A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Olvasom, hogy nyáron dolgozott Budapesten a Teleatlas kocsija. Talán lesz TMC is... a következő 2011-es verzióban?! Érdemes megnézni, szinte már mindenütt megvan.
Mondjuk nekem egy olyan funkció tetszene, hogy rábökök a térképre, és NA ODA menjünk, szóval "destination from the map". Azon kívül, hogy a térkép régi/pontatlan (illetve bénább algoritmus visz célba, mint az iGO-nál), talán ez zavar leginkább.
Sziasztok megtaláltam a neten a V6 ot. Most töltöm! Ha kész vagyok akkor publikálom. Sajnos csak 60k jön....Remélem ez az amit mindenki vár! Bár lehet hogy nem az lesz akkor sorry. Fordítást a Google csinálta.
Ez van az NFO ban:
VW DVD Navigation Europe 2009 V6
Alkalmas a következő járművek: VW Caddy Life (2K0) 2005 VW Caddy Life (2K0) 2005 VW Golf (A5) 2005 VW Golf (A5) 2005 VW Golf GTI (A5) 2005 VW Golf GTI (A5) 2005 VW Golf R32 (A5) 2005/09 VW Golf R32 (A5) 2005/09 VW Golf Plus 2005 VW Golf Plus 2005 VW Touran (A5) 2005 VW Touran (A5) 2005 VW Jetta (A5) 2005/08 VW Jetta (A5) 2005/08 VW Passat Lim. VW Passat Lim. (B6) 2005 (B6) 2005 VW Passat Var. VW Passat Var. (B6) 2005/08 (B6) 2005/08 VW Touareg 2005 2005 VW Touareg VW Multivan (T5) 2005 i VW EOS VW Multivan (T5) 2005 és a VW EOS - Skoda Octavia II Seat Altea Seat Altea
Andora, Belgia, Dania, Andorra, Belgium, Dánia, Németország, Finlandia, Francja, Grecja, Anglia, Irlandia, Włochy, Lihtenshtein, Finnország, Franciaország, Görögország, Anglia, Írország, Olaszország, Luxemburg, Monako, Holandia, Norwegia, Austria, Polska, Portugalia, San Marino, Monaco, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, San Marino, Szwajcaria, Szwecja, Słowacja , Słowenia, Hiszpania, Czechy, Węgry i Watykan Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Cseh Köztársaság, Magyarország és a Vatikán
TMC: Wielka Brytania, Austria, Belgia, Szwajcaria, Niemcy, Dania, Hiszpania, TMC: Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Svájc, Németország, Dánia, Spanyolország, Francja, Włochy, Norwegia, Holandia, Szwecja, Republika Czeska. Franciaország, Olaszország, Norvégia, Hollandia, Svédország, Cseh Köztársaság.
Helló mindenkinek! Egy nagy segítségre lenne szűkségem! Rns 500 DVD navigációmmal van egy kis gond,ha olyan helyre megyek ami nincs rajta a térképen akkor kb 1 óra múlva talál vissza a rendes útvonalra addig meg olyan hülyeségeket mutat hogy az beszarás. Mi lehet a hiba? Napi szinten megyek át a Megyeri hídon és utána mattot kap szegény!
Sziasztok szerencsés gazdája lettem egy Rns 510 cuccnak. Jelenlévő rom: 1004 es. Kocsim: 2007 Oktávia II. Tv free van rákötve. 2. kérdésem lenne:
1. Melyik firmwarét tegyem fel rá? 4 napja bújom a fórumokat megvan már a 1200/1202 es ennek a dátuma 09.06.25 Megvan a 1100/1102 ez 2008.11.26 van egy öreg 1020,1022,1024,1026 os az 2007.12.20 dátumozású. Most húzóm le egy orosz oldalrol a 2260-2268 firmwaret.
2. M0 hogy tudom feltenni? V5, V4, V3 térképek megvannak. V6 ost jövő hétre ígérik az egyik fórumon. Olvastam mindenhol a BMW keverésű térképről. Belinkelné valaki torrentbe? Thx.
Ez egy mördzsölt térkép, amin a vw ÉS a bmw adatai vannak rajta. Ami nem működik, az a domborzatos térkép (bár ez eleve csak madártávlatból érdekes, 3D-ben nincs jelentőssége amúgy sem), illetve a lane guidence (helyes sáv kiválasztás), de ezt meg, ha jól tudom, akkor 2660 alatt nem támogatja a készülék sem. A POI-k a helyükön vannak. Legalábbis amire nekem eddig szükségem volt, azok mind benne voltak.
Amúgy meg, ha nem válik be, nem tetszik, hogy megvannak az utak, akkor legfeljebb visszacsinálod a V5-re... 8)
Jaj, istenem.... Annyiszor mondtam már, hogy találkozzunk, betesszük a térképet a navidba, feltöltjük rá, aztán csókolom! Lesz "teljes" M0, híddal, tokkal-vonóval! Ha hiszed, ha nem, nem tudom bebizonyítani addig, amíg nem futunk össze valahol... 8)
én nem azt mondtam, hogy ezek jobbak, csak azt, hogy alternatíva.
Én is a gyári megoldások híve vagyok, bár a BT modul nekem sem gyári, de a VW szerint jobb is mint az...de az RNS mocskos drága, és itthon a funkcióinak jelentős része nem is működik.
nekem V5 van és nincs Megyeri híd, meg M0...nem tudom neked hogy lehet
Te Peti, tudom én, hogy Neked is 510-es navid van, és éppen ezért kérdezem: Te lecserélnéd egy ilyen "olcsó", több funkciós, friss térképes zenec-re? 8) Na ugye....
A térképemen nekem is rajta van szerintem kb minden, ami új (M0, új híd, M6, stb...)
Ez a 2 év gari, meg olyan, hogy remélem tényleg nem lesz szükség rá, hogy érvényesíteni kelljen!
Gyári navit elromlani normál használattól én még nem láttam. 8-9 éves mfd1-ek is vígan mennek a mai napig. Rossz "nem gyárival" viszont már találkoztam én is, sajnos.
Nincs az autóban tv-free modul, és azért gondolom, hogy az RNS-510-el lehet a probléma, mert az előző rádiónál (RCD-310) jól működött a gombok megvilágítása.
Csak azért kérdeztem a 2660-os szoftvert, mert írták itt a fórumon, hogy amik a neten vannak, azok lehet még nem a végleges 2660-asok.
A térképpel kapcsolatban pedig köszi a segítséget! :-)
Van a kocsidban tv-free? Mert azzal a kombinációval már láttam ilyet, nélküle még nem. Ha nincs, akkor szerintem valamelyik can-bus vezetékkel lehet gond (hangsúlyozom, hogy szerintem, és inkább csak találgatok...)
Én használom a 2660-as firmware-t, most már olyan autóban, aminél nincs gond a can-gateway-jel (2007 utáni). Mi a kérdés, hátha tudok segíteni...
A térképen nézd meg, hogy hova teszi a Fáy utcai vw szervizt! Ha valahova a lehel út környékére, akkor az V3-nál nem frissebb. Ha a rendes helyén van, akkor V4-es, ha van új M0 és Megyeri-híd is, akkor pedig mördzsölt vw-bmw a térkép.