Keresés

Részletes keresés

Nicolas Roswell Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126099
Sziasztok!!! Megy valaki szombaton Zalagerszegre? HAJRÁ FRADI!!
Fradi79 Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126098

"Jajj, de unom a politikát..."

Hajrá Fradi!!!

Előzmény: Fradi79 (126097)
Fradi79 Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126097
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
Előzmény: Matt (126081)
zeuszka Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126096
én is utolsó off

szerintem nem, bár én a városról írtam.
Előzmény: R.P.P. (126095)
zeuszka Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126094
off

Newcastle-ba az elmúlt pár évben iszonyú mennyiségű pénzt öltek, de meg is látszik. pedig a 80-as években elég nagy gyomrosokat kapott, és mégis...
Előzmény: R.P.P. (126091)
Pat_Healy Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126093

off

Egy irodalomtanár közülük válasz | vissza a topikba 2004.11.16 00:06:25 (126058)

Így van.
Mifelénk a hazaszeretet bakancsban jár, buta fejét kopaszra nyírja.
Primitiv gondolatait izommal pótolja.
Bőrdzsekit vesz föl, mint egy ávós.

..hm..akkor ha nem baj én ezt most kikérem magamnak. nem járok bakancsban, buta fejemet nem nyírom kopaszra, nem vagyok olyan hűde izmo, bőrdzsekit meg nem veszek fel mert nem tetszenek és amugy is kurva drága..mindezek ellenére egészséges hazaszeretettel rendelkezem..szerintem..

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (126058)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126090

Milyen volt Nyugat Európában? Nem volt gáz, hogy sok volt a magas ház, meg mindenki külföldiül beszélt?

Nem semmi meccset fogtál ki

a Szarkákat jól megalázták

nem számítottam erre

Stadion milyen?

Előzmény: R.P.P. (126088)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126089

Arra végképp nincs szükség, hogy egy Lokista kezdjen el ugatni itt, és megvédje (!) azt a kis szarházit. Honnan veszed a bátorságot?

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Mirrmurr (126083)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126086
Szerinted is cigányok a székelyek?
Előzmény: Mirrmurr (126083)
elefantkillah Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126085

"Ne szólalj meg mégegyszer ellenem!

Jobb, ha elhagyod a rovatot. "

Magyarország , 2004

EEE

Előzmény: takacsi (126047)
Mirrmurr Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126083
Nem akarok fogadatlan pókátora lenni AORBandinak, de szerintem akkor is igaza van, ha a megfogalmazása - sokadik lehurrogása után - kissé nyersre sikeredett. Ha valaki abból nem tudja kiolvasni a lényeget, az hagyjon fel az olvasással. Megfordítva, ha valakinek a hozzászólásaiból annyi jön le, hogy mocskoszsidóbérencliberálbolsevikkisköcsög, akkor az még hozzá együgyű is.
Előzmény: Matt (126081)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126082

OFF:

Na látod.

Egy kis józanság nem árt semmilyen szempontból!!!

Viszont, amikor kirohansz a baloldal ellen, akkor olvasd el és értelmezd Takacsi barátunk hozzászólásait. Nincs benne egy olyan, amivel ne uszítana. És személyeskedik. Az anyázós Öreg egyszer sem tette meg ugyanezt vele szemben, csak érvel. És Althernative Thor írása egy pár sorral alattam közel áll hozzám, mégha bárki meg is kövez érte. Szerintem is elüldözünk innen és a lelátókról igaz FRADISTÁKAT (nem keresztényt, MSZP-st, demokratát, liberálist, "liberál-bolsit", stb...) ezekkel a vitákkal.

Tegnap este, miután megnéztem a Csángó-magyarokról szóló Frei műsort, tovább erősödött bennem az a meggyőződés, hogy a szegény, fiatal, dolgozni vágyó magyaroknak itt a helyük! Igenám, de továbbra sem látom a garanciát arra, hogy ők fognak átkerülni az mi "Igen" szavazatunk után.

