sziasztok! olcsó és esztétikus dobozolási lehetőségeket keresek, tudtok nekem segíteni??? 4tx-hez hatsóm már van csak oldalsók kellenének, meg egy tuti tanítása! köszi előre is!
Köszi a tanácsokat,tisztul a kép.Találkozhattam ma Hartán valakivel közületek?A Sárga 3VD volt az enyém,,bár gondolom Pisti régi mociját sokan ismerik.
Ha az akksi csak 2 éves és ritkán van töltve, képes ellustulni.
Savasnál nem emlékszem pontosan mi a menet, de segíteni szokott rajta a feltölt és lemerít (persze nem teljesen) módszer.
Fontos tudni hogy, cellánként 1,75 volt alá nem szabad meríteni.
Formázásnak is szokták nevezni.
Régebben én úgy csináltam, hogy merült akksit töltöttem valameddig, majd merítettem, de nem teljesen, majd rátöltöttem és megint merítettem, de ekkor már kevesebbet.
A következő rátöltés már teljes volt. Ezt hosszabban is ellehet játszani. Regeneráló töltésnek hívják. Sokat dob az akksin, ha több merítést és rátöltést iktatnak be.
A merítést néhány autó fényszóró izzóval könnyen kivitelezhető. A H4 a legjobb erre a feladatra a dupla izzószálak miatt.
Kb 2 éves az az aksi nem biztos hogy cserélni kell lehet hogy csak keveset használod a motort.Töltsd fel és várj amig legalább hetente tudod használni 30-50 km hogy tudja utántőlteni magát.
A cseréhez oldalidom fejidom tank le,elég macerás elsőre biztos .Az ülés alatt az inditó relé csavarjára kell tenni a tőltőt,vagy a szivatgyújtón keresztül ha csinálsz egy spéci csatlakozót amit csak beledugsz (közepe a +).
Azt én is így örököltem.A kíváncsiság engem is mozgatott és le vettem az egyik véget.Ki van lyukadva a vége és ez a cucc eltakarja,valami hőálló szilóplaszt szerű anyaggal rá is van ragasztva + a két kis csavar.Nem hiszem hogy gondot okoz hiszen én is így használtam kb 30 párezer km t.:))
Pisti a kipufogó végein van egy-egy takaróelem felcsavarozva nem tudom te vagy az elöző tulaj rakta rá csak éreklne miért került rá ha tudod megköszönöm a választ,nincs bajom vele csak a többi tdm-en nem láttam még.
Eminnen üzenjük, hogy az indiai futókacsa rendkívül rossz anya, annyira kíváncsi, hogy nem hajlandó huzamosan egy helyben ülni a tojásokon, tyúkom meg nincs aki kiköltse, főleg hogy gácsér sincs aki megtöltse tartalommal. :))))))
A méhészettel foglalkozó kollégák minden nap vitatják h milyen lesz az idei szezon. Van aki bízik a természet erejében a méhek intelligenciájában mások féltik őket. Most nem lehet könnyű nektek.