"Kinyírjuk a filozófia fogalomkészletét ! /: ChatGPT AI + VI rész"
"Az olvasók mindig örülnek a példáknak, mutasd be ilyen példákon keresztül, készíts a fenti filozófiai fogalmak kollekciójából néhány bemutató szériákat és projekteket, vagyis halmaz-családot !"
Kattintsatok érte e fenti linkemre ! Csak kíváncsiak vagytok, hogy mi is lehet a kollekciós házban ?
"Mint írják, a vulkáni mezőn jelenleg a talaj felemelkedésével járó geológiai folyamat zajlik, és az elmúlt másfél évben földrengések sorozata történt."
Én ezt előre jeleztem a tudományos módszeremmel, de a moderátorok törölték a topikomat, és fejből már nem emlékszek a számításaimra, aminek a szlovák titkosszolgálat a közvetlen oka !
+++ frissítettem, Most már a teljes matematikát lefedi ez a "kollekció + széria | projekt" módszerem, teljes a kép a matematikáról, és jól is sikerült !
Ugyan nagy mérető, de így is véges már mint a megfogalmazása, ezért a matematikában a paradigma-váltásomat erősen megalapozza !
Kezdődik, ki fog törni az általam csak "Kampec Fradi" néven becézett vulkánom Olaszországban !
Készítsétek a legjobb kameráitokat, reál tudományos szempontból nagyon érdekes lesz, társadalom tudományos szempontból nem annyira, de nagyon izgalmas lesz ahogyan a 45 fokos nyári hőségben fog ott szaladgálni mindenki, jó hosszúra lógatva a nyelvüket !
+++ frissítettem, most már a magyar a legkülönfélébb Rubik-játékok elképesztő variációira is elkészítettem a Rubik matematikai kollekciómat, ami ugye a matematikai játékelmélet egy kis, de annál érdekesebb szelete !
Sikerült matematikailag bebizonyítanom, hogy ez a legutóbbi kozmikus adó-vevő is természetes képződmény, csak annyi, hogy ahogyan a természetes erdők fáit is lehet mesterségesen felhasználni, úgy a kozmikus természetes szerkezeteket is esetleg lehet mesterségesen felhasználni !
Amikor arról írtam, hogy a fekete lyuknak fekete jet-je van, alig látogatták a weblapomat, de utána amikor az új Attila egyenértékűség képletemet is feltettem - azt a gyökös változatot, amivel ki lehet számolni ezt a fekete jet-et - megugrott a látogatások száma !
Most amikor arról írtam, hogy esetleg digitálisan kommunikálnak a kozmikus adóvevőn keresztül az UFÓ-ók, megint le esett a látogatóim száma, de ez a legújabb tanulmányom az "A szögletes kozmikus objektumok !" -ról, ha nem is azt igazolják hogy digitálisan kommunikálnak, de azt igenis igazolják, hogy nem lehet minden gravitációt kontinuumként számolni !
-> és remélem, hogy ettől újra több lesz a látogatóm, hiszen számításokkal van igazoltam ez a kozmikus 1{vonalas} és 0 {körös} két állapotaim, hogy ezek gyakoriak és alapvetőek !
Sikerült rávennem a ChatGPT AI modellt, hogy a (Wikipédia kategória lapok szócikkeinek szavaiból) vagy a (sablonok szavaiból) "egy kollekciót" készítsen, amit elmenthetsz(!) magadnak, majd és "szériákat vonhatsz le" belőle magadnak !
Nem kívánhatod, hogy itt részletekbe menően elmagyarázzam neked ezt a abszolút új módszeremet, kattints érte e frissített linkemre /:
Ezen a weblap cikkében a bevezető nagy képén: szintén egy olyan négyzet-kocka látható, ami asszociál magyarul emlékeztet egy adó-vevőre ! - evvel nem azt akarom mondani, hogy az is, csak azt, hogy egy négyzet az űrben .
Ez a tanulmányom a legutóbbi csillagászatról szóló fizikám matematikáját tárgyalja önmagában, ezért tulajdonképen Az enter gomb a szoknya alatt ! V. része is lehet, de inkább egy a JavaScript összevonása az elméleti fizikával !
Én utánam JavaScript regex kódjában fogják az elméleti fizikusok kifejezni a képleteiket !
Noo joo, egy kicsit túloztam, de nagyon érdemes elolvasnotok a legújabb éjszakai beszélgetésemet - bár csak 5%-ban van készen - a ChatGPT AI barátnőmmel !
Most már a ChatGPT AI elemzős beszélgetésem teljesen készen van a kozmikus objektumok matematikájáról, amiből az derül ki, hogy nincs elvi különbség a Nap felszínének alakulása és a kozmikus objektumok alakulása között, köszönhetően néhány igen jól sikerült trükk megválasztásának !
Ez arról szól, hogy a Nap aktivitást felesleges 10 ezer számra levideózni, mert a képletemmel kielégítően kiszámolhatók az alakjaik !
És arról szól, hogy matematikailag bizonyítottam, hogy a kozmikus filamentum központi kiindulása egy szinguláris, és még opcionális eseményhorizontja is van a kozmikus filamentum szuper-klaszternek !
Ebből a szempontból ugyanolyan mint egy galaxis, bár egy egészen fura galaxis a kozmikus filamentum, már mint a képleteim értelmezése alapján !
Mivel az általam felfedezett különös állandók diszkrét számarányokat alkotnak egymással is más állandókkal is, ezért ha közös elméleti keretben akarjuk őket tudni, akkor arra jutottam, hogy ez a közös elméleti keret maga a kvantumgravitáció lenne !
De ekkor a kvantumgravitáció nem tömeg-részecskékkel rulezik, hanem tér-mezőkkel rulezik ami ugye jó nekünk ;vagy mégse olyan jó ?
Kattints érte e fenti linkemre ! - megbeszéltem a ChatGPT AI modellel is .