A műsorban volt még egy arany igazság, kb így szólt:

"A magyarság széthúzó erejét le lehet mérni, ha visszanézed a legutolsó 5 választás végeredményét".

Valóban semmi racionalitás nincs benne. A demokratikus kormányt leváltja a szoci bagázs, majd őket leváltja megint a demokratikus, és most meg megint ott vannak a komcsik. Ki érti ezt? Ki váltogatja a pártjait ilyen sűrűn? Hol a felvilágosítás? Miért az alapján szavaznak az emberek, hogy leválthassák az előző kormányt, mondván"nem kell az előző kormány, mert szarul érzem az általuk irányított országban magam".

De politikának nagyon nem lenne itt helye, mert megosztja az embereket.

Üdv,

Fatboy

Előzmény: rongyosgárda (126080)
Matt Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126081

na, végigolvastam a tegnap dél óta keletkezett hozzászólásokat. elszomorodtam, bár ettől az illetékesek még nyugodtan alszanak. miért kell Fradistának, és Fradistának rögtön egymás nyakának esnie? miért nem lehet kultúremberhez méltóan lerendezni?

én mérsékelten jobbos vagyok. de elfogadom azt is, ha valaki nem úgy gondolkodik mint én - egészen addig, ameddig tiszteletben tartja az én véleményemet.

szerintem akik ide írnak, pláne munkaidőben, azoknak - velem együtt - olyan munkája van, amihez jár egy számítógép, és internet. ergo irodai munka, vagy valami hasonló. ebből eredendően nem műveletlen, és képzetlen emberek írnak ide, tehát elvárható lenne némi tolerancia legalább a kocsmatársakkal szemben.

egymással szemben, és nem az ilyen AOLBanditákkal szemben. már a nevére sem emlékszem pontosan. szvsz az ilyen kis suttyókat el lehet küldeni a francba, szerintem csak provokálni akart, de legalább azokat ne, akik már egy ideje ide írnak...

takacsi, örömmel olvasgatom amiket beírsz, még ha mindig nem is értek egyet veled, ne nagyon kérlek, hogy legalább ne itt kezdj el személyeskedni. intézzétek el magánban kérlek.

"Fiacskáim, ne engedjétek meg, hogy a Ferencvárost bántsák, és főként ti, fradisták ne tegyétek, akik ehhez a klubhoz tartoztok."

ez az idézet nagyon ül.

rongyosgárda Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126080

Na így "másnaposan".

Sajnálom, hogy ebből ekkora fight lett.

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen politikai nézeteket vall.

A többség jobbos, és engem nem zavar az sem aki másként gondolkodik.

DE!

Amikor idejön valaki, és vér szemét stílusban elkezd provokálni, arra reagálni fogok.

A mai hozzászólásokat köszönöm, azért örülök, hogy a többség egyetért velem.

Végül úgy döntöttem, hogy fogok ide is írni, nem egy ilyen szarházi lesz az aki miatt közel hat(?) éves dk-s tagságom felfüggesztem.

Igaz kevesebbet, de csak a Fradiról.

Matt Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126079

Topictali 2004.12.03.-án, 18.00 órakor Budapesten a Paracelsus sörözőben. (Feltéve, hogy szabad a különtermük...)

rám biztosan, de csak nyolc után, mert addig a főiskolán vagyok.

Előzmény: HORI (125961)
Matt Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126078

A kérdés jogos, mert nagyon elsikkadt mostanában. Ha jól emlékszem, december 2-ában maradtunk végül, mert pénteki nap, és lehet ünnepelni az UEFA-továbbjutást. :-))

legjobb tudomásom szerint december 2 napja csütörtök. akkor harmadikáról van szó? s hol?

Előzmény: Törölt nick (125939)
Itamás Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126077
Jó reggelt Fradisták!

