Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2009.02.11 0 0 9074
Majd lesz.

(Tudod, én afféle jövendőmondó is vagyok.)
Előzmény: breien (9069)
breien Creative Commons License 2009.02.09 0 0 9073
Ebben igazad van, nálam azért verte ki az írása a biztosítékot, mivel elolvasva teljesen értelmetlen figyelem elterelésnek láttam, és szádékos befeketítését a Pásztornak (tipikus seggnyalás a hatalomnak, amit mindíg is utáltam )

Bevellom, amióta nem járok a térre, a rendőrökkel ugyanolyan tisztes távolságot tartok, mint előtte (kerüljük egymást, jobb a békesség) Akkor is csak azért voltunk velük kapcsolatban, hogy megelőzzük a rendbontást, egymásra voltunk utalva. ( jobb a békesség )
Előzmény: Törölt nick (9072)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 9072
Munk Veronika egy jelentéktelen kis senki, aki vissza is húzott a barlangjába, nagyon helyesen... Nem ő jelenti a legnagyobb problémát...
Előzmény: breien (9071)
breien Creative Commons License 2009.02.09 0 0 9071
Látod, ezért verte ki nálam Munk Veronika "zagyvasága" a biztosítékot.

Mindez elkerülhető lett volna, ha nem a politikusok ökörködéseit szolgálnák és hagynák a rendőrséget dolgozni, legalábbis azokat, akik akarnak és tudnak is tenni a bűnmegelőzésért. Vidéken miért tudunk együtt ünnepelni Nemzeti ünnepen a rendőrökkel?
Előzmény: Törölt nick (9070)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 9070
Haladunk, haladunk...
A totál káosz már csak pár lépésre... :(
breien Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9069
bocs, de semmi kedvem nincs nevetni.
Előzmény: MrJones (9068)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9068
Mesélhetnék a tavalyi második félévemről, de minek?
Nagyjából ugyanez, és még mindig csak tápászkodom.



Lehet nevetni. :)
Előzmény: breien (9067)
breien Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9067
Igazad van hallod.
Tudod, ha majd te is átéled mindazt, amit tavaly nekem kellett több mint fél év alatt, akkor majd neked is megváltozik a véleményed.

Hidd el, sokmindent megéltem az elmúlt évtizedekben ebben az országban és soha nem hittem volna , hogy bárki úgy padlóra tud vinni engem. (több olyan embert ismerek akik nem bírták végig vinni és önkezükkel vetettek véget az életüknek. egy évvel ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy ezért bárki is eldobná az életét)
Tudod, ha az ember ennyire kiszolgáltatottá, védtelenné válik, akkor kétségbeesésében bármit elkövethet. Ezt tavaly juliusban én magam is megtapasztaltam.

Az ellenségemnek sem kívánom azt a bő félévet, amig tisztáztam a helyzetem, amibe akaratomon kívül kerültem.
Istennek hála, találtam olyan szakembert is aki meri vállani a felelősséget azért amit kimod, leírt. Ekkor történt az a váltás, ami megmentett engem.
Előzmény: MrJones (9066)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9066
Ezt bárkinek mondom, de főleg neked.

Pásztor újra a helyén van.

"Igazad van hallod, egy ilyen országban már annak is örülni kell, ha egyáltalán életben hagynak bennünket."

Jaja. Ismered a viccet Lenin elvtársról, aki visszadobta a gyerekeknek a labdát?! :)

No! Ebben az a vicc, hogy néha nem érzi viccnek az ember, hanem valóban!
Hát kérlek... én biztos vagyok benne, hogy ezt az érzést nevezik "kegyelmi állapotnak".

"(tavaly már temetni akartak engem, hogy lenyúljanak mindent amiért eddig dolgoztam és ne kelljen egy filért sem fizetniük)"

No?!

"Különben, a "nyugdíj reformjuk" is erről akar szólni. Ebben gyönyörködjünk? ennek örüljünk?"

Nem muszáj, elvégre annyi minden van ezen kívül, aminek lehet. Család, barátok, unokák, szép idő... akármi.
Előzmény: breien (9065)
breien Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9065
" amelyben örülhet, gyönyörködhet, élvezheti, hogy élhet"

Mondd ezt azoknak akik már elveszítettek, vagy most fogják elveszíteni mindazt, amiért egy életen kersztül tisztességesen megdolgoztak egy "tisztességtelen világban" azzal szembe menve.

Látod, ez az eset is azt bizonyította, hogy semmit nem ér a több évtizedes tisztességes munka ( egy évvel ezelőtt állami kitüntetést kapott a munkájáért a Pásztor, és egyből semmivé lett, amikor egy "szociopata" kezébe került a sorsa.

Igazad van hallod, egy ilyen országban már annak is örülni kell, ha egyáltalán életben hagynak bennünket. (tavaly már temetni akartak engem, hogy lenyúljanak mindent amiért eddig dolgoztam és ne kelljen egy filért sem fizetniük)
Különben, a "nyugdíj reformjuk" is erről akar szólni. Ebben gyönyörködjünk? ennek örüljünk?
Előzmény: MrJones (9062)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9064
Belenéztem. Tíz másodpercre.

Azt gondoltam, hogy minden idők legszarabb elemzését írtam. Semmi tagoltság, semmi szerkezet, csak ötletszerű mondatok halmaza. Ahhoz képest, hogy mennyit kínlódtam vele, hát na...!

Szarul írok mostanában.
Ha nekiugrok, akkor összecsapom. Ha leállok agyalni, akkor addig faragom, amíg beblokkolok. Nem megy.

Evvan. Levél helyett.

Előzmény: Törölt nick (9061)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9063
Tudom. Emléxem.

Viszont az is egy nagy igazság, hogy nem köll mindenkinek mindent tudni. :)
Előzmény: Törölt nick (9060)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9062
Kicsit sötéten látod a dolgokat. :)

Hatvan év? Fenéket!
Itten a világ kezdete óta egyre silányabb a zemberiség (a galaktika legrégebbi mondata sztem a "bezzeg a mi időnkben", oszt ha ez így lenne igaz, már nem is vóna ember a földön).

Stbstb.



Nálad rosszabb kedvű embert keresve sem lehetne találni szerintem.

Nos, az a véleményem, hogy aki ötvenhatban, hatvannégyben, vagy bármiféle "átkosokban" él szomorúan, vagy fogvicsorgatva, az a saját idejét cseszi el: azt az időt, amelyben örülhet, gyönyörködhet... élvezi, hogy élhet.

Az idő pedig drága.
Előzmény: breien (9059)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9061
"Negyedrészt a továbbra is fejkövetelő harmad-negyedvonali csicskáknak (Munk Veronika) épp olyan szar egy életük van, mint az elsővonalbelieknek"

Ezek szerinte Te is olvastad a munkverás cikket. :) Az akkora beégés volt, mint annak a rendje... "Szegény" azóta szerintem lapít is, mint szar a gazban. :)

Amúgy tetszik a kis elemzésed! ;)
Előzmény: MrJones (9057)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9060
Üdv!

Egy aprócska korrekció egy másik topic kapcsán:

Yangtzee <-- Ő nincs (többé)!
Rio Grande <-- Ő van!

;-)
Előzmény: MrJones (9056)
breien Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9059
Helló Jones.

"elkaptak a komcsik"?

Milyen "komcsik"? A Lánczi András fogalmazta meg találóan őket. Elátkozott nemzedék jön. ( a Lánczi csupán abban tévedett, hogy jövő időben fogalmazott, holott az "elátkozott nemzedék "már hatvan éve itt van, már a harmadik generáció lehetetleníti el , teszi tönkre az emberek életét.)
Ez az eset is azt bizonyítja, hogy akár 1ik napról a másikra képesek bármivé átváltozni, ha a pillanatnyi érdekük azt kívánja a hatalomért. Látod, "komcsiból" bankár?, majd pénzügyi zseniből kibukva "i gazságosztó" és mindenhol csak a pusztítást hagyta maga után. Ezek valóban "elkaptak" de nem csak engem, hanem az egész országot.

Mára mindannyian feltehetjük a kérdést: "Milyen érzés hazátlanul élni a szülőföldünkön?"

"Jelzáloggal " terheltek meg mindent. Gondolj bele, a mostani válságban, ahol sokkal nagyobb "vagyonok" váltak semmivé egyik napról a másikra mint amit ez az ország képvisel, mi lesz ennek a következménye?

Bármely pillanatban mindaz, amiért egy életen keresztül tisztességesen megdolgoztunk, a semmivé lesz. Mit mondunk majd a gyermekeinknek, unokáinknak, mit ért az eddigi életünk? Hogyan nézhetünk majd a szemükbe?
Tudod, még a hetvenes években, amikor Ny.-i műszaki szakemberekkel dolgoztunk együtt, voltak akik nyíltan szemünkbe mondták " hogy bírjátok elviselni ezt a "szellemi terrort", amit ellenetek használnak? Akkor elfogadták, hogy az orosz fegyverek ellen mit sem tudnánk tenni. ( az orosz fegyvereket már rég vissza vitték mégis ide jutottunk?) Tudod, azóta már volt alkalmam személyesen is meggyőződni arról, hogy számukra mit jelent a szülőföld, a nemzet és a haza tisztelete, védelme. Ez teszi őket emberré. Ezt vették el tőlünk a politikusok végérvényesen e hazában. Ezzel, hogyan számolunk el az utódaink előtt?

Látod, azokról a "politikusokról"? akik miatt mindez megtörténhetett, egy szót sem érdemes írni, mert annyit sem érnek. Az "elátkozott nemzedék" mára teljesen kilátástalan helyzetbe hozta a szülőhazánkat.

Így igaz, ahhoz, hogy mindezt megtehették a "harmad-negyedvonalbeli csicskáknak" is nagy szerepük volt. A legelképesztőbb, hogy ezek a "jellemnyomorékok" szakembernek merik magukat nevezni.

Ez az eset is azt bizonyítja, hogy a rendőrök között is van tisztességes ember, ezért nem tudták 2006-ban az egész országot felforgatni. (hidd el, tanúsíthatom, hogy mindent megtettek annak érdekében. több száz km-ről is küldték a provokátoraikat azért, hogy vidéken is szétverhessenek köztünk. ) Az, hogy Miskolcra már rendőrruhába vezényelték őket, ez is csak a dillettantizmusukat" igazolja vissza. Érted már, hogy miért nem szabad "komcsizni" őket? Hallod, ezektől még a "komcsiknak" is több eszük volt. Azok negyven év alatt nem okoztak annyi kárt, pusztítást ebben az országban, mint ezek négy év alatt. Akkor még építettünk is magunknak. Mostanra, már mindent elkótyavetyéltek és most a lakosság összekuporgatott értékeit akarják elvenni, a híd alá zavarni az embereket. "szép úőj jövő"?!

Amiről nem tettem említést, azt szándékosan tettem, mivel sokkal durvább eseteket is tudnék sorolni az mostani esetektől, amire érdekes módon a "csicskások" nem ugrottak.

Ezekután beszélhetünk még bárkinek is a "jóhíréről"? Azt vették el tőlünk legelősször, ezért tudták megtenni mára ezt a galádságot.
Előzmény: MrJones (9057)
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9058
Közben erről a kommunikációs tréningről eszembe jutott egy minap olvasott angol gyorstalpaló nyelvlecke.


Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VADA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK,
erre megfelelő válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted az irataid, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: ÁJ VANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ?
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB?
Ha valami nem működik, akkor: FAK DET SIT!
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?

[Zárójelben a magyar fordítás]
Amikor egy öreg néni kér, hogy segítsd át az utca másik oldalára, akkor: - ÁR JÚ FAKIN SZTJUPID BICS? [Persze! Természetesen!]

GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA [Kérek egy kilót abból a szép almából]

Mikor kérik a jegyet ellenőrzésre: - ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL? [Természetesen, tessék, itt van!]

Mikor egy dugóban állunk és vitatkozunk a közlekedésben résztvevő másik személygépkocsivezetővel:
- VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS! [Kérem, ne legyen ideges, mert ez nem segíthet a helyzeten!]

Amikor valami rossz történik: - OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK! [Azt a mindenit!]

Amikor egy hajléktalan pénzt kér tőled: - GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADAFAKING SIT ASZ [Bocsánat, de nincs apróm.]
MrJones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 9057
Helló Breien!
Téged sem tegnap láttalak itt. Már azt hittem, hogy elkaptak a komcsik. :)

Érdekes volt ez a miskolci dolog.
Először volt ugye a rendőrkapitány, aki tett egy kijelentést.
Aztán ezt voltak, akik félreértették.
Oszt a saját félreértésükre reagáltak. Túlságosan is.
Aztán ráadásul beleszaladtak a késbe, merthogy:
1. mások is félreértették, de ők a másik oldalon állnak
2. megint mások nem értettek félre semmit.
Oszt a két csoport együtt túl erős volt a hős antifasisztáknak.
Erre mi történt?
1. Visszahelyezték a kapitányt egy felfüggesztett ejnyebejnyével.
2. Odavezényeltek egy csomó rendőrt.
3. Kommunikációs tréninget szerveznek főkapitányok számára.

Hát, szerény, nyomott véleményem szerint, aki olyan hülye, hogy ráugrik egy árnyékra, az ha már pofára esik, legalább törölje le a képét.


Másrészt kiderült, hogy van egy csomó rasszistánk a Parlamentben. Merugye... itt egyértelműen bejácc a "rossz az, aki rosszra gondol".

Harmadrészt itten sokan örülnek a fokozott rendőri jelenlétnek, meg a zérótoleranciáskodásnak.
No, ezeken lehet a legnagyobbakat röhögni, merthogy szerintem sanszosabb, hogy egy esetleges etnikai konfliktust megelőzendő vezényelték oda őket, mint a rablásokat.
Vagyishogy több "gárdaközeli" lesz bekóterolva, mint etnikum.


Negyedrészt a továbbra is fejkövetelő harmad-negyedvonali csicskáknak (Munk Veronika) épp olyan szar egy életük van, mint az elsővonalbelieknek (Fodoréknak).
(Egy nyilvánvaló beégésre még rá is gyúrni... hajjaj!)

Ötödrészt az SZDSZ szórasemérdemesből lassan viccpárttá válik.

Juteszembe.
Egy rendőrfőkapitánynak van jó híre?
Nem úúgy! Jogilag! :)
Tudnék röhögni, ha Munkékat szénné perelné a csávó.
Előzmény: breien (9049)
MrJones Creative Commons License 2009.02.07 0 0 9056
""szak" topic... tudod, ahol mindenki okosabbnak képzeli magát mindenkinél, közben meg segghülye... :-)"


Úgy is mondhatnám, hogy a polidilis működéshez ez alapfeltétel. :)
Előzmény: Törölt nick (9052)
breien Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9055
Üdv.

Kezded már érteni, hogy miért volt 2006. okt. 23-án Budapesten az a "vérengzés"? Ők már akkor tudták, hogy amit csinálnak, annak mára ez lesz az eredménye.

Különben, itt vagyok.

Azóta is azt próbálom megérteni, hogy egy "ember" hogyan sűllyedhet ilyen mélyre.
Előzmény: Törölt nick (9053)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9054
Nno, még a végén újra "összejövünk"... :-)))
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9053
"Munk Veronika írása "kiverte nálam a biztosítékot"."

Nyugi, nem Te vagy az egyetlen! ;-)
Előzmény: breien (9049)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9052
"szak" topic... tudod, ahol mindenki okosabbnak képzeli magát mindenkinél, közben meg segghülye... :-)

És még színvonaltalanul is vitatkoznak... :)
Előzmény: MrJones (9047)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9051
Aloha! :)
Előzmény: feketemadár (9048)
MrJones Creative Commons License 2009.02.03 0 0 9050
Már azt hittem, hogy eltűntél, mint szürke szamár a ködben.


Örülök, hogy látlak. :)
Előzmény: feketemadár (9048)
breien Creative Commons License 2009.01.31 0 0 9049
Üdv madár.

Távol akartam tartani magam a legújabb "sztoritól", mivel pontosan ismerem a borsodi helyzetet, s azt is mikor és miért fordult meg jelentősen a helyzet, mikor és miért növekedett jelentősen a "megélehtési bűnözés" egy bizonyos nép csoport körében.


Munk Veronika írása "kiverte nálam a biztosítékot". ( a legutóbbi eset kapcsán, a városi kapitány megnyilatkozását illetően, összehord hetet-havat, fölöslegesen )
Ha már megtette, hiányolom tőle, hogy nem tett említést az ellenérdekelt fél "rasszista" megnyílvánulását illetően (liberális újságírótól elvárható lett volna, amikor is pm.-ként, amikor vissza tartotta az ÁFA-t "rasszista kijelentéseivel" jellemezte az érintetteket. neki, szabad? hun van itt a "jogegyenlőség", a liberalis érték?

Csupán ezért, kiállok a elmozdított kapitány azonnali vissza helyezését illetően Miskolc rendőrkapitányi állományában, vagy azzal is kieggyezek, hogy akik elmozdították onnan, azonnali hatállyal mondjanak le jelenlegi beosztásukról. Egyúttal, aki "leqúrvázta ezt az országot" az is mondjon le tisztségéről, mivel mélységesen megsértette azt az országot (adózó állampolgárait) akiket kifosztott. (pedig, ű nem is megélhetési bűnöző, csupán "kleptomániás szarka") úgy is megfogalmazhatnánk, "pitiáner, kistílű bűnöző", akinek annyi esze sincs, hogy felfogja ésszel, mekkora károkat okozott eddig ennek az országnak, a nemzetnek.

Télleg madár, mér nem viszgáljátok már ki az általuk elkövetett "köztörvényes bűncselekményeket"? Látod, ebben hibás a Pásztor, mert akkor már a statisztikában nem csak az "etnikumot" kellene emíltenie.

hun vótál eddig?
Előzmény: feketemadár (9048)
feketemadár Creative Commons License 2009.01.31 0 0 9048
kitartás ! :-))
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 9047

Szaktopikba?

 

Hülye vagyok én ahhoz! :)

Ilyen feltételek mellett, ami nekem van, maximum szétcseszhetném az egészet. Ammeg... nem cél.

 

Oda Madár kéne. Vagy Gubi.

Vagy valami rendőr. :)

Előzmény: Törölt nick (9046)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9046
Kár... pedig épp át akartalak invitálni valamelyik "szaktopicba". :) Kellett volna egy jó vitapartner... :-)))

Szeva!
Előzmény: MrJones (9045)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9045

Nemtom, de idő van!

 

Mennem köll!

 

 

Szia! :)

Előzmény: Törölt nick (9044)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!