Sürgősen eladó 12db 7x17"-es gyári Subaru Impreza felni többségük sötét arany színű, pár darab viszont világos arany, és 4db O.Z. Superleggra 7x17 ET48 -as világos arany színű felni.
2000 es évjáratú impreza gt 4wd -t szeretnénk elhozni külföldről és az akérdés hogy ez a kocsi milyen környezetvédelmi osztálaba tartozik? Euro hányyass a motorja??
sziasztok, egy kérdés a gt imprezáról. érdemes tuningolni? ha igen akkor mit lehet rajta, ha nem akarja az ember agyon huzni? mert hallottam, hogy chipelni nem lehet. tényleg nem sokat bir a váltója, meg ilyesmik lennének a kérdéseim... amugy egy kombiról lenne szó. válaszokat előre is köszönöm.
Kíváncsi vagyok, hogy az erősebb gépeknél (Forester, Impreza, Tribeca) is tudják-e majd tartani az 5.5-ös átlagfogyasztást.
Kát, hogy ez a fórum csak az Impreza-ról szól. Igazán lehetne általános Subaru fórum. Mindenesetre a Justy-ra nagyon kíváncsi leszek, de csak majd a 4x4-es változatára.
Köszi a választ. Majd tölts fel képet, mindig örömmel nézegetek Subarukat :)
Ma a Rózsadomb Autó Kft. telephelyén láttam egy nullkilométeres (körüli) USA import WRX-et, egyelőre rendszám nélkül 7,5 M-ért. Ha a regadó is benne van az árban, akkor ez azért nem rossz... (a 2.0 kombi 6,8 M volt/lesz).
Kéziváltósat választottam. Én még a régivágásu palik közé tartozom aki szereti rángatni a váltókart, Továbbá amúgy sem egy lóerőkirály az 1,5-ös , az ótómata még lecsökkentette volna a fürgeségét. A menettulajdonságai csodálatosak az autónak. Követeli a gázadást a kanyarokban, mégsem érzek semmi bizonytalanságot. Komolyan mondom minden reggel örömmel ülök be a subiba , mert mindennap ad valami élményt a gép. A fény amit ráfújtak (prémium ezüst) iszonyat kemény. fél év alatt 13 ezret tettem a gépbe és karcmentes a kocsi. egyedül az első spoilerre kell ügyelni a magas útpadkáknál parkolás közben. Jól tetted hogy 2.0 -ást rendelted ha az ár nem probléma akkor megkapod azt a pluszt amitől élvezetesebb a vezetés.
Én a Duna Autó tesztvezetésén próbáltam ki egy 1.5-öst és elég meggyőző volt. Végül 2.0-ás rendelése mellett döntöttem az automata váltó miatt, de ma már azt mondom, lehet, hogy elég lett volna az 1.5. Érdekelnének a tapasztalataid, menettulajdonságok dolgában.
Nekem egyelőre nincs tapasztalat, mert júliusra várjuk az autót (szín dolgában is elég kényes voltam, korábbi nicknevemen, mint MazdaGazda, már írtam erről)
Köszönöm szépen a választ!Már el is van döntve a kérdés!A hondám nem érdekel valakit? 2004.ápr. 70.000 km-rel.Hondától lekérhető szervizzel.ABS,klíma 4 lufi,el.ablak,+4téli gumi. Üdv!
Én novemberben vettem egy zsír új 1.5-ös Imprezát. 13 ezret gurultam vele és egyre jobb a gép. 9.5-öt fogyaszt nekem, vegyes használattal. Elsősorban nem a gyorsulása az erőssége , de ennek ellenére varázslatos egy gép. Egyedül a műszerfal alól hallok ciripelést, ez természetesen csak rázós úton halható. Ezenkívűl semmi negatívot nem tudok mondani a technikáról. Éppen ma sápasztottam le egy fikázós fordost. Vittem egy kanyart , kicsit meg villantottam neki a kocsi kanyarodó tulajdonságait. Azóta azon gondolkodik hogy tudna összeszedni egy bármilyen Subarura pénzt. Úgy tudom a Subaru a legjobbak között van az értéktartásban. Ha jól emlékezem akkor 4 éves korában a vételi ár 60%-át tartja. Én egy Opel Astrából nyergeltem át és nem bántam meg. Én csak javasolni tudom a vételt, habár Hondám még nem volt soha,szerintem nem is lesz! Üdv: Subibubu
sziasztok tudtok olyan linket adni ahol tuning cuccok vannak impreza wrx sti hez 2002 es modell. spoilerek érdekelnek, illetve bubu dobok , motor alkatrészek, nem baj ha nem magyar aki tud linket irjon!
Kellene nekem egy kis segítség.Szeretnék venni egy 1.5-ös imprezát./szalonból/ Lenne pár kérdésem a típussal kapcsolatban. 1. Mennyit fogyaszt? 2. Van-e vmi típushiba? 3 Mennyire tarja az árát a subaru? 4. És hogy mennyire "bika"az 1.5-ös motor?/nem csodát várok!Most egy 1.4 es civic em van.Mondjuk ahoz képest.Mennyire fogja meg a 4 kerék hajtás?/