Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110568
Nem off.
Schmitt és Gyurcsány takarodjon el!
Előzmény: Törölt nick (110561)
bojár Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110567

Nézzük csak a súlyemelőket!

Kecskés: +

Kovács: Nem tud pisislni

Gyurkovics: +

Egyedül Feri Attiláról nincs hír...

 

Ez valóban doppingbotrány, de sajnos nem azért, mert valakik "rászálltak" a magyarokra...Nekem legalábbi egyre inkább ez az érzésem.

Kisgonosz Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110566

igy van, ha tiszta lenne, oda hivna a mediat a pislesere adjal live-ban,ha ezen elvez a wada, kerjen egy magyar nob tisztsegviselot a vizsgalat felugyeletehez (mintavetel, mintavetel lezarasa, vizsgalat stb) es miutan kiderult szarra perelne oket...de nem ezt teszi..sajnos

 

 

ettol fuggetlenul Palika egy zero, hogy nem all ki a sportoloink mellett, vagy pedig tudja az igazsagot es ezert nem teszi..akkro ez meg gazabb

Előzmény: bojár (110564)
bojár Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110565

Még egy ügy...

"Fokozódik az athéni magyar küldöttséget érintő doppingbotrány. Miután a diszkoszvető Fazekas Róbert aranyát elvették és a súlyemelő Kovács Zoltánt kizártak, mert nem produkáltak elegendő mintát, pénteken robbant az újabb bomba: athéni információink szerint kedden a 105 kg-os súlycsoportban ezüstérmes Gyurkovics Ferenc anabolikus szteroidok használata miatt bukott meg a doppingvizsgálaton megbukott a doppingteszten, ezért megfosztják érmétől. A hírt a Magyar Súlyemelő-szövetség elnöke, és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) tagja, Aján Tamás is megerősítette. Információnkat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság részéről egyelőre nem kívánták megerősíteni, mondván nincs hivatalos tudomásuk az ügyről. Dolovai Tamás, a magyar szövetség elnöke kijelentette: kérni fogják, hogy a B-próbát ne a WADA végezze el, hanem egy független testület.
Sajnos valószínűleg a kajakosok sikere után is csak négy aranyérme van Magyarországnak, mivel Gyurkovicshoz, és Fazekashoz hasonlóan Annus Adriántól is elvehetik érmét.
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke egy rádiónyilatkozatban elmondta: "Annusnak péntek délig kell mintát produkálnia, különben a NOB elveszi aranyérmét."
Annus, a kizárt Fazekas Róbert klubtársaként került gyanúba, miután a WADA kiemelten kezeli az ilyen jellegű kapcsolatokat.

A Mobilpress értesülései szerint Annus tisztában van vele, hogy a WADA emberei Szombathelyen vannak, hogy újabb mintát vegyenek tőle, ám ő erre nem hajlandó. Ezt a sportoló edzője, Vida József is megerősítette. Annus nincs a lakásán, semmilyen hívásra nem reagál, senkivel nem kíván talákozni. Dr. Pikó Károly, az atléta orvosa, és Köpf Károly a magyar olimpiai csapat helyettes-vezetője is próbálták meggyőzni Annust, hogy mégis adjon mintát, ám nem jártak sikerrel, így a NOB elveszi tőle a kalapácsvetésben megszerzett aranyérmet.

bojár Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110564

Mabi,

 

Nincs igazad, nem "utólag".

Az olimpia ideje alatt a WADA BÁRMIKOR (azaz jelesül 29-én, 24h-ig) jogosult egy résztvevő sportolót doppingvizsgálatra hívni.

 

Egyébként meg őszintén.

Ha Te vagy az olimpiai bajnok, és tudod, hogy tiszta vagy ugyanezt csinálod?

 

Mindent odadobsz (10Milla, életjáradék 35 éves korod után, elismertség, dicsőség, bla-bla-bla) csak azért mert Te egy büszke karakán gyerek vagy?!