Na..megint megy itt valamiféle adok-kapok.

Kb 1000*-re mondom el,hogy annak aki nem tartja tiszteletben a többség véleményét,az ne várja már,hogy a kisebbségben lévő gondolatait "hip-hip hurrá" fogja övezni...pláne itt...ez a Hajrá Fradi topic...

a többire meg ott van a Polidili...ahova visszaengedtek!!!!!!!
:))
elefantkillah Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126076

"Mert sajnos túllépték a tűréshatárt. " mikor is?

"KI ISMERI, KI ÁLL JÓT ÉRTE? " engem nem ismer itt senki, se thor se bandi se más. és akkor mivan? miért kéne nekem az interneten azokkal trécselnem akikkel IRL jóban vagyok?

"Ki hitelesíti azt, aki rendszeresen belémköt? " na nézzük csak mikor reagáltam a hozzászólásaidra.

1. a rasszista magyarellellenes NS akció: ekkor kifejtettem, hogy sajna nyaliznunk kell az uefának ezekkel a marhaságokkal, hogy ne basszanak meg 7 fáklyáért tíz misire legközelebb, vagy egyből ne zárják be a stadiont. szerinted ez magyarellenes. szerintem te mártír szeretnél lenni, tetszelegni az áldozat szerepében, én viszont UEFA kupa győztes szeretnék lenni és kurvára nem mártír.

2. thomas a geci: állandóan megtalálod sowumnit. ez nekem nem tetszik és ennek hangot is adtam. azért utálod mert néger. a te dolgod, én meg azért szeretem mert a tarcsiból küzdötte fel magát, mert minden második meccsén gólt lő, mert hajt, mert nem hisztizik. nekem ez szimpatikus.

3. mindent összevetve. nem tekintem etalonnak a véleményedet és tudod miért.

- elmegy várszegi jön a teltház

- kiütjük a kispestet a kupában jön a teltház

- rendes jó magyar ember

- köcsög zsidó mtk lefekszik majd a dózsának

- ADJUK EL 15000 FORINTÉRT A LOKINAK A MECCSET.

- a millwall elleni meccs előtt pedig itt azt javasoltad, hogy legyen egész kerítéses transzparens furulyás ellen. az év legfontosabb meccsén egy ilyen zavart keltő akciót próbáltál keresztülvinni. ne haragudj néha tényleg elgondolokodom azon  hogy kinek is szurkolsz.

és ez csak az utóbbi fél év termése.

tudom egy liberálbolsevistahazaárulóbérenc vagyok.

Előzmény: takacsi (126060)
káromkodós harlemos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126075
Ez így pontos.
szerintem IS.
Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (125837)
káromkodós harlemos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126074
Igy van, maradjon a Milán. Ő vállalta ezt a helyzetet és lehet rá számítani.
Előzmény: Törölt nick (125812)
káromkodós harlemos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126073
Szerencsére most egy csomó gyenge embertől meg tudunk szabadulni.
Előzmény: sergiototta (125805)
káromkodós harlemos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126072
Ez egy idióta barom. kis köcsög.
szerintem
Előzmény: DINO (125793)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126071

Bocsánat. Kicsit elbeszéltünk egymás mellett...

Nem idézgetek, magunk vagyunk itt, én egyre álmosabban, de sebaj...

Valahogy úgy érzem, hogy minden Fradi korosztálynak megvan a maga démonja, ami ellen fel kell venni küzdelmet. Sajnos majdnem mindig egyenlõtlen erõk küzdelme ez, és az összetartáshoz kell valami fogódzkodó...

A polgári demokrácia hátsóján - én legalábbis úgy látom innen - még erõsen ott billeg a tojáshéj... Remélem Isten segítségével megérjük mire beér...

A meghittséggel el vagyok, de azért jó róla beszélni is nagy néha. Az ifjabbak honnan szednék máshonnan a lényeget?

