19-es kulccsal lecsavarod a kerékanyákat.Lecsavarozod a láncvédőt.Kiakasztod a fékbovdent.Előretolod a kereket,láncokat leemeled a lánckerekekről.Kiveszed a keréktengelyt ezután kiveszed a kereket.Kicseréled a belsőt,majd fordított sorrendbe összerakod.A tengelyen az alátétek fordításával húzatod hátra a kereket,hogy megfeszítsed a hajtó láncot.
Szerintem a karburátort le kellene csavarozni,szétszedni,kitisztítani.DE először a gyertyát csavard ki és nézd meg ,hogy kormos-e mert akkor drótkefével tisztítsd meg.
Vettem tegnap egy ekot,és amikor kipróbáltuk,akkor pöccre indult. Ment kb 1 percig,azután leállítottuk és hazahoztuk. Itthon alig indult. Azután mentem vele egy percig,és leállt. kb 10 perc múlva újra elindult,és 1perc múlva leállt. Amúgy azt hiszem,hogy csak addig mehetett amíg a szívató be volt kapcsolva (de ez nem biztos).
Egyébként a végén már amikor indítgattam (de nem indult),akkor valami mintha még csörgött is volna a motorjában.
Ez most gyújtás,vagy üzemanyag ellátó probléma,vagy mi lehet?
Sziasztok! Szükségem lenne egy összekötő gumira a szűrőház és a karburátor közé. Ha valakinek van eladó vagy tud címet, ahol lehet szerezni kérem írja meg!
Mellékeltem két képet, hogy szemléletesebb legyen.
Hátha segít valakinek a problémájában- ennek a guminak az elöregedése és porozussága miatt is lehet, hogy nem indul a motor!
Ha csak a pedál gumiját kell kicserélni akkor egy biztosítószeget kell kihúzni és akkor lejön,ha a tengelyét akkor egy 16-os villáskulccsal le kell csavarni,ha a pedál hajtókarját akkor az éket kell kiütni.
Hát azt én is szeretném tudni . Mert már mondtak nekem sok mindent. Nekem olyat mondtak h adásvételi kell hogy magadnál tartsd , meg a motornak a műszaki adatait . ! De jó lenne , ha nekem is segitene valaki . Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv. Vennék Suzuki eko -t ha vki esetleg tud eladót. Bp és környéke. .de ha jó az ár és az árú akkor nem gond a távolság. nagyi347kukacgmail.com Köszönöm
Gyertya,gyertyapipa,gyertyakábel cseréje megvolt mégsem indul.Üzemanyagot kap.Szereztem tekercset.elektronikát és trafót is csak még nem volt időm kicserélni. köszönöm a választ.
A gyújtógyertya hézaga nagy lehet ,összébb kell hajlítani a testelektródot,ha így sem jó ki kell cserélni a gyertyát.Lehet ,hogy rossz a gyertyapipa vagy a nagyfeszültségű kábel vagy rossz a csatlakozásuk.Ha így sem jó akkor a gyújtótrafó lehet hibás vagy a gyújtáselektronika.Ha jó a szikra és mégsem indul meg kell nézni kap-e üzemanyagot.
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Vettem egy ekot és nem indul. szikrát csak nagyobb fordulatnál ad. Tudna valaki tanácsot adni. Előre is köszönöm.