccseinken bolgár és macedón bírók működnek közre.
A párharc első, augusztus 15-i budapesti felvonásán Anton Guenov fújja a sípot. A bolgár bíró 1966. október 10-én született és 1999 óta működik közre nemzetközi mérkőzéseken.
Az augusztus 29-i limasszoli visszavágó játékvezetője Saso Lazarevski lesz. A macedón sípmester 1963. január 6-án született és nagyon komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen 1995 óta tagja a FIFA keretének. (2002.07.11.)