Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Na bent van a dension ice linkje.Eddig teljesen jó.Makulátlan hangminőség, de persze van néhány butaság, dehát a fejegység is meglehetősen buta, a maga módján az ipod is, úgyhogy a kettő együtt meg... :-)
Viszont lenne egy kérdésem:
nem lehet valamiképp rávenni az ipodot(20GB photo), hogy ne világítson ennyire?Meg esetleg a háttérszínét átlőni kékebbre?Gondolom nem, de hátha tud valaki valamit...
Sziasztok!Valaki meg tudja nekem mondani, hogy muszály e vennem az 5. generációs ipodhoz iylen "radio remote" cuccot, hogy tudjak rádiót hallgatni? ha elküldenétek erre a cimer akkor nagyon megköszönném: kismalac007@freemail.hu
Le tudná nekem valaki írni, hogy hogyan kell hangoskönyveket feltölteni úgy, hogy az nem a zenék közül legyen elérhető, hanem a hangoskönyvmenűből. Az iTunes legújabb eheti változata van fenn a gépen, és egy 30 gigás videos iPodom van. Lehetőleg nagyon dedós leírást kérmnék, mert nem vagyok nagy informatikai vénával megáldva. A hangoskönyv fájlok "m4a" formátumban vannak feltöltve. Előre is köszi!
Ha valaki Japánban járna - az éppen "elavult" videós ipodokat (azaz ami egy hónapja a legcsúcsabb volt) majdnem fillérekért vesztegetik - 26.000 jenért láttam 30 gigásat, az 180 euró mindössze...
Sziasztok mindenkinek kellemes reggelt Van egy hatalmas pórblémám az én kis Ipod Minimmel ha valaki tudna segíteni örülnék neki. Valamelyik nap hallgatom az édest és egyszer csak megáll az egyik szám közepén de a képernyőn rajta van minden csak nem megy tovább semmire se reagál, aztán hazahoztam hagytam lemerülni az akkut és rádugtam a gépre elkezdi töltenni de egy másodperc után megint megáll a képen a töltés egy ponton ja és a gép se ismeri fel. Na erre varjatok gombot. Hiányzik már az édesem hangja ha valaki tudd segítsen rajtunk:-) Előre is köszönöm Sziasztok
hmm, nem akarok pofátlan lenni, de:) a kolleganőd, barátnőd nem tudna esetleg egy távirányítót is hozni?:) mert ott csak 39$ itthon meg kicsivel több, akár átszámítva is:) persze ha nem nem, csak megszellőzettem a gondolatot...
Hát lehet hogy én vagyok süket, vagy nem elég vájtfülü:) de tény hogy az apple gyári fülesével kicsit rosszabb a hang mint a pana fülhalgatommal. Egyelőre ez van, ha tényleg lesz egy olyan a fülemben ami jobban, szebben szól, persze még a megfizethető kategórában akkor lehet hogy benevezek... de jobb volna egy távirányító, mert szörnyű a buszon elővenni, váltani, ha a shuffle funkció épp olyat játszik amihez nincs kedvem... akkor viszont meg kelleni fog hozzá egy rövid vezetékes jó füles, ami fehér is:) Áááá, ki van ez találva:) Apropo nincs valakinek eladó távirányítója?:) ja minihez kellene...
ha az apple.com-ról rendelnék, akkor nem lenne postaköltség, csak az adó... és valóban még így is olcsóbb mint itthon... lehet hogy én majd csak karácsonykor megyek NY-ba de azt hiszem nem fogok addig kibírni :)
cyd: köszi az infót! betérek hozzájuk, megnézem a kiszemelt áldozatomat...
régebbi ipod-ot én sem szeretnék venni... a videót szerintem többször is fogom használni mert mondjuk utazás közben valami filmet tudnék nézni :)
na akkor tessék mondani hogy mi ez a generation dolog? múltkor ajánlottak nekem használt 20 gigásat 40000-ért ami 2G volt, azt hiszem jól tettem hogy nem vettem meg...