hÁt nem tudom ki hogy van vele... éN meghallgattam egy pár számot erről a koncertről, de valahogy nem jön be. rÉgen én voltam a legnagyobb Guns-rajongó, de ez a mostani felállás már egyáltalán nem képes úgy zúzni, mint a régi gárda. aXl-nak abba kellett volna hagynia a kapálózást, amikor kezdett szétesni a banda a Spaghetti Incident után... kÁr értük.
De, Ron Young volt a Manic Edenben is, es bizony o is egy jo valasztas lenne! Eredetileg o enekelt volna az elso Snakepit albumon is, de aztan valami miatt nem jott ossze a dolog. Kar, hogy kihagytam, mert azt kell mondanom, o lenne a legjobb megfejtes!
HAGGYADMAMAGAD TE ........... . KI A FASZT ERDEKEL A NIN. EZ EGY GNR FORUM HA NEM TUNT VOLNA FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a zene.net elég gagyi
A barmok szerint Kurt Cobain 1997-ben halt meg. Ne csodálkozz, hogy azt írják hogy C.D. egy zenekarnév.
Viszont ez a Slash-es móka nagyon jól hangzik. Izzy is benne van?
Hát igen, a zene.net nagyon gagyi, ezért talán a hír is sántít. Sorry, ezt észre sem vettem, amikor bemásoltam, pedig akartam menteni a helyzetüket, ui. az eredeti szövegben Axelt írtak Axl helyett.
Ekkora baromsagot.:) C.D. nevo rockbanda...
Ez nem az Izzy-lemezes tema, ez uj. A Snakepittnek vege, ha jol tudom. Akit erdekelnek a reszletek az nezze meg a Snakepit oldal hirek rovatat
Gondolom egy időre jegelik a bandát, márcsak az alábbi kis hír miatt is, amit a zene.net -en találtam:
"Guns’n’Roses: két csapat, két lemez
A Guns’n’Roses csapata néhány új taggal kiegészülve két teljesen új bandaként próbál visszakerülni a köztudatban. Az egyik oldalon „Chinese Democracy” nevű rockbandájával, Axl Rose igyekszik új albumot készíteni, amely, ha minden jól megy valamikor még a tél beköszönte előtt kerül a boltokba. Az egykor igen népszerű másik fele, Slash vezetésével „Gunner Mk. II” néven készül berobbanni a zenei életbe. A hírek szerint a Gunner első nagylemeze is az idén jelenik meg és frontember elmondása szerint új fejezetet nyit majd a rock történetében."
Jó reggelt!
Ez most akkor nem az a projekt, amit tavasszal csináltak Izzy albumára?
Ez egy frankó új banda?
Valaki azt írta itt hogy a Snakepit az teljesen megszünt. Ez most hogy van. Ki tudja?
Nem ő énekelt a Manic Edenben, az egykori Whitesnake tagokból alakult csapat élén 1994-ben??
Ha ő az, akkor ez sem rossz tipp - ő egy igazi rock torok.
Remelem NEM Sebastian-t valasztjak. Nekem nem jon be. Viszont a Blues Ball-os enekes faszi ott volt a szeren.
Vagy ismeritek Ron Young-ot? A Little Ceasar-ban nyomult, nagyon jo enekes. O az akit kidob a Terminator kettoben svarci a motoros kocsmaban az ablakon:)
Kösz az infot; épp most bukkantam rá a friss hírre PROFI web lapján.
Jelenleg énekest keresnek és Slashnek Billy Idol jutott eszébe először. Szerintem nagy húzás lenne, de biztos lesz ellenvetés...
Mivel őrült Rock'n Roll hangot keres, lenne még pár tippem, aki jelenleg - köszönhetően a mai igénytelen divathullámoknak - csak alapjáraton pörög: pl. Davy Vain, esetleg Sebastian Bach.
Köszi, hogy vetted a fáradtságot- miközben rohamaid alábbhagytak- és lejjebb görgetted az egeredet, ezáltal ismét bebizonyítva, hogy nekem van igazam és hogy mennyire buta ember vagy. Valamint azzal is engem igazolsz, hogy a primitívségre még büszke is vagy, hencegsz is vele. (ugye, hogy nem jártam messze az igazságtól a zártosztállyal kapcsolatban?) : ". Tudod, a kinézet nem számít ha jó a zenész. " Ezt te írod, miközben a cicanadrágos-gyermeteg szövegeddel mindenkibe belekötsz. Slasht milyen zenésznek tartod??????
