Keresés

Részletes keresés

JPS Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110373
Szar így alvás nélkül dolgozni! Mondjuk nem értem az itt fanyalgókat. Egyszerűen a szerencsésebb csapat jutott tovább...
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110372

Annuka !

 

Beteg vagy ? Hogy tudod egy nap emlegetni a bajzatgecit Tokyval ?

Előzmény: sx7 (110369)
NÉRÓ89 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110371
Vagner tényleg gólerős játékos, de csak abban az esetben, ha teljes mértékben ki van szolgálva. Nézzük meg góljait! A Győr elleni első gólnál, védelmi hiba után, a kapussal szemtől szemben, begyötörte 3 méterről. A második gólja az viszont szép volt, azt tényleg remekül eltalálta, de nagyon keveset lő ilyen távolról. A Sparta ellen megint egy védelmi hiba után került helyzetbe, és egy ilyen szituációban egy csatárnak illik gólt szereznie. Más kérdés, hogy ezt Sasu vagy Penksa belőtte-e volna... A Diósgyőr ellen egy pontrúgás után egyedül maradt, elé pattant a labda, és mivel nem vigyázott rá védő, végülis nem volt olyan nehéz dolga, azért vettük, hogy ilyeneket belőjön. Vagner remek játékos, jó befejező csatár, ám ha nem kap kellő támogatást a középpályáról, ő egyedül nem képes helyzetbe kerülni, és főleg akkor eredményes, ha a 16-oson belül egyedül marad. Tegnap a középpályásaink nem tudták jól megjátszani, így nem is tudott helyzetbe kerülni. Ezért lett volna jó egy támadó felfogású középpályás, például Tőzsér, mert Penksa nem sokat ért tegnap... Ha a középpályánk javul, jobban ki tudjuk szolgálni a csatárainkat több esélyünk lehet a jövőben. Remélem, ezen tudunk javítani, és gólerősebbek is leszünk.
_Balázs_ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110370

Nagyon szomorú voltam tegnap este...(

Még egy ilyen esélyünk megint nem lesz vagy 10 évig. Ez a Sparta semmit nem mutatott, Poborsky egy kiégett nyugdíjas. Sajnos elfáradtunk, a sérülések kiütötték a csapatot. És bizony Gerzson távozása óta nincs olyan ember, aki tud passzolni. Huszti egyedül kevés. Lipcsei is hiányzott, pedig mennyit szoktuk szidni.

Ez van, most már meg kell nyerni az UEFA-kupát.)

sx7 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110369

És akkor pici kritika:

 

-Nem volt kapuralövése a Fradinak 90 percig.(emellett két akkora helyzet is volt)

-Az első gól előtt,Leo csinál egy jó cselt és megprónál elesni??????Hihetetlen,hogy abban a helyzetben,miért nem megy tovább használva egy picit a testi erejét(A cseh gyerek is felált mikor elesett a tizenhatoson belül és futott tovább).Ezután előre jöttek a CSehek és szerintem buta szabálytalanság után kapott a Fradi egy végtelenül balszerencsés gól,holott előtte más hozzáállással szerezhetet volna 1et.

-Penksa valóban nincs formában.

-Vágner nem bír 60percet(de ezt tudtátok)

-Gyepest sajnálom.Viszont a védelem igazán jó volt,kisegítették egymást,komunikáltak,nem is került igazán helyzetbe a prága.Még Kiss is jó volt.

-Sz.Lajos : nem hinném,hogy valamit is hozzá kéne fűzni teljesítményéhez. Szerintem simán védhetne nagy bajnokságba is bárhol Európában.

-Bajevszkít megint védeném nem volt társa,szerintem nem ilyen típusú focista kell középcsatárnak,arra bunkó rakkolós kell ,mint Bajzát vagy Tokody.

-Sasu : de jó ,hogy végre nem játszott,nem idegesítettem fel magam.

-Lipcsei : szerintem ő hiányzott.Emlékszem tavaly is remekül összefogta a csapatot dániában.Sajnos nagy rutinja hiányzott.