üdv...

Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (126067)
káromkodós harlemos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126070
Ki az a farkas balázs? Egy hülye kis buzi.
szerintem
Előzmény: DINO (125777)
HORI Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126069

"Mindig ez van, ha egy vitafórumon az emberek a kultúrálatlanságukkal akarnak szerepelni.
Érvek helyett a kurva anyád."

Mindenkivel az értelmi szintjén kell  tárgyalni; a bunkóval kurva anyázni (már ha egyáltalán szóra méltatom), az értelmessel érvelve vitatkozni.

Különben csak mindenki mondja a magáét; igaz ebben Te nagy király vagy...

Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (126052)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126068

Egy irodalomtanár közülük (126065): "Azért az a meghitt, belső viszony elég zajosnak tűnik. És gátlástalanul tukmálja rá az FTC-re és szurkolóira. ..."

A normál görbe egyik széle. Korosodással gördül a felszálló ív alá. Gondolom Te már a közepe felé lehetsz. Én biztos ott vagyok, és remélem nem csúszok ki alóla egy hamar...

Szóval akkor Nem?

"...Úgy rúgdosnám át a felét Romániába, ahogy van. ..."

Melyik felét, Öreg? De ez talán végképp nem idevaló. Magánban bármikor...

üdv...

HAJRÁ FRADI !!!
HAJRÁ MAGYAORSZÁG !!!

Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (126065)
Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126067
Az a gond, hogy nem néznek az emberek a naptárjaikra.
És még úgy állnak a dolgokhoz, mint a 60-as, 70-es években, amikor az FTC melletti kiállásnak, a rendszerrel szembeni demonstrálás is volt egyszerre.

Ma egy " normális " polgári demokráciában élünk, nincs szükség az alapértékek állandó demonstrálására az FTC-vel kapcsolatban.
Megosztja a Fradi-tábort és teljesen értelmetlen .
Sok kárt okoz nekünk az egyszerű emberek szélsőjobbos magamutogatása.

Elég, ha az embernek meghitt, belső viszonya van ezekkel a dolgokkal.
Mások a kérdések, mint akkor.
Előzmény: Tamas(Ottawa) (126064)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126066

Dr.W.Gy. (125926): "Nem akarok nagy (ön)reklámot csinálni, de megpróbálkozhatsz a Greenternet listával http://www.greenternet.hu/index.php?cikk=lista ..."

Toborzás helyett inkább írnál oda hozzászólásokat... ;-)

üdv...

HAJRÁ FRADI !!!
HAJRÁ MAGYAORSZÁG !!!

Ui. Ha valakit el szeretnél érni, akkor kérdezd meg tõle a hogyanokat itt, vagy a 2.0-ban. Szerintem válaszol normális hangú megkeresésekre...

Előzmény: Dr.W.Gy. (125926)
Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126065

Azért az a meghitt, belső viszony elég zajosnak tűnik.

És gátlástalanul tukmálja rá az FTC-re és szurkolóira.

Most milyen lehet, ha az ilyen vitatkozik ott belül valamivel ?

Nevetséges.

Mint az is, ha egy vitafórumon felháborodik, ha valaki vitatkozik vele.

Nem tudom meséltem-e már az én belső, meghitt viszonyomról a magyarsággal kapcsolatban.

Úgy rúgdosnám át a felét Romániába, ahogy van.

Ha rajtam múlna.

LE A DEMAGÓGIÁVAL ! LE A PARASZTOKKAL !

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2004.11.16 0 0 126064

Egy irodalomtanár közülük (126056): "Igen."
Előzmény: Alternative Thor (126053)

Rendben van.

házbizalmi (126014) ?

üdv...

HAJRÁ FRADI !!!
HAJRÁ MAGYAORSZÁG !!!

Ui. Ezektõl nekem valahogy sohasem lesz csömöröm... lehet bennem van a hiba... :-((

Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (126056)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!