"Édes öregem, könyörgöm, ne akard hogy beidézgessem, miket írtál." (Látod-látod, egyik mondatoddal ütöd a másikat; és ezt többször elköveted.) Nyugodtan idézgess, bár a normálisabb arcok lejjebb ugorva úgyis látják, hogy egy rettenetesen elmaradott kotorékkal van dolgunk, akinek fogalmazási problémái is vannak. Ez már csak azért is ciki, mert még hencegsz is a koroddal és öreg rókaként jellemzed magad. Egy rókakomától nem ciki zsinórban beütni több üzit? (gondolok itt a stílusra, a fogalmazásra, a szóhasználatra is) Még az is meglehet, hogy van vmi közöd az újságíráshoz? Egy rókához az is ciki, hogy több helyen, több fórumban ugyanazzal a szöveggel rukkol elő "ne akard hogy beidézgessem, miket írtál." Ez szintén nagyon rutintalan és még le is égsz vele, mert nincs igazad. Hidd el, nem tudsz olyan szellemes lenni, mint az az ominózus szűk tábor, ne erőlködj. Vitatkozni sem tudsz kultúráltan, netán normális hangnemben meggyőzni valakit, csak a saját kis irodalmi stílusodban beszólsz mindenkinek és balfékként tündökölsz minden fórumban, majd hangsúlyozod, hogy régi arc vagy itt. Egyszerűen jellemezve egy kő-primitív pofa vagy.
Még azt sem bírtad kiolvasni, hogy A PROFI a veled való ámokfutás helyett egy másik autót ajánl fel egy esetleges Guns koncertre. Ő rutinos, te sosem leszel az, akárhány billentyűzetet koptatsz el.
és hogy a vitát végleg lezárjuk, ha véletlenül elérhető helyen lesz Guns koncert, bevállalok a kocsiba plusz három embert, aki hajlandó megnézni ilyen "gagyi kinézetű" kisérőzenészekkel is. A saját gunsos társaságom elfajzott, már csak egyedül én tartok ki...:(
édes öcsém, én gyönyörű napfényes helyről irogatok, öreg rókaként, alapítójaként az index iq beírók fórumának. Azt meg ugye tudod, ha mégis igazad lenne, akkor Mike elvtárssal egy helyen tartózkodunk épp(ő gondolta, hogy a ahverja vagyok, ugye), és téged várunk szeretettel. Egyébként te kezdted az új tagok kinézetét fikázni, és sokat elmond az olvasási képességeidről az, hogy a válaszomból, amit vitakezdőnek hiszel, azt bírtad kiolvasni, hogy én a régieket fikázom. Tudod, a kinézet nem számít ha jó a zenész. Édes öregem, könyörgöm, ne akard hogy beidézgessem, miket írtál, amire reagáltam, inkább tanulj meg olvasni. Az a minimum, hogy a sajátjaidat elolvasd, akkor talán nem égsz be.
Ja és tanulj meg flame-lni, ez az ideggyogyó duma elég szánalmas, és mellesleg egy ember maximum egy bugyorból képes írni egyszerre.
Vannak a Fórumokban olyan fazonok, akik szellemes, egyedi stílussal bírnak. Kis országunk legsötétebb bugyraiból megfogalmazott primitív hozzászólásaiddal nagyon erőltetetten szeretnél ehhez a kivételes csapathoz tartozni, de te csak egy obszcén buta arc vagy. Ráadásul a memóriáddal is bajok vannak. Te robbantál be ide azzal, hogy a régi tagok külsejét szidtad (egymás után beírsz több hozzászólást, szinte kettéharapod a billentyűzetet rohamaid közepette), majd pedig szidod azt, aki a külső alapján ítél.(Én csak válaszoltam a külsőre.) Magyarul magadat szidtad és az iq-ról prédikálsz. Szánalmas alak vagy.
Szóval egy tipikus offpofa, néha csodálkozom, hogy ilyen emberek tudnak írni-olvasni, sőőőt Net közelébe jutni. Érdekes elképzelni, hogy a zárt osztályon - ahonnan írogatsz - van Net hozzáférés. Miből gondolom ezt? Úgy tudom, ott szokták egymást fiamnak, apafejnek, barátomnak stb-nek nevezni, mert keresik a családtagjaikat. Neked hasonló tüneteid vannak eme topikban. Mindenkit kinevezel egy családtagnak, kíváncsi vagyok, ki lesz majd a Napóleon??
Ez egy Guns topic! A családodat otthon keresd, ha néha van eltáv, ott biztosan hozzászoktak a primitív, elmés stílushoz. Ott majd büszkélkedhetsz, hogy mennyi új 'barátod' van a virtuális világból, akik viszont az összes topikból odaküldtek, ahonnan származol.