 

Eddog mást se hallottam, mint, hogy sírt az egész magyar csapat, hogy milyen zéró az elismertsége egy éremnek, hogy napi pénzügyi gondjai vannak az élsportolóknak, most meg 10Millió Ft nem ér meg egy hugyozást?!

A teszt után pedig elküldhetné az egész IOC-t meg a WADA a jó büdös kurva anyjába Annus is...Miért nem ezt teszi?

 

 

Mellesleg, ha a szabály egyértelműen kimondja, hogy a játékok TELJES ideje alatt BÁRMIKOR, BÁRMENNYISZER fel lehet szólítani egy sportolót az ellenőrzésre, akkor miért van ezen kiakadva Annus?! Főleg, ha tiszta...

"nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani."

Előzmény: Törölt nick (110561)
Austin_Powers Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110563

Mi lesz még itt?

Kajak-kenusaink nyilvános akasztása?

 

A tegnapi NS különösen gusztustalan cikket közölt (név nélkül persze) Fazekas ügyéről. Tulajdonképpen bűnösként aposztrofálják őt.

Amúgy is szar a kedvem az elszalasztott BL-lehetőség miatt, most még itt van Gyurkovics és Annus megsemmisített eredménye is... Amilyen jók a magyar sportolók, olyan gyengék és súlytalanok sportdiplomatáink.

Előzmény: Törölt nick (110561)
bojár Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110562

Idézet, nem cenzúráztam, de, ha csak a fele igaz...:-(((((

 

"

Idézet egy orvostól...

Egy orvos vagyok, aki eddig imadta a magyar olimpiat, de elvettek az örömöm... Sajnos itt tobb dologrol nem esett szo, induljunk ki a tenyekbol....

1, Biologiailag nem kepzelheto el, hogy egy embernek itatas mellett ilyen hosszu ideig ne legyen 75 ml vizelete. EZ TENY! - ezen sajnos nincs mit vitatkozni...

2, Nagyon konnyu a vizeletet manipulalni. Ezert nem veletlen, hogy a 25 ml nem eleg... A ferfi hugycso hosszu, ezert elkepzelheto, hogy akar

20-25 ml vizelet (melyet kivulrol nyomnak bele) legyen benne. Tehat a bizottsag nem azert nem fogadja el a 25 ml-t, mert keves a vizsgalathoz, hanem azert, mert az meg nem biztos, hogy a holyagbol jon.

3, Meg a holyagban levo vizeletet is konnyu manipulalni. Egyszeru

eljaras: kateterrel gyorsan ki lehet mosni a holyagot akar egy WCben is, majd helyette egy masik ember vizeletet benyomni. Az illeto azonnal ezt a vizeletet mindenki szeme lattara kiuriti... ...igy tiszta marad...

.....CSAK, ha a vizsgalat elhuzodik, akkor mar nem olyan egyszeru a dolog, mert a sajat vizelete keveredni fog az idegen vizelettel es megvan a veszelye, hogy kimutatjak az anyagot... ...ezert akar ertheto, hogy a sportolo egyre idegesebb...

NEZZUK A TOVABBI TENYEKET:

1, Az illeto es annak orvosa (aki vastagon benne lehet) alairjak, hogy gyorsan tavoznak a helyszinrol... 2, Masnap nem elerheto a sportolo 3, felmerul, hogy esetleg egy masik magyar aranyat nyert sportolot is ujra megvizsgaljanak 4, erre a sportolok (gepkocsival, ami nem kovetheto) azonnal tavoznak - holott nem is azzal mentek... es tulajdonkeppen elerhetetlenek 3 napig, ami utan mar a modern doppong szerek zome kiurul a szervezetbol... 5, ezt kovetoen ismet egy magyar csoda: nem tud egy ujabb sportolo pisilni... ...majd fel oraval ezutan (mikor is eleg ido atmosni a holyagot), megtanul.... 6, Az ezustermet nyert sulyemelonk is ido elott hazautazik... 7, vezetoink ossze vissza egymasnak ellentetesen nyilatkoznak... 8, ja egy magyar sulyemelo mar megbukott...

