Ebben a zegernyés időben jól jön reggelente a beprogramozott állófűtés, viszont az utóbbi időben nagyon leeszi az akkut, mire indítani kellene. Nem ártana néha éjszakára rátenni az akkutöltőt, csak elég macerás hozzáférni az akkuhoz. Ebben (Trafic M9R) nincs valami elérhető helyre rakott akku-kivezetés, mint anno a Mercimben volt például? (tudom, menjek ki és keresgéljek... de hátha tudja valaki :)
Tegnap kicsit rátöltöttem a motor olajra, mert alacsony szintet mutatott (úgy látszik cserekor nem öntöttünk bele eleget) és ezt a pálca is megerősítette.
A motorolaj egész este kint pihent a gépbe.
Reggel -10nél próbálkoztam az utántöltéssel. A 10W40 inkább zselének mutatkozott, mint folyékony halmazállapotúnak.
Lehet, hogy a következő napok -20fokjában már kockaként kering a rendszerben reggelente?
ma reggel égett szag jött a motortérből. Megvizsgálva a problémát az előmelegítő egyik izzítógyertyájáról (f9q) a szó szoros értelmében leégett a műanyag sapka. Nektek volt már hasonló? Mi okozhatja?
Ez a kétszer leizzítós módszert ezt holnap én is kipróbálom. Viszont ha maxxra nyomatod a fűtést indítás után egyből azzal a motor üzemi hőmérsékletre való felmelegedést lassítod szerintem...
Vettük ezt a "Spuri" nevű magyar terméket. Azt mondták róla, hogy nagyon jó az ilyen adalék a hidegebb napokra... TDI-től a sima benzines szívómotorig mindenbe jó.
szia zsolti, tudod mi volt a baja!? M indig egy gázpedálállásnál csinálta a visszahuzogatást, kb mikor 1/4-ig lenyomom a gázkart és tartom a tempót, leszereltem a gázkart, lekaptam a csúszkafedelet és képzeld tiszta kosz volt a "szénpálya" azonkívűl egy kicsit ráhajtottam az érintkezőkörmökre 2 tized millimétert most az autó meseország kapitánya, a vicc hogy nem írta ki hibába hát ennyi zsolt, mit szólsz hozzá
Összesen 6 vagy 7 embert keresek aki autót vásárolna.Nürnbergig 27 ezer forint-fejenként.Természetesen, ha nem sikerül autót vásárolni, akkor az ár oda vissza értendő. :)A srác aki visz megbízható, volt már autóért németben, ha szükséges egy kis német tolmácsolás és ügyintézés is van.
Ha valaki ettől eltérő útvonalaon akar meg lehet beszélni vele.