Nem tom ti, hogy vagytok vele de engem kiráz a hideg mikor Axl berobban a Bohém Rapszódia végére...:-)
We Will Rock You... vazzeg, mintha neki találták volna ki ezt a nótát.
Iszonyat hangja van ennek palinak.
Van egy videófelvételem egy párizsi koncertről ahol a GnR Steven Tylerel és Joe Perryvel lenyomják a Mama Kin-t, na az se semmi.
Nincs meg valakinek a teljes koncert véletlenül?
Kösz a választ emailedre megirtam mely számnál hol a probléma, az a bizonyos nyekergés vagy inkább nyekkenés (egyszerűn nem találni rá jó szót), az mp3 jellegzetesség, máskor is előfordul sajnos, örülnék ha valaki megmagyarázná mitől lehet. Mondom letöltöttem más programmal és ugyanaz volt a gond ugyanott, tehát már a tar.hu-n rosszul van fenn, lehet, hogy a feltöltésnél sérült meg???
A You could be mine összeszabadalódására nem találok logikus magyarázatot...
Néhány felvétel télleg kicsit ugrik,akad, de még ennél jobat nem láttam sehol. Sorry ha jobbra számítottál. Nekem a CD-n néha kihagy, de ilyen nyekergés nincs benne (az kurvára szokott idegelni). Az összevissza keverést megnézem majd otthon.
A progitól szerintem nem függ, h mivel töltöd le.
Hála az Istennek, lejött a Madagascar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó kis szám ez, leginkább az Estrangedre hasonlít. Nekem nagyon tetszik.
Axl hangja sem rossz. És nem is olyan Marilyn Manson-féle zene, mint az Oh my God.
Változatos egy album lesz.
Masek:
irtam mailedre is, a koncert ami a taron van eléggé hibás ami nem tudom mitöl lehet. Szinte minden számban vannak nyekkenések, meg némelyik szám összevissza van keveredve (rosszul vannak a darabok összeillesztve, a szám részei nincsenek sorendben (pl. You could be mine).
Ha valaki tudja mitöl, van ez azt irja meg bátran.
Amugy a koncert nagyon király, jo ez az ij Guns!!
Melyik az a ficko aki az elején olyan brutális hangon üvöltözi hogy "I believe in cruelty, I believe in corruption....stb.)???
Meghallgattam a full koncertet.
Nagyon jó. A banda együtt volt végig. A dobos kicsit másképp püföl, a gitár másképp cifrázza, de tök pozitiv volt az egész.
akinek kell akármelyik rio-i szám, megdobhat 1 maillel, és megbeszéljük.
Én is szerettem a Guns-t most is előveszem a kazettáimat bar már elég gyűrödtek :)) A Magadascar tetszik studiófelvételben marha jó lesz. A The Blues-t nem tudna valaki felrakni a netre mert a napster mindig megszakad :(
Persze, hogy vannak újak. De van egypár olyan régi szólólemez is, amit nálunk nem lehet kapni, vagy csak én nem láttam.
Slash's Snakepit: Ain't life grand (megveheted akár a Westendben is)
Duff: Ten minute warning: Ten minute warning- Ez Duff egy Seattle-i bandája volt még a Gn'R előtti időkből. Még nem láttam Magyarországon, de máshol sem...
Izzy Stradlin':117 (itt egy "fok"-jel jönne, de fogalmam sincs, hogy hol van a billentyűzeten)
Izzy Stradlin' and the Ju-ju Hunds: (cím nélkül). Ezekkel sem találkoztam még.
Gilby Clarke: -Rubber
-Pawnshop Guitars
-The Hangover
Valamelyiket láttam már nálunk, de frász tudja, hogy hol...
Fosty:
Ugy van, a termninálon is meg még sok-sok helyen is ezen a néven élek:-)
ON
Szoval párszor hallgattam a Madagaskart, szerintem nagyon jo kis szám, talán nem annyira fülbemászó mint a The Blues, de harmadszor hallgatva már ugyanugy teccik.
A Silworms viszont elég gyenge minőségben van meg, AXL hangja néhol elképesztően magas, érdekes.
Összeségében elmondhatom hogy ez az uj Guns nagyon király lett kellemesen csalódtam Axl Rose-ban:-)))
csináltam egy usernevet.
A tar.hu-n fönn van az egész koncert emilezz, hátha megadom a jelszavam...,
de a Madagascar itt is megvan (nemtom mennyi ideig).
Silkworms is van.