TEGYEK OSSZE A KEPET, EZEK UTAN KERDESES SZAMOMRA HOGY TUDOK-E MEG ORULNI MAGYAR ARANYNAK..."

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110561

OFF

 

"S. Pali allitolag azt mondta,ha egy dopping esetunk is lesz lemond..."

 

De miről? A MOB elnökségről? Vagy a NOB alelnökségről? Netán az EU-parlamenti helyéről?

 

Schmitt óriásit zuhant a szememben. Miért nem áll ki Annus és Fazekas mellett? NOB alelnök létére semmit nem csinál! Vernie kéne az asztalt, követelni az új, tisztességes eljárást stb. Ha Annustól is elveszik az aranyat azért, mert nem hajlandó utólag még egyszer alávetni magát a vizsgálatnak, az az olimpia legnagyobb botránya!!

 

ON

Előzmény: Kisgonosz (110554)
Lecsó. Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110560

Egy hajszál (és megfelelő cserék) hiányzott!

Gratulálok a helytálláshoz!

Az UEFA még nyitva áll.

 

Fatboy Slim Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110559

hát ez hihhhhhetetlen

itthon is 14-en emberkedtek..

be kell szarnom

az első ütésük után nekik akartak rontani és rögtön körülzárták őket a rohamrendőrök..

 

 

Előzmény: rongyosgárda (110557)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110558

ejnye srácok...

elfelejtitek, hogy itthon poborsky lerántásáért be lehetett volna fújni a tizit...

2. hogy a lesgóljuk nem volt les...

 

Előzmény: Törölt nick (110556)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110557

Meccs után megyünk a buszokhoz, kocsikhoz, mikor olyan 50-60 csíra elkezd ránkjönni a bokrok közül.

Mi olyan 1500-an nekik.

Ők szaladnak vissza, rendőrök elénk.

Alles.

Előzmény: Fatboy Slim (110555)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110556
Miért, a csehek hányszor lőttek kapura az Üllői úton? Szerintem jó volt ez a taktika. Benne volt a gól lehetősége, hátul viszont stabilitást adott. A cseheknek gyakorlatilag nem volt kidolgozott akciója, gólhelyzete, csak pontrúgásból voltak veszélyesek. Az viszont nem a taktika hibája.

A dagadt vén geci szerintem fogadásból bukfencezett végig, félpályánál már meg akart halni.

Ami a legszívbemarkolóbb volt, amikor bejátszották a BL-himnuszt (egyébként még nem mentek haza a hazaiak, alig néhány perccel a lefújás után játszották be). A prágaiak vonultak körbe, ünnepeltették magukat, a közönségük eufóriában, a mieink meg lógó orral bandukoltak felénk. Ekkor megszólalt a jól ismert dallam, és rögtön belémnyilalt, hogy milyen kevésen múlott, hogy most nem mi ünneplünk. A csehek bejutottak oda, ahová tartoznak, mi pedig megint kívülről nézhetjük azt az álomvilágot, azt a csillogást, a "nagyok" vetélkedését, és minden felhajtást, ami ehhez a dalhoz kapcsolódik. Majd' megszakadt a szívem. A játékosoknak nagyon szörnyű lehetett.

Sportszerűségből viszont akkor vizsgáztunk jelesre, amikor a végén a cseh csapatot is megtapsoltuk. Felemelő pillanat volt, de milyen felemelő lett volna, ha a mieinket éltethetjük. Akkor a várakozás sem tűnt volna olyan hosszúnak.

Hajrá Fradi!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

U.i.: Gratula a kajak-kenusainknak a mai szereplésért!
Előzmény: rongyosgárda (110542)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110555
Egy pár szavas összefoglalót ha kaphatnék az eseményről...
Előzmény: rongyosgárda (110544)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110554
S. Pali allitolag azt mondta,ha egy dopping esetunk is lesz lemond...kivancsi vagyok allja-e a szavat...
Előzmény: Törölt nick (110552)
sx7 Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110553

Az a baj ,hogy ránk vadásznak.

