"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A Feyenoord tágabb látókörű szurkolói Fradi szurkolók is.
Mint, ahogy mi is szimpatizálunk velük.
Gyakran megfordulnak (egyénileg) meccseinken, tudják a Fradi -mötöká egyenlő Feyenoord-Ajax viszonnyal.
Tehát nincs értelme elrontani a rotterdamiakkal a viszonyt.
Amikor még meccsek után elmentünk a Vörösmarty térre, elénekelni a Himnuszt, mindig akadt a tömegben Feyenoord szurkoló....
Amikor az ajax mögött álló maffia totális támadást intézett ellenünk, a Feyenoord szurkolók mentek Amsterdamba, nekünk szurkolni.
Igen-igen. Kerestem én is a szavakat, de ez a legmegfelelőbb. :-)
Na, ma esti építészeti körsétánk véget ért.
Jó éjszakát, gyerekek! :-)))
-Dino-
ui: Aki ebben a sportpalotában ott lesz, annak alighanem életreszóló élményben lesz része és kicsit más szemmel fog nézni a honi stadionrekonstrukcióra.
Most már elég legyen! László Csaba tudja hogy mit csinál. Egyet mondok neked, de aztán elég legyen. Szentes eltatikázta magát tavasszal, amikro bajnok lehetett volna a Loki. De nem lett, ez van Senki sem tökéletes. Inkább örülj neki hogy bevallja, mint a szokásos magyar edző, hogy örülök hogy nyertünk a meccsen. Új dolgok kellenek a magyar fociba.
Nem baj gyártsátok a barom terveiteket. László olyan nektek való "zsivány ember" aki az újságírók arra irányuló kérdése előtt, hogy: T. Csaba jól,láttuk, hogy a ferencváros megint az erőnléti és mentális problémák miatt nem tudott a 65. perctől kezdve elfogadható játékot játszani (mint a Tirana és a Sparta ellen) és ezért szorultak be a saját kapujuk elé? megelőzve öket gyorsan bedobta : "én hibáztam , mert azt mondtam a srácoknak, hogy álljanak be (amit elfelejtett mondani : a talpukon vegyék a levegőt, pánik szerűen mentsenek, arra rúgják a labdát amerre állnak, az utolsó 25 percben 68-32 legyen a lababiroklási arány az angolok javára, és mind emellett egyetlen lehetőségünk legyen az újabb gólszerzésre) . Ezeken el sem gondolkodva a szátokba adott ostoba jelszavakat ismételgetve rohantok a pofára esés felé.....én ennek különösen örülök.
A Feyenoord tábora kemény,a holland válogatott meccseken is általában ök csinálják a balhét ! De abban is téved egy-két hozzászóló,hogy a Schalke nem balhés.A GelsenSzene a 70-es évek óta elismerten az elsöszámú hool csoport Németországban,igaz az idösebbek már csak különleges alkalmakkor jönnek össze.A Feyenoord ellen nagy csatára számítanak a hagyományos holland-német gyülölet miatt ! Azért én azt szeretném,ha az S04-Fradi meccsen nem lenne nagyobb probléma !
Érdekes én azt olvastam, hogy nem érdekli öket ki ellen kell játszani, mert mindenki ellen csak a győzelem elfogadható a számukra. Ja és hallottátok nem rég az FC Basel meg verte az ottani fradit a Grasshopperst ...8-1-re.