Hraskó Pátert én valószínűleg hamarabb olvastam, mint te.
Nagyon jól tudom, hogy ki ő. Egy relativista a sok közül. Semmi jelentőset nem csinált, azon kívül, hogy írt néhány zavaros könyvet a relativitáselméletről.
Egyébként a szintén relativista szkeptikus Haraskó Gábor apja.
Értem én, hogy imádatotok tárgyának, a relativitáselméletnek a ledőlése komoly traumát okoz nektek. Már az is idegessé tesz benneteket, ha beszélek róla.
Azonban bele kell nyugodnotok. Az általatok bebiflázott modern fizika hamarosan már csak egy rossz emlék lesz.
Nekem semmi bajom a világgal. Mivel a világ még nem ismeri a Szuperfizikát, ezért nem is hihet benne. Ha majd megismeri, akkor sem hinni fog benne, hanem megérti és elfogadja. Persze tudom, hogy nem azonnal, mert az olyan vakhitűek, mint ti, mindent megtesznek ellene és lassítják az elfogadását, de megakadályozni semmiképpen sem tudják.
A fejlődés vonata robog előre. Hiába fekszetek elé, ettől nem áll meg.
A szuperfizikus énjének esszenciája, hogy minden más fizikus csak elöregedett és vakhitű "relativista", ettől aztán saját magát világító fáklyaként látja a tükrében.
Idézem neki Hraskót, aki a relelm megdőlésének lehetőségéről írt pár szót. Persze gőze sem volt ki az, de amikor megtudta, hogy "elfogadott fizikus", sőt a hazai tudósok között az egyik legmérvadóbb szakértője a témának, aktív egyetemi professzor, ráadásul előrehaladott korban van, teljesen bepánikolt. Levegőt sem kapott egy ideig, írt össze-vissza kínjában elveszítve a sztereotípiáit.
"hát, ha hamarosan itt van, talán még én is látni fogom :)"
Pont mint a korakeresztények Jézus második eljövetelét. "Bizony mondom néktek, tartóstejet már ne vegyetek, mert olyan hamarost eljövend az Emberfia fénybe öltözve és vége lészen a világnak!"
Bezzeg a te fizikádnak, annak aztán van tartalma...
Nincs neked semmid, nullafizikus.
Mondtam már neked, szuperbohóc, hogy nincs nekem külön fizikám. Egyetlen fizika van, amelyik működik, és te is nap mint nap használod.
Éppenséggel te vagy, aki nagyon szeretné elhitetni a világgal, hogy zseniális új fizikád van, csak az a csúnya világ sehogyan sem akar hinni a nagypofájú handabandázásodnak.
Ezért maradsz egész életedre szánalmas bohócfizikus.