"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
hát,az hogy nem akar aláírni...ha igaz,akkor nincs mit tenni...mondjuk egy próbát nálam megérne a dolog.
A srác nekem is szimpatikus...és valóban jó focista lehet belőle...sajnálom ha elmegy..
Ja bocs a tévedésért igazad van a Pesti polgárok 1849 novemberében szavazták meg egy hangulag és decemberében kapta meg a díszpolgári címet a két hóhér aminek tiszteletére a mostani Deák-tér környékén levő piacz-téren óriási népünneplélyt szerveztek a boldog pesti polgárok. Hányinger az egész mennyi fiatal életet áldoztak fel a célérdekében talánmég sokan voltak még mindig fegyverben vagy éppen bujkáltak ezek meg ettek ittak a gyilkosok egészségére .....mindjárt rókázok tölük, meg a fattyaiktól is.
Sikerek ide, vagy oda, ne felejtsük el: Furulyás kb 1 hónapja "napokon belül" befektetőt talált (volna). A napokon belül lehet akár 674 is, ám értelmezésem szerint az új befektetőnek, vagy tulajdonosnak már a VIP páholyból kellett volna végignézni a Millwall elleni meccsünket, majd fogadni a gratulációkat.
"“A debreceni zsidók száz éve”, amely e kort hitelesen és gazdagon dokumentálva mutatja be. E kötetből emelek ki néhány gondolatot és történést. Amint azt Gonda írja: “A debreceni zsidóság 1840-től 1944-ig élt Debrecen szabad királyi és törvényhatósági joggal felruházott városában, előbb mint törvényesen letelepedett városi polgárok közössége, majd mint a város többi lakójával egyenlő jogokat élvező honosok és lakosok.”"
"A kezdetben százat el nem érő zsidó lakos száma száz év múlva meghaladta a tízezret. Fejlett nagy közösségé vált anyagi értelemben és szellemi javakban gyarapodott,"
"mondjuk,ha én lennék a góré,én még tuti aláíratnék vele 2 évet legalább..."
Csakhogy nem akar aláírni, ez itt a bökkenő. Kár, mert én nagyon szimpinek tartom a srácot, a hozzáállását, és tetszik a játéka is. Jó kis focista lesz belőle külföldön, ebben biztos vagyok.
Na ez durva volt én úgy tudom, hogy Haynau Pest díszpolgára 1849 novembere óta a mai napig. Nem kellene visszafordítani a dolgokat egy Magyar ember az ilyen szégyenről mélyen hallgat a zsidó szokás a saját szégyenüket, mocskukat a kimagyarázva, csürve- csavarva egyszóval megzsidózva más nyakába önteni.
Ja még egy történelmi adalék már régen krémzgeték az ősapáitok az osztrák, cseh dragonyosok által szétkurt feneküket amikor Debrecenben a hübéruraitokat a Habsburgokat trónfosztották és utolsó percig kitartottak a Magyar-ügy mellett addig a pesti polgárok azon ügyködtek hogyan lehetne a melegszarig benyalni a Nemzetünk hóhérainak. Ennyit a múltról az által, hogy valótlan baromságokat harsogsz attól még nem változik meg a történelem.
mondjuk,ha én lennék a góré,én még tuti aláíratnék vele 2 évet legalább...elsősorban a "hosszútávú" csapatépítés miatt.
A szponzor-téma:
szerintem ha lesz szponzor,akkor ugye lesz pénz.ergo az eladások nem lennének olyan sűrgősek...arról nem is beszélve hogy a fél csaptnak lejár a szerződése...tehát akit lehet,tartsunk meg...mert őszíntén megmondom,én a Huszti ügyben a kapkodást látom,hogy eladni,hogy még gyorsan lehessen érte pénzt kapni...de úgy gondolom,egy kis ráhatással rá lehetne bírni a maradásra.
Huszti a WBA-ban?
A Daily Mirror információja szerint a januári átigazolási időszakban elsőként a Ferencváros válogatott középpályását, Huszti Szabolcsot szerződteti a West Bromwich Albion - jelentette be állítólag a klub elnöke, Jeremy Peace.