Mindenkit ugyanígy ellenőriznének és annyiszor mint minket ,akkor szavam nem lenne,de ez diszkrimináció.

Előzmény: JPS (110549)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110552

Ezt azért tehetik meg, mert kis nemzet vagyunk és sportvezetőink lapulnak mint a nyulak.

 

Döbbenetes ami itt folyik... 

Előzmény: Mat United (110550)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110551

Dolovai Tamás, a magyar szövetség elnöke kijelentette: kérni fogják, hogy a B-próbát ne a WADA végezze el, hanem egy független testület.

 

Előzmény: Kisgonosz (110545)
Mat United Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110550

Legyen már vége a ****** görögök ******* olimpiájának. Azt hiszem, néhány sportdiplomatánknak el kellene gondolkodniuk a lemondáson.

 

(*= mindenki helyettesítse be, amit gondol.)

 

HAJRÁ MAGYAROK!

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: Kisgonosz (110545)
JPS Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110549
Nekem egy kicsit gyanús, hogy senki nem bukott le az olimpia előtt most meg mindenki kokszol...
Előzmény: Kisgonosz (110545)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110548

Sparta Hooligans Forrest Gump Group

 

:)))))))))))))))

Előzmény: JPS (110546)
simita Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110547
Én is megvédeném a Leoncavallót !
Nehéz volt úgy játszania a bal oldalon, hogy a Szabika minden ereje a homosexual megfogására ment el és úgy hogy a Penxa egy kapal szart sem mutatott szerdán.

Vasárnapra remélhetőleg felépülnek a félsérültek (kapa, lippa) és akkor a
Lajos, Vuki, Lippa, Botis, Rósa, Kapa, Leo, Szabi , Zava, Vagner, Tözsér kezdhet.

Zava a régi játszótársak ellen csak mutat már valamit.
Előzmény: Törölt nick (110537)
JPS Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110546
Elbújtak az erdőben és ezentúl, mint Robin Hood, majd a szegényeket védik a gazdagok ellen! :)) Vagy csak megijedtek? :)
Előzmény: rongyosgárda (110544)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110545
rongyosgárda Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110544

A meccs utáni támadás is vicces volt.:-))

Kis erdei törpék ligeti maratonja:-))

Előzmény: JPS (110541)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110543
Sparta supporters prahaha....  :)))
Előzmény: rongyosgárda (110542)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110542

"ilyen csapat ellen nem nagyon játszhattunk esztelen támadófocit. ilyen csapat ellen nem nagyon játszhattunk esztelen támadófocit."

 

Mabi, ugye ugyanazt a meccset néztük?

Milyen esztelen támadófoci?

90 percig nem lőttünk kapura!!!

 

Poborsky pedig végig rugdosta a mieinket, csak azért maradhatott a pályán, mert ő a poborsky.

És a tagadt vén geci bukfencei a meccs után, na az volt az igazán gyomorforgató.

Meg, hogy a cseh nézők hazamenetele után még lenyomták nekünk a Bl zenéjét.

Faszszopók. 

Előzmény: Törölt nick (110537)
JPS Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110541
Minket megtámadtak a csehek meccs előtt a Poborskys dal miatt, még most is fáj a nyakam, attól ahogy a rendőr kihúzott közülük! :)))
Előzmény: Törölt nick (110539)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110539

"... hiszen én a saját tábor közepén állok. Kár volt a "fuck you Sparta" meg a "Poborsky is homosexual" rigmusokért..."

 

Hát ha te is ott áltál volna a szélén, közvetlenül a csehek mellett és hallottad volna és láttad volna mit csináltak, akkor megértenéd.

 

Előzmény: Törölt nick (110537)
fepa Creative Commons License 2004.08.27 0 0 110538

Üdv!

 

Néztem a TV-n a meccset és szinte végig csak a fradi tábort lehetett hallani.

Előzmény: Törölt nick (110537)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!