-Tőzsér hiánya szíven ütött rendesen.

-Kapic lehet hibázott,de a fal szerepét eljátszotta

-Mindenki hajtott az viszont +pont.

 

Most várni kell a sorsolást,mert még 1oda-vissza következik nektek...

Hajrá

locust star Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110368
Ez a "küzdeni akarás" ez eredmény ? Alapkövetelmény, amely említést sem érdemel, mivel ez a dolguk, profi futballistákról van szó. Elképzelhető olyan, hogy nem akarnak küzdeni ??? A magyar foci már évek óta ezzel takarózik, hogy "pedig küzdöttünk, azzal nem volt gond".
Na igen, de ez nem küzdősport, itt játszani kell tudni, az meg nem megy, elég, ha megnézzük a tegnapi teljesítményt.
Előzmény: Törölt nick (110357)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110367

Le a kalappal a játékosok és a szurkolók előtt. Hogy mennyire jól játszott a csapat és méltó ellenfele volt a Spartanak arra utal, hogy a meccs végén úgy örült az edzőjük, mintha BL-t nyrtek volna. Sajnos egy két labdarugónk nem volt formában. Penksát már rég le kellett volna cserélni, mert nagyon gyengén játszott, ráadásul lassú is volt. Kétszer kapott olyan labdát, amivel Bajevszky begyalogolt volna, mert gyorsabb mint Penksa.

Ez van. Hiányzott egy vérbeli csatár, pl egy jó Tököli.

HAJRÁ FRADI !!!!

Előzmény: NÉRÓ89 (110360)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110366
Penksa operett footbalista.
Előzmény: murray (110363)
sx7 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110365
Nem tartom nagy focistának Bajevszkit,de gyorsnak igen.Azért amit írtál nem fair,mert mikor ő beállt 1dül volt2-3 védő ellen és a csapat(leginkább a középpálya)nem vagy alig támogatta.Azért abban a helyzetben igen nehéz játszani.
Előzmény: locust star (110313)
sx7 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110364
Igen ,de Gera azt is elmondta(meg látthatod is),hogy Angliában jön a sípszó és az Angol focista a záró sípszóig hajt.Ezt itt nem látod meccsen,csak a Győr meccsre emlékezz,20percig sehol nem voltak,aztán meg rátok jöttek,nézd meg a Loki ugyanez volt,első félidőben foci a második meg lébecolás.Ez hozzáállás ,amit sajnos edzéseken pótolni kell.
Előzmény: Devil Inside (110303)
murray Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110363

Rósa, Penksa egy nagy 0

 

 

MC Snake Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110362

Azért nem kell általánosítani.

Csak egy hajszálon múlt, kár, hogy nem jött össze.

Előzmény: Törölt nick (110348)
simita Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110361

the show must go on !

 

Tegnap Gerzson gól lőtt a tottenham ellen a 3. percben. Ezt a spartanak is lőhette volna. :-(

