"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A Ferencváros vízilabdacsapatának vezetőedzője a MobilPressnek elmondta, nincs nagy különbség a LEN-kupára és a bajnokikra való felkészülés között, hiszen jövő héttől már a magyar bajnokságban is dupla mérkőzéseket rendeznek hétvégenként. „Mivel a LEN-kupában az FTC az olasz Savonával és a francia Montpellier-vel együtt hármas csoportba kerültünk, csak két mérkőzést kell vívnunk. A franciákat tízből kilencszer megvernénk, de mivel hazai pályán játszanak, ellenük is nehéz meccs vár ránk. A Kásás Tamással és Märcz Tamással felálló Savona keményebb dió, de mivel a Fradiból is több játékos, valamint én is játszottam Olaszországban, a feltérképezésük könnyebbnek tűnik. Reálisan meglehet a továbbjutást érő második hely, ebben bízunk.” – nyilatkozta Bíró Attila. (MobilPress)
"2008, 2009-ig érvényben maradó szerződéseket szeretnék látni, az talán megnyugtatna..."
Megnyugtatna, ha mondjuk a Szkukalek szeződése akkor járna le? Engem nem. Mondhatnék mást is...
Érdekes, hogy a lejáró szerződésű játékosok, hogy csipkedik magukat (Penksa).
László a cserék miatt bosszankodna [2004-10-26 16:47]Mint arról már beszámoltunk, Szûcs Lajos helyett Udvarácz Milán áll majd a kapuban a Dabas elleni találkozón. László Csaba a mezõnyben nem tervez komoly változtatásokat. - A legfontosabb teendõnk az, hogy szerdán kiharcoljuk a továbbjutást – mondta vezetõedzõnk. – Az elmúlt években a Ferencváros sokszor csak hosszabbítás után jutott tovább a kupában az alacsonyabb osztályú ellenfelével szemben, ezt most mindenképpen szeretnénk elkerülni. A játékosok jó állapotban vannak, ezért valószínûleg nem várható az, hogy a kulcsembereket pihentessük. Persze, jó lenne, ha már a szünetben lehetõséget tudnék biztosítani a cseréknek, sõt az igazi az lenne, ha azon bosszankodhatnék, hogy miért csak hármat lehet cserélni…
Ezekről azért nem érdemes beszélni, mert mindjárt "jönnek" és elmagyarázzák, hogy mennyire hülyék vagyunk, és a furuja minden idők legjobb elnöke...
Pedig, ilyen lehetőség előtt régen nem állt a Csapat! Teljesen felkészületlenek vagyunk, nincs objektív tájékoztatás, ami táptalaja a találgatásnak.
Egyébként ez engem a rendszerváltásra, az EU-s csatlakozásra stb. emlékeztet, ahol hasonló volt a helyzet, ott sem a jószándék vezérelte az információs csatornák elzárását...egyeseknek az az érdeke, hogy a többséget váratlanul, meglepetésként érjék az események. Pont én mondtam, hogy hagyjuk ezeket, de ez gyanúsan hasonló helyzet.
Beszélgessen a Feyenoord elleni meccs elõtt László Csabával! [2004-10-26 13:50]Vezetõedzõnk két nappal az elsõ UEFA Kupa-csoportmeccsünk, a Feyenoord elleni hazai találkozó elõtt kötetlen beszélgetésre várja szurkolóinkat november 2-án 17 órakor a Ferencvárosi Mûvelõdési Központban (IX. Haller u. 27.). A találkozón szakvezetõnk mellett részt vesznek játékosaink is. A szervezõk minden érdeklõdõt sok szeretettel várnak. Az eseményrõl természetesen honlapunkon is beszámolunk.
A holnapi meccsel kapcsolatban a legegetrengetöbb kérdésre is választ kaptunk:
Udvarácz véd a Dabas ellen
[2004-10-26 16:01]
Hosszú idõ után újra lehetõséget kap Udvarácz Milán.
Kapusunk legutóbb bõ egy évvel ezelõtt, 2003 augusztusában állt a felnõtt csapat kapujában tétmérkõzésen, akkor együttesünk 5-0 arányban nyert a máltai Birkirkara otthonában.
A Dabas elleni MK-találkozón õ védheti a mieink kapuját, hiszen László Csaba ezúttal pihenteti Szûcs Lajost. A kispadon Berki Krisztián ül majd.
A Dabas elleni mérkõzés 14 órakor kezdõdik, honlapunk élõben közvetíti a találkozót.
ezt a marketingjogos dolgot kellene tisztán látni. sajna nem vagyok jogász, így nem nagyon értek hozzá. mihez kapcsolódik ez vajon? a címerhez? az elnevezéshez? mert ha igen, akkor tényleg kivitelezhetetlen. de ha máshoz, akkor talán meg lehetne kerülni. csibészség kellene hozzá, de meg lehetne próbálni.
gonosz lennék, de amíg a "konkurencia" a padlón van, addig rúgnék bele egy nagyot. persze csak üzletileg. minden fillérre szükségünk van, így ezekre a forintokra is.
egy apró adalék: nem is régen vidéken voltam "búcsúban" aki járt ilyenben, az tudja miről beszélek, régen vallási ünnep volt, manapság kirakodóvásár lett belőle, jobb helyeken még sergő is van. no, Fegyverneken volt egy Fradi csecsebecséket áruló fickó, kb. dupla áron adta a dolgokat, mint az Üllőin lévő ajándékboltban voltak. Majdnem mindig volt előtte valaki.
szvsz ez sem lenne talán rossz ötlet, hogy létrehozni egy egész országos hálózatot. mi kell hozzá? kb 10-15 százalékkal olcsóbban adni a Fradi-címerrel ékesített izéket, de csak a regisztrált boltoknak. ezekből egyet tenni minden városba. hiszen legalább minden megyeszékhelyen kell hogy legyen legalább egy Fradi érzelmű boltos, akiknek még talán a hiúságát is legyezné, hogy segítenek a klubon. legyártatni a cégtáblákat, és mehetne az üzlet. a nép vinné, mint a cukrot. bukni sem nagyon lehetne rajta, hiszen a kiskerskedő megvenné a terméket, a pénz tehát a klubhoz kerül.
Itamás, mint gazdasági szakember, mit gondolsz erről?
most nagy pangás van. mégis miről beszéljünk? a dabas világverő jobbszélsőjéről? vagy az életveszélyes középcsatárukról? ez volt a pápa előtt is. az meg egy történet nélküli csapat, amit a bíró péter, vagy ki a fene hozott létre.
egy kis csapat, akit több góllal kellett verni. hoztuk a kötelezőt.
ez is egy kötelező győzelem lesz. szerintem addig inkább másról legyen szó, mint hogy erőlködjünk.
de hogy a csapatról essen szó, pl. lenne kedvem dabasra menni, (egy óra vonattal) de a délután kettes kezdés lehetetlenné teszi. gondolom nincs világítás, úgyhogy még nagyon fel sem tudok háborodni.