Eddigi fogyókúráim alkalmával folyton mértem és számoltam, napi 900 Kcal volt a limit. Na ezt most meguntam, bár kb. már tudom, hogy mi az ami ebbe belefér. Tulajdonképpen inkább azt írom, amit NEM eszem: édesség, csoki (ez a legnehezebb, mert Gombóc Artúr egyenesági leszármazottja vagyok), zsíros, olajos dolgok, tészta. Minimális kenyérféle, sovány tejtermék, főzelékféle, sovány hús, gyümölcs, most már primőrök is lassanként. És hetente kétszer torna (1,5 óra), és gyalog járok. Ennyi.
Aha, akkor hasonló magaságban járunk. És még egy kérdés, ha nem haragszol csak akkor, Te hány éves vagy?
Ezt a számolást én is ismerem, de a 10% a férfiakra vonatkozik, a nőkre 15%. És ha kiszámolod, akkor az pont annyi, amennyi szeretnél lenni!
beny: nem igazán számoltam, de amikor 53 kg voltam, akkor jól éreztem magam a bőrőmben, szerintem az ideális volt. A számolt ideális súlyomnál még ducinak éreztem magam.
És ebben a topicban a fogyókúra mikéntjéről is beszámoltok? Mert az is nagyon klassz, ha arról beszélünk, hogy én is, te is, ő is, és mindenki fogyózik, de könyörgöm, mondja már meg valaki, hogyan kell úgy csinálni, hogy
a., túl lehessen élni
b., hatásos legyen
c., maradandó legyen az eredmény
Akkor rémültem meg, amikor túllengett a mutató a 65-ön. Ilyet még sosem csinált, úgyhogy elfogott a pánik és komolyan nekiálltam. Ez kb. 4 hete volt, gyorsabb ütembe nem is szeretnék fogyni, az nem egészséges. Szeptemberre bőven bele fogok férni a bikinimbe!
Ennél én ismerek egy rosszabb verziót: ez az állapot rögtön a bölcsességfog kihúzása után következik be, és sokkal jobban fáj, mint amikor nő az a rohadék!!!
Nahát! Tőlem csak pici megrovást kapsz, mert 1.: az illetékes nem én vagyok. 2.: mélységesen megértelek. Nem is értem magamat, hogy bírok ellenállni. Bár az a bikini elég motivációt ad...
Az előző "hozzászólást" már szóra sem méltatom. A büntetést majd az illetékes kirója.
Ellenben közlöm, hogy ma reggel már csak 60 kg-ot mutatott a mérleg, ami újabb -1 kg-ot jelent. Lehet irigykedni!
Azt hiszem ennél igazságosabb nem is lehetnék. Továbbá, ha jól tévedek Mátyás sem volt az a gyengekezű uralkodó. :-))
Solt II
(így már nem kifogásolhatod, hogy ha akkor nem, akkor most miért)
Amúgyis, mint teljhatalmú fogyókúra felvigyázó, itt én hozom a szabályokat, amiket tetszés szerint változtathatok. Legalábbis a megbízások úgy szólt, hogy legyek nagyon szigorú. :-))))