NÉRÓ89 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110360
Jó reggelt!
Én is nagyon csalódott vagyok, két hete abban bíztam már, hogy sikerülhet továbbjutnunk. De sajnos nem... Az is igaz sajnos, hogy két pontfúgásból kaptunk gólt, szerintem erre jobban is fel lehetett volna készülni... Sajnos kapura sem igazán voltunk veszélyesek, jó, volt néhány elfutásunk a szélen, de középen már a csehek általában tisztáztak. Vagnernek nem ment, pedig az ő játéka nagyon fontos lett volna. Szerintem sem kapura nem volt veszélyes, és az összjátékban sem volt használható, nagyon figyeltek rá a védők. Persze, ha nem lett volna a három sérülés, minden más lett volna... Beállhatott volna Tőzsér, én őt vártam a harmadik cserének, de Kapic sérülése közbeszólt...
Hát, ez van, sajnos. Remélem, jövőre sikerülhet, de most a legfontosabb, hogy a bajnokságban továbbra is jól szerepeljünk, és az UEFA-kupában is minél tovább jussunk, minimum a csoportkörig.
HAJRÁ FRADI!
Itamás Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110359
Jó reggelt Fradisták! sajnos nem sikerült...pedig nagyon nagy lehetőség volt.(LCS szerint életünk sansza...hát,talán ez túlzás,én bízom benne lesz még ilyen...) néhány szó a játékról: a szerencsét nem okolhatjuk,mert csak annak a csapatnak van szerencséje,aki... és itt nem tudom,mit írjak...nincs ide illő folytatás..most egyszerűen nekik volt szerencséjük. pedig nem voltak jobbak,egyáltalán nem játszottak jobban,egészen addig,amíg a csapat gerincét le nem kellett cserélni sérülés miatt.szal ez a hajó elment... de én nem búslakodnék...a játékunk meggyőző,sőt..a csapat együtt van.. vagyis minden adott a jó folytatáshoz...csak nehogy ez a kudarc kedvünket szegje. ilyen játékkal játszva itthon nem lesz ellenfelünk...és az UEFA kupában is messzebre juthatunk mint az utóbbi években bármely magyar csapat. nincs mese:mostantól előre kell nézni...és jövőre sikerülhet újra! szvsz:Botis volt a meccs legjobbja..hiba nélkül játszott,a védelemben egyeduralkodó volt...de: néhány negatívum..miért Penksa és miért nem Thomas????Kapic helyett miért Zováth??miért nem Tőzsér?? de nem én vagyok az edző...biztos meg volt mindennek az oka...csak így kívűlről nem látszik...de azért jó volna tudni...nem?? Summázva:fejeket fel,nincs miért szégyenkeznünk...előre kell nézni,UEFA kupára fel!!! HAJRÁ FRADI!
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110358

Először is: hajrá Fradi!

 

A tegnapi kevés volt...

Az igazság az, hogy reálisan nézve a Sparta Praha annyit adott ki magából a két meccsen, hogy továbbjusson.

A mérkőzés elején tudtam, hogy sok jóra nem számíthatunk.

Hogy állhat fel egy csapat egyetlen csatárral?

Erre csak egy válasz lehet: 0-0-ra játszik...

Egy Sparta ellen 0-0-ra játszani öngyilkosság, és az is lett.

Ami még borzasztó volt, hogy nem volt olyan akciónk, ahol háromszor egymás után saját emberünkhöz tudtunk volna passzolni.

Penksa egész meccsen nem csinált semmit.

Huszti eljátszogatott Poborszkyval, de mikor elszabadult tőle, akkor csak cipelte a labdát, és semmi eredmény nem volt.

Leo küzdött, de eredménytelenül.

Mondanám, hogy Kapic jó volt, de ez ebben a formában nem lenne igaz...

Véleményem szerint sok labdát elszórt, bár tény, hogy sokat szerzett is.

Vagnert leradírozták a pályáról.

Rósa pedig csak futkosott össze-vissza, mint a mérgezett egér.

Egy dolog, ami jó volt: a védelem.

Az viszont tökéletesen mőködött.

Ha nem lettünk volna ilyen pechesek, akkor tényleg bejöhetett volna a 0-0, de akkor sem szabad ilyet csinálni.

A pech, ugye a sérülésekben is megnyilvánult. Sajnálatos.

Sebaj. Az UEFA-Kupában javíthatunk, bár kétlem, hogy sokkal gyengébb ellenfelet kapnánk az 1.fordulóban.

Bízzunk benne, hogy bejutunk a csoportküzdelmekbe.

Szurkoljatok ma a másik két csapatnak is.

Tudom, rivális csapatokról van szó, de most a közös érdek fontosabb, mégpedig az, hogy a magyar foci elérjen végre valamit nemzetközi porondon. Itt az ideje elindulni felfelé...

Szombatom elverjük az MTK-t, feledtetni kell ezt a kudarcot.

Bár őszintén szólva, nem nagy kudarc.

Küzdöttünk, de ez most kevés volt. Nagyon pontatlanul játszottunk.

