"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
"így a technikai személyzetünk most azon fáradozik, hogy valahogyan visszaszerezze a mezeket"
Elmesélem ez hogy történt: egy kétajtós szekrény (nem bizttonsági) berontott a falelátóra, és - idézem - "aggyátok vissza a két mezt köcsögök! Mindenkit átkutatunk és szájba lesztek baszva" felszólítással felszólította a tetteseket a lopott mezek visszaadására.
A fazon egyébként Lajossal diskurált igen gyakran.
Nagy örömömre szolgált, hogy a 21. századi sportcsarnokban egy csöves fatákolmányt kaptam.
Épp, hogy ki nem írták: Nesze paraszt, ez a tiéd!
Honnan szerezhették? Talán a margitszigeti Vörösmarty kertmozi 30 éves leselejtezett fapadjai voltak?
Minden, ami kicsit is európai, gondosan el volt tőlünk zárva kordonnal (és Tóth Csaba cimbijeivel). A körülbelül ezres tábor anyagcsere-problémáit egy picsányi büfé és 6!!! darab toi-toi budi hivatott megoldani. Fél liter üdítő és alkoholmantes sör egyaránt 400 Ft-ba került. Mire fel? Ha már karámok közt voltunk, mint marha a vágóhídon, legalább egy ingyenes itatóvájút kirakhattak volna...
Apropó, TCS: zseniális (és viperát még hírből sem ismerő...) biztonsági főnökünk szemmel láthatólag alig várta, hogy legyen már egy apróság, amiért legálisan üthetnek.
Említést érdemel még Szűcs Lajos is: dícséretes, hogy eljött egyáltalán, bár ránézésre "hatszázasmerdzsós" alakokkal lógott, a meccseinket pedig hol nézte, hol nem.
Összességében úgy éreztem magam, mintha a Gundel étteremben 20 rongyért ettem volna a penészes zsíroskenyeret. Ez talán sok mindent elárul.
Ahhoz képest, hogy állítólag direkt félvállról vette a csapatod ezt az egészet ahhoz képest játszott rosaufó, rözsésdanyi, szóóó-míí, gyepmester, most a favágó szerepét valamelyik kiöregedő félben levő "fagyista öröktehetség" fiatal vette át.
És annak ellenére, hogy mindenki másra koncetrál a csapatodban lipcsei külön kérte, hogy a nyugat váll.-ban játszasson.
Utolso mondatoddal bizonyitottad,nem is konyitasz a dolgokhoz,csak kotekedsz.
Hiába ír - szökőévenként egyszer - normális hangnemben, ráadásul értelmes dolgot, gyakorlatilag senki nem kíváncsi rá a többezer felesleges és tapló idehányása miatt.
1; neked fogalmad sincs a normális hangnemről, de nem baj, majd mire 16 leszel addigra megtanulod, h mi is az
2; én örülök, h jöttél ma, mert jókat röhögtem rajtad. a lipcseis sztorid asszem örökké élni fog
László: A fiatalok is megérezhették, mit jelent a Fradi-közönség elõtt futballozni! [2005-01-16 16:58]László Csaba pozitívumokat és negatívumokat is talált a mieink szereplésében. - Mint közismert, arra nem kaptunk engedélyt, hogy egy késõbbi idõpontban léphessünk pályára, ezért döntöttünk úgy, hogy lehetõséget adunk fiatalabb játékosainknak. Annak nem örülök, hogy nem tudtunk meccset nyerni és nem jutottunk tovább. Sowunmi arcsérülése szintén nem jött jól, remélem, ez nem hátráltatja majd túlzottan az õ felkészülését. Pozitívum viszont, hogy a Honvéd ellen egy nagyon színvonalas és izgalmas összecsapást játszottunk, amit élvezhettek a nézõk. A Fradi-tábor ismét bizonyított, így legalább a fiatalok is megérezhették, mit jelent a lelkes ferencvárosi közönség biztatása mellett futballozni.
Nincs igazad. Nagyon is fontos a teremfoci. Kell a sikerélmény, főleg azoknak (hurka, rendőrdózsa) akik a nagy pályán futottak még kategóriát képviselik.
Még nem tudni, mennyire komoly Sowunmi arcsérülése [2005-01-16 16:46]A Fradi-Pécs mérkõzésen az egyik összecsapás során arcsérülést szenvedett Sowunmi Thomas. - FTC.hu - - Csak arra emlékszem, hogy az egyik pécsi játékos közelrõl nagy erõvel az arcomba fejelt – mondta támadónk. – Most próbáltam kifújni az orromat, de a bõröm alá ment a levegõ, ezért lehet, hogy komolyabb a baj. Mindenesetre most megyek be a kórházba, még nem tudni, hogy van-e esetleg valami repedés vagy törés. Fájdalmat érzek, de remélem, nem komoly a baj, hiszen a felkészülés elõtt nagyon rosszul jönne egy sérülés. Természetesen amint játékosunk állapotáról bõvebb információk birtokában leszünk, azt azonnal megosztjuk szurkolóinkkal.