"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A 11-es előtt a kapu felé mozgó győri játékos elég messzire elgurította a labdát, esélye sem maradt a megjátszására, majd összerogyott Szűcs Lajos lábai között. A szabálytalanság biztos, de súlyossága kétséges.
Ezzel szemben az első félidőben Tóth Péter ámokfutása sokkal veszélyesebb volt, előbb durván kétlábbal belerepült Vukmirba, majd kézzel lerántotta Rósát, szerintem az első nem volt szándékos, de igen veszélyes, míg a második szándékos volt, ezért legalább két sárgás piroslapot érdemelt volna, de persze egyet sem kapott. Már előre látom, hogy idén is folytatódik a Fradi terhére az "egyenlők között az utolsók" kedvezőtlen elbírálása.
A 11-es előtt a kapu felé mozgó győri játékos elég messzire elgurította a labdát, esélye sem maradt a megjátszására, majd összerogyott Szűcs Lajos lábai között. A szabálytalanság biztos, de súlyossága kétséges.
Ezzel szemben az első félidőben Tóth Péter ámokfutása sokkal veszélyesebb volt, előbb durván kétlábbal belerepült Vukmirba, majd kézzel lerántotta Rósát, szerintem az első nem volt szándékos, de igen veszélyes, míg a második szándékos volt, ezért legalább két sárgás piroslapot érdemelt volna, de persze egyet sem kapott. Már előre látom, hogy idén is folytatódik a Fradi terhére az "egyenlők között az utolsók" kedvezőtlen elbírálása.
Na az volt még egy dilettáns. Emlékszem asszem az EURO 2000-en csinálta meg, hogy 1 meccsen kiosztott vagy 3-4 pirosat, meg vagy 7 sárgát. Le is tiltotta az UEFA... Amit meg itthon művelt...
A meccset nem láttam, de Makairól (paksi, ahogy én is az vagyok) az a véleményem, hogy alapvetően nem rosszabb bíró, mint amilyen kutyaütő a többi, de azok sem ütek meg (néhány kivételtől eltekintve) semmilyen mércét...
Makairól most hallottam egy érdekes történetet. Ugyancsak paksi bíró a Sóthy. Nagyon tehetséges mondják rá, sőt nálunk akik értenek hozzá, azt mondják, hogy sokkal tehetségesebb, mint Makai. Csakhogy! Ki volt katona!? (lehet/biztos a Sóthy is volt, de tuti nem ott, ahol a Makai...). Állítólag, ahol a Makai katonáskodott, ott egy főmuftinak volt a csicskása, aki ugyancsak élvonalbeli bíró, vagy ilyen kérdésekben "illetékes elvtárs" (sajnos nem tudom hogy ki lehet az), és persze már akkor is fújt a Makai alsóbb osztályokban, és hát tolták fel-és feljebb a seggét a ranglétrán....
Ha páros lábbal ment volna a Szűcs ( természetesen nem, csak a gyenge elméjű szerint), akkor a Priskin befejezte volna a pályafutását. Semmi komoly nem történt, sima buktatás, mindez a Gyepes lerántása után ( amit szokás szerint a bíró nem fujt be nekünk).
Elemezget.
A Verebes , természetesen nem mondott olyat, hogy mindkét csapat gyenge, csak az egyik, a Győr.
Ne csak a botrányokról szóljon a hírek a Fradiról, hanem erről is.. (Tisztelt újságíróknak figyelmébe ajánlom ezt!)
Fehér sírjánál járt a csapat [2004-08-08 10:24]
Csapatunk a Gyõr elleni meccs elõtt Fehér Miklós sírjánál járt. A mieink közül többen is együtt játszottak a tragikus hirtelenséggel elhunyt válogatott csatárral. - FTC.hu - Játékosaink ellátogattak a Fehér Miklós-emlékmúzeumba is. László Csaba elmondta, hogy több játékosunk is klubtársa volt, vagy a válogatottban játszott együtt Fehérrel, ezért természetesen engedélyt adott arra, hogy futballistáink elmenjenek Fehér sírjához.
Délután volt egy kis családi programom, ezért nem írtam. Nos a meccsről. Az első félidőben egy régen látott jó fradit láthattunk, erre kell építeni! Vagner személyében végre van egy csatárunk. A második félidőben, mint már írtam délben, hogy félek, hogy visszaesünk, és bejött a félelmem.. A 11-esnél, Szűcsot,m meglepően nem adott semmi lapot a bíró úr (egy sárga járhatott volna, sőt, ha szigorúak vagyunk, akkor piros járt volna neki, de nem..) és kivédte a tizit a Lajos. A Huszti Pomper kiállitásról annyit, hogy Makai egy bolond és Pomper egy örült. Huszti nem hagyta magát, ezért kap srágát, de Pomper is... Nem volt, olyan hangulat, hogy piros lapot érjen... Remélem, hogy egy meccsre tiltják el a Szabolcsot.
Összeségében örülök a győzelemnek. Szép volt, Fiúk!