"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
> azért én nem érzem olyan vadnak,amit írtál... nem akármilyen páros lehetnének...de Varga....áááá..semmi pedagógiai érzéke nincs...de a tudása az kellene..(nem mintha nem lenne nekem megfelelő LCS-é...) <
Pont ezért mondom.
LCs a pedagógus, VZ meg, aki a tudását, lelkesedését adná.
De beérném annyival, ha lőni és beadni megtanítaná a falábúainkat.
De az egész onnan jött, hogy László Csaba szavaiban visszacsengenek Zoli gondolatai. Amit a hozzáállásról, felkészülésről, önbizalomról, fegyelmezettségről mondott.
Bizonyára a Magyar Labdarúgóliga fegyelmi bizottsága megbünteti majd az Újpestet, ennek ellenére Sallói István úgy véli, hiába büntetnék meg a klubot, a rendbontókat képtelenség kiszűrni. "
Tehát ne a klubbot büntessék, hanem keressék a rendbontókat...a liga.
Micsoda elme.
Kár, hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe május 30. után.
Nem véletlenül vette el a rajci, a Lali kezéből a követ. Akarom mondani "rongyot".
Hiába mondanak bármit, a TV nem hazudik, ellenben ők....
Tényleg az lett volna a helyes lépés, ha levonulunk a pályáról és addig nem folytatjuk amig ki nem ürítik a szektort.
Hihetetlen. Már egyesek ott tartanak, hogy a Fradi-játékosok csempészték be a köveket és egyebeket. Az igazán "vájtszeműek" a bedobott tárgyak tömegét is tudják grammban.
Jó akkor helyesbítek.
Nem annyival ért oda előbb, hogy el lehessen passzolni mellette.
Testi felépítésőből adódóan a lelátóra rúghatta volna a faszit a labdával együtt.
na mind1.
Jön a Pápa.
4:0
> Mégsem látom az újságokat, melyek a stadion bezárását követelik. Nem hallom Sziebent károgni, nem látom, hogy Gyárfásék összeülnének a téma kapcsán. Semmi visszhangja nincs az esetnek... <
Hát pontosan ez az. Szinte szótlan mindenki. Főleg az illetékesek.
Ez pedig a magyar foci végső mocsárba taszításához vezethet.
> Én meg kipasszoltam volna oldalra. Nem lehet elrontani - pl. nincs kiben elakadjon a laszti. És még ki sem állítanak... <
Nem lehetett kipaszolni, mert pár századmásodperccel érhetett oda előbb, mint Rajczi. Igazából az ifjú Simi megoldása lehetett volna üdvözítő.
Ő anno mindig úgy rúgta a játékost "a Holdba", hogy köztük volt a laszti, tehát szabályosan. Lajosnak, minde egy buldózernek kellett volna menni, de úgy, hogy közebn a labdát találja el. Nem sok hiányzott hozzá.
A liláknak, meg marha mázlijuk volt, mert, ha 10 cm-vel hosszabb a labda, akkor felső kapufa, ha 10 cm-vel szélesebb, akkor meg mellé.
> Igaz én mezőnyben fociztam, a Lajos meg kapus. Persze 60-70 fokot tudhatna fordítani a lábfején ő is. í
Egyszer már megpróbálta. A 2 évvel ezelőtti Fradi-Debrecen kupadöntőjén, Vukmir hazaadása után. :-)
"Bocs, ha félreérthető voltam, én sem varrom Lajos nyakába a gólt, természetesen. Csak azon gondolkodtam, hogy milyen választása lehetett esetleg. Ilyen esetben egy kapusnak úgy kell jönnie, hogy a labdával együtt a csatár lába is repüljön. Én a helyében (ez a második verzióm) talán vártam volna egy ütemet, hogy egyszerre érjünk oda, és akkor kihasználva fizikai fölényemet, akkorát rúgtam volna a labdába, hogy Rajczi repült volna a Fradi-tábor kellős közepébe. Nem kevesek legnagyobb örömére..."
Én meg kipasszoltam volna oldalra. Nem lehet elrontani - pl. nincs kiben elakadjon a laszti. És még ki sem állítanak...
Igaz én mezőnyben fociztam, a Lajos meg kapus. Persze 60-70 fokot tudhatna fordítani a lábfején ő is.
2003 május 30-án az Üllői út mellett még két stadionban is nagyobb zavargások voltak. Akkor sokak véleménye szerint azért csak a mi balhénk kapott nyilvánosságot - a többi maximum 2 soros hír volt - mert csak az volt tv-s mérkőzés, ergo egy ország szeme láttára történt, ami történt.
Ugyanezt rá lehet fogni a Vác-Diósgyőr, Diósgyőr-Győr, Sopron-Újpest bajnokikra is.
De a hétvégi derbyre NEM.
Mégsem látom az újságokat, melyek a stadion bezárását követelik. Nem hallom Sziebent károgni, nem látom, hogy Gyárfásék összeülnének a téma kapcsán. Semmi visszhangja nincs az esetnek...
Ennek fényében kíváncsian várom a minden bizonnyal példás és erélyes ítéletet. Igaz, már most röhögök rajta...
Legyen neked igazad, bár már előre látom, ahogy nagyképűen kimegyünk, hogy megalázzuk a kis vidékieket, akik örüljenek, hogy a szentélyben focizhatnak, aztán szenvedünk egy jót 90 percig. Bár László Csabánál mintha a nagy mellényt ritkábban vennék fel a fiúk, ez pozitívum.
Nono. A Pápa stabil csapat, olyan tavalyi Siófoknak tűnik, csak színesebben játszanak. Én örülnék egy egészen picke egygólos győzelemnek is, már most aláírnám.
A meccsröl, igazságos döntetlen. Az atrocitások ismeretében kiváncsian várom a "büntit". Szvsz nekünk a pályán kell bizonyitanunk, igy jogos volt a játék folytatása!
Jön a Pápa, nagy golarányu gyözelemmel kell ráhangolodnunk az UEFA-ra.
Vízilabda - Bíró Attila szerint kötelező a továbbjutás 2004.10.18. 17:22
Bíró Attila mindenképpen továbbjutást vár csapatától a LEN-kupában.
A Ferencváros vízilabdacsapatának edzője szerint a Kásás Tamást, Märcz Tamást és Alexander Szapicsot is a soraiban tudó olasz Savona egészen más szintet képvisel, míg a házigazda francia Montpellier-t otthonában is kötelessége legyőzni a zöld-fehér gárdának. „Örülök annak, hogy hármas csoportba kerültünk, mert így eggyel kevesebb mérkőzést kell játszanunk, de a 16 közé jutás így egy meccsen dől el, ami nagyobb koncentrációt igényel.” – mondta a fiatal mester. (MobilPress)