Nagyon előrelátó tervezés, gratulálok minden illetékesnek! Szólhattak volna, hogy mostanában csak olyanok járjanak arrafelé, aki maratoni futásra edzenek. Szóba jöhetnek még a kerékpárosok is.
Ma hévvel jöttem haza. Elég mellbevágó volt felszállni a felmelegedett szerelvényre (egyből gyöngyözött a homlokom) és hiába volt nyitva az összes ablak, nem hűlt túl sokat. Elég balkáni lehet, ha még mondjuk tele is van a szerelvény. Valami modernizálás csak ráférne erre a szolgáltatásra is. A 159-en tuti idő volt. Igazi magyar szauna. Héven felmelegszel, buszon lehűlsz.. :D
Ez nekem nem is volt meg, hogy aszongya: "jelentősen ritkábban közlekedik az egyébként is zsúfolt csepeli hév," (mert a járművek sorozatos meghibásodása miatt harmadával kevesebb hadra fogható szerelvény áll rendelkezésre.)
A fitneszterem akkor sem fogja megoldani a HÉV körüli P+R parkoló hiányt, ami csak komolyabb probléma lesz, ha egyszer közvetlen metrókapcsolata is lesz.
Az nem átalakítás lenne, hanem bontás/építés, így sokkal egyszerűbb kaármi más fitnessztermet vagy egyebet kitermelni belőle még kisebb költségvetéssel.
Egy tonna hely lenne még, ha eltüntetnek az autonepperek eladó kocsijait a piac/Meki/plaza környékéről. Csak ma legalább tíz roncsot láttam arra eladó cetlikkel a szélvédőn.
Valószínűleg soha nem fognak annyi P+R parkolóhelyet kialakítani, mint amennyire szükség lenne.
Mondjuk lennének ötleteim a bővítésre. A volt Matáv-székházat át lehetne építeni parkolóháznak, illetve ha megint a csőd szélére kerül a Plaza, az is lehetne az.
Ez igaz csak nem mindegy hol. A p+r parkolóknak minél kijjebb kell lennie, hogy a belvárost (jelen esetben Csepel belváros) ne terhelje az autós forgalom és szerintem abban is egyet érthetünk, hogy Csepel központja nem autó tároló.
Reggel 8 órakor nem lehet megállni az 1-es posta környékén autóval. Természetesen nem a postára érkezők foglalják a helyet, hanem a hévvel továbbmenők használják p+r parkolónak. Ez a probléma már többször, több fórumon felmerült, mint megoldandó feladat. Nem feltétlenül jó, hogy az agglomerációs autó áradat p+r parkolónak használja Csepel belvárosát. Ha már nem kívánnak ezen változtatni, jó lenne annyi módosítás, hogy néhány parkolóhelyen korlátozzák az eltölthető idő maximumát: 15, 30, 45 stb. percben. Így aki ügyet intézni érkezik, az meg tud állni, aki meg egész napra tárolni akarja az autóját, az keres máshol helyet.
Erdosor/Pluto keresztezodesben miert van elforditva a tukor? Valakinek ez poen? Remelem jol kirohogte magat. Masik opcio hogy a hatosag forgatta el, de azt meg nem ertem miert tette volna?
azt ismerem, igen. a Királyerdőben nőttem fel. most a Királymajor, a panelek (Dunadűlő utca környéke) érdekelne elsősorban. bár az is lehet, hogy ház lesz belőle, bár az más anyagi nagyságrend.
felmerült, hogy a zöldövezet miatt visszaköltöznék Csepelre és arrafelé vennék lakást. de a régi bejegyzések nem voltak túl rózsásak a környékről. most milyen, mennyire "csürhés", mennyire élhető?