Keresés

Részletes keresés

bode1899 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63957
Készülnek az írásbelire
Várszegi kiszállna az FTC-ből – Furulyás klubelnök: Emberileg érthető
NSZ • 2003. június 20. • Szerző: Munkatársunktól

Amennyiben június végéig nem érkezik meg az esedékes, hatszázmillió forintos részlet, akkor gondban lehetünk – mondta lapunknak Furulyás János, az FTC elnöke. Várszegi Gábor, a futballvállalkozás többségi tulajdonosa – a május 30-i Üllői úti botrány miatt – szeretne búcsút inteni a részvénytársaságnak; az erről szóló különmegállapodás a jövő héten készülne el.

A Fotex Rt. 2001 júliusában lett a labdarúgócsapat tulajdonosa; az azóta nyolcvanszázalékos részt birtokló cég eddig 1,2 milliárd forintot utalt át a futballcsapatnak (a teljes vételár 2,4 milliárd), s bár a következő hatszázmillió júniusban lenne esedékes, megeshet, hogy a pénz nem érkezik meg az egyesület számlájára: Várszegi Gábor, az FTC Rt. többségi tulajdonosa – mint arról a Magyar Hírlap beszámolt – szeretne elállni a futó szerződéstől.

– A bajnokság zárófordulójában történt események óta téma az, hogy Várszegi Gábor otthagyja a Ferencvárost, de eddig nem beszéltem erről – nyilatkozta érdeklődésünkre Furulyás János. – Legutóbb szerda este tárgyaltunk, és akkor úgy éreztem: Gábor döntött a kérdésben. A szándék tehát az, hogy kiszáll az üzletből; más kérdés, hogy ebből az üzletből nem lehet kiszállni. Ugyanakkor több szempontból sem állok ellent: egyrészt Várszegi Gábornak csak köszönhetünk, mivel annak idején megmentette az egyesületet, másrészt semmit sem érek el azzal, ha kötöm az ebet a karóhoz. Ha ugyanis nem utalja át a harmadik, hatszázmillió forintos részletet, akkor a vonatkozó szabályzat alapján kilencven nap múlva szólíthatom fel a kötelezettség teljesítésére; s ha akkor sem fizetne, akkor mehetnénk a bíróságra. Márpedig nekem az a dolgom, hogy biztosítsam a klub működését; őszintén szólva május harmincadika óta azon töröm a fejem, mit tegyek, ha Várszegi úr elhagy bennünket...

Az elnök elmondta, hogy a kontraktusban rögzített összeg elmaradása gondokat okozhat. Rövid távon, hitelekkel megoldható a klub működtetése, hoszszabb periódust tekintve azonban feltétlenül új befektetőre van szükség, méghozzá „záros időn belül”. Mindazonáltal addig, amíg a különmegállapodás nincs tető alá hozva, az elöljáró az FTC távlati működéséről nem tud nyilatkozni.

– Várszegivel vagy nélküle, ez itt a kérdés – tette hozzá a sportvezető. – Egyelőre semmi sincs írásba fektetve, ráadásul korántsem biztos, hogy amit rögzítenénk, az megfelelő lenne a Ferencvárosnak.

Közölte azt is, hogy az üzletemberrel megállapodott abban: azok a projektek, amelyeket vállalata révén elindított – a klub nevét viselő televízió, sör, újság, ezenkívül a tervbe vett rádió –, nem állnak le. Noha a Várszegi Gábor vezette cég húsz százalékban maradna a gazdasági társaság tulajdonosa, Furulyás szerint az üzletember a végleges távozás mellett tette le a voksát. Kérdésünkre, amely szerint van-e pánik a Ferencvárosnál, az elnök azt válaszolta:

– Letargikus a hangulat, ám az élet nem áll meg. Amúgy nincs mit csodálkozni: a történtek minden jóérzésű embert elkeserítettek. Várszegi Gábor május harmincadika előtt még azt mondta, hogy három héten belül kiszáll az MTK-ból, erre most tessék... Emberileg érthető a döntése, üzletileg azonban nem; így tudniillik elveszik több mint egymilliárd forintja.


bode1899 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63956
Mégsem futballakció
Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják Szűcs Lajost, a Ferencváros kapusát?
NSZ • 2003. június 20. • Szerző: F. Gy. A., T. B.

