"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
pontosan errol van szo.
emellett tegyunk hozza meg egy kis adalekot, melyik csapat 'szurkoloi' is vernyognak ujfent:
...ám a Debreceni VSC-MegaForce nem kívánta egy nappal korábban a másik televíziós időpontban (szombaton 18 órakor) lejátszani a Zalaegerszeg elleni hazai bajnokiját. A hajdúságiak indoka: a szerdai soproni Magyar Kupa-meccs után játékosaik nem pihennék ki magukat.
Egyetértek, amit leírt. Ez mindenkire vonatkozik. Ha mi kiesünk, akkor esünk ki, de tiszteségesen, mint ahogy az MTK tette. Nem a Lokit bántom, hanem maga az eljárást és a rendszert. Hogy az mLSZ sajnos benne van.
Azonban bele kellene meg venni, hogy a tabellan elert helyezesek legyenek donto ervenyuek. Pl. ha egy csapat kiesohelyen vegez, akkor essen is ki, ne maradhasson az elso osztalyban ilyen-olyan indokokkal.
Elolvastam. Gondolkoztam. Inkább nem kommentálom a dolgokat. Ugyanis, nemcsak őket ért hátrányos helyzet, hanem minket IS! Aki akar az rájön, hogy mire gondolok. Csepp a tengerben a mi gondunk és a loki gondja. Szerintem az volt az utolsó pohár, amikor Lothar Matthäus kifakadt a Debreceniekre. De igazából, nincs kőkemény időpontok. Kisgonosznak adok igazat. Nem hogy 4 hónapra előre tudjuk a programot, de még egy hét alatt sem! Na ez itt a baj, szerintem. De mindenki másképpen látja.
szánalmas...
amúgy ez az RTL Klubos sz*rkavarás nem semmi...mármint a Loki részéről...sz*rrágók,mert ragaszkodnak a jogdíjhoz...és ezért semmibe sem veszik Loddart...
A sziverositonel jobb orvossag nem nagyon van. A repulon erdemes ilyesmibol tankolni, ha atszallassal megy a jarat akkor a kozbulso allomas vammentes reszen is lehet talani SPORTcentrumokat ahol batorsagot gyujthet az ember. Mire felszall a jaratra amire atszallt, egesz jo hangulatban van es a stewardessek is feltunoen csinosak, es alig varjak hogy az ember kedvesen poenkodjon nekik, sot latszik rajtuk hogy minden vagyuk az hogy bevegyek magukat veled kettesben a hatso kis fulkebe... Rossz jel, ha a masodpilota szemelyesen figyelmeztet: a stewardess nem a baratnod igy vigyazz a szavaidra... Ez altalaban kijozanitolag szokott hatni.
"Robert Vagner: A kétszeres cseh válogatott csatár nem játszott a ZTE ellen, de az FK Tirana, a Sparta Praha és a Millwall ellen is a kapuba talált, jól megy neki a nemzetközi mérkőzéseken. Nagy szükség lenne arra, hogy most gólt szerezzen…"
Én is jó utat kivánok Nektek és ne legyen olyan a hazaut mint amilyen Koppenhágából volt, mert akkor megint azzal lesz tele a TV:(
Szerintem egy x-re jók vagytok de az tény hogy nagyon nehéz lesz.De a multkori meccs elött is idegenben nyertetek nagyon simán a bajnoki meccsen(Békéscsabán:() és most meg a ZTE ellen nyertetek idegenben szintén sima meccsen.Ebből mindenki következtesse ki, hogy mi lesz holnap az eredmény:))
Én is minden utazónak jó utat kívánok, szurkoljatok nagyon jól (bár ezt felesleges is leírni), és a visszautatok legyen sokkal kellemesebb, mint amilyen a prágai hazaút volt...