kedves Yv
az a baj, hogy a cég veszi, tehát ha nem lenne, nem vennék magamnak külön a boltban. de így ha rámjön, csak kinyújtom a kezem és beleakadok egy milkába, vagy leibnitzbe, vagy töltött szivecskékbe..ki tudna ennek egy egész nap ellenállni???:(( minden elismerésem.
azért ma csak tejet ittam, meg krumplifőzeléket ettem egy db fasírttal kenyér nélkül
még bíííírom
Végy egy jó nagydarab csirkét. Öld meg, forrázd le, tépdesd le a tollait, vágd fel. A belsőségek eltávolítása után darabold.
Tedd fel főni, közben készítsd el az alábbi köretet:
3 deci friss, piaci tejszín lágyan forralj meg, önts hozzá 3 deci langyos libazsírt, hogy vörösen csillogjon rajta a konyhába betűző napsugár. Tedd tepsibe a csirkemelleket, Öntsd jól nyakon a körettel. Közepes lángon, néha kavargatva élvezd a színeket és illatokat.
Kedves Kobzoska!
Remélem nem futott össze a szádban a nyál. MOST kell megállnod a konyhaajtóban, és visszaülni a gép mellé. Hajrá terepfutás!
Szögezzük le, vannak akiknek tényleg fogyniuk kell (mint például Kobzoska), és vannak akik beképzelik maguknak.
Szerintem Kirké és Te is az utóbbi kategóriába tartoztok. Igaz, hogy az én ízlésem is hasonlít az nbb-éhez, de higgyétek el nem csak ezen múlnak a döntéseink. Nem kell bedölni a hülye reklámoknak és ideáloknak, azok szerintem már kezdenek eltolódni a kóros kategóriába. A zsírszövet arra van kitalálva, hogy a nehéz helyzetekben az emberek rendelkezzenek tartalék erőforrással. Neadj' isten, de egy betegség alkalmával jól jöhet az az 1-2 kiló többlet. Tudom, hogy fiatalok vagyunk és stb., de bármikor beüthet a krach (sajnos láttam rá példát).
Natút joghurttal tényleg nem jó, de a gyümölcsös joghurt, némi valódi gyümölcs hozzáadásával nagyon finom müzlivel! (A Milli 0 %-os joghurtja nem tartalmaz cukrot.)
Szerintem először tudatosítsd a kollegáiddal, hogy nem eszel nasit:) Akkor nem fognak kínálgatni.
Amikor a doktornő eltiltott a cukorral egyből közöltem a fiúkkal, és azóta, ha nasiznak mindig megjegyzik, hogy nem adnak, mert én nem ehetek..
És szerezz be egy csomó gyümölcsöt, amire rájárhatsz, ha éppen nasi ehetnéked van.
Nekem még egy csomag műzli is van a fiókomban, szerencsére tejjel ehetem, joghurtal semmi pénzért nem enném meg.
Veganyuszi szavaival élve barokkos túlzás volna azt állítani, hogy "ismerem személyesen". Lentebb írtam, hogy egyszer láttam. Nem szorul fogyókúrára, de ezt is írtam lentebb :-))
Akkor Te olyan bolond vagy, mint én! És gondolom az egész életed a kaja körül forog,nem? Hogy mi mennyi kalória stb.
További kérdéseim:
Hány éves vagy?
Sportolsz?
sziasztok, szeretnék beszállni a társalgásba
én is szeretnék egy kicsit feszesebb lenni nem csak nyárra, de egyébként, csak a problémám, hogy hiába eszek kefírt, főzeléket, meg iszom sok tejet, stb, ahol dolgozom, sok a nasi, meg kaja pia, meg minden amit kívánnak a kollégák, és a nap közepére elcsábulok egy kis csokinak, vagy ilyesminek... mert ha vennem kéne ahhoz hogy hozzájussak, de hogy úton útfélen mindenféle finomságba botlok..brühü
ma azért sem fogok enni belőle!
missy
én többnyire egész életemben fogyózom.
A célom 49 kg alá menni,mert az még nem sikerült. Kb. 160 cm vagyok, többnyire 50-51 kg. Tudom, hogy ez nem túl sok, de azért én még csökkenteném, ha menne. :)
Yv egy nagyon lényeges dolgot írt, amit már különböző életmód-magazinok is pedzegetnek (nem tudom, mennyi igazság van benne). Szóval, a tudomány szerint az édesség által kiváltott kémiai változásokat (az emésztőrendszerben) remekül helyettesítik a savanyú dolgok, mint pl. ecetes uborka, vagy a kivi, stb.
(Az persze más kérdés, hogy nem a kémhatás miatt eszünk csokit...:-)
Kirké, még a normál testalkattól is 3 BMI pontnyira vagy, úgyhogy fölösleges az aggodalom. Egyébként pedig a pasiknak a csinos lányok tetszenek, centiktől és kilóktól függetlenül.
Eszem ágában sincs megsérteni téged, de azért kérdeznék 1-2 dolgot:
- most akkor végül is a cél -16 kg, vagy + 16 kg?
Mert ha - 16 a cél, akkor nem biztos, hogy kellene nápolyit vásárolgatnod. Talán egy narancs, alma, esetleg még a banán ( bár az nem annyira fogyókúrás gyümölcs, de talán még mindig jobb, mint a csokis nápolyi ) bőven csökkenthetné a pillanatnyilag jelentkező étvágyadat.
Másrészt ha valóban fogyni szeretnél, akkor határozott szándékokkal, tervekkel kellene hozzáfognod, mert a "csak úgy"-okból nem biztos, hogy - számok jönnek ki.
Bocs, ha szigorú voltam, de én is állandó fogyózó vagyok, és nagyon örülök, ha 1-2 kiló lemegy.
Látjátok, ez ebben az egészben az a legnehezebb, hogy a másiknak mindig könnyű tanácsot adni, aztán amikor mi kerülünk ugyanolyan helyzetbe, rögtön nem olyan egyszerű a végrehajtás.
Már ne haragudj meg, de ennek semmi értelme nincs. Egyrészt kiadsz(tál) rá X HUF összeget. Viszont mivel " nem szabad " megenned, 1., más eszi meg ( vegyen ő magának, ha akar enni ), 2., egy szomorú pillanatodban elcsábulsz és mégiscsak elrágcsálsz 1-2 darabot belőle, majd azon veszed észre magad, hogy 1 híján elfogyott az egész csomag.
Én lebeszélnélek a nasik vásárolgatásáról, főleg csak úgy!
Véleményem szerint az sokkal nagyobb harci tett, hogyha valaki megveszi a nápolyit, és nem eszik belőle, mintha meg sem veszi. Ugyanis ha nem veszi meg, nincs minek ellenállni, úgyhogy az én szememben ez a valami! Úgyhogy GRATULA!!!