Szűcs Lajost, az FTC labdarúgócsapatának kapusát várhatóan már a közeli jövőben gyanúsítottként hallgatják ki a Fővárosi Ügyészségi Nyomozóhivatalban – erősítette meg értesülésünket az ügyészség illetékese. Szűcsöt a május 30-i, botrányos véget ért Ferencváros–Debrecen mérkőzésen történt bűncselekmények tetteseinek felkutatására felállított rendőrségi nyomozócsoport jelentette fel hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt. A feljelentők azt állítják, hogy Szűcs a FTC-székház első emeletéről trágár szavakat kiabálva uszított a rendőrök ellen, majd egy alumíniumkukát dobott a készenléti rendőrök sorfa-lára. A rendőrök elléptek a repülő kuka elől, így senki nem sérült meg. Lapunk úgy értesült, hogy a nyomozóhivatalban már megkezdték a tanúkihallgatásokat, és hamarosan gyanúsítottként beidézik Szűcsöt is, aki a találkozó után hazautazott a Lettország és a San Marino ellen készülő válogatott edzőtáborából. Döntését a botrányos végű FTC-meccsen történtekkel és az azt követő, idegkimerítő rendőrségi kihallgatással indokolta.

Mégis igaznak bizonyul tehát a Népszavában június 12-én közzétett, de másnap a rendőrség által is cáfolt hír, miszerint a kapust a mérkőzésen elkövetett jogsértések feltárására és az elkövetők azonosítására felállított nyomozócsoport gyanúsítottként készül kihallgatni. Információink szerint laptársunk csak abban tévedett, hogy Szűcsnek nem a rendőrség, hanem az ügyészség nyomozói előtt kell megjelennie, mivel a hivatalos személyek sérelmére elkövetett jogsértések ügyében az ügyészek jogosultak eljárni. Jogászok érdeklődésünkre elmondták: akkor is eljárás indulhat Szűcs ellen, ha a kukadobálással nem okozott sérülést a rendőröknek. A „kuka dobálása” ugyanis alkalmas lehet a „rendőri intézkedés akadályozásának” megállapítására.

Pál József alezredes, a rendbontókkal szemben eljáró rendőrségi nyomozócsoport vezetője csütörtökön két újabb gyanúsított elfogásáról számolt be az MTI-nek. Velük együtt a huszonöt fős nyomozócsoport eddig húsz személyt fogott el nyílt és titkos eszközök felhasználásával.


Kihajolni veszélyes
Százötvenezer forint pénzbírságra ítélte csütörtökön rendzavarás szabálysértése miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a szurkolót, aki a május 30-i FTC–Debrecen labdarúgó-mérkőzés után az MTK-stadionnál lévő villamosmegállóban a szerelvényből kihajolva a Hungária körúti csapatot szidalmazva kiabált, később pedig nem tett eleget a rendőr felszólításának. A döntés nem jogerős. Mint kiderült, a fiatalember ellen időközben közösség elleni izgatás gyanúja miatt büntetőeljárás is indult.

Sz. Gábor három ismerősével utazott a találkozót követően az 1-es villamoson, s amikor a szerelvény az MTK-sporttelepnél lévő megállóba ért, kihajolt az ablakon és az FTC éltetve, az MTK-t szidalmazva kiabált. A fiatalember – mint vallomásából kiderült – később leszállt a villamosról, mert vele tartó barátját elvitték a rendőrök, s társaival szerette volna kideríteni, hogy hová. Miután ez sikerült, odament az egyik rendőrhöz, s állítása szerint csupán afelől érdeklődött, hogy itt fel lehet-e szállni a 37-es villamosra. Ekkor megbilincselték. A tanúként meghallgatott rendőr ezzel szemben azt állította: a fiatalember kiabált; sérelmezte a intézkedést. Megfogalmazása szerint „ahogy viselkedett, nem lehetett elmenni mellette”. A rendőr többször felszólította a delikvenst, hogy igazolja magát, illetve hagyja abba a kiabálást, ám ő ennek nem tett eleget. Ezután megbilincselték. A bíróság úgy ítélte meg: az, hogy Sz. Gábor a villamosból derékig kihajolva kiabált, alkalmas volt arra, másokban megbotránkozást keltsen. A rendzavarás azonban más okból is a terhére írható, ugyanis engedetlenséget tanúsított a rendőri intézkedéssel szemben.


bode1899 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63955
Egyébként egy külföldi befektetőnek a forint változásai miatt télleg megérné (be)lépni.
Előzmény: R.P.P. (63953)
bode1899 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63952
Ez igaz, de Jovi, Dragó bizonytalan. Más is van, aki menne - bár őket szerződés köti (Marek?)
Előzmény: Haller tér (63950)
bode1899 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63951
A Népszabi szerint Csányi nem jön, ellenben Lajka mégis gyanúsított, mert egy kukát vágott anno a rendőrökhöz
zlotyi11 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63949
Ha ez így van akkor nem ártana biztos támogatót szerezni!
Előzmény: kalózlajos (63943)
Vámpír Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63948
Olvastam a Várszegi távozásáról szóló cikket. Nem fogom őt megsiratni, de azért remélem hogy a vérig sértődött játékosok azért elgondolkodnak azon, hogy ha nem szarják el így a rájátszást (pl. 2 vereség a Siófoktól), akkor most a BL-re meg a tőzsdei bevezetésre készülhetne a csapat, horvát válogatott csatárokkal... :(
Habi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63947
Attol nem kell tartani,hogy nem lesz.
Amig egy ember lesz......tudod. ;0)))

Csak mar igazolnank valakit!
De a balhe,meg most a bizonytalansag,nem tolakodnak,hogy hozzank jojjenek.

Előzmény: R.P.P. (63946)
Habi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63945
Jo Reggelt!
Kerdes,milyen FRADI?
Előzmény: R.P.P. (63944)
kalózlajos Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63943
Biztos forrásból tudom, hogy a Westel is ki akart vonulni a botrány után, de mivel a közhangulat Fradi ellenes lett, így megváltoztatták a döntést. Pontosabban most még nem...
Előzmény: bode1899 (63930)
zlotyi11 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63942
Jó reggelt!
HAJRÁ FRADI!
Wisey_ Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63940
Hát ezek a meccsek sem érnek meg egy külföldi túrát... Mindegy, ezt a kört letudjuk, és készülhetünk az első őszi hazai meccsre valami normális csapat ellen :)
Előzmény: Lecsó. (63931)
takacsi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63939
Népátszabó, 2001,08.04.

"Provokáció vagy misszió? Az újságíró szerint egyszerre mindkettő. Várszegi provokálni akarta az FTC mellett legyeskedő haszonlesőket, a szurkolótábor vadabb részét, s talán az összes futballrajongót. Provokálni egy misszióval: bebizonyítani, hogy az a nemzeti kincs, amely majdnem ebek harmincadjára került, üzletileg fölvirágoztatható, „futballilag” rendbe tehető, s ezért – amíg a dolgot a szívén viseli – nem fog sajnálni semmilyen áldozatot. És megmutatni: ő ezzel a tranzakcióval veszi fel a harcot az antiszemitizmus ellen, mert a győztes meccs a leghatásosabb fegyver."

Tehát pénzért és politizálni jött Várszegi.
A győztes meccs a leghatásosabb fegyver az "antiszemitizmus" ellen, írják.

És a bajnokság elvesztése micsoda?
Népátszabó!

takacsi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63938
Ezt hallottam:

"Mint ismeretes, Várszegi Gábor vélhetően - vagy részben, vagy teljesen - kiszáll a Ferencvárosból. Az üggyel kapcsolatban a klub elnöke, Furulyás János mondta el véleményét, "monológját" az Info Rádió adásából jegyeztük fel.
- A Ferencváros és Várszegi úr aláírt egy adásvételi szerződést, amelyben a vételár 2,4 milliárd forint volt a labdarúgó káefté 80 százalékos üzletrész eladására. Ebből ki van fizetve 1,2 milliárd, és most lesz esedékes 600 millió forint, és jövő június végén az utolsó 600 millió. Ha ezt Várszegi úr nem fizeti, akkor felszólítjuk annak megtételére, ha akkor sem fizet, akkor bírósághoz fordulunk. Azt megtehette volna, hogy eladja az üzletrészt, de nem tette meg, nem is akarja, hanem abban gondolkodik, hogy visszaadja a teljes megvásárolt üzletrészt a Ferencvárosi Torna Clubnak, és nem fizet tovább. Ehhez azonban kell egy külön megállapodás, mert a szerződés szerint ez így nem működik, abból kiszállni így nem lehet. Ha megállapodunk, méltányoljuk, hogy neki elveszett az 1,2 milliárdja, és visszaad mindent, de ismétlem, ahhoz külön megállapodásra van szükség. Ebben az esetben a Ferencváros adja el - mert el kell, hogy adja, mert a Fradinak pénz kell. Amikor ezt az üzletet megkötöttük, egymilliárd forint adósságunk volt, azt kellett nekem eltüntetni. Nem akarom, hogy a Várszegit arra kényszeríteni, hogy veszni hagyja a pénzét, és pereskedni sem akarok, mert az a Ferencváros végét jelentené, tehát ez így nem működik. De nekem vevőt kell keresnem, és erről május 30-a óta tárgyalunk vele, de természetesen nem akartuk, hogy ez a pletyka kiszivárogjon. Tény, hogy Várszegi ki akar szállni, de azért nem akarom ezt konkretizálni, mert abban maradtunk tegnap (szerdán, a szerk.), hogy a jövő hét derekára a jogászoknak tisztázniuk kell a helyzetet. Egy biztos: ezt a szerződést felrúgni nem lehet.

(nb1.hu)

takacsi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63937
Milyen jogon akarja a Közgyűlés által jóváhagyott szerződést Furulyás önhatalmulag felbontani és újat aláírni?

Neki még nem inog a D-209-es barátja által tartott széke?

mash Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63935
Tökeemeléssel elérte, hogy a 20% nem 20%
vagy nekem rosszul rémlik????
Előzmény: lerr (63867)
T0mika Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63934
ismet egy kulfoldi sportesemeny ? :o)
Előzmény: GOUDALE (63933)
GOUDALE Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63933
A san marinoi lenne a legjobb talan.
Előzmény: Lecsó. (63931)
Kcsita Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63932
Érdekes:

1. Westel, és MKB marad!
2.Szeiler József megbontja a Csapatot? Miért kell kirúgni a Tnes Zsoltit?

Nem értema Szeilert, hisz ő is a csapat tagja volt... Nem értem....

Előzmény: bode1899 (63929)
Lecsó. Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63931
Lehetséges ellenfeleitek az UEFA kupában:

FC Haka (FIN)
Birkirkara FC (MLT)
FK Atyrau (KAZ)
SP Domagnano (SMR)

bode1899 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63930
Érdekes hír, nem?
A Westel és az MKB - akinek a vezetője télleg fradista - marad. Szerintem egy-két hét múlva meglesz az új tulaj is. Legyen akár magyar, akár külföldi, csak legyen korrekt.
Előzmény: bode1899 (63929)
bode1899 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63929
Szeiler pozíciója is megrendült az FTC-nél

2003. június 19., csütörtök, 17:35 | Utolsó módosítás: 2003. június 19., csütörtök, 17:47



Furulyás János, a Ferencváros elnöke a Várszegi Gábor klubtulajdonos távozása utáni időszak esetleges személyi változásairól nem kívánt beszélni, ám mint azt az Üllői úton megtudtuk: ezek után Szeiler Józsefnek, az FTC Rt. vezérigazgatójának a helyzete is bizonytalanná vált.
A Ferencvárost két év után elhagyó Várszegi Gábor 20 százalékos üzletrészét tartaná meg a zöld-fehér klubban, Üllői úti információnk alapján ez sem biztos. A Fotex-vezérrel kapcsolatban egyébként már korábban felmerült, hogy csak idő kérdése, mikor távozik a Fraditól, s az utolsó fordulóban kitört botrány nyilvánvalóan meggyorsította ezt a döntést. Híreink szerint a Várszegi által birtokolt cégek utáni legnagyobb támogató, a Westel és a Magyar Külkereskedelmi Bank is marad a Ferencváros mellett.

Csütörtökön Furulyás János, az FTC elnöke az üggyel kapcsolatban az [origo] érdeklődésére így nyilatkozott: "Meggyőződésem, hogy Várszegi Gábor szerepvállalása nélkül ma már nem lenne Fradi. Két évvel ezelőtt például egymilliárd forint adósságot örököltünk, amit az üzletember színre lépése után tudtunk csak törleszteni. Sajnálom a történteket, ám az élet nem áll meg, a Ferencvárosnak fenn kell maradnia. Természetesen továbbra is folyamatosan tárgyalok Várszegi Gáborral a különszerződést illetően, hamarosan pedig tárgyalnom kell az egyesület létét biztosító új befektetőkkel is."

Furulyás János a Várszegi távozása utáni időszak esetleges személyi változásairól nem tudott és nem is akart beszélni, ám mint azt az Üllői úton megtudtuk: ezek után Szeiler József, az FTC Rt. vezérigazgatójának a helyzete is bizonytalan. Sőt, Várszegi Gábor egyik bizalmi embere állítólag nem is marad a posztján, vezérigazgatóként biztosan nem, jóllehet a klubnál találhatnak más szerepkört a számára. Egyelőre persze Szeiler József tartja a kapcsolatot a csapattal, igaz, az elmúlt időszakban többen is vitába keveredtek a sportvezetővel. Így például a kapus Szűcs Lajos és a lassan legendává nemesülő Keller József is, aki Vépi Péter és Ebedli Zoltán iránti szolidaritásból nem vállalta el a juniorcsapat edzéseinek irányítását, erre közölték vele, a jövőben játékosként sem számítanak rá.

Mint ahogy búcsúzik az ősfradistának számító Tömör-Tones Zsolt szertáros is, a masszőr Lipcsei Gáborral - Lipcsei Péter fivérével - pedig egyelőre nem beszéltek a folytatásról. Vagyis az Üllői úton jelenleg régen tapasztalt rossz hangulatban kezdte el a csapat a felkészülést, amelybe jövő héten a válogatott fellépések miatt egy hét további szabadságot kapott Dragóner, Lipcsei, Gera trió is bekapcsolódik.

Bánki József

[origo]

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63928
Futballhuliganizmus: A felelősség és rend 7 pontja

A futballhuliganizmus megelőzésével, illetve visszaszorításával összefüggő egyes felelősségi kérdésekről, továbbá a közbiztonság javításával kapcsolatos teendőkről 7 pontban készített intézkedési tervet a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium.

I. Közös stratégia, közös cselekvés

A futballhuliganizmus visszaszorítása csak az állami szereplők, valamint a magyar labdarúgás valamennyi szereplőjének, a szurkolók, a klubok, a Magyar Labdarúgó Liga és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével lehetséges. A hatékony fellépés valamennyi szereplő összefogását igényli, nem pusztán rendőri kérdés. A Kormány meggyőződése, hogy a partneri viszony alapozza meg a hatékony és eredményes együttműködés kereteit, ezért szükségesnek tartja, hogy a további intézkedések a partnerség szellemében történjenek.

II. Nem a gyűlöletkeltésre!

A futballhuliganizmus jelensége a rendbontáson túl, számos esetben a közösség elleni izgatást, rasszista megnyilvánulásokat, önkényuralmi jelképek használatát is magába foglalja. Ezért a kormány kezdeményezi a Büntető Törvénykönyv módosítását a jelenleginél egyértelműbb szabályozás kialakítása érdekében. A stadionok nem lehetnek a gyűlöletkeltés helyszínei.

III. Nagyobb rendet a pályákon!

A kormány elvárja, hogy a bűnüldöző szervek és az igazságszolgáltatás a lehető leghatározottabban lépjen fel a sportpályákon elkövetett bűncselekményekkel és szabálysértésekkel szemben. A kormány felkéri a Legfőbb Ügyészséget, hogy a rendelkezésére álló eszközök fokozott alkalmazásával segítse elő a sportrendezvények biztonságát is szolgáló szabályok érvényesítését. A stadionok rendjének felbomlása gyakran jelentéktelen rendzavarásokkal kezdődik. Ma nem tiltja törvény sem tárgyaknak a játéktérre való bedobását, sem a játéktérre való belépést. Ezért a kormány kezdeményezi a szabálysértési törvény szigorítását.

IV. A biztonság közös garantálása – nagyobb szerep a rendőrségnek!

A polgárok biztonságának megteremtése az állam egyik elsődleges feladata. A szervező által megbízott rendező szerv (biztonsági szolgálat) és a rendőrség közös feladata a sportrendezvények rendjének fenntartása. Meg kell erősíteni a rendőrség szerepét a közrend fenntartásában. Ennek megfelelően átalakítjuk a Sporttörvényt és a Rendőrségi törvényhez kapcsolódó jogszabályokat. Alkalmassá kell tenni a rendőrséget a sportrendezvények biztosításával kapcsolatos speciális feladatok ellátására. Rendezni kell a rendőrség aktívabb feladatvállalásának finanszírozását. A közbiztonság megteremtéséhez a közforrások mellett a verseny szervezőinek anyagi hozzájárulása is szükséges. A kormány felkéri a pénzügyminisztert, hogy alakítsa ki a finanszírozás feltételrendszerét.

V. A sportot támogatjuk, nem a sportvállalkozásokat

Világos, átlátható viszonyokat kell teremteni a professzionális labdarúgásban. A kormány felkéri a gyermek-, ifjúsági és sportminisztert, hogy készítsen jelentést a labdarúgásra közvetetten és közvetlenül fordított közpénzek felhasználásáról. A kormány felkéri a gyermek-, ifjúsági és sportminisztert, hogy a jelentés tapasztalatai alapján három éven belül szüntesse meg a professzionális, üzleti alapon működő sporttevékenységek közpénzből való támogatását. A labdarúgás fejlesztésének hangsúlyát az utánpótlásnevelésre, az ehhez kapcsolódó iskolai- és diáksportra helyezzük. Ennek érdekében átalakítjuk a Bozsik programot. Létesítményfejlesztési programokat indítunk.

VI. Minőségi őrzésvédelmet a stadionokban!

A sportrendezvények biztonságos lebonyolítása megfelelő ismereteket és képességeket kíván meg a rendezvények biztonságán őrködő biztonsági szolgálatoktól. Ezért a kormány kezdeményezi a sportrendezvények rendjének biztosításában közreműködő cégek személyzetének szakmai akkreditációját, és a szakmai megfelelés fokozott ellenőrzését. Tekintettel arra, hogy a sportrendezvényeken rendezői feladatokat ellátó személy- és vagyonőröknek a közrendre, közbiztonságra és a személyek biztonságára fokozottan veszélyes cselekményekkel szemben kell fellépniük, indokolt az alkalmassági kritériumok meghatározása, illetve speciális képesítések megszerzése.

VII. Biztonságos stadionokat!

A stadionok biztonsága megfelelő műszaki eszközöket igényel. Ezért a kormány megvizsgálja, hogy az UEFA klublicenc előírásaival összhangban a stadionok biztonságos üzemeltetéséhez milyen előírások betartása és milyen technikai eszközök biztosítása indokolt köz-, és magánforrások bevonásával. A kormány támogatja a Magyar Labdarúgó Liga azon törekvéseit, melyek a szurkolói kártya és a kamerarendszer bevezetésére irányulnak, illetve létrehozzák a rendezvények biztonsági főnökének (akkreditált rendezvénybiztosítók) tisztségét.(2003-06-19)

made by ftc.hu

csibe08 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63927
ez itt most a reklám helye:

ha esetleg valakinek szeret tippelgetni, jöjjön a Heti Tippjáték topicba. Jövő héttől kissé átalakul, 2naponta kell tippelni 30 eseményre. Jelentkezni akármikor lehet azon a topicon belül. Üdv mindenkinek,

-Stussy- Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63926
ne szerénykedj!
Előzmény: T0mika (63923)
T0mika Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63925
kell a viz a halalnak :o)
Előzmény: -Stussy- (63924)
-Stussy- Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63924
Azért az egy kicsit rosszabb! :-)
Vízumodat is csak akkor lehet meghosszabítani ha az ilyesmit elhagyod!
:-))
Előzmény: T0mika (63922)
T0mika Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63923
en nemtudom hogy mit, de Lorinc az tutira ures korsokat :o)
Előzmény: -Stussy- (63919)
T0mika Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63922
dzsavelom a csipadat

nem cigany volt az hanem lapvideki tajszu'las :o)

Előzmény: -Stussy- (63920)
T0mika Creative Commons License 2003.06.19 0 0 63921
MINDOROKKE FERENCVAROS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!