A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
-Régebbi a file-név, mint a fenn lévő (néhány bejegyzéssel ezelőtt írtam erről)
-hibás (vagy túl gyorsan írt!) a DVD! (Max 4x!)
A futtatáshoz minimum 1000sw (B-s készüléktől) kell! (1100 1200 stb stb már mind jó!)
Most letöltés után írd ki 4x-es sebességgel. Ha nem írja ki az RNS, hogy navigation dvd... (és nem kell választanod, hogy temp vagy save), akkor baj van.
-vagy nem jó a - os DVD (próbáld DVD+R-el!) Ezt azért nem tartom valószínűnek, mert a V6 meg simán felment neked - ról.
-vagy túl régi az sw-d (ez azért nem lehetséges, mert a V6-hoz is min. 1000-s B-s navi kell)
remélem e-mailben én is kapok majd ahhoz a varázs szerverhez elérhetőséget egyszer :DD
Szóval:
-Film elindít
-Mindent tessék beállítani! (hangerő, melyik chapter menjen stb.) Ugyanis addig tart a varázslat, míg a készüléken nem nyomunk meg más billentyűt!
-Álló helyzetben megy a film a teljes képernyőn. NYOMJUK MEG A JOBB FELSŐ SAROKBAN AZ i GOMBOT, MAJD KÖZVETLEN EZUTÁN (kb 0.8-1.4 másodpercünk van) NYOMJUK MEG A TONE GOMBOT. Nyomva NEM kell tartani semmit! (ha mindent megfelelően csináltunk, akkor az i gomb után a navi kezd beszélni hozzánk, majd a tone gomb megnyomásával egy bamm hang hallható. A TONE képernyő nem jön be! Ha mégis ez tűnik fel, akkor lassú volt a gombnyomás, próbáljuk újra!)
-Elindulhatunk az autóval! Amíg nem nyomunk meg más gombot, addig menni fog a videó! (újra megállás nem befolyásol semmit!)
Igen, ilyet csináltam is korábban (v5+BMW2009), meg töltöttem is le, de nekem ezek nem indultak el. Csak kiírtam hogy akarom-e ideiglenesen, vagy bemásolni, de TEMP módban nem használta a lemezt és SAVE módban nem kezdte el menteni. Ha megnyomtam az EJECT gombot, kidobta mindenféle kérdés nélkül, pedig máskor morog, hogy másolás folyamatban, akarom-e megszakítani.
Egy fórumban írták, hogy FW2660 kell a futtatáshoz.
Akkor lehet, hogy ezek a koraiak kihasználtak valami specialitást az új FW-ben ?
-V6 letölt, megvesz stb. (elég vagy central vagy west EU) -BMW 2010.1 PROFESSIONAL letölt megvesz stb ( itt nincs central illetve west, csak és kizárólag full Europe)
V6-ot kell szerkeszteni. Be kell illeszteni a BMW db és dbal könyvtárát a vw térképbe. Többi marad. (így fordulhat elő, hogy kiindulási alaptól függően bizonyos poi-k {pl central eur V6 alapot használva a francia-spanyol-gb Poi-k} hiányozhatnak)
cdrom.toc és files.cfg file-t szerkeszteni kell, és már készen is van!
HUN. TMC tudtommal még nem hozzáférhető a navteq gyártóknak fenntartott bázisában.
Én DVD+R-t használtam. A file egyébként: CD_7011.iso (bin nélkül) lesz.
Egyre ügyelni kell: Feltelepítés után régebbi térképet nem lehet már installálni. Ha bármilyen oknál fogva nem válik be az új map (hiányozni kezd a topo. nézet), akkor a V6 térkép címét át kell írni minimum CD_7012-re, illetve a cdrom.toc file beltartalmát is erre kell változtatni. CSAK ÍGY ENGED A NAVI TELEPÍTENI RÉGEBBI TÉRKÉP VERZIÓT.
Azért csak érdekelne a technikai megvalósítás. :-)
Azt értem, hogy East+West térképek egy mappába össze, de mi jött a BMW-ből ? A frissebb térkép egy része, vagy mind ? A POI meg a VW szekcióból ? A magyar POI-k is jók ?
Ha még TMC is lenne, végre 100%-ot tudhatna az RNS-510. Ezek szerint a BMW sem teszi bele a TMC adatokat, nem csak a VW spórolja ki ?
Igen nagy az átfedés a két európa rész között... Gondolj csak bele, mi is rajta vagyunk mindkettőn (meg Ausztria, Németo stb. is) Most készül egy "extended poi + speedcam" verzió is, ami már DL dvd-t igényel
Nem volt még sok időm nézegetni, eddig V6-hoz képest ezeket vettem észre: -Néhány magyarországi település ami a V6-ban utcaszintű volt, az itt már házszámszintű. -Horváto. sokkal részletesebb.
Ha így halad, estére indulhat, akit érdekel. A file név cd_7011.iso.bin lesz. Most elrohanok West Coast Swingre az Oktogonba, ha visszaértem és megvan a dolog, már ott lesz a szokott helyen...
Még ima sem kell... :-) 4×-es sebességgel írtam DVD-R lemezre. Berakás után kérdezte, hogy ideiglenesen óhajtom, vagy bemásolni szeretném. Utóbbit kérve végigprüntyögte a másolást és kész.