Keresés

Részletes keresés

yeta 2 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 781
Srácok! Láttam az új felálású Gunst az MTV-n.
Egy hasonló koncertért nem adnék ki 12000 forintot. Axel halvány árnyéka önmagának.
Hangja mint a malacnak akit ölnek és qurvára semmi köze a mostani bandának a Guns n Roseshoz.
Kövezetek meg érte, de én inkább várom a Velvet Revolvert, mert sokkalta jobban szól, ütősebb és ott játszik a hajdani Guns lelke, Slash.
Slash nélkül a Guns nem ér egy forintot se, főleg a mostani felálásba.
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 780
"Öt perccel ezelőtt hívtam fel a már említett információs vonalat. A vonal másik végén egy segítőkész úr (a nevét nagy izgalmamban elfelejtettem) készségesen válaszolt néhány kérdésre.
Az általa elmondottak szerint a Guns n' Roses Budapesten kezdi meg Chinese Democracy turnéját. A koncert előtti sajtótájékoztatóra 5-600 újságírót várnak a világ minden tájáról. A turné egy teljesen új konstrukció lesz, nem egyetlen koncertszervező cég szervezi a világkörüli turnét, hanem minden kontinensen egy-egy. A már korábban említett GNR European Management kft.-nek sikerült elnyernie az európai szervezési jogokat, éppen ezért lesz az első koncert Magyarországon. Ezt a cég elsősorban annak köszönheti, hogy egyik tagja már korábban is részt vett Guns n' Roses projektek szervezésében, ezért a zenekar menedzsmentje rábízta az európai szervezést. Egy kis csúszás miatt a plakátok hamarabb az utcára kerültek, így láthatták sokan azokat Budapesten, noha a televíziók és rádiók még csak ezután kezdik meg a reklámot.
A Guns n' Roses biztos teltházat szeretne, ezért a jegyek csak korlátozott ideig kerülnek értékesítésre. A fennmaradó jegyeket a környező országokban értékesíti majd a menedzsment.
A koncert honlapja most készül, a napokban az is elérhető lesz!"

//newera.fpn.hu

Előzmény: Axl (777)
2beavis Creative Commons License 2003.08.25 0 0 779
"Egy plakátot azért hazahoztam... :)"
Be tudnád scannelni, és kirakni vhová?
Lehet, h nem kamu, csak elírás: egy Chinese Demokracy nevü tribute band foig koncertezni, és véletlen egy 0-val többet írtak jegyárnak :)
Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 778
Bocs, késő van, nem tudok igazán fogalmazni, szórólap alatt természetesen plakátot értettem, és az első mondat sem volt éppen a magyar stilisztika gyöngyszeme, de lényeg, hogy szerintem érthető voltam. Én nem akarok senkit letörni, de ez így több, mint gyanús.
Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 777
Körülnéztem külföldi website-okon, semmi hír a parkoló annyira gyanús hogy az elképsztő, szóval olyan 95% a valószínűség, hogy vki átver minket.

Gondoljunk csak bele. 12000 ft-ért elad mondjuk 200 db jegyet, ami testvérek között is 2400000 ft. Mondjuk gyártott 500 db szórólapot, aminek nem hiszem, hogy az előállítási költsége nagyobb lenne 1000 ft-nál. Nyer rajta nem is kevés pénzt, majd boldogan hazamegy, csak ezzel van 1-2 probléma.
1. Nyilván a (feltételezett) 200 bepalizott közül legalább 1 feljelentést tesz a rendőrségen.
2. Ez személyleírást tud adni a rendőrségnek.
3. A rendőrség le tudja nyomozni a számot.
Szóval ha valaki a pénzünkkel játszik, csúnyán ráfaraghat.

További ellenérvek:
1. Miért Magyarországon koncerteznének először?
2. Miért csak most lettek nemrég felragasztva a plakátok?
3. Miért pont Budaörsön, és miért nem mondjuk a PeCsában vagy a Millenárison...stb.
4. PARKOLÓ (no comment...)
5. Korlátozott ideig kapható jegyek? Miért? Csak nem azért, hogy a rendőrségnek és a rá vadászó embereknek nehezebb dolga legyen, ha 26-án mégse lesz koncert? De.
6. Miért nincs hír semmilyen hivatalos website-on?
7. Miért nincs reklám? (sőt, semmilyen hírforrás?!...még interjúban sem...)
8. Tommy Stinson épp szólózik.
9. Miért nincs hír az új albumról?
10. Ki a szevező? Nem a concerto (Summer Rocks), nem a Sziget szervezői, nem az álatalam ismert metalszervezők (Zero & BMC), tehát ki? Vagy mi? :)

...és így tovább, lehetne még sorolni. Úgyhogy én asszem inkább kimegyek ebből a pénzből (már ha lenne, ha-ha) a Gorgortoh, Hypocrisy (és Dimmu) és MayheM szentháromság-koncertekre, mert az nem zsákbamacska. Sajnálom, h. valaki ezzel szórakozik, azt meg még inkább, ha tényleg lesz koncert, csak a szervező és a management ennyire ügyetlen... Bár erre szinte semmi esélyt nem látok, én mindenesetre nem veszek jegyet... Egy plakátot azért hazahoztam... :)

Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 776
Átverés... Valaki ismer magyar koncertszervezőket? Mert meg kéne kérdezni őket. Ha nincs turné, kötve hiszem, h. Mo-ra jönnének először. Én csak 2 black metal-szervezőt ismerek, nekik ugye gőzük se lehet az egészről... Sajna. PARKOLÓBAN?! Rendőrt kéne hívni, komolyan. De mindjárt megnézek 1-2 külföldi site-ot, hátha okosabb leszek. 12.000ért mondjuk nemtom, hogy megyek ki, ha mégis lesz, de csak összeszedem a pénzt... De ahhoz ennél biztosabb infók kellenek.
Előzmény: SpinyNorman (770)
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 775
jáj, de szép lenne...
Alexander the Great Creative Commons License 2003.08.24 0 0 774
hát nem azért fiúk de szerintem ez egy bazi nagy kamu.

ez a zenekar legutóbb nem a rock in rió III fesztiválon lépett fel 300.000 ember elött?
most meg a lurdy ház parkolójában lehet jegyet venni rá?:)

zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 773
30-ig van pár nap, érdemes kivárni, hátha többet megtudunk.
Előzmény: Masek (772)
Masek Creative Commons License 2003.08.24 0 0 772
az egész rákóczi út ki van plakátozva 2 fajta plakáttal...
de ha mégsem átverés lemaradunk a jegyről.
dilemma a köbön!

hi.

Előzmény: zAcsKO (771)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 771
Állitólag kedden lesz sajtótájékoztató.

Szerintem ez egy rohadt nagy átverés, nagyobb csalások is voltak már ennél.
Gondolom csak azért egy hétig lehet jegyez venni, hogy aztán gyorsan el tudjanak tűnni a pénzzel.

Előzmény: SpinyNorman (770)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.24 0 0 770
Felhívtam az "infovonalat". A csákó szerint nagy nemzetközi sajtótájékoztató is lesz. Ok, és PONTOSAN hol lehet megvenni a jegyet a Lurdy-Házban? Hát a parkolóban... (!!!???) Szóval csak óvatosan, gyerekek.
Előzmény: zAcsKO (769)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 769
Kiváncsi vagyok mi kerekedik ki ebből.

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valami klippet forgatnak, és Magyarországot nézték ki helyszinül ki tudja miért.
Bár ez is elég valószínűtlennek tűnik.

Előzmény: SpinyNorman (768)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.24 0 0 768
Én már nem tudom, mi lehet igaz ebből. A külföldi GN'R-site-ok is felkapták a hírt és minden amcsinak csorog a nyála... De szerintem átverés az egész. Miért pont Magyarországon kezdenének? Miért ilyen hamar, figyelembe véve a Stinson-interjút? Miért nem reklámozzák jobban? Nem lesz ebből semmi... Lehet, hogy pesszimista vagyok, de tudjátok, ki a pesszimista: akinek mindig igaza van, de soha nincs ebben öröme.
Előzmény: SpinyNorman (767)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.24 0 0 767
De hogy valami jó hírt is mondjak: a www.slashonline.com-ról letöltehető az El Rey-beli első Velvet Revolver koncert három száma. Az It's So Easy-t nagyon jól nyomják, de a Set Me Free-t és a Sex Type Thing-et is becsülettel. Már csak amiatt is érdemes letölteni (bár középtré minőségű), mert amióta aláírtak az RCA-hoz, kiderült, hogy nem lesz live Ep októberben, viszont februárban (remélhetőleg) kijön az első Velvet Revolver lp.
Előzmény: SpinyNorman (766)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.24 0 0 766
Ne hagyjátok magatokat hülyíteni. Tommy Stinson jelenleg szólóturnézik, szeptember közepén kell visszatérnie a GN'R-hoz. Akkor állítólag próbálni kezdenek, és befejezik (ha-ha!) a Chinese Democracy-t, ami még ugye továbbra sincs teljesen kész, pedig 1999-ben már majdnem megjelent. Szóval nem lesz koncert, Stinson szerint csak 2004 nyarán fognak turnézni - ehhez is adjunk hozzá öt évet :(
Omikron Creative Commons License 2003.08.24 0 0 765
Én a saját szememmel láttam tegnap plakátokon hirdetve ezt a koncertet, Pesten.
Masek Creative Commons License 2003.08.24 0 0 764
én is ezektől félek, bár tegnap úgy gondoltam, hogy ma nyitásra odamegyek a Lurdy-hoz, és már meg is lenne a jegyem.
de azért hogy egy netes site-on sincs semmi hír...
pedig olyan jó lenne...
Előzmény: zAcsKO (763)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 763
Ha igaz lenne akkor max pár száz ember előtt koncerteznének, ami nem Axl-re vall, ő képes lemondani egész turnékat, teltházas koncerteket.

Miért jönnének pont ide, ugy hogy idén nem is koncerteztek még? Ez tuti kamu. Olyanról, még sosem hallottam, hogy csak egy hétig lehessen kapni jegyet egy koncertre, egy olyan helyszínre ami elbir többezer ember (repülőtér). Itt valaki jól megszedi magát.

Talán a héten többminden kiderül.
Én nem merem megvenni a jegyet mert nem hiszek a dologban, de tudom, hogyha mégis lesz koncert és lemaradok akkor felakasztom magam:)
Bár szerintem a helyszínen is lehet majd venni.

Előzmény: wekmester (762)
wekmester Creative Commons License 2003.08.24 0 0 762
Ez az egész egy baromság! Folyton felrepülnek ehez hasonló kósza hírek a Guns-al kapcsolatban, de egyik sem igaz. Erről már Axelék is nyilatkoztak, hogy ne döljünk be semmilyen Tourné hírnek, mert nincs Tourné. Hiába nagy zenekar, ha senki nem hall a koncertről, senki nem megy el. Azért a Gunsnak mostanában nem ment annyira jól a szekere, hogy reklám nélkül is koncertezhetne!
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2003.08.24 0 0 761
hát izé, ez most valami vicc, nem?

Egy Zámbó Jimi koncertre több esélyt látok, mint erre.

zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 760
Azért érdekes, hogy tavaly decemberben találtam az utolsó leadott koncertet, utána meg csak törölt koncertek voltak, 2003 ban meg már semmi.
A jegy árát visszaadják ha mégse jönnek el?

zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 759
Én ezt nem vágom, miért lépnének fel szűk körű közönség előtt, Budaörsön. Miért nem hirdették. Miért csak a héten van jegy?

Ennek kamuszaga van nagyon, bár ne legyen igazam.
Van amelyikőtök már megvette a jegyet?

szöszmösz Creative Commons License 2003.08.24 0 0 758
A büdös picsába, hogy megint ilyen csóró vagyok... ha mondjuk még hó elején kiderül a dolog, akkor ki tudom gazdálkodni, de így.. :((
Előzmény: Matyika_ (756)
Masek Creative Commons License 2003.08.23 0 0 757
furának felettébb fura, mivel sem az official site-on, sem a fontosabb fan-oldalakon nem látni semmit...
de azért hátha mégis.
ha mégsem, akkor is vot 1 jó fél órám amig örjöngtem a szórólapot nézvén.
Előzmény: Matyika_ (756)
Matyika_ Creative Commons License 2003.08.23 0 0 756
ez a fura, nem? síri kuss volt erről eddig, most meg nagyhirtelen vedd meg (korlátozott számban, persze...) a jegyet még a héten, különben nem lesz, és jól lemaradsz, és várhatsz 10 évet, vagy 100at, faszom a marketingbe, nem tetszik ez nekem
Előzmény: Masek (753)
Masek Creative Commons License 2003.08.23 0 0 755
pedig de!:)
Előzmény: szöszmösz (754)
szöszmösz Creative Commons License 2003.08.23 0 0 754
Nebassz!
Előzmény: Matyika_ (752)
Masek Creative Commons License 2003.08.23 0 0 753
szept 26, 18.00 kapunyitás, 19.00 kezdés
infó: 06209933919

én ott leszek, az fix!

aki meg nem akar, az nem jön, vár tíz évet, vagy százat.

(a 12e HUF kicsit soknak tűnik...)

GNR FOVEVER!!!!!

amúgy mér nem láttam én erről hireket korábban?
ja a szórólapot a parádén osztogatták!:)

Előzmény: Matyika_ (752)
Matyika_ Creative Commons License 2003.08.23 0 0 752
Szeptember huszonvalahanyadikán a Budaörsi Repülőtéren namilyen koncert lesz? Nem fogjátok elhinni.

Jegyek ezen a héten kaphatók a Lurdy Ház parkolójában, meg van valami telefonszám is, de már nincs nálam a szórólap. Ez egyszerűen nevetséges, az egész ahogy van. Először megkérdeztem a csávót a standnál, hogy ez valami vicc-e, aszonta nem, tökkomoly. Axl és bandája. Chinese Democracy. 12000 Ft. Csak most, csak nekünk. Valahogy nem érzem azt az izgatottságot, amit kellene.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!