Köszi babar, de a gyári ülést nem szedetem szét, viszont alacsonyabbat sem veszek, mert drága és ráadásul 2 centivel alacsonyabb csak, ami nekem kevés lenne. Kb. 5-7 centi lenne a jó, hogy leérjen a lábam. Egyéb ötlet?
Remélem tudtok nekem segíteni, abban a kérdésben, hogy egy 2005ös DR-Z-nek hogyan lehet alacsonyabbra venni a nyeregmagasságát, hogy a rövidebb lábú emberek is elérjék a földet a nyergéből. Válaszotokat előre is köszi.
na, akkor ilyenből kellene nekem egy karbi... ;)) plusz egy légszűrőház... és előbb utóbb egy dugattyú, gyűrűk... ej... a gatyámat is rá tudnám költeni... :)))
Igazából az enyémen is csak a húzószáll van meg... bár a tokja a tolónak is megvan - így majd egyszer teszek bele valami bovdent is. ;)
Szerintem a gyári ehhez elég drága lehet...
Ellenben a karbinak a tolantyú vájata annyira ki van kopva, hogy ebbe van egy kicsi előre-hátra mozgáis lehetősége is a tolantyúnak, ami zavaró jelenségekhez tud vezetni... azt mondják, hogy ezt csak karbi cserével lehet ovosololni. Te tudsz erről valamit? (esetleg egy új karbi ára - bár ezt szinte biztos, hogy drágálani fogom...)
babar: megvettem gencsidanitól a kis dr250-est (két vezérműtengelyes változat - manapság drz250 néven fut...) Igazából egy országúti alternatíván még gondolkodom, de ahogy az anyagi lehetőségeimet elnézem abból sem lesz semmi... Most nagyon vacillálok, hogy veszek egy másik kerékszettet a kisdokihoz - de tapasztalatból tudom, hogy a két kerékszett csak elméletileg egyszerű megoldás... és egy papírtalan dr650-et már-már kihozok egy kerékszett árából (gondolva itt, a két kerékre, a két gumira, a két tárcsafékre, a hozzávaló láncszettre, esetleg a különböző fékpofa garnitúrára...) és talán lennék olyan pofátlan, hogy az évi egy-két alkalmat bemerném kockáztatni így is... ej-ej-ej... de itt is nagy a buktató, mert szart bármikor vehet az ember - na de jót... ;))
és vettél valamit már helyette? Az FL-em még meg van, ha érdekel.
Meg itt egy kis hír vásárlás előtt:
Május 6-án Pénteken és Május 9-én hétfőn a Rodeo Ride 34 kecskeméti üzletében tesztelhetitek a SUZUKI vadonat új modelljeit, a GSX-R 600L1-et, illetve a GSR750L1-es modellt. Ezen felül kipróbálható lesz egy GSX-R 1000L0-ás, és egy GSF1250L0-ás kétkerekű. Aki 7-én szombaton szeretne tesztelni, megteheti a Jakabszállási repülőtéren a Kék Fény motoros klub szervezésében megrendezésre kerülő Balesetmegelőzési és vezetéstechnikai tréningnapon. A tesztelés szombaton érkezési sorrendben történik, péntekre illetve hétfőre viszont előre egyeztethettek időpontot a 76/328-633-as telefonszámon .