Ezen kell még javítani!

 

Ne csüggedjetek, cél az UEFA-Kupa döntő!!!

 

Hajrá FRADI!

Austin_Powers Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110356
Tőzsért én is hiányoltam, de ha jól tudom, mindhárom cserénk kényszerű volt. Baloldali emberfogó (Gyepi), szűrő középpályás (Kapic), és csatár (Vagner) sérült meg, ezért nem hozta be mondjuk Leo vagy Penksa helyére. Ők mindketten mentek, csúsztak-másztak, de nagy hibaszázalékkal játszottak, indokolt lett volna a váltás.
Előzmény: Törölt nick (110355)
Austin_Powers Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110354

Hazaértem. Minden keserűségem, bánatom ellenére büszke vagyok a fiúkra, FRADISTA mivoltomra, és a szurkolásunkra.

 

A jobbik csapat ment tovább, de nem sokon (pl nem László Csabán) múlott a bravúr.

 

 

Hajrá Fradi!!!

idles Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110353
Egy hozzászólás a DVSC topikjából. Emlékeztek még, mikor átmentetek fikázni a Debrecent..?
Annak örülök, hogy ők nem olyan bunkók, hogy ide jöjjenek most kárörvendeni!


Vikingboy válasz | megnéz 2004.06.21 15:26:41 (34779)
Cimbora, nem kéne ez. Ugye neked is jól fog esni, ha én fogok szenyózni, amikor majd ti is kikaptok egy külföldi brigádtól, mondjuk kipotyogtok a béel-selejtezőn, hm? (...)
Viking
Előzmény: Greenie (34768)
h3o Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110352

Nem tudom, miért reménykedtek László Csabában, a lagymatagnak tartott Garamival sokkal jobb, színvonalasabb meccset játszottatok az ennél a Spartánál nem rosszabb Koppenhága ellen, a csalás ellenére. A lelkesedés most is megvolt, de a játék nem, és ezt túlzás lenne csak Gera hiányára fogni.

 

Biztos, hogy valami nincs rendben az edzőtökkel, ez látszott, amikor azt mondta, hogy Lipcsei nem fog többet hátvédként játszani, majd a következő meccsen ismét hátvédként játszott. Nyilván nem független ettől, hogy maga vallotta be, hogy minden meccs előtt az a Matthäus igazítja el őt, aki Lipcseire mániákusan hátvédként számít. Csak egy báb megy bele abba, hogy csapatát a válogatott kísérleti terepének használják.

 

Annak meg egy külföldről jött ifiedző számára is világosnak kéne lennie, hogy Bajevskivel nemzetközi szinten nem lehet mit kezdeni. Biztos, hogy nem szakmai okok állnak az ő igazolása mögött, ennyire senki sem lehet hülye, és pénz is lett volna egy normális csatárra, ha nem Zavadszkyra szórta volna ki. Amögött sem szakmai okok állhatnak, hogy Sowunmi a keretbe sem fért be, mondjuk a sérülten elvitt Lipcsei helyére.

 

 

Lecso11 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110351
Csalódott vagyok, mint minden Fradista... ma biztosan nem fogok tudni aludni...
Kcsita Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110350
Az első gól nem volt les?
Előzmény: Greenie (110347)
Greenie Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110347

Straka: Ez volt életem legnehezebb meccse
Frantisek Straka, a Sparta Praha edzõje láthatóan megkönnyebbülten nyilatkozott a mérkõzésrõl a lefújást követõ sajtótájékoztatón.

A szakember elmondta, hogy óriási nyomás nehezedett csapatára és élete legnehezebb meccsének nevezte a mai 120 percet.
- A klub vezetõi, a szurkolók és a média részérõl is hatalmas nyomás nehezedett ránk, mindenki csak a továbbjutást tartotta elfogadhatónk, pedig az már az elsõ mérkõzésen is látszott, hogy nagyon erõs ellenféllel van dolgunk. Az óriási várakozás miatt az elsõ félidõben kapkodva, idegesen, sok hibával játszottunk. A találkozó fordulópontját az elsõ félidõ utolsó pillanatában szerzett gólunk jelentette, amelynél be kell vallanom, óriási szerencsénk volt. A második félidõben már felszabadultan, jól játszottunk, egyre nagyobb fölénybe kerültünk, amiben szerepet játszott az is, hogy ellenfelünknél többen is megsérültek. Nagyon örülök a továbbjutásnak és annak, hogy végre egy olyan mérkõzést játszhattunk ebben a szezonban, melyen mi szereztünk vezetést és nem mi kaptunk buta gólt. Ez volt életem legnehezebb meccse.

 

Korrektnek tűnik..

Greenie Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110346

off

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágók

FC Bruges (belga)-Sahtyor Donyeck (ukrán) 2-2 (2-1)
Továbbjutott: Sahtyor Donyeck, 6-3-mal

PSV Eindhoven (holland)-Crvena zvezda (szerb-montenegrói) 5-0 (2-0)
Tj.: PSV Eindhoven, 7-3-mal

Djurgarden (svéd)-Juventus (olasz) 1-4 (1-2)
Tj.: Juventus, 6-3-mal

Banik Ostrava (cseh)-Bayer Leverkusen (német) 2-1 (1-0)
Tj.: Bayer Leverkusen, 6-2-vel

Glasgow Rangers (skót)-CSZKA Moszkva (orosz) 1-1 (0-0)
Tj.: CSZKA Moszkva, 3-2-vel

Maccabi Tel-Aviv (izraeli)-PAOK Szaloniki (görög) 1-0 (1-0)
Tj.: Maccabi Tel-Aviv, 3-1-gyel

Manchester United (angol)-Dinamo Bucuresti (román) 3-0
Tj.: Manchester United, 5-1-gyel

Real Madrid (spanyol)-Wisla Kraków (lengyel) 3-1
Tj.: Real Madrid, 5-1-gyel

 

on

Greenie Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110345

Sztem a kieséses kört pont átugorjuk, u.i. most pont azt játszák mjd a lilák.

 

A gundelpalacsinta azt mondta, hogy még játszani kell 1 csapattal előtte.

Előzmény: Oliveira (110343)
rage Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110344
Nem, még van egy kör a csoportmeccsekig
Előzmény: Oliveira (110343)
Oliveira Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110343

Kriston szerintem más kategória. Mert ő azért játszott, mert robotolt, és azt rengeteg technikai hibával, de jól tette. Leo viszont nem is hajt, és úgy követ el talán még töb fatális hibát.

 

UEFA: Sztem a kieséses kört pont átugorjuk, u.i. most pont azt játszák mjd a lilák.

Előzmény: Greenie (110340)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110342
Milyen szerencse, kedves sportárs? annak a csapatnak van szerencséje, aki képes helyzetet kidolgozni, nekünk meg ilyesmi nem nagyon volt emlékeim szerint. beszari nyulak módjára játszottak, kishitűen, mint szokatak a magyarok... ehhez még párosult a végtelen mennyiségű hiba, amit vétettünk. jó, ha 100 labdából 3 ment emberhez. kapic megint élen járt ebben. na nem nyomom tovább, jobb is, hogy holnap nem vagyok netközelben. Fatboy
Előzmény: Oliveira (110336)
Greenie Creative Commons License 2004.08.25 0 0 110340

Ez a kérdés már a Kristonnál is felmerült, a magyarázat:

jobb edzésformát mutat...

Előzmény: Oliveira (110336)
Greenie Creative Commons License 2004.08.25 0 0 110338

És mi meg ne is induljunk tovább inkább így az UEFÁ-ban... Ettől csak erősebb csapatok lesznek ott.

 

Ebben igazad van, de próbáljunk felnőni a feladathoz.

Jövőre újra megpróbáljuk, mert ezzel a csapattal a magyar bajnokságot torony magasan nyerjük.

Előzmény: Fatboy